DEN DEMOKRATISKE REGJERINGEN ANDREW CUOMO PRØVER DESPERAT Å DEKKE OVER TUSENVIS AV SYKEHJEMSDØDSFALL ETTER AT HAN TVANG COVID-PASIENTER DER

“Det er et problem, bro,” fortalte senator Gustavo Rivera, en demokrat, til New York Health Commissioner Howard Zucker under en lovgivende høring om sykehjem tidligere denne måneden. “Det ser ut til at du i dette tilfellet velger å definere det annerledes slik at du kan se bedre ut.” Et løpende møte fra The Associated Press viser at mer enn 68.200 innbyggere og ansatte ved sykehjem og langsiktige fasiliteter over hele landet har dødd av coronarivus, av mer enn 163.000 totale dødsfall. For alle 43 stater som bryter ut sykehjemsdata, utgjør beboerdødsfall 44% av totale COVID-dødsfall i deres stater, ifølge data fra Kaiser Family Foundation. Forutsatt at den samme andelen som ble holdt i New York, vil det føre til mer enn 11 000 sykehjemsdødsfall.

New Yorks sanne sykehjemsdødstall er skjult i hemmelighold, er regjeringen Andrew Cuomo den COVID-morderen?

av Geoffrey Grider11. august 2020NÅ BEGYNDER SLUTTEN DEL:FacebookTwitterRedditE-postPinterestSkrive utDele

Nesten hver gang Andrew Cuomo blir avhørt om New Yorks sykehjemsdødstall, børster han kritikk som politisk motivert, men dødstallet er svimlende.

Akkurat nå som du leser dette, jobber den demokratiske regjeringen i New York, Andrew Cuomo, rasende for å stoppe en fullskala etterforskning av hvorfor så mange mennesker døde på sykehjem i New York City under høyden av COVID-krisen. Antall døde varierer fra 6.400 helt opp til over 11.000, tall som hever røde flagg på begge sider av midtgangen. Det faktum at Cuomo jobber så hardt for å knuse enhver etterforskning av det, er ganske talende.

For de av dere som ikke husker, bestilte Andrew Cuomo tusenvis av mennesker som var syke av COVID, å bli plassert på sykehjem, han gjorde dette ved utøvende ordre . Hans avgjørelse resulterte i dødsfallet av tusenvis av sykehjemsbeboere som deretter fikk koronavirus fra de allerede syke menneskene han tvang til å bli plassert der. Nå ønsker han å forhindre noen form for reell etterforskning av hans håndtering av krisen. Er Andrew Cuomo sykehjemmet COVID-drapsmann? Visst ser det slik ut.

New Yorks virkelige sykehjemsdødstall i hemmelighold

FRA AP: Riverdale Nursing Home in the Bronx ser ut til på papir å ha rømt den verste av coronaviruspandemien, med en offisiell statlig telling på bare fire dødsfall i anlegget med 146 senger. Sannheten er ifølge hjemmet langt verre: 21 døde, de fleste fraktet til sykehus før de bøyd under.

“DET VAR EN KASKADEFFEKT,” MINNET ADMINISTRATOR EMIL FUZAYOV. “DEN ENE ETTER DEN ANDRE.”

New Yorks koronavirus dødsfall på sykehjem, som allerede er blant de høyeste i landet, kan faktisk være en betydelig undertelling. I motsetning til alle andre stater med store utbrudd, teller New York bare innbyggere som døde på sykehjemseiendom og ikke de som ble fraktet til sykehus og døde der.https://platform.twitter.com/embed/index.html?creatorScreenName=NowTheEndBegins&dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1286795658872201223&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fwww.nowtheendbegins.com%2Fdemocratic-gov-andrew-cuomo-desperately-trying-to-cover-up-the-thousands-of-nursing-home-deaths-after-he-forced-covid-patients-there%2F&siteScreenName=NowTheEndBegins&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Denne statistikken kan legge tusenvis til statens offisielle sykehjemsdødstall på litt over 6600. Men foreløpig har administrasjonen til den demokratiske regjeringen Andrew Cuomo nektet å røpe antallet, noe som har ført til spekulasjoner om at staten manipulerer tallene for å få det til å se ut som om det gjør det bedre enn andre stater og for å gjøre en tragisk situasjon mindre alvorlig.

