CDC: 329 Registrerte Dødsfall Så Langt Etter Eksperimentelle COVID MRNA-Injeksjoner I USA

30. Januar 2021

av Brian Shilhavy

CDC har gjort en ny datadumping i Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), en amerikansk regjeringsfinansiert database som sporer skader og forårsaket av .

Cdc 329 Registrerte dødsfall så langt etter eksperimentelle Covid Mrna-injeksjoner i USA

Dataene går gjennom 22. januar 2021, med 9 845 registrerte bivirkninger inkludert 329 dødsfall etter injeksjoner av eksperimentelle COVID mRNA-skudd av og Moderna.

Over 50% av dødsfallene er blant de som er over 75 år.

15. januar 2021 var det 181 dødsfall etter COVID mRNA-injeksjoner til og med 15. januar. Se:

181 amerikanere døde av COVID-19-vaksiner på bare to uker, inkludert ufødt barn etter at mor tok jab

I den nåværende datadumpen som går gjennom 22. januar 2021, er det bare to dødsfall oppført mellom 15. januar og 22. januar, VAERS ID 952914 oppført 18. januar 2021 og VAERS ID 958809 oppført 20. januar 2021.

Så 146 av de ytterligere 148 dødsfallene som ble registrert i løpet av den siste uken, var fra samme tidsperiode fra slutten av desember til 15. januar – en periode på omtrent to uker.

Det er et gjennomsnitt på over 160 dødsfall i uken, så langt. Hvor mange flere dødsfall vil fortsatt bli registrert i løpet av denne tidsperioden?

Som vi tidligere har rapportert , har studier tidligere vist at mindre enn 1% av vaksineskader noen gang er rapportert til VAERS rapporteringssystem.

Vi er også avhengige av CDC for å levere denne statistikken.

Tidligere denne uken ble det rapportert at VAERS-systemet var “midlertidig nede.” @AlexBerenson tweetet :

Så @CDCgov sier at VAERS gikk ned fordi den ikke klarte å håndtere mengden forespørsler den fikk (dette var en e-post til en akademiker som spurte).

“Fra og med mandag klokka 07:30 ble serveren overveldet av for mange innkommende spørsmål … Vi jobber for å løse dette problemet.”https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1354196769643622405&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F01%2Fcdc-329-recorded-deaths-following-covid-mrna-vaccines-usa.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Så hvor stor prosentandel av alle dødsfallene representerer disse 329 registrerte er foreløpig ukjent. Det er åpenbart veldig betydelig høyere enn 329.

I tillegg til de 329 dødsfallene av 9 845 tilfeller av innleverte COVID-mRNA-skader, var det også 722 sykehusinnleggelser, over 2000 besøk til legevaktleger, 104 varige funksjonshemninger og 11 fødselsskader.

Vaers Covid Event Outcome

Hvordan er dette ikke en nasjonal folkehelsekrise? Siden disse injeksjonene IKKE er godkjent av FDA og fortsatt er eksperimentelle , hvorfor fortsetter de å injisere folk?

I Følge CDC Ble Ingen Av Disse Dødsfallene Forårsaket Av Vaksinene (Dvs. Injeksjoner , Siden COVID MRNA-Teknologien Ikke Er En Vaksine )

Det er velkjent nå at på grunn av føderal finansiering av COVID i 2020 at nesten alle dødsfall som skjedde i 2020 ble registrert som “COVID” -dødsfall, selv i tilfeller der dødsfallet skjedde ved trafikkulykke, skyting, hjerteinfarkt osv.

Så mens det var et enormt antall dødsfall registrert som forårsaket av COVID i 2020, falt nesten alle andre tradisjonelle dødsårsaker, som kreft, hjertesykdommer, etc., slik at de totale dødsfallene i 2020 vil ende opp med å være omtrent samme som tidligere år .

Hvor er pandemien? Totalt antall dødsfall i 2020 er IKKE ANNAN forskjellige enn tidligere år

Nå ser vi det stikk motsatte skje med utrullingen av COVID eksperimentelle injeksjoner. INGEN av dem blir registrert som vaksinedødsfall. Hvorfor?

Fordi CDC ikke gir en kategori for “vaksinedød” som skal brukes på dødsattester.

For å lære mer om dette, se en artikkel vi publiserte i 2018 fra en varslingsblåser om dødsattest som avslørte politikken bak å oppgi “dødsårsak” på dødsattester.

Hun skrev:

Vårt nåværende system for å fange dødelighetsgrader kan og gir et stort sett uundersøkt og unøyaktig bilde av hva som forårsaker et dødsfall.

