Hvordan PCR Misbrukes Ved Å Oppdage De Antatte Tilfellene Av Sars-Cov-2

HAFHAF6. Januar 2021

Betydelige fallgruver assosiert med PCR / RT-PCR-teknikker for påstått påvisning av Sars-Cov-2 og diagnose av Covid-19:Som noen med mer enn tilstrekkelig kunnskap om medisinsk og klinisk vitenskap sammen med noe forskningserfaring innen fysisk kartlegging ved bruk av molekylærgenetiske teknikker, vil jeg bidra til vår forståelse av denne forsterkningsreaksjonen og hvordan informasjon hentet fra den kan være veldig misvisende når det brukes til å diagnostisere påståtte “infeksjoner” i nesten hva som helst og alt det nå til dags.

Dr. Kary Mullis, oppfinner av PCR-teknikken

Er det ikke morsomt å finne humane vattpinner, prøver av Coca-Cola og noen frukter som alle tester positive for “Sars-Cov- 2″ ved hjelp av RT-PCR-protokollen, mens instruksjonene for settet, den vedlagte informasjonsvedlegget, samt utskriften på boksen informerer brukerne tydelig om at testsettet bare oppdager Sars-Cov-1?Jeg mistenker at ” PCR-testen ” med vilje ble valgt for sin potensielle ikke-spesifisitet, noe som har vært veldig nyttig for de som ønsker å villede oss, ettersom det er så enkelt å manipulere protokollen for å passe til forskjellige formål.Spesifikke resultater kan genereres basert på krav for å oppfylle visse politiske fortellinger for å skape en illusjon av høye frekvenser av en fantasi, spesifikk infeksjon (høy falske positive priser) i forskjellige populasjoner og vises på forskjellige tidspunkter.Rullende trender av antatte Covid-19-infeksjoner, rullende trender for nedbryting av våre rettigheter og friheter, alt i perfekt harmoni med rullende trender for forskjellige vaksiner, presentert som den eneste delvise veien ut av våre problemer, samtidig som vi blir fortalt at ting kanskje aldri kommer tilbake til det normale.Og for å sikre at systematisk analyse av resultatene ikke vekket mye mistanke om skjevhet; en viss grad av naturlig variasjon kan fremstilles gjennom inkorporering av noen negative testresultater.PCR kan ikke diagnostisere noe nyttig i det hele tatt. Etter min mening er det å være positiv for testen som å teste mennesker for epitelceller (som vi alle har) og deretter bekrefte at alle mennesker har slike celler, men later som om disse cellene er fra en ikke-menneskelig enhet.Tillat meg å lage en annen analogi. Hvordan kunne funnet av noen veldig små, vanlige, vanlige, tilfeldige skruer som du kan finne på en sti mens du går; nødvendigvis og kategorisk bevise at skruene tilhørte en bilmodell, produsert på en bestemt dato og av en bestemt produsent, eller at disse skruene tilhørte noe helt annet; kanskje en del av en gadget?Spesifikasjonene til PCR / RT-PCR-teknikken som kan være egnet til manipulering og fabrikasjon av en villfarelse og skaper frykt og angst:1. ize av amplikon (amplifisert produkt): Jo mindre størrelsen er, desto høyere er sannsynligheten for at produktet kan bli funnet på en rekke forskjellige DNA-sekvenser fra en rekke forskjellige organismer; inkludert mennesker. Det er derfor PCR ikke skal brukes til klinisk diagnose. Størrelsen på de amplifiserte DNA-segmentene, angivelig bare kodende for forskjellige proteiner i Sars-Cov-2, er veldig liten; ca 112 bp lang eller litt lenger.Kroppene våre er oversvømmet med DNA og forskjellige RNA-molekyler som hele tiden flyter både intracellularly så vel som extracellularly. Laboratorieforsterkningen av et påstått, spesifikt, veldig kort DNA / RNA-segment beviser ikke eksistensen av virus eller bakterier og kunne aldri forutsi sykdom og død for den saks skyld.Jeg vil henvise til tidligere uttalelser og intervjuer av Dr. Kerry Mullis, den adelige prisvinneren og oppfinneren av PCR, angående begrensningene ved denne teknikken .

