MSM Alle Men Stille Etter At Flere Personer Er Lammet Etter Å Ha Mottatt Pfizer Shot

30. April 2021

av Geoffrey Grider

Hun fikk sitt første skudd av Pfizer-vaksinen i forrige uke på Rite Aid i Caste Village. Tolv timer senere sa Cecere at nesten hele kroppen hennes var lammet.

falske nyhetsmedier alt annet enn stille etter at flere personer ble lammet etter å ha mottatt pfizer-skudd

“Det var den skumleste tingen i verden å sovne helt fint og gå, å våkne 1:30 om morgenen og ikke kunne bevege seg i det hele tatt.”

I dag kommer den fantastiske og kvalmende rapporten om at flere kvinner, etter å ha mottatt sitt første skudd av Pfizer COVID-vaksinen, våkner opp lammet fra nakken og forblir i den tilstanden, i noen tilfeller i flere dager.

Og selv etter å ha fått tilbake følelsen og bevegelsen fra nakken til å vente, klarer en kvinne fortsatt ikke å gå uker senere. Men ikke vær oppmerksom på alle tingene, bare slå av hjernen din og løp rett ut og få din COVID jab i dag!

Gå gutten din bestemor, jeg vet bedre enn det, og det gjør du også!

Så de helte ut for mennene å spise. Og mens de spiste av potten, ropte de og sa: Du Guds mann, det er død i potten. Og de kunne ikke spise av det. ” 2.Kongebok 4:40 ( KJB )

Hva var Pfizers reaksjon da de hørte denne forferdelige nyheten om hva skuddet deres gjorde med denne kvinnen?

En nær øyeblikkelig pressemelding som nekter alt ansvar helt blottet for bare en unse medfølelse eller bekymring for Rachael Cecere.

Familien hennes sa at de ikke har hørt noe fra noen representant på noe nivå overfor Pfizer. Og hvorfor skulle de bry seg? Vår regjering har gitt dem fullstendig beskyttelse mot søksmål, og fortalt deg at ‘flokkimmunitet’ allerede er oppnådd av Big Pharma .

Alle er nå immun mot søksmål og tiltale.

Bethel Park-Mor Forlot Lammet Etter Å Ha Fått Den Første Dosen Pfizer-Vaksine, Sier Legene Nervesystemet Spilte En Rolle

FRA WPXI 11 NYHETER: Det har blitt rapportert om noen negative bivirkninger over hele verden fra Pfizer, Moderna og Johnson & Johnson COVID-19, men en Bethel Park-kvinne fortalte Channel 11 at hun har blitt påvirket av noe som ikke hadde blitt sett i det hele tatt ennå: lammelse.

Legene ved Allegheny General Hospital kjørte en rekke tester, men da ble Rachael Cecere (33) fra Bethel Park flyttet til Cleveland Clinic for noen dager siden. Hun snakket utelukkende med Channel 11 fra sykehussengen på klinikken. Hun fikk sitt første skudd av Pfizer-vaksinen i forrige uke på Rite Aid i Caste Village. Tolv timer senere sa Cecere at nesten hele kroppen hennes var lammet.

“Det var den skumleste tingen i verden å sovne helt fint (og gå), å våkne opp 1:30 om morgenen og ikke være i stand til å bevege seg i det hele tatt ,” sa kvinnen. “Jeg stoler bokstavelig talt på at datteren min skal gi meg telefonen min for å ringe for å få hjelp.”

Paramedikere kom og kjørte henne til Jefferson Hospital. I de kommende dagene ble hun flyttet til Allegheny General Hospital i Northside og deretter Cleveland Clinic – ettersom leger kjørte en rekke tester for å finne ut hvordan og hvorfor dette skjedde. En MR og ryggmarg var klare, og blodarbeidet hennes kom negativt tilbake, og utelukket sjeldne sykdommer eller lidelser.

“Det er bare ingenting de kan finne galt med meg. Ingen underliggende forhold, jeg har ingenting i historien min, og de sier i utgangspunktet: ‘Du er sunn, og vi kan ikke finne ut hvorfor dette skjer ,’ ‘sa kvinnen til Channel 11.

Hun har klart å gjenvinne mesteparten av følelsen og styrken tilbake til armene, men bena er fortsatt et bekymringspunkt for leger.

“Legene i Cleveland Clinic mener at nervesystemet hadde en reaksjon på skuddet som forårsaket stress i nervesystemet mitt og forårsaket lammelse fra nakken og ned ,” forklarte Cecere. “Som nå bare dveler i hoftene mine, nede.”

Hun har også blitt fortalt at hun er sunn, uten underliggende forhold.

“Så de var i stand til å utelukke enhver betennelse i ryggraden. De var i stand til å utelukke at dette ikke er et Guillain Barre-syndrom som noen mennesker får for eksempel som en reaksjon på vaksineinfluensavaksiner, ”forklarte Cecere.

Dr. Dave Weber, en smittsom lege med UPMC, sa at han ikke har hørt om noe lignende som skjer noe sted i verden med Pfizer-vaksinen.

“Jeg er sikker på at det er mer enn én forklaring, og det ville være for tidlig for meg å bedømme om det er en av bivirkningene av vaksinen eller ikke,” sa Weber. “Jeg tror det absolutt må undersøkes og rapporteres.”

Pfizers direktør for globale medieforhold utstedte følgende uttalelse angående denne kvinnens mystiske lammelse:

“Vi tar bivirkninger som potensielt er forbundet med COVID-19-vaksinen vår, BNT162b2, veldig alvorlig. Vi overvåker nøye alle slike hendelser og samler inn relevant informasjon for å dele med globale reguleringsmyndigheter. For øyeblikket har vår pågående gjennomgang ikke identifisert noen sikkerhetssignaler med lammelse og Pfizer-BioNTech Covid-19-vaksinen. Hittil har over 2001 millioner mennesker over hele verden blitt vaksinert med vaksinen vår. Det er viktig å merke seg at alvorlige uønskede hendelser som ikke er relatert til vaksinen, dessverre sannsynligvis vil forekomme i samme hastighet som i befolkningen generelt. “

Ceceres familie uttalte at saken hennes ble rapportert til Pfizer, men at de ikke har blitt kontaktet av selskapet ennå. – Fortsett å lese

Flere Mennesker Ble Lammet Etter Å Ha Mottatt Pfizer-Vaksine

Det har blitt rapportert om noen negative bivirkninger over hele verden fra Pfizer, Moderna og Johnson & Johnson COVID-19 vaksiner, men en Bethel Park-kvinne fortalte Channel 11 at hun har blitt påvirket av noe som ikke hadde blitt sett i det hele tatt ennå: lammelse.

Tyskland Glir Inn I Tyranni: Det Innenlandske Spionbyrået Overvåker Protesterende Mot LåsingForrige Innlegg

Relaterte Artikler

tyskland glir inn i tyranni innenlands spionbyrå overvåker demonstranter mot låsing

KONTROLLKORONAVIRUSPOLITISTATTYRANNI

Tyskland Glir Inn I Tyranni: Det Innenlandske Spionbyrået Overvåker Protesterende Mot Låsing

HAFHAF30. April 2021

bill porter, Kina og dna

BILL GATESKORONAVIRUS

Bill Gates, Kina, Og Ditt DNA

HAFHAF30. April 2021

sjokkerende!  5g-tårnkomponenter merket 'cov 19'

5G FARERSAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Sjokkerende! 5G-Tårnkomponenter Merket ‘COV-19’

HAFHAF29. April 2021

norsk sjef etterforsker bekrefter astrazeneca vaksine forårsaket sjeldne blodpropper på grunn av uventet immunreaksjon

KORONAVIRUSVAKSINERKRIG MOT BARN

To År Gammel Baby Døde Innen Seks Dager Etter Å Ha Tatt Andre Skudd Av Pfizer-Vaksine I Kliniske Studier På Barn

HAFHAF29. April 202

Legg igjen en kommentar