MRNA-Vaksiner Kan Redigere Dine Gener Gjennom ‘Retro-Integrasjon’ Og DNA-Skaden Kan Overføres Til Fremtidige Generasjoner

10. April 2021

For hver dag som går, blir det stadig mer åpenbart at mRNA-vaksiner er et dødsvåpen mot menneskeheten. Nå lærer vi at mRNA-vaksiner kan utgjøre en trussel mot menneskets levedyktighet takket være det faktum at det eksisterer en mekanisme der mRNA-sekvenser kan transformeres til DNA og settes inn i ditt menneskelige genom.

MRNA-vaksiner kan redigere genene dine gjennom 'retro-integrasjon', og DNA-skaden kan overføres til fremtidige generasjoner

Dette betyr at det er en mulighet for at mRNA-vaksiner kan gjøre deg til en “genetisk konstruert” organisme, med potensielt katastrofale konsekvenser for din egen helse, så vel som å påvirke fruktbarheten og fremtidige generasjoner.

Det er teknisk mulig at mRNA-vaksiner kan forårsake utbredt infertilitet , fødselsskader eller forferdelige dødsfall ved å endre menneskelig DNA.

Problemet er at ingen vet med sikkerhet hvor mange som kan bli påvirket på denne måten fordi det ikke er utført langsiktige sikkerhetsforsøk.

Dermed deltar folk som tar vaksinen akkurat nå uvitende i et globalt vaksineeksperiment som kan endre deres egne gener og fjerne dem fra det menneskelige genbassenget.

I virkeligheten kan mRNA-vaksiner være den kraftigste vektoren for såkalt ”naturlig utvalg” vi noen gang har sett, uansett hvor folk fjerner seg fra genbassenget ved å gjøre sine egne reproduksjonsevner ikke-funksjonelle.

Dette er alt dekket i stor detalj på barns helse Forsvars nettside .

Det er fokuset for dagens Situation Update-podcast, sammen med mange andre kommentarer, inkludert sjokkerende ny informasjon om en forfatter av en svart bok som fremmer en bønn om å “hate hvite mennesker .”

Det ser ut til at den nye “toleransen” er å be Gud om å hate hvite mennesker. “Hat” er den nye progressivismen.

Også teknologibedrifter kaster milliarder av dollar i oppstart som vil høste blodet til barn og deretter overføre det til kroppene til betalende kunder .

Snart ser det ut til at det å høste blod fra barn blir en FDA-godkjent forretningsmodell. Amerika er i ferd med å bli et “vampyr” -samfunn som drives av menneskehandlere, medisinske vampyrer og vaksine-zombier.

Få full informasjon om alt dette og mer i dagens situasjonsoppdatering:

https://www.brighteon.com/embed/27f909c9-1761-4b38-9b0b-5cd4611f6b7b

Kilder: AFinalWarning.com ; Brighteon.com6000% Økning I Rapporterte Vaksinedød 1. Kvartal 2021 Sammenlignet Med 1. Kvartal 2020Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

6000% økning i rapporterte vaksinedød 1. kvartal 2021 sammenlignet med 1. kvartal 2020

HELSEVESENVAKSINER

6000% Økning I Rapporterte Vaksinedød 1. Kvartal 2021 Sammenlignet Med 1. Kvartal 2020

HAFHAF10. April 2021

47 år gammel msnbc juridisk analytiker, midwin charles, død en måned etter eksperimentell mrna-skudd

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

47 År Gammel MSNBC Legal Analyst, Midwin Charles, Død En Måned Etter Eksperimentell MRNA-Skudd

HAFHAF9. April 2021

andrés manuel lópez obrador

KORONAVIRUSVAKSINER

Mexicos President Sier ‘Pass’ På Eksperimentell COVID-Vaksine

HAFHAF9. April 2021

harvard medisinsk prof & vaksineekspert forklarer at covid shot ikke er nødvendig for mange

KORONAVIRUSVAKSINER

Harvard Medical Prof & Vaccine Expert Forklarer: COVID Shot Er Ikke Nødvendig For Mange

HAFHAF8. April 2021

Legg igjen en kommentar