Fauci Finansierte I Hemmelighet Gevinst Ved Funksjonsforskning Ved Wuhan Lab Som Produserte Covid-19

8. April 2021

av Ethan Huff

Richard H. Ebright, professor i kjemisk biologi ved Rutgers University , sier at National Institutes of Health (NIH) under Anthony Fauci “systematisk hindret” riktig regjeringstilsyn med farlig patogenforskning, et tiltak som til slutt resulterte i opprettelsen av Wuhan koronavirus (Covid-19) .

fauci-finansiert gevinst for funksjonsforskning ved wuhan lab covid 19

Et overvåkingsorgan spesielt opprettet for å undersøke slik forskning, fikk aldri engang sjansen til å gjennomgå NIH-tilskuddet som ble gitt av Fauci til Wuhan Institute of Virology (WIV), som vi nå vet er hvor det kinesiske viruset oppsto.

Høyrisiko gevinst ved funksjonsforskning hadde tidligere blitt suspendert tilbake i 2014 på grunn av omfattende bekymringer i det vitenskapelige samfunnet om at det kan føre til “supercharged” virus.

Den ble senere gjenopplivet i 2017, men etter at Potential Pandemic Pathogens Control and Oversight (P3CO) Framework ble dannet i Department of Health and Human Services (HHS).

Formålet med P3CO-komiteen er å evaluere om statlige tilskudd beregnet på å oppnå funksjon eller annen tvilsom vitenskapelig forskning er verdt risikoen.

I tilfelle av Wuhan-influensa ble P3CO aldri engang gitt sjansen til å evaluere forskningsmetodene som predikerte opprettelsen og frigjøringen til publikum.

Som det viser seg, valgte NIH-subagencyen som tildelte Faucis tilskudd til den ideelle organisasjonen EcoHealth Alliance for å studere kinesiske flaggermus coronavirus, ikke å sende den videre til P3CO-komiteen for gjennomgang.

Dette var åpenbart tilsiktet for å unngå å få det avvist.

“Dette er et systemproblem,” siteres Ebright om dette store smutthullet i gjennomgangsrammen.

NIAID Under Fauci Sier At Tilskudd Ikke Ble Flagget For Gjennomgang Fordi Forskning Var Lavrisiko

NIH-subagencyen som tildelte dette ikke-anmeldte tilskuddet til EcoHealth Alliance var ingen ringere enn National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), som ledes av Fauci.

Dette Fauci-ledede byrået “motarbeidet – faktisk, systematisk opphevet – HHS P3CO-rammeverket ved å avvise å flagge og sende forslag til gjennomgang,” sier Ebright.

En talsperson fra NIH hevder at årsaken til at Faucis NIAID ikke markerte EcoHealth-tilskuddet for riktig uavhengig gjennomgang, er fordi det ikke var så risikabelt som vakthunder gjør det.

“Etter nøye gjennomgang av tilskuddet, bestemte NIAID at forskning i tilskuddet ikke var funksjonell forskning fordi det ikke involverte forbedring av patogenisiteten eller overførbarheten til de studerte virusene,” siteres talsmannen.

“Vi ville ikke sende inn forskningsforslag som ikke oppfyller definisjonen, for ellers trenger vi å sende inn alt.”

En del av EcoHealth-tilskuddet fra Faucis NIAID involverte en overføring på $ 600.000 av amerikanske skattebetalers kontanter til WIV. Hadde dette tilskuddet vært underlagt en P3CO-gjennomgang, ville det mer enn sannsynlig blitt avvist eller i det minste endret med forbedrede standarder.

Tilbake i 2018 utstedte amerikanske ambassadeansatte to diplomatiske kabler som advarte om utilstrekkelig sikkerhet ved WIV-laboratoriet. En av dem advarte spesielt om at bat coronavirus-forskning som foregikk på laboratoriet, risikerte en fremtidig frigjøring av en annen SARS-lignende pandemi.

The World Health Organization (WHO) har også nylig utgitt en Covid-19 opprinnelse rapport som beskrev Wiv forskningsvirksomhet som involverer “rekombinante virus”, som betyr gevinst funksjon forskning.

Dette trosser påstanden fra Faucis NIAID om at ingen gevinst av funksjonsforskning fant sted i WIV.

“Det er vanskelig å understreke at den sentrale logikken i dette tilskuddet var å teste det pandemiske potensialet til SARS-relaterte flaggermuskoronavirus ved å lage dem med pandemisk potensiale, enten gjennom genteknikk eller passering, eller begge deler,” advarte Dr. Jonathan Latham og Allison Wilson tilbake i juni.Er 2021s Fiktive Cyberangrepssimulering Å Forberede Oss På En Cyberpandemi?Forrige InnleggMexicos President Sier ‘Pass’ På Eksperimentell COVID-VaksineNeste Innlegg

Relaterte Artikler

andrés manuel lópez obrador

KORONAVIRUSVAKSINER

Mexicos President Sier ‘Pass’ På Eksperimentell COVID-Vaksine

HAFHAF9. April 2021

er 2021s fiktive cyberangrepssimulering som forbereder oss på en cyberpandemi?

SAMMENSVERGELSEKONTROLL

Er 2021s Fiktive Cyberangrepssimulering Å Forberede Oss På En Cyberpandemi?

HAFHAF8. April 2021

texas covid krasjer fauci stum

KORONAVIRUSNYHETER

Texas Covid Crashes – Fauci Dumbfounded

HAFHAF8. April 2021

harvard medisinsk prof & vaksineekspert forklarer at covid shot ikke er nødvendig for mange

KORONAVIRUSVAKSINER

Harvard Medical Prof & Vaccine Expert Forklarer: COVID Shot Er Ikke Nødvendig For Mange

HAFHAF8. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.