Forbløffende Darkfield Live Blood Footage Of Nano / Microrobots In C19 Unvaccinated Blood And What sa Ray Kurzweil om Nanorobots And the Singularity?Astonishing Darkfield Live Blood Footage Of Nano/Microrobots In C19 Unvaccinated Blood And What did Ray Kurzweil Say About Nanorobots And the Singularity?

NB! DETTE INNLEGGET ER DET VERDT Å BRUKE TID PÅ. TRYKK PÅ LINKENE ( blå tekst)I TEKSTEN.

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD27. APRIL 2024

APR 27, 20248585

49492727

DelShare

Video: Darkfield levende blodmikroskopi av nano / microrobots som manøvrerer i ekstrem hastighet og presisjon gjennom blodet. Video tatt av meg på AM Medical april 2024.

Denne uken fanget jeg fascinerende opptak av en mikrorobot i levende blodanalyse av en C19-injisert pasient. Du kan se den fenomenale kunstig intelligente manøvreringsevnen til disse robotene, da jeg jobbet for å fortsette å bevege målet mitt raskt nok til å holde dem i sikte. Jeg har sett mye så langt, men noen ganger er det forbløffende funn i folks blod som bare vil gjøre det de kan for å holde seg sunne i denne krigens tid.

I fjor var nyhetene fylt med Silicon Valley konfronterer ideen om at ‘ Singularity ' er her

I flere tiår forventet Silicon Valley øyeblikket da en ny skulle ankomme og endre alt. Det ville forene mann og maskin, sannsynligvis til det bedre, men muligens til det verre, og dele historien inn før og etter.

Navnet på denne milepælen: Singularity.

Det kan skje på forskjellige måter. En mulighet er at mennesker vil legge prosessorkraften til en til sin egen medfødte intelligens og bli superladede versjoner av seg selv. Eller kanskje datamaskiner vil bli så komplekse at de faktisk kunne tenke, og skape en global hjerne.

I begge tilfeller, de resulterende endringene vil være drastiske, eksponentielle og irreversible.En selvbevisst overmenneskelig maskin kunne designe sine egne forbedringer raskere enn noen gruppe forskere, noe som forårsaker en eksplosjon av intelligens. Århundrer med fremgang kan skje i år eller måneder. Singulariteten er en katapult for fremtiden.

Den teknokratiske transhumanistiske MIT-utdannelsen og Google-ingeniøren Ray Kurzweil brakte begrepet – Singularity – i offentlig syn med sin bok fra 2005 “ Singulariteten er nær – når mennesker overskrider biologi ”.

I sin bok diskuterer han viktige trinn for å slå sammen mennesker med maskiner. Dette inkluderer genetisk sekvensering av DNA og bioteknologiske applikasjoner for å endre DNA etter ønske. Han diskuterte omvendt prosjektering av den menneskelige hjernen, genflis, menneskelig kloningsteknologi, hjerneopplastinger og utviklingen av .

Interessant nok diskuterte Kurzweil alt jeg har skrevet om fra nanoroboter i blodomløpet, deres grensesnitt til AI. Påvirkningen på menneskekroppen vil være redesign av fordøyelsessystemet, programmerbart blod, redesigne den menneskelige hjernen og bli Cyborgs. Han diskuterer krigføring med Smart Dust, nanovåpen og smarte våpen.

I kapittelet om “ Oppgradering av cellekjernen med en nanokomputer og nanobot ”, skriver han:

Med bruk av fullskala nanoteknologi i 2020 ' s vil vi ha potensial til å erstatte biologiens genetisk informasjonslager i cellekjernen med et nanoteknisk system som vil opprettholde genetisk kode og simulere handlingen til RNA, ribosomet og andre elementer i datamaskinen i biologiens samler. En nano-datamaskin ville opprettholde den genetiske koden og implementere genuttrykksalgoritmene. En nanobot ville konstruere aminosyresekvensene for de uttrykte genene.

Hvis du ser på videoen jeg la ut og leser denne passasjen, vil du se at han beskriver mekanismen som er sett – og siden har mange forskjellige nanorobot fremdriftssystemer blitt utviklet:

Biologiske systemer er begrenset til byggesystemer fra proteiner, som har dyp begrensning i styrke og hastighet…Nanobots bygget av diamanoid ( alias Graphene) gir og rotorer kan også være tusenvis av ganger raskere og sterkere enn biologiske celler.