https://www.bitchute.com/embed/wOSeTz57xrCF/2. Lengden på dine DNA-primere ( primere forover og bakover, alltid et par), deres sekvenser og deres respektive konsentrasjoner og volum kan endres og dermed påvirke spesifiseringen av glødingen og amplifikasjonshastigheten til mål-DNA / RNA-molekylene.3. Typer av enzymer (revers transkriptaser og polymeraser) , deres konsentrasjoner, volum og kjemiske modifikasjoner før bruk kan påvirke produksjonshastigheten, spesifisiteten til amplifikasjonen og troverdigheten (nøyaktigheten) til amplifikasjonen.4. Denatureringstemperaturen og varigheten av denatureringen kan lett endres på PCR-termosyklusmaskinen. Omfanget av DNA-denaturering avgjør da om primere binder spesifikt til “mål-DNA” eller ikke-spesifikt til seg selv i neste fase. Disse faktorene påvirker også aktiviteten til polymeraseenzym, halveringstiden og utbyttet.5. Annealing-temperaturen og varigheten av annealing kan lett endres på PCR-termosyklusmaskinen, og påvirker dermed om primerparet binder seg til “DNA-målet” spesifikt eller ikke-spesifikt til andre DNA-deler eller til og med binder seg til seg selv. Disse faktorene påvirker også aktiviteten til polymeraseenzym så vel som utbyttet av spesifikke og uspesifikke DNA-mål.6. Amplifikasjonstemperaturen og amplifikasjonens varighet kan lett endres på PCR termisk syklingsmaskin, og påvirker dermed om primerne forblir bundet til DNA-målet og aktiviteten, halveringstiden og troverdigheten til polymeraseenzym så vel som det spesifikke og ikke -spesifikk utbytte av DNA fra forskjellige kilder.7. Antallet sykluser av PCR / RT-PCR-forsterkning som kjører på den termiske syklingsmaskinen, kan endres for å direkte påvirke hvor mye forsterket produkt som er laget, og om prøven lett kan påvises (ved å måle det utsendte fluorescenslyset) eller ikke. Dette kan øke eller redusere antall falske positive i henhold til foreskrevne fortellinger i tilfelle uetisk oppførsel eller ekte laboratoriefeil.Jo høyere antall sykluser, jo større er sannsynligheten for forsterkning av ikke-spesifikke mål.8. Konsentrasjonen og volumet av bassenget av RNA / DNA- løsning påvirker amplifiseringsgraden.9. De konsentrasjoner og volumer av fluorescensmerkede deoksyribonukleotidtrifosfatene (dNTPs) løsning kan også påvirke forsterkningen størrelsesorden. En stor mengde DNA / RNA i reaksjonen fra starten kunne sikre et høyere utbytte av falske positive.10. Forholdet mellom konsentrasjonen av fluorescerende merkede dNTP og konsentrasjonen av umerkede DNTP kan også påvirke mengden oppfattet DNA-signal og dermed antall falske positive som kan oppdages.11. Forurensninger og enzymhemmere kan føre til generering av falske positive og falske negative resultater.12. Det antatte RNA-målet som tilhører det “påståtte viruset” er ikke og har aldri blitt isolert og renset før det ble amplifisert i PCR-maskinen. En vattpinneprøve vil inneholde en blanding av DNA og RNA, så vel som store mengder proteiner som tilhører humane celler, forskjellige bakterier, virus, protozoer og sopparter.13. Den ioniske konsentrasjonen, volumet og pH-verdien til bufferløsningen som ble brukt i reaksjonen, kunne endres.14. Håndtering og tilberedning av ingredienser før de plasseres på termosykelmaskinen, kan også påvirke antall falske positive priser.15. Vannet som brukes i reaksjonen er kanskje ikke sterilt (forurenset).16. De antatte Sars-Cov-2-primersekvensene er komplementære til hundrevis av bakterielle og humane DNA-molekyler :Hvis man lager en liste over alle de forskjellige parene av primere som noensinne har blitt brukt i PCR-teknikken for å oppdage den påståtte “Sars-Cov 2” over hele verden og sammenligne deres sekvenser med bakterielle og humane genom-datasekvenser ved hjelp av BLAST-nettstedet som et eksempel, vil du finne hundrevis av nesten perfekte sekvensmatcher mellom det som påstås å være deler av forskjellige Sars-Cov 1 og Sars-Cov 2 gensekvenser og humane og bakterielle DNA-sekvenser.De forskjellige primerparene som ble brukt til påvisning av det påståtte SARS-COV 2-viruset, utviser minst 