Geoengineering Watch Global Alert News, 30. januar 2021, # 286

GeoengineeringWatch.org

Vanlige mediekilder presser befolkningene til å vaksinere seg så snart som mulig. Hvorfor er det ingen vanlig rapportering om konsekvensene som har skjedd hos mange av de som allerede har blitt vaksinert? Nå blir vi fortalt at det er best å bruke to masker på en gang, kanskje til og med tre. Er det noen vitenskap som støtter slike forslag? Nei. California får endelig litt nedbør, men hvor mye forurensning i klimateknikk inneholder den? Vil den midlertidige nedkjølingen i den uttørkede og brannherjede staten luste befolkningene tilbake til total selvtilfredshet med hensyn til klimaet? Hvor lang tid har vi til planetens livsstøttesystemer raser helt ut? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som utspiller seg på mange fronter, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Watch har gjennomført vår første partikeltesting noensinne. Filmopptak av fly- og laboratorietestprosesser er omtalt i  “The Dimming” , en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er et nytt 12+ minutters innsiktssegment om den kommende filmen.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.