Prosessen for å opprette og registrere dødsårsaker for offentlige poster er en komplisert, kronglete, politisert, helt åpen for både uvitenhet og manipulering av personlige, profesjonelle og statlige interesser.

Jeg er den som lager denne statistikken, og jeg tilbyr deg dette: Hvis du tar en ting fra dette, ta bort en sunnere skepsis til og med den mest aksepterte mainstream, nasjonalt rapporterte, CDC eller annen ‘vitenskapelig' statistikk.

Det folk flest ikke vet er at leger ikke har lov til å bevitne noe som ikke er en strengt NATURLIG dødsårsak. ( Hele artikkelen )

Når du kontrollerer dataene, kan du enkelt spinne den for å si hva du vil si, og CDC er en mester i dette.

Så mens de nye eksperimentelle COVID mRNA-injeksjonene rulles her i begynnelsen av 2021, registreres nesten alle dødsfallene som disse injeksjonene forårsaker som “COVID-dødsfall”, ved å bruke de defekte COVID-testene (alle disse testene ble også raskt sporet av FDA for å få dem inn i markedet, forresten) for å rettferdiggjøre antallet deres.

Kan Vi Stole På At CDC Og FDA Gir Oss Nøyaktig Informasjon?

Jeg har publisert denne informasjonen i flere artikler de siste ukene, men den gjentar seg igjen da CDC for tiden er i full propagandamodus og prøver å overbevise publikum om at alle disse dødsfallene og skadene etter injeksjonene er “normale” og “forventede. ”

Gottlieb Fda Pfizer Warp Speed ​​Covid Vaccine

CDC er den største kjøperen av vaksiner i verden, og tildeler over 5 milliarder dollar i budsjettet (levert av amerikanske skattebetalere) hvert år for å kjøpe og distribuere vaksiner fra Big Pharma.

Tror du dette kan være en interessekonflikt ??

For det andre eier CDC over 56 patenter på vaksiner, og mange av forskerne deres tjener royalty på salg av vaksiner. ( Kilde )

Tror du dette kan være en interessekonflikt?

Cdc svindelkorrupsjon

CDC har en lang historie med korrupsjon, og i løpet av årene har mange av deres egne forskere prøvd å blåse fløyten på denne korrupsjonen bare for å bli taus.

I tillegg jobber mange av direktørene som driver CDC for Big Pharma etter at de har fullført sin periode på CDC.

Dr Scott Gottlieb var tidligere Food and Drug Administration (FDA) kommisjonær.

Han ble med i styret i Pfizer, Inc. – verdens største farmasøytiske selskap og nest største produsent av vaksiner, i 2019 like etter at han forlot FDA.

Pfizer, som hadde en total omsetning på $ 53,7 milliarder dollar i 2018, kunngjorde Dr. Gottliebs valg til styret 27. juni 2019.

22. juli 2020 tildelte president Trumps “Operation Warp Speed ” -prosjekt 1,95 MILLIONER dollar til Pfizer og BioNTech for 100 millioner doser av deres mRNA-baserte .

Så hva tror du? Kan vi stole på CDC og FDA? Er de faktisk bekymret for folkehelsen, eller prøver de rett og slett markedsføringsgrenene til Big Pharma å beskytte produktene sine?Den Britiske Regjeringen Innrømmer At COVID-Injeksjoner I Utgangspunktet Er Meningsløse Siden De Ikke Gir Noen Beskyttelse Mot GjeninfeksjonForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Virusutbrudd Storbritannias politikk

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Den Britiske Regjeringen Innrømmer At COVID-Injeksjoner I Utgangspunktet Er Meningsløse Siden De Ikke Gir Noen Beskyttelse Mot Gjeninfeksjon

HAFHAF30. Januar 2021

Klaus Schwab Så lenge ikke alle er vaksinert, vil ingen være trygge

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Globalist Klaus Schwab: ‘Så Lenge Ikke Alle Er Vaksinert, Vil Ingen Være Trygge'

HAFHAF30. Januar 2021

39 år gammel sykepleierassistent døde innen 48 timer etter mottak av mandatskudd 19

KORONAVIRUSVAKSINER

39 År Gammel Sykepleierassistent Døde ‘Innen 48 Timer' Etter Mottak Av Mandat COVID-19 Skudd

HAFHAF30. Januar 2021

Fryktelige latente dødsfall som er spådd blant eldre av genetikkprofessor etter immunisering med Rna-vaksiner

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Forferdelige Latente Dødsfall Forutsagt Blant Eldre Av Professor I Genetikk Etter Immunisering Med RNA-Vaksiner

HAFHAF30. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.