Hammarskjöld: En midlertidig pandemilov gjør Sverige til et diktatur

 -6. januar 2021

HELSEVESEN. Adjunkt Björn Hammarskjöld advarer om at den nye pandemiloven som riksdagen kan stemme gjennom 8. januar 2021 i så fall er i strid med svensk grunnlov og EU-lov. Journalisten Jesper Johansson har intervjuet Hammarskjöld.

Dødsfallet som ble presentert av media for det siste året 2020 er mindre enn gjennomsnittet for 2015-2019, og kan ikke sammenlignes med den spanske sykdommen, mener Hammarskjöld.

Björn Hammarskjöld, som har jobbet på et laboratorium i USA for å forske på HIV-viruset, er veldig kritisk til at resultatene fra PCR-tester blir brukt feil for å vurdere spredningen av Covid-19. Han mener at PCR-tester ikke er pålitelige.

“Hammarskjöld hevder videre at beregningsmodellen som hele verden har brukt for å estimere fremtidige i pandemien har vist seg å være veldig feil, og at personen bak beregningsmodellen også tidligere har gjort feilberegninger i medisinske sammenhenger.” – Jesper Johansson


Hammarskjöld er sterkt kritisk til det faktum at det kan bli tvunget til å presentere en fullført vaksinasjon for å nyte konstitusjonelt beskyttet bevegelsesfrihet – for eksempel retten til å reise fritt – og kaller det hele utpressing.


Vaksineprodusenter rapporterer ikke det nøyaktige innholdet av vaksiner, og vaksinasjonsregister er i strid med GDPR

Björn Hammarskjöld sier at produsentene av de nåværende mRNA-vaksinene ikke kan garantere at disse vaksinene tvinger kroppens celler til å produsere riktig type proteiner med den hensikt å få kroppen til å produsere antistoffer. Hvis det ikke er fastslått at vaksinene produserer de riktige proteinene, kan i utgangspunktet alt skje i kroppen.

Jesper Johansson spør hvordan vi kan vurdere fremtidige krav om at den som ønsker å reise eller for eksempel besøke en konsert må fremvise et sertifikat for at han er vaksinert. Dette er i konflikt med blant annet GDPR, den relativt nye personvernet som ble innført i EU.

Sammensetning: NewsVoice | Video: Jesper Johansson for New Times

I slekt

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.