Margaret Mead On Extraterrestrials: ‘De Ser Bare På Hva Vi Holder På Med’

HAF8. April 2021

Hva er det disse mystiske gjenstandene som stadig krysser gjennom atmosfæren vår og utfører manøvrer som ingen kjent menneskeskapt maskin kan utføre? Hvem er de?

Mange mennesker har stilt dette spørsmålet i århundrer. UFOer har blitt dokumentert i det som ser ut til å være tusenvis av år.

margaret mjød på utenomjordiske "de bare ser på hva vi holder på med"

Interessante tolkninger finnes i gamle tekster som Mahabharata helt frem til i dag.

For eksempel, i løpet av året 1211, dokumenterte Gervase of Tilbury, en forfatter av historiske begivenheter og underlig, uforklarlig fenomen, det som ser ut til å være et mulig møte med ‘mennesker' fra ‘andre steder' som dukket opp fra skip på himmelen.

I et dokument fra det 9. århundre med tittelen Liber contra insulam vulgi opinionem heter det at erkebiskopen i Lyon klaget over en vedvarende tro blant det franske bønderne om en “viss region kalt Magonia fra” hvorfra skip kommer i skyene. “

En annen hendelse fra antikken som ser ut til å være populær blant UFO-forskere kommer fra Nürnberg, Tyskland, en hendelse dokumentert i trykkpressen som fant sted i 1561.

Den dagen dukket det opp en rekke “sylindriske gjenstander” på himmelen.

Så kom det ut av gjenstandene små runde gjenstander, og diskformede gjenstander som var røde, svarte oransje og blå.

Du kan se et bilde som ble opprettet på den tiden som skildrer hendelsen her, og se også pressemeldingen .

Det er utallige eksempler, helt opp til moderne videomaterialer, bilder, rusk og materiale fra disse gjenstandene, høyt vitneforklaring og mer.

Spørsmålet i dag er ikke om UFOer eksisterer, det er hva de er.

Som jeg har sagt i mange av mine tidligere artikler om emnet, var UFOer en gang en “konspirasjonsteori” til tross for at det fantes et vell av bevis som antydet deres virkelighet.

Jeg tror det finnes et vell av bevis som viser at noen av disse objektene faktisk ikke er laget av liv på jorden, i det minste liv som vi vet om.

Margaret Mead så ut til å ha følt det samme. For de av dere som ikke vet, var hun en legendarisk verdenskjent antropolog.

Mange vet sannsynligvis ikke at hun så ut til å være en student av fenomenet og var godt klar over UFOs virkelighet og trodde på den utenomjordiske hypotesen.

I 1974 uttalte Margaret Mead.

“Det er uidentifiserte flygende gjenstander. Det vil si at det er en hard kjerne av saker – kanskje 20 til 30 prosent i forskjellige studier – som det ikke er noen forklaring på … Vi kan bare forestille oss hvilket formål som ligger bak aktivitetene til disse stille, harmløse cruising objektene som gang på gang nærmer seg jord. Den mest sannsynlige forklaringen, synes det meg, er at de bare ser på hva vi holder på med. ” (“UFOer – besøkende fra verdensrommet ?,” Redbook, vol. 143, september 1974.)

Dette sitatet tydelig antyder at hun trodde at det var en bevisst observatør involvert i fenomenet.

På spørsmål om hun “trodde” på UFOer, blir hun også sitert :

Jeg synes dette er et dumt spørsmål, født av forvirring. Tro har ingenting med trossaker å gjøre; det har ingenting å gjøre med den typen kunnskap som er basert på vitenskapelig undersøkelse.

Vi bør ikke hekte UFOer med engler, erkeengler, djevler og demoner. Men dette er akkurat hva vi gjør når vi spør om folk tror på UFOer; som om deres eksistens var en trosartikkel.

Tror folk på solen eller månen, eller skiftende årstider, eller stolene de sitter på? Når vi vil forstå noe rart, noe som tidligere ikke var kjent for noen, må vi begynne med et helt annet sett med spørsmål.

Hva er det? Hvordan virker det?

Er deres gjentatte regelmessigheter? Begynnende på denne måten, med et åpent sinn, kan folk se nøye på alle bevisene.

Mange har sett på “bevisene” når det gjelder utenomjordisk hypotese, ideen om at disse objektene, eller i det minste noen av dem, er utenomjordiske. Mead var absolutt en av dem.

Kilde: Collective-Evolution.com (utdrag)Globalistenes Løsning På Plandemi: En Ny Traktat Som I Hovedsak Skaper En Verdensregjering (NWO)Forrige InnleggHarvard Medical Prof & Vaccine Expert Forklarer: COVID Shot Er Ikke Nødvendig For MangeNeste Innlegg

Relaterte Artikler

tiår etter oppdagelsen, er betz-sfæren fortsatt et vitenskapelig mysterium

ET UFOERFORBUDT HISTORIEMYSTERIER

Tiår Etter Oppdagelsen, Forblir Betz-Sfæren Et Vitenskapelig Mysterium

HAFHAF7. April 2021

Guds veske

ET UFOERFORBUDT HISTORIEMYSTERIER

Hva Er Guds Mystiske ‘Veske', Avbildet I Sumer, Amerika Og Göbekli Tepe?

HAFHAF31. Mars 2021

gamle maya gjenstander utenlandsk kontakt

ET UFOERFORBUDT HISTORIE

Gamle Maya-Gjenstander Ser Ut Som Bevis For Fremmedkontakt

HAFHAF30. Mars 2021

mistet teknologier nikola tesla

ET UFOERMYSTERIERNIKOLA TESLA

7 ‘Lost Technologies' Fra Nikola Tesla Som Truet Den Globale ‘Elite'

HAFHAF28. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.