Situasjonsoppdatering, 4. januar 2021 – Valgteater er dekke for den globale utryddelsesagendaen

Mandag 4. januar 2021 

Kopier URL6.310VISNINGER

Bilde: Situasjonsoppdatering, 4. januar 2021 - Valgteater er dekke for den globale utryddelsesagendaen

Natural News ) Coronavirus-biovåpenet, tvangsstopp og farlige - er alle blitt rullet ut for samme formål: Å gjennomføre masse globalt folkemord mot menneskeheten som en del av en nødavfolking.

Valgdrama er bare en del av den teatralsk distraksjonen fra den mye større globalistiske agendaen som retter seg mot alle massene – uavhengig av politikk, rase eller kjønn – for terminal ødeleggelse.

MRNA-vaksineplattformen blir beskrevet av Moderna som et “operativsystem” som blir installert i kroppen din, hvorpå “programvare” i form av mRNA distribueres og oppdateres for å produsere “applikasjoner” som er proteiner. Dette er alt beskrevet på Modernas eget nettsted .

Målet med å installere dette operativsystemet i kroppen din er selvfølgelig slik at globalist-tilknyttede selskaper kan utøve fjernkontroll over fysiologien din mens de hevder å ha immateriell eiendom over kroppens celler.

I det vesentlige blir alle som tar mRNA-vaksinen merket som storfe og tvunget til å replikere patenterte mRNA-tråder på mobilnivå, og dermed engasjere seg i intellektuell eiendomstyveri , slik at vaksinekonsern kan kreve eierskap til hele kroppen din.

Valgsituasjonen har kollapset i kaos, med den 10-dagers beredskapskommisjonen som nå ser ut til å være enda en forsinkelsestaktikk for å overtale patrioter og Trump-tilhengere helt frem til 20. januar, da Biden stille skal sverges inn (med mindre Trump og patriotene stopp ham først).

Med “Reclaiming a Superpower” -rapporten som nå er publisert av et etterforskningsteam for cyberkrig , er det klart at bokstavelig talt enhver regjeringsinstitusjon – domstolene, SCOTUS, guvernører, kongresser, rettshåndhevelse osv. – er helt korrupt og helt ute av stand til å ærlig undersøke det overveldende beviset på valgsvindel som fortsetter å dukke opp om dagen.

Det er ingen løsning på korrupt regjering som kan komme fra korrupt regjering selv .

Det ser stadig ut som den eneste virkelige løsningen på alt dette vil være et opprør av patrioter som tar ned hele det korrupte systemet, mest sannsynlig med makt.

Her er høydepunktene i dagens Situasjonsoppdateringspodcast for 4. januar:

 • Hvorfor mange mennesker som tar mRNA-vaksiner, vil være infertile eller i løpet av 5 år.
 • Hvorfor massevaksinasjoner er et globalistisk forsøk på å drepe milliarder av mennesker før de kan føre til et masseopprør mot globalistisk kontroll.
 • Mosebok kapittel 14, vers 15.
 • Zombieutseende Nancy Pelosi ble gjenvalgt Creeper of the House.
 • Ric Grennell bekrefter at Trump er i en “god posisjon” for å utfordre de falske valgstemmene.
 • Lin Wood antyder at han snart kan frigjøre forbannende bevis som avslører Chief Justice Roberts.
 • Peter Navarro bekrefter at VP Pence kan flytte innvielsen til et senere tidspunkt.
 • Den 10-dagers etterforskningskommisjonens innsats kan være et smart knep for å avvæpne patrioter og forsinke ethvert opprør til Biden kan hemmelig sverges inn.
 • Kommisjonens sammensetning vil fortelle oss alt: Hvis Roberts er med på det, vil kommisjonen bare være en hvitkalkingsinnsats for å begrave alle bevisene og skjule sannheten.
 • Jake Tapper håner ethvert forsøk på å se på stemmesvindel som et “blodløst kupp”, og hevder at alle som ikke blindt aksepterer Biden-valgsvindelen, er en “forræder”. (Tapper brukte de siste fire årene på å stille spørsmål ved valget i 2016, FYI.)
 • 400 eks-etterretningsoffiserer er angivelig involvert i etterforskningen av uregelmessigheter i valget. Dette er nødvendig fordi FBI, DOJ og CIA er håpløst korrupte og til og med medskyldige i valgsvindelen.
 • Trump selv har makten til å tiltale noen kriminelt, akkurat som om han var AG.
 • Trump ber statslovgivere om å avvise falske valgstemmer.
 • Covid-19-vaksiner som allerede er gitt til 4+ millioner amerikanere, som er litt over 1% av befolkningen.
 • Trump avslører at er overdrevne. Han er på svindelen.
 • Undersøkelse av de økonomiske konsekvensene av at 40+ millioner amerikanere dør eller blir ufruktbare av vaksinen i løpet av de neste årene: Kaste eiendomsverdier, implosjon av alle offentlige pensjoner og finansmarkeder.
 • Moderna innrømmer at et sterkt immunsystem kan ødelegge mRNA-sekvensene før de kommer inn i cellene dine. Diskusjon av mulige aktuelle applikasjoner som kan administreres før eller etter en mRNA- for å beskytte kroppen mot mRNA.
 • Implikasjonene til immateriell eiendom ved å la et vaksine “operativsystem” installeres i kroppen din via mRNA-vaksiner: Bedrifter eier proteinene dine, som betyr at de eier kroppen din.
 • Mennesker som tar covid-19-vaksinen (mRNA) lar seg merke som storfe. Quantum dot tracking- handler ikke bare om å bestemme hvem som har blitt vaksinert, men heller å kunne skanne den menneskelige flokken og bestemme hvilke fag som eies av selskaper. (Du er en “menneskelig ressurs” og ikke noe mer for globalistene.)

Se og del:

Brighteon.com/6b4679ed-a868-4dda-b9a2-e0f0d510bf0e

https://www.brighteon.com/embed/6b4679ed-a868-4dda-b9a2-e0f0d510bf0e

Hør alle podcastene på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.