Massiv Barneseksuellring Busted På State Youth Facility – Hundrevis Av Barn Torturert Og Voldtatt

10. April 2021

Concord, NH – I følge en nylig etterforskning av staten New Hampshires advokatkontor har et statlig ungdomsfengslingssenter vært grunn null for en helt forferdelig tortur av barn og sexmisbruk i løpet av flere tiår.

I følge tjenestemenn og en nylig søksmål har hundrevis av ofre kommet frem med påstand om overgrep fra over 100 statsansatte, og flere arrestasjoner har blitt gjort.

massiv barnesexring rammet på statens ungdomsanlegg - hundrevis av barn torturert og voldtatt

Mishandlingen skjedde på Sununu Youth Services Center, tidligere kjent som Youth Development Center.

I 2019 ble det skattebetalere finansierte senteret gjenstand for etterforskning etter at to ansatte ble arrestert. De to tidligere medarbeiderne ble siktet for 82 tilfeller av voldtekt mot barn .

I følge etterforskerne ble disse anklagene imidlertid midlertidig henlagt for å utvide etterforskningen.

Nå, to år senere, har de to opprinnelige medarbeiderne blitt arrestert i tillegg til seks andre for sine roller i voldtekt og torturring som spenner over flere tiår

Selv om advokatens generalkontor ifølge AP ikke kommenterte muligheten for ytterligere arrestasjoner, kunngjorde de at dette bare var et skritt fremover, og at etterforskningen vil fortsette – noe som antyder at det er mange flere overgripere å gå etter.

“Dagens arrestasjoner gjør det klart at denne administrasjonen er forpliktet til å holde disse gjerningsmennene ansvarlige for deres avskyelige handlinger,” sa regjeringen Chris Sununu – anlegget navn.

“Dette er ikke over, og vi vil fortsette å undersøke disse forferdelige påstandene.”

Ifølge Associated Press :

De nye arresterte inkluderer Lucien Poulette, 65, fra Auburn, som er siktet for 33 anklager – inkludert voldtekt og seksuelt overgrep – som involverte syv ofre mellom 1994 og 2005.

Bradley Asbury, 66, i Dunbarton, er siktet for å være medskyldig i voldtekten til en tidligere bosatt mellom 1997 og 1998. Og Frank Davis, 79, i Hopkinton, er siktet for en voldtekt og fem tilfeller av seksuelt overgrep som involverte to ofre mellom 1996 og 1997.

I stedet for de mange anklagene de tidligere ble stilt over for, er Jeffrey Buskey (54) i Quincy, Massachusetts, nå siktet for fem voldtekter som involverte fire barn mellom 1996 og 1999, mens Stephen Murphy (51) fra Danvers, Massachusetts, er siktet for fem voldtekter med tre barn mellom 1997 og 1999.

James Woodlock, 56, fra Manchester, ble siktet for tre tilfeller av å ha vært en medskyldig for voldtekt mellom 1997 og 1998.

David Meehan, den viktigste saksøkeren i den sivile søksmålet, hevder at Woodlock gjentatte ganger slo ham, holdt ham nede mens Buskey voldtok ham og fortalte ham at han hadde “rett og slett misforstått hendelser” da han uttalte seg under en gruppeveiledningsøkt.

I et bekymringsfullt skritt, etter at den opprinnelige etterforskningen ble lansert, forlot Woodlock anlegget og ble en prøvetjenestemann – for barn. Han ble imidlertid sparket denne uken fra stillingen etter at arrestasjonen hans ble offentliggjort.

I tillegg til arrestasjonene denne uken, har flere av de påståtte barnevoldtekterne som ble arrestert også blitt oppkalt i en rettssak der mer enn 200 menn og kvinner hevder at de ble fysisk eller seksuelt misbrukt som barn av 150 ansatte ved Manchester-anlegget fra 1963 til 2018.

200 Menn Og Kvinner Hevder At De Ble Fysisk Eller Seksuelt Misbrukt Som Barn Av 150 Ansatte Ved Manchester-Anlegget Fra 1963 Til 2018.

følge søksmålet var anlegget en “magnet for rovdyr”.

Ifølge hovedadvokaten, Rus Rilee, ble barn voldtatt av rådgivere, slått mens de ble voldtatt og tvunget til å misbruke hverandre seksuelt, sa han. Noen endte opp med seksuelt overførbare sykdommer; en havnet gravid.

“Ansatte kvalt barn, slo dem bevisstløse, brente dem med sigaretter og brakk beinet, sa Rilee. Rådgivere opprettet ‘kampklubber' og tvang barna til å konkurrere om mat.

“Barn ble låst i isolasjon i flere uker eller måneder, noen ganger bundet eller festet nakne til sengene sine. Holdt borte fra klasserom mens skadene ble helbredet, noen kan ikke lese eller skrive i dag, ”sa han, ifølge AP.

“Disse ødelagte, knuste barna ble deretter sluppet løs i samfunnet uten utdannelse, ingen livsferdigheter og ingen evne til å meningsfylt fungere,” sa Rilee.

Til tross for forsikringer fra delingsdivisjonen for barn, ungdom og familier som hevder at deres oppgave er å beskytte barn, var voldtekt og tortur av barn systemisk, ifølge søksmålet.

“Det systemiske, statlige barnemishandlingen som skjedde, fikk lov til å skje fordi det ikke var tilstrekkelig tilsyn, og staten var institusjonelt uaktsom i deres ansettelses-, opplærings-, veilednings- og oppbevaringsregler,” sa Rilee.

“Det er ganske klart for meg at dette anlegget var en magnet for rovdyr.”

Kilde: TheFreeThoughtProject.comMRNA-Vaksiner Kan Redigere Dine Gener Gjennom ‘Retro-Integrasjon' Og DNA-Skaden Kan Overføres Til Fremtidige GenerasjonerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

en annen "våknet" trodde leder viser seg å være en serievoldtekt av unge gutter

NYHETERSATANISTISKE PEDOFILER

En Annen: Pioner I Den ‘Våkne' Ideologien Viser Seg Å Være En Seriell Voldtektsmann For Unge Gutter

HAFHAF2. April 2021

barn i migrantleire som driver med seksuell aktivitet, sendt til hotell med ikke-kontrollerte omsorgspersoner

HANDEL MED BARNSATANISTISKE PEDOFILERKRIG MOT BARN

Barn I Migrantleirer Som Driver Med Seksuell Aktivitet, Sendt Til Hoteller Med Uvelte Omsorgspersoner

HAFHAF2. April 2021

brett blomme, kretsrettsdommer i Milwaukee fylke 5

DRAG QUEEN STORY TIMESATANISTISKE PEDOFILERSEKSUALISERE BARNTRANSGENDER AGENDA

Barnerettdommer Og Tidligere Leder For Gruppen Som Sponser Drag Queen Story Hour Arresteres Mot Barnepornografi

HAFHAF18. Mars 2021

cbs rapporterer at det nå er 13 000 "barn i bur" ved grensen

HANDEL MED BARNNYHETERKRIG MOT BARN

CBS Rapporterer At Det Nå Er 13 000 “Barn I Bur” Ved Grensen

HAFHAF17. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.