39 År Gammel Lege Og Sønn Av Tidligere Overrettsdommer I Trinidad Funnet Død Etter COVID-Injeksjon I Irland

11. Februar 2021

av Brian Shilhavy

Det irske Sentinel har rapportert at Dr. Keshav Raman Sharma, en respiratorisk konsulent som praktiserte på Wexford sykehus, mottok en av de eksperimentelle COVID mRNA-injeksjonene 5. januar 2021, og den påfølgende søndag 10. januar ble funnet død i sitt hjem.Dr. Keshav Raman Sharma - død.

Dr. Keshav Raman Sharma – DØD.

Han hadde nettopp blitt 39 år gammel, og hans død ble beskrevet som “plutselig” ved begravelsen og andre steder.

Dr. Sharma var fra Trinidad, og var sønn av den tidligere overdommer i Republikken Trinidad og Tobago, Mr. Justice Satnarine Persad Sharma. ( Kilde )

Lokale nyhetsmedier rapporterte angivelig ikke om at han hadde mottatt en av mRNA COVID-injeksjonene, mens han rapporterte om hans død, men det ble rapportert mye på sosiale medier at han kort tid etter å ha mottatt vaksinen.

TheJournal.ie bestemte seg for å gjennomføre en “Fact Check” for å avkrefte disse påstandene, men “Fact Check” bekreftet bare at han mottok vaksinen, mens han gjentok den religiøse troen på om at de ikke kan forårsake død , og at denne påstanden derfor var “Debunked.”

MISINFORMASJON RUNDT Døden til en lege fra Wexford General Hospital tidligere denne måneden har sirkulert online.

En rekke innlegg på Facebook har sagt at Dr. Keshav Sharma døde 11. januar etter å ha mottatt -vaksinen, og antydet at de to hendelsene var knyttet sammen.

Selv om det er forstått at Dr. Sharma hadde fått sin første dose av vaksinen, var hans død ikke relatert til dette.

Dødsårsaken er ikke offentliggjort.

Det har så langt ikke vært rapportert om der en Covid-19- antas å ha vært en medvirkende faktor, verken i Irland eller hvor som helst i hele EU.

Health Products Regulatory Authority (HPRA), det regulerende organet for medisiner i Irland, bekreftet at det ikke har vært rapportert om dødsfall som det var bekymring for Covid-19-vaksinen. ( Kilde )

Så det offisielle ordet fra det “offisielle” offentlige helseforetaket bekrefter igjen at det absolutt ikke er noen sammenheng mellom alle dødsfallene som rapporteres i hele fra de som mottok eksperimentelle COVID mRNA-injeksjoner , og selve injeksjonene.

Dette kalles selvfølgelig en “appell til autoritet” i logikken, og er bevis på ingenting, og absolutt ikke en vitenskapelig uttalelse.

Men de fleste av verdens befolkning fortsetter å tro på dette fordi de mener at disse myndighetene for helse “Myndigheter” beskytter publikum mot det fryktede COVID-viruset, i stedet for å beskytte farmasøytisk industri som raser inn BILLIONER dollar med sitt nye COVID-vaksinemarked. , noe som betyr at de ikke kan ha dårlig publisitet for å fortsette å lage og distribuere disse nye “vaksinene”.

Som jeg nevnte i artikkelen vi publiserte i går , er dette en religiøs tro, ikke vitenskap .38 Pedofiler Og Sexrovdyr Arrestert Under Florida Multi-Agency Sting-OperasjonForrige Innlegg

Relaterte Artikler

38 pedofiler og sexrovdyr arrestert under Florida Multi Agency-stingoperasjon

NYHETERSATANISTISKE PEDOFILER

38 Pedofiler Og Sexrovdyr Arrestert Under Florida Multi-Agency Sting-Operasjon

HAFHAF11. Februar 2021

5 store historier amerikanere savnet mens de kranglet om Gorilla Lim

NYHETERRASISME

5 Store Historier Amerikanere Savnet Mens De Kranglet Om Gorilla Lim

HAFHAF11. Februar 2021

Tucker Carlson On Covid Vaccine Rollout 'tonnevis av kjendispåtegninger, ikke mye vitenskap'

KORONAVIRUSVAKSINER

Tucker Carlson Om COVID Vaksineutrulling: ‘Tonnevis Av Kjendispåtegninger, Ikke Mye Vitenskap'

HAFHAF11. Februar 2021

Demon Transgender Reading Books Barn

NYHETERTRANSGENDER AGENDA

Victoria, Australia, Gjør Det Ulovlig Å Ikke Bekrefte Kjønnsdysfori

HAFHAF11. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.