Han diskuterer selvreplikasjon av billioner nanobots:

…en samler ( som betyr selvmontering) med bare en nanobot ville ikke produsere og betydelige mengder av en produkt. Imidlertid, det grunnleggende konseptet med nanoteknologi er at vi vil bruke billioner av nanoboter for å oppnå meningsfulle resultater. Å lage disse mange nanobotene til en fornuftig pris vil kreve selvreplikasjon på et eller annet nivå, som selv om de løser det økonomiske problemet vil føre til alvorlige farer…

Farene ved ukontrollert selvreplikasjon er utryddelsen av verten, det være seg en fysisk kropp eller vår biosfære. For øyeblikket kan ukontrollert selvreplikasjon av micellære nanosfærer sees i menneskelig blod, og jeg har vist hvordan selvmonteringen av filamenter og mesogen DNA-sensorer oppstår.

Bilde: C19 avinjisert blod med en selvreplikerende micellar (sfærisk) vekst.

Jeg har tidligere vist at polyetylenglykol, hovedingrediensen i C19 biovåpen lipid nanopartikkel var kjent siden 2007 for å bruke micellar og fibrillar (det jeg kaller et glødetråd) vekst for å skape flytende krystall mesogener eller DNA-sensorer.

Ble det kjent i vitenskap at polyetylenglykol (PEG), nøkkelingrediens i C19 biovåpenskudd, kan skape selvmontering nanofibre, sfærer og mesogen-DNA-biosensorer? Ja, siden 2007

Over hele verden rapporterer klinikere som gjør live blodanalyse de samme funnene som jeg har vist de siste par årene. Neste uke på showet mitt Truth, Science and Spirit, vil intervjuet mitt med Dr Sandy Corlett lufte. Hun har holdt på med Live Blood-analyse i over 30 år og lært det til klinikere over hele verden. Hun har et bibliotek på over 100.000 bilder som bekrefter funnene mine, som kommer fra hennes eget arbeid og internasjonale utøvere over hele verden. Funnene er konsistente.

Ray Kurzweil betyr med Singularity ikke bare at AI overskrider menneskelig intelligens kollektivt, men også fusjon av menneskeheten med teknologi. Er det tilfeldig at Silicon Valley erklærte i 2023 at Singularity er her?

Kan det være at de gummiaktige blodproppene som Clifford Carnicom og jeg har funnet å bestå av polyvinylalkohol, polyamider (Nylon eller Silk) og polyener (polyetylenglykol) er faktisk en manifestasjon av ukontrollert selvreplikasjon?

Blodproppanalyse fra levende og avdøde individer viser konsistente funn: En gummi som polymerisert protein – mikroskopi viser filamenter. Del 1 av 3 – Dr. Ana Mihalcea With Clifford Carnicom

Blodproppanalyse fra levende og avdøde individer i nærheten av infrarød spektroskopi viser flere hydrogelpolymerkomponenter – del 2 av 3 – Dr. Ana Mihalcea With Clifford Carnicom

Blodproppanalyse fra levende og avdøde individer – foreløpig kjemisk løselighetstesting – Del 3 av 3 – Dr. Ana Mihalcea With Clifford Carnicom

Jeg har dokumentert selvmonteringsprosessen i disse videoene:

Self Assembly Nanotechnology Live Blood Darkfield Microscopy: A Review in Images

Kunstig intelligent transformasjon av menneskeheten – Nano og mikro roboter i menneskelig blod

Kurzweil selv advarer om farene ved ukontrollert selvreplikasjon og siterer den etiske diskusjonen fra Foresight Institute:

Kunstige replikatorer må ikke være i stand til replikering i et naturlig ukontrollert miljø.

Evolusjon i sammenheng med et selvreplikerende produksjonssystem frarådes.

Kurzweil mente at “ slike retningslinjer burde være effektive for å forhindre utilsiktet frigjøring av farlige selvreplikerende nanoteknologiske enheter. ”

I en annen passasje skriver Kurzweil om en tenkt diskusjon med en enhet fra 2004 kalt Molly og Charles Darwin.

Molly2004: Ok, kjør nå det stealthy scenariet av meg igjen – du vet, den der de dårlige nanobotene sprer seg stille gjennom biomassen for å komme seg i posisjon, men faktisk ikke utvide til merkbart å ødelegge noe før de er spredt over hele kloden.