“DET ER ET PROBLEM, BRO,” FORTALTE SENATOR GUSTAVO RIVERA, EN DEMOKRAT, TIL NEW YORK HEALTH COMMISSIONER HOWARD ZUCKER UNDER EN LOVGIVENDE HØRING OM SYKEHJEM TIDLIGERE DENNE MÅNEDEN. “DET SER UT TIL AT DU I DETTE TILFELLET VELGER Å DEFINERE DET ANNERLEDES SLIK AT DU KAN SE BEDRE UT.”

Hvor stor forskjell kan det gjøre? Siden mai har føderale tilsynsmyndigheter krevd at sykehjem skal levere data om koronavirusdødsfall hver uke, uansett om beboerne døde i anlegget eller på et sykehus. Fordi kravet kom etter høyden av New Yorks utbrudd, er tilgjengelige data relativt små. Ifølge de føderale dataene rapporterte omtrent en femtedel av statens hjem dødsfall fra innbyggere fra begynnelsen av juni til midten av juli – et antall på 323 døde, 65 prosent høyere enn statens telling på 195 i løpet av denne tidsperioden.

SELV OM HALVPARTEN AV DENNE UNDERANTELLINGEN HADDE HOLDT SEG FRA STARTEN AV PANDEMIEN, VIL DET FØRE TIL TUSENVIS AV FLERE SYKEHJEMSBEBOERE ENN STATEN HAR ERKJENT.

En annen gruppe tall antyder også en underantelling. Statlige helsedepartementets undersøkelser viser at 21 000 sykehjemssenger ligger tomme i år, 13 000 flere enn forventet – en økning på nesten det dobbelte av den offisielle statlige sykehjemsdødstallet. Mens noe av denne økningen kan tilskrives færre nye innleggelser og folk som drar sine kjære ut, antyder det at mange andre som ikke er der lenger døde.

Nesten hver gang Andrew Cuomo blir avhørt om New Yorks sykehjemsdødstall, børster han kritikk som politisk motivert og bemerker at hans stats andel av sykehjemsdødsfall ut av den totale COVID-19 dødstallene er rundt 20%, langt mindre enn Pennsylvania 68%, Massachusetts ‘64% og New Jerseys 44%.

“Se på de grunnleggende fakta der New York er mot andre stater,” sa Cuomo under en orientering mandag. “Du ser på hvor New York er som en prosentandel av sykehjemsdødsfall, det er helt nederst på listen.”

Boston Universitys geriatriekspert Thomas Perls sa at det ikke er fornuftig at sykehjemsbeboere som andel av totale dødsfall i mange nærliggende stater er mer enn tredoblet det som ble rapportert i New York.

“UANSETT ÅRSAK, ER DET INGEN MÅTE AT NEW YORK VIRKELIG KAN VÆRE 20%,” SA PERLS.

Et løpende møte fra The Associated Press viser at mer enn 68.200 innbyggere og ansatte ved sykehjem og langsiktige fasiliteter over hele landet har dødd av coronarivus, av mer enn 163.000 totale dødsfall.

For alle 43 stater som bryter ut sykehjemsdata, utgjør beboerdødsfall 44% av totale COVID-dødsfall i deres stater, ifølge data fra Kaiser Family Foundation. Forutsatt at den samme andelen som ble holdt i New York, vil det føre til mer enn 11 000 sykehjemsdødsfall. LES MER

Nylige uttalelser om sykehjem av Andrew Cuomo bedøver ‘The Five’

https://www.youtube.com/embed/suHHLLqBg2U

Now The End Begins er ditt forsvar i frontlinjen mot den stigende mørketiden de siste dagene før Kirkens bortrykkelse

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.