90% sekvenshomologi med mellom 4-93 humane DNA-segmenter og 100 bakterielle DNA-segmenter (greenmedinfo.com-sted). Den primære primeren i isolasjon, den omvendte primeren i isolasjon, og begge i kombinasjon plukker opp hundrevis av matchende humane og bakterielle DNA-sekvenser.Og så vidt jeg vet er det ingen som ennå har sett på sekvenslikheter og kryss matching mellom Sars-Cov 1 og Sars-Cov 2 primersekvenser (brukt i PCR og RT-PCR for påvisning av de påståtte virusene) og sopp og parasittiske DNA-sekvenser. Og jeg vil ikke bli overrasket i det hele tatt hvis disse sekvensene samsvarer med plantegenomiske ruter også.Hvis primersekvensene samsvarer med hundrevis av humane og bakterielle DNA-mål, er amplifikasjonsmålene også av humant og bakteriell opprinnelse og ikke av “viral” opprinnelse.Siden de testede vattpinnene inneholder mye mer humant DNA / RNA enn bakterielt, viralt, sopp- og protozoal genetisk materiale da, er det imidlertid svært sannsynlig at de høye frekvensene av falske positive PCR-testresultater som brukes til angivelig påvisning av Sars-Cov 2 faktisk bare er oppdage menneskelige DNA-sekvenser og ingenting annet.Uavhengig av om det er gjort bevisste (utro) eller utilsiktede feil i PCR-reaksjonene eller ikke, antyder dataene at PCR kan oppdage hundrevis av bakterielle og humane DNA-sekvenser som tilsynelatende er portrettert som Sars-Cov 1/2 sekvenser; forårsaker enorme bølger i falske positive priser og derfor et umåtelig skadelig nivå av angst og frykt i befolkningen.Hvis det er forsettlige feil i og manipulasjoner av forholdene til RT-PCR, bør man forvente enda høyere frekvenser av ikke-spesifikke, misvisende og tilfeldige forsterkninger av humane og bakterielle DNA-målsekvenser og enda mer falske positive priser som indikerer forutinntatte datatrender og i harmoni og resonans med visse offisielle politiske mål og kunngjøringer til bestemte tider.I dette scenariet kan man forvente en enorm skjevhet mot å forsterke tilfeller (falske positive), hender i hansker og i perfekt harmoni med propagandaen som er skapt for å drive oss inn i en programmert og forutinntatt vei til Pied Piper.17. Amplifisering av mål-DNA-molekyler krever ikke en perfekt samsvar mellom DNA-sekvensen og primersekvensene :Med bare en 50% homologi mellom den ukjente DNA-sekvensen og primersekvensene, ville det fortsatt være mulig å amplifisere DNA fra mennesker, bakterier, sopp og protozoer og deretter generere falske positive testresultater avhengig av innstillingen av PCR-forhold og sekvensen og lengden på primerparene.Det amplifiserte produktet av PCR kan lett være humant DNA maskert som viralt DNA!De som tror på absolutt kontroll, tvinger oss til ikke bare å bære ansiktsmasker, men ser ut til å også maskere og dekke over de virkelige målene for PCR-amplifikasjonsreaksjonen som ser ut til å være menneskelig DNA, bakteriell DNA, naturlig RNA, etc.Synopsis:Du kan lett ha en situasjon der du har samme pasient / sak, samme sykepleier, samme tekniker, samme prøve, samme tid og dato, samme utstyr, men forskjellige resultater, som er totalt og ikke-fornuftig.PCR-metoden brukes til å kjemisk amplifisere et veldig kort stykke ikke-spesifikt DNA for å generere falske positive data; indusere og forsterke hyppige og regelmessige psykologiske traumer, kaos, utallige skader på menneskers liv og galskap. Dens esoteriske verdi kan være å indusere kontroll, lydighet, samsvar, usikkerhet, forvirring, samsvar og mangel på tro på logikk og sunn fornuft.Alle disse motstridende praksisene, politikkene og svarene dreper og psykisk torturerer uskyldige mennesker.Hvis du er fast bestemt på å sosialt konstruere befolkninger ved å skape en storm i en tekopp, vil du kanskje manipulere PCR-teknikken for å produsere saker.Plutselig og med en eller annen magi kunne et veldig lite, uviktig, ufarlig, irrelevant stykke flytende DNA forsterkes milliarder av ganger og plutselig bli synlig, relevant, allmektig, allestedsnærværende og irreverant. Et teaterverktøy som fremmer forvirring, frykt og kaos ved å gjøre oss redde for et fantasivirus.