Ray: Vel, nanobotene ville spre seg i veldig lave konsentrasjoner, si ett karbonatom per 10 til kraften på 15 i biomassen, så de ville bli sådd gjennom biomassen. Dermed ville ikke hastigheten på fysisk av de destruktive nanobotene være en begrensende faktor når de deretter repliserte på plass. Hvis de hoppet over stealth-fasen og utvidet seg i stedet fra et enkelt punkt, ville den spredte nanosykdommen bli lagt merke til, og spredningen rundt i verden ville være relativt langsom.

Molly2004: Så hvordan skal vi beskytte oss mot det? Når de starter fase to, vi ‘ har bare omtrent nitti minutter, eller mye mindre hvis du vil unngå enorme skader.

Ray: På grunn av eksponentiell vekst, blir hoveddelen av skadene gjort de siste minuttene, men poenget ditt er godt tatt. Under mitt scenario vil vi ikke ha en sjanse uten et nanoteknologisk immunsystem. Vi kan tydeligvis ikke vente til begynnelsen av en nitti minutters ødeleggelsessyklus for å begynne å tenke på å skape en. Et slikt system vil være veldig sammenlignbart med vårt menneskelige immunforsvar. Hvor lenge skulle et biologisk menneske rundt 2004 vare uten en?

Molly2004: Ikke lenge, antar jeg. Hvordan tar dette nanoimmune systemet opp disse dårlige nanobotene hvis de bare er en av tusen billioner? …

Noen få linjer senere:

…Ray: Men immunsystemets nanobots er programmert for å beskytte oss, ikke ødelegge oss.

Charles: Jeg forstår at programvare kan endres.

Ray: Hacket, mener du?

Charles: Ja, akkurat. Så hvis immunsystemets programvare modifiseres av en hacker for ganske enkelt å slå på sin selvreplikasjonsevne uten slutt –

Ray: – ja, det må vi være forsiktige med, ikke sant? (Spp425-426)

Er all denne prediktive programmeringsdiskusjonen som i 2005 av noen ble avskjediget som science fiction og likevel sterkt omfavnet av det teknokratiske samfunnet som ser uhyggelig kjent ut nå?

Og er forskerne som kaller Corona en WBAN-sykdom skapt av “ hackere ” også bare en tilfeldighet?

Vitenskapelig studie – Corona er teknologi og frekvens indusert! Effekt av Coronavirus over hele verden gjennom misbruk av trådløse sensornettverk

Funnene fra den forrige studien på dyr var enda mer om, siden katter og hunder utsatt for denne frekvensen i løpet av få minutter – og hackere på bildene deres er ansvarlige for å indusere disse symptomene:

Effekten av sensorteknologi som forbedrer Corona sykdom

En utforskende feltobservasjon for å bestemme virkningen av sensornettverk i forskjellige deler av menneskekroppen omgitt av kroppsgrenseområder. Denne studien ble utført generelt, overvektige og tynne individer med posisjonene til globale posisjonssystemer og behandlede frekvenser fra sensorteknologi. Alle bruker mobiltelefoner for avansert kommunikasjon, men ingen kan være klar over sikkerhetssystemene sine på grunn av nyskapende teknologi. Feltarbeidet beskriver prinsippene, og anerkjenner virkningen av radiofrekvens med individets lidelse av koronasykdom rundt om i verden. Kvantitative og kvalitative relaterte sensordata ble hentet fra ISNAH-eksperimentet mens sekundære data ble samlet inn fra forskjellige kilder.Forskningen belyser virkningen av sensornettverk med variable og behandlede radiofrekvenser blant individets kroppsmasseindekser som letter det lyse og mørke miljøet. Studien representerer at de overvektige pasientene lider av koronasykdom dør i løpet av 7 minutter i mørke omgivelser, men 12 minutter i lystilstand

Kaller vi akkurat nå Long Covid hva som egentlig er en langsomt selvspredende nanosykdom, skapt av nanoroboter som ble injisert i menneskeheten under forkledning av C19 biovåpeninjeksjon, hvilke er selvmontering, selvreplikering og selvspredning?

Er de plutselige dødsfallene vi ser de siste 90 minuttene som Ray beskrev?

Den nylige fremveksten av arbeidet til en annen MIT-utdannet – Ido Bachelet, PhD-who sitt samarbeid med Pfizer har avslørt, ser ut til å være en aktualisering av det vi leste fra Kurzweil. Jeg har diskutert at metallene er antennen for teknologien og må tas ut.

Pfizer samarbeider med Ido Bachelet om DNA-nanoroboter

Så denne sprøyten har tusen milliarder roboter inne, disse robotene er hver 50nm. For å sikre at vi ikke mister kontrollen over nanobotene etter at de er injisert, har teamet mitt utviklet nanoroboter som har antenner. Disse antennene er laget av metall nanopartikler for å reagere på eksternt påførte elektromagnetiske felt.

Så hvem er hackerne som kontrollerer disse robotene? Sender 5G-systemet hacking-signaler til folk via sine smarte enheter?

Jeg har tatt til orde for og advart om at vi må gjøre det vi kan gjøre for å hemme nano-partikkel selvmontering etter våre beste evner og har tatt til orde for nesten 3 år for bruk av EDTA – som er bekreftet i det publiserte Moderna-patentet i 2023 som stoppsignal for selvmontering av nanopartikler fra skuddene. Jeg har beskrevet hvordan EDTA i klinisk praksis syntes å “ kutte antennen ”. Det er fornuftig hvis antennen er laget av metaller.

En annen bekreftelse: EDTA kombinert med vitamin C og andre antioksidanter hemmer Nano-partikkelpolymerisasjon i New Moderna-patent

Sammendrag:

Det er min anbefaling å veldig nøye analysere kommunikasjonen til de transhumanistiske teknokratene, som Kurzweil. Som tidligere diskutert, dette er en satanisk agenda – og det er kjent fra avsløringene fra MK ultra overlevende og tidligere CIA-eiendel Cathy O'Brien at satanistene tilber AI som deres demigod og tar instruksjonene deres fra det. Hun beskrev dette i intervjuet vårt:

Healing From Mind Control Through Love – Mindful Protection from Nanotechnological and Synthetic Biology Assault: Dr. Ana Mihalcea & CIA MK-ULTRA Survivor and Whistleblower Cathy O'Brien

At dette er virkelighet ble bekreftet av Dr. Robert Duncan som utviklet AI-algoritmene for den sataniske AI-superdatamaskinen.

Project Soul Catcher Av Dr. Robert Duncan – CIA Capabilities Of Mind and Soul Hacking

og

Nanoteknologi, cybernetic Hive Minds, kunstig intelligens og tankekontroll – DARPA og CIA Insider Dr. Robert Duncans intervjuer bekrefter kapring av menneskelig sjel mulig

I mitt nylige intervju med våpenekspert Mark Steele forklarte han også hvordan metallene brukes til avhør av slagmarken – og det nanoteknologiske metamaterialet kan analysere biometriske data om eiendeler og i henhold til til ham sende en frekvens til personen for å indusere et anfall for å drepe.

Breaking News Interview: Warfare Against Humanity – Conversation With Weapons Expert Mark Steele – Truth, Science And Spirit, Episode 16

Det er mennesker i denne verden som forstår at all tid i kvantefeltet eksisterer samtidig og kan sees fjernt – det være seg ved å se glassteknologi, eksterne seere eller ekstra dimensjonale sataniske enheter. I mitt siste intervju med David Hodges bekreftet han at han hadde intervjuet en NSA-varsler som fikk beskjed om å utføre sataniske ritualer for å laste ned avansert teknologi. Vi kjenner også fra regjerings varslere som Col. Philip Jo Corso som skrev “ The Day After Roswell ” at veldig avansert teknologi har blitt omvendt konstruert av alle grener av etter den utenomjordiske UFO-krasjet i Roswell New Mexico.

Er det bare tilfeldigheter at vi ser all denne profetiske talen som gir tidsrammer der en viss agenda blir implementert?

Skulle vi avfeie dette som science fiction drømmer, tro den falske nyheten om at det hele er konspirasjonsteori, eller skal vi forstå at innen all teknokratisk og satanisk kommunikasjon er veikartet og svarene på planene deres gitt? Og hvis du ikke gjør noe, og ikke motsetter deg, samtykker du i det sataniske riket til denne overtakelsen og utryddelsen av menneskeheten.

Mitt valg er det siste. Jeg samtykker ikke.

Du lager dine egne.

Medfive EDTA

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.