Lege Med Biovåpenekspertise Kaller COVID-19-Injeksjoner ‘Våpenmedisin’

8. Februar 2021

av Cassie B.

Mens noen leger oppfordrer folk til å komme i kø for COVID-19-“vaksinen “, snakker andre modig om hvorfor det å skynde seg å få et uprøvd skudd kanskje ikke er så bra.

Dr. Lee Merritt

Dr. Lee Merritt , tidligere president for Association of American Physicians and Surgeons, har innrømmet at hun mener de nåværende “vaksinene” til coronavirus faktisk er veldig farlige biovåpen som blir utplassert mot befolkningen.

Dr. Merritt vet mye om biovåpen, etter å ha studert dem mens hun fungerte som ortopedisk kirurg for den amerikanske marinen i nesten et tiår. Hun har også publisert flere fagfellevurderte artikler og var i styret for Arizona Medical Association.

I et intervju med The New America sa Dr. Merritt at hun mener at vi lever i en tid med “femte generasjonskrig ” der skjulte biologiske agenser, propaganda og økonomisk krigføring blir brukt i stedet for våpen på slagmarken for å snu tidevann av makt mellom nasjoner.

Hun sa at vaksiner er mest effektive når de brukes til dødelige, ubehandlingsbare virus som polio og kopper. Imidlertid har forskere allerede funnet noen lovende koronavirusbehandlinger, som hydroksyklorokin og intravenøst ​​tilført vitamin C , noe som får en til å lure på hvorfor en vaksine er så presserende.

Hun uttalte: “Hvis vi er på biowarfare akkurat nå som en del av denne flerdimensjonale krigføringen, hvis du har en behandling i baklommen, kan de ikke terrorisere deg med virus, og det er viktig fordi … [vaksinen] ikke forhindrer overføring ved egen opptak. ”

Selvfølgelig sensurer media jevnlig informasjon om effektive måter å forebygge og behandle sykdommen på, og lar massene tro at en vaksine er det eneste alternativet.

Sosiale medier gjør også sitt beste for å stille dem som deler informasjon om naturlige måter å redusere risikoen på, og de store plattformene jobber også overtid for å hindre folk i å diskutere de potensielle farene ved disse vaksinene.

COVID-19-Vaksiner Er Ingenting Som Tradisjonelle Vaksiner

Dessverre, som hun påpeker, er koronavirusvaksiner ingenting som vaksinene vi lenge har brukt.

Med disse vaksinene injiseres messenger-RNA i kroppene til mennesker, som endrer deres genetiske kode slik at de begynner å produsere sin egen modifiserte versjon av viruset, som immunsystemet lærer å bekjempe – i det minste teoretisk.

Imidlertid har ikke akkurat denne vaksinen aldri blitt testet på lang sikt, men hele denne tilnærmingen til vaksinasjon har aldri gjennomgått langtidsstudier for å bevise sikkerheten hos mennesker.

Dyrestudier har vist en “antistoffavhengig forbedring” som ser viruset komme seg inn i kroppen uoppdaget fordi en persons immunsystem ser det som en del av kroppen, sier hun, noe som kan forårsake rask død.

Faktisk sier hun at det lengste de noen gang har fulgt folk etter å ha fått vaksinen, er to måneder, noe som ikke er nær nok tid til å avgjøre om det vil være et antistoffforbedringsproblem.

Dette, sier hun, er nettopp hvordan en utenlandsk motstander vil gå frem for å føre hemmelig biogarn på sine fiender uten at prosessen blir sporet tilbake til dem.

Hun kaller vaksinene “et perfekt binært våpen” og sier:

”Det er ingen måte jeg vet nøyaktig hva mRNA er programmert til, og det gjør du ikke, og heller ikke de fleste leger. Legene kan ikke forstå disse dataene. Det er for gutta helt øverst i dette prosjektet …

“Hvis jeg var Kina, og jeg ønsket å ta ned militæret vårt, ville jeg bare lage et mRNA som jeg vet at det ikke eksisterer i naturen, så ingen kommer til å dø av en vaksine, og så frigjør jeg to år senere som jeg laget … og det forårsaker denne immunforbedringsdøden. ”

Når du ser alle opptakene av folk som stolt bretter opp ermene for å få coronavirus-vaksinen, er det ganske skummelt å tenke på hva som kan skje hvis Dr. Merritt har rett og massene blir villig injisert med en form for våpenmedisin.Greta Thunberg Avslørte Ved Et Uhell At Hun Bare Er En Dukke Og Nå Er Under Kriminell Etterforskning I IndiaForrige InnleggUndersøkelse: Mer Enn Halvparten Av Amerikanerne Vil Ikke Ha COVID-19-InjeksjonerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Tucker Carlson On Covid Vaccine Rollout 'tonnevis av kjendispåtegninger, ikke mye vitenskap'

KORONAVIRUSVAKSINER

Tucker Carlson Om COVID Vaksineutrulling: ‘Tonnevis Av Kjendispåtegninger, Ikke Mye Vitenskap’

HAFHAF11. Februar 2021

Demon Transgender Reading Books Barn

NYHETERTRANSGENDER AGENDA

Victoria, Australia, Gjør Det Ulovlig Å Ikke Bekrefte Kjønnsdysfori

HAFHAF11. Februar 2021

Operativsystem Moderna Mrna

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

COVID-19 MRNA-Skudd Er Lovlig Ikke Vaksiner – De Er Eksperimentelle Gentherapier

HAFHAF10. Februar 2021

Sba skjuler dokumenter som avslører hvordan planlagt foreldrebarn fikk $ 80 millioner i kovide hjelpepenger

KORONAVIRUSNYHETERPLANLAGT FORELDRE

SBA Skjuler Dokumenter Som Avslører Hvordan Planlagt Foreldre Fikk $ 80 Millioner I COVID Avlastningspenger

HAFHAF10. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.