“Jeg kan ikke fortsette å se pasienter dø unødvendig!” Medisinsk professor vitner overfor kongressen at COVID Cure allerede eksisterer med Ivermectin

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Dr. Pierre Kory MD, en spesialist i lunger og kritisk omsorg som også er førsteamanuensis i medisin ved St. Luke’s Aurora Medical Center i Milwaukee, Wisconsin, bønnfallte medlemmer av kongressen om at NIH, CDC og FDA skulle se på ” fjell ”av data som han og kollegene har samlet om stoffet Ivermectin, som allerede er godkjent av FDA som et antiparasittisk legemiddel, og deres suksess med å behandle COVID-pasienter.

Han sier: “Hvis du tar det, blir du ikke syk.”

Dr. Kory er president for Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) , og deres suksess med å behandle pasienter med COVID har vært så dramatisk at han refererte til det som et “mirakelmedisin.”

Fra organisasjonens nettsted :

Vises som vitne tirsdag morgen for senatskomiteen for innenrikssikkerhet og statlige anliggender – som holdt en høring om “Early Poliklinisk behandling: En viktig del av en COVID-19-løsning” – Dr. Pierre Kory, president for frontlinjen COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), ba regjeringen raskt gjennomgå det allerede ekspansive og fremdeles raskt voksende medisinske beviset på Ivermectin.

Dataene viser evnen til stoffet Ivermectin til å forhindre COVID-19, for å hindre at de med tidlige symptomer utvikler seg til den hyperinflammatoriske fasen av sykdommen, og til og med for å hjelpe kritisk syke pasienter med å komme seg.

Dr. Kory vitnet om at Ivermectin effektivt er et “mirakelmedisin” mot COVID-19 og oppfordret regjeringens medisinske myndigheter – NIH, CDC og FDA – til å raskt gjennomgå de siste dataene og deretter utstede retningslinjer for leger, sykepleier-utøvere, og legeassistenter for å foreskrive Ivermectin for COVID-19.

Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) består av noen av de mest publiserte forskerne i verden, med over 2000 fagfellevurderte publikasjoner blant dem. Dr. Kory sier:

Jeg er veldig bekymret for at NIH, FDA og CDC – jeg vet ikke om noen arbeidsgruppe som ble tildelt eller satt sammen for å gjennomgå legemidler som ble brukt på nytt i et forsøk på å behandle denne sykdommen.

Alt har handlet om nye, eller dyre farmