Doctor Defends ’80 Clinical Studies ‘Viser At Ivermectin Er ‘89% Effektiv’ For Å Forhindre COVID

30. April 2021

‘Folk prøver å skremme oss fra å ta ivermektin ,' erklærte Dr. Benigno Agbayani. ‘Det er et av de tryggeste stoffene i verden.'

av Michael Hayneslegen forsvarer '80 kliniske studier 'som viser at ivermektin er '89% effektivt' for å forhindre covid

Dr. Benigno Agbayani / YouTube-skjermbilde

En lege fra Filippinene forsvarte sterkt bruken av ivermektin for å forebygge og behandle , og pekte på “80 kliniske studier” som støtter hans argumenter, og henviser til “skjevhet” og interessekonflikter, som har ført til at medisinske organer er motvillige. om å markedsføre stoffet.

Dr. Benigno Agbayani, som dukket opp på den filippinske TV-kanalen ABS – CBN, svarte på en rekke spørsmål om stoffets effekt og , samt den spesielle tilbakeholdenheten for å anbefale det for behandling av COVID-19.

Agbayani, presidenten for bekymrede leger og innbyggere på Filippinene, avslørte at han siden i fjor hadde brukt over fem timer om dagen på å studere vitenskapelig litteratur om alle ting som gjelder COVID-19, inkludert manglende effektivitet av låsing.

“Jeg tror jeg har lest mer enn noen på COVID-19,” uttalte han.

Imidlertid brukte Agbayani ikke lang tid på å forsvare sin medisinske legitimasjon, men foreslo i stedet bruken av ivermektin ved å referere til det vell av vitenskapelige studier som han nå var veldig kjent med.

Han foreskrev allerede ivermektin til over 300 av sine egne pasienter, men til tross for suksessen han har opplevd så langt, uttalte Agbayani at han ser på “suksessgraden for studier, snarere enn min personlige erfaring, for det er her jeg baserer mine anbefalinger.”

“Så mye som anekdotiske [bevis] er bra, og vi har mange, foretrekker jeg virkelig at vi holder oss til vitenskapen,” sa han.

“Folk prøver å skremme oss fra å ta ivermektin. Det er et av de tryggeste stoffene i verden. ”

Agbayani nevnte en studie fra september 2020 og sa at ivermektin faktisk har vist seg å blokkere “reseptorstedene til viruset på cellene våre, og dermed blokkere det fra å komme til cellen.”

“Du har over 26, per i dag, randomiserte kontrollforsøk som viser effektivitet, til og med så høyt som 89% for forebygging, og så høyt som 80% for behandling.

“Så jeg tror uansett hva de andre gruppene gjør, du har så mye vitenskap bak det, jeg ser ikke hvorfor vi må være så opptatt.”

Noen studier nevnte ivermektin i forbindelse med medfølgende behandlinger, men Agbayani bemerket at selv med dette var det mulig å bevise effektiviteten av ivermektin alene.

Agbayani pekte på bevisene som ble funnet av Dr. Tess Lawrie , og forklarte at medisinene som fulgte med ivermektin i studiene var der, “men ikke hele tiden,” og at de “allerede har vist seg å ikke fungere, så hvis du har to medisiner gitt med ivermektin, og ett medikament virker ikke, så må du konkludere med at det må være ivermektin, ”som gir resultatet.

Han henviste til den særegne antagonismen som er blitt pålagt mot ivermektin, og bemerket hvordan skepsis til studier som fremmer ivermektin ikke speiles med andre stoffer:

“[Det] samme kan sies om hvert legemiddel vi prøvde. Selv folk som tar remdesevir, prøver de også andre medisiner, og likevel stiller du ikke spørsmålstegn ved det. ”

Fortsetter bemerket han at “de fleste” av medikamentene som fulgte med ivermektin i studiene, var “ikke engang antivirus [medikamenter], de fleste av dem støtter immunforsvaret ditt.”

“Det er 80 kliniske studier [om bruk av ivermektin]. Hvis de 80 kliniske studiene viser positiv respons, og kanskje omtrent 2% bare ikke viser noen respons på ivermektin, i kliniske studier, av dosene vi gir, tror jeg det burde være nok bevis på at det fungerer. “

Agbayani promoterte ivermektin enda en gang på de vitenskapelige dataene, både som profylaktisk middel og som en gang infisert med COVID-19.

Konklusjoner trukket fra “minst 12 kliniske studier”, hvorav 3 var randomiserte, kontrollerte studier, avslørte “en 89% forebygging av COVID-19.”

Global Motvilje Med Hensyn Til Ivermektin

Til tross for dette har medisinske organer konsekvent vært tilbakeholdne med å fremme bruken av ivermektin, med Big Tech som til og med veier inn og sletter videoer som forsvarte stoffet.

Takket være innsatsen fra Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (FLCCC) oppgraderte US National Institutes of Health (NIH) sin anbefaling for det “mirakuløse” stoffet ivermektin, noe som gjør det til et alternativ for bruk ved behandling av COVID-19 innen USA, men bare siden januar.

Agbayani foreslo to grunner til den globale tilbakeholdenheten med hensyn til stoffet.

Han handlet først med NIH og foreslo at “NIH, USA mener jeg, bare trenger å oppdatere dataene sine. Jeg tror sist de ga en oppdatering, var februar. De sa at det kunne være nyttig, det kan ikke være nyttig. ”

Men han nevnte også at det var en viss bevisst unngåelse ved å fremme ivermektin på riktig måte, og kommenterte hvordan Verdens helseorganisasjons 3. mars-anbefaling av stoffet ikke inkluderte forebyggende bruk, men “bare nevnte behandling og for alvorlige tilfeller. For alvorlige tilfeller og tidlig behandling. ”

“De inkluderte ikke profylakse, fordi jeg tror de er redde for å anbefale det. Derfor kom de ikke med noen kommentar,” fortsatte han.

“Hvis du ser på måten de studerte det på, inkluderte de så mange andre studier … det ser ut til å være en skjevhet i disse anbefalingene, og vi føler at de ikke ønsker å se på visse studier fortrinnsvis, og dette ble observert selv før dette nylig kunngjøring. ”

“Det skjer en slags skjevhet som vi vil stille spørsmål ved. Dette er tiden i vår historie da vi bør se på interessekonflikter. ”

En slik interessekonflikt kunne eksistere i vaksineselskapet Merck, la Agbayani til, som svar på hvorfor selskapet til og med utstedte en uttalelse som frarådet bruk av ivermektin til COVID, til tross for å ha utviklet det omtrent 30 år tidligere. Dette var et “utmerket eksempel på interessekonflikt”, uttalte Agbayani.

“Merck kommer ut med et nytt legemiddel for tidlig behandling av COVID-19.

“Hvordan kan Merck tjene penger på ivermektin, hvis patentene allerede utløp i 1996, så selv om det prøver det, tror jeg ikke de vil tjene penger i det hele tatt når så mange andre selskaper lager ivermektin. Så de må legge munnen på forskningsutgiftene til det nye stoffet. ”

Til tross for at Merck ble med andre vaksinebedrifter for å presse ut raskt utviklede nye medisiner, ble ivermektin fremdeles sideledd, selv om det har blitt “brukt i 25 år,” sa Agbayani.

Selv å ta en dose, “ti ganger” den NIH anbefalte daglige mengden, ville “ikke ha noen [bivirkning”.

“Sammenlign det med andre legemidler som vi nå bruker som er ganske nye, der du får så mange rapporter om bivirkninger.

“Så det er utrolig at folk fremdeles sier at det er et usikkert stoff når det har blitt brukt i 25 år. Over 3,7 milliarder doser er gitt.”

Dr. Agbayani er på ingen måte alene i sin promotering av ivermektin for behandling og forebygging av COVID-19.

Tilbake i desember leverte intensivspesialist Dr. Pierre Kory, grunnlegger av FLCCC, en lidenskapelig adresse til Senatets hjemlandssikkerhetskomité, og forsvarte den “mirakuløse effekten av ivermektin” og sa at den “i utgangspunktet utsletter overføring av dette viruset. . ”

“Det ødelegger bokstavelig talt viruset hos de fleste innen 48 timer,” var enig paneldeltaker Dr. Jean-Jacques Rajter, hvis fagfellevurderte studie fant 60% færre blant pasienter som fikk stoffet.

Effekten av ivermektin med hensyn til COVID-19 ble faktisk antydet allerede i april 2020, da forskere i Australia pekte på en dramatisk effekt stoffet hadde på viruset.

“Vi viste at en enkelt dose Ivermectin kunne drepe COVID-19 i en petriskål innen 48 timer, noe som indikerer kraftig antiviral aktivitet,” uttalte Dr. David Jans, professor i biokjemi og molekylærbiologi ved Monash University i Melbourne.

Selv etter bare 24 timer, “var det en virkelig betydelig reduksjon” i viruset, la Dr. Kylie Wagstaff, senior stipendiat i biokjemi og molekylærbiologi ved Monash University, til.Menneskerettighetsadvokat: Tyranni COVID-19 Blir ‘En Annen Holocaust'Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

sjokkerende!  5g-tårnkomponenter merket 'cov 19'

5G FARERSAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Sjokkerende! 5G-Tårnkomponenter Merket ‘COV-19'

HAFHAF29. April 2021

kongressmedlem eksponerer bånd til milliard dollar vaksine til facebooks faktakontroll

BIG PHARMABIG TECHSENSURVAKSINER

Kongressmedlem Eksponerer Bånd Til Milliard Dollar Vaksine Til Facebooks Faktakontroll

HAFHAF29. April 2021

laboratorietekniker med blodprøver med en ny variant av

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Eks-GAVI-Forsker Hevder COVID-Vaksiner Kan Skape ‘Svært Smittsomme Varianter'

HAFHAF29. April 2021

darpa-tilknyttede selskap overtok enormt "klump" av pentagons internett på Bidens innvielsesdag

SAMMENSVERGELSEKONTROLL

DARPA-Tilknyttet Selskap Overtok ENORM ‘Klump' Av Pentagons Internett På Bidens Innvielsesdag

HAFHAF26. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.