Hvis du tilfeldigvis tester positivt, merker de deg som om du har Covid-19, og hvis testresultatene dine er negative, har det blitt rapportert at de kan velge å fortsette å gjenta testen 30 ganger eller mer for å få en 1 i 30 treff; tvinge falske positive resultater.

Og så, gjennom ren utholdenhet og juks, finner de deg endelig positive og plutselig vil det totale antallet tilfeller øke med et tall på 30. Bare fordi laboratoriet kanskje har gjentatt testen din 30 ganger, teller de saken din som tretti tilfeller!Det er bare så mange måter for beslutningstakerne å bruke triks for å samle statistikken sin at den tigger. Det er helt sjokkerende og en som forstyrrer vår menneskelige samvittighet og vår sjel.Det er pseudovitenskap, falskhet og svindel.Øyeblikkelig blir veldig sunne mennesker som tester “positive” foraktet, trakassert, skremt og stigmatisert som spredere av “sykdom”. Du vil da bli manipulert, korralert og tvunget til å ta deres giftige giftstoffer som vaksiner; garantert å forkorte din levetid, healthspan så vel som levetid.Alternativt for å avkjøle ting og late som om sofistikeren til planleggerne av de drakoniske, ineffektive plandemiske tiltakene (som sosial distansering, maskering, låsing, endeløse vaksinasjoner, bruk av personlig verneutstyr, bruk av luftfiltre og håndrensere nedleggelse av samfunn, handel og handel og påfølgende smeltetider) har vært effektiv i midlertidig å kontrollere den forhåndsbestemte spredningen av det illusoriske viruset ; på samme måte som å vri på en bryter, kan de forskjellige parametrene på PCR-termosykelmaskinen endres for å magisk skape illusjonen om en “betydelig reduksjon” i antall “positive” tilfeller / dødsfall.Den betydelige reduksjonen i tilfeller / dødsfall vil da være sterkt og utvetydig årsakssammenheng knyttet til den gunstige og positive rollen til deres forebyggende folkehelsetiltak, spesielt og hovedsakelig gjennom bruk av deres giftige vaksiner.Et hyppig, regelmessig og konstant propagandastykke presentert og flagret rundt av media og regjeringer for å drive / tvinge spesifikke, forutinntatte fortellinger og onde agendaer ved hjelp av propaganda, tankegang og omringing.Forsterkningen av svært små mengder korte og veldig vanlige DNA-segmenter som lett kan tilhøre mennesker, bakterier og andre organismer, beviser ikke eksistensen av et spesifikt virus overhodet.Vennlig hilsen,Dr. Freedom (pseudonym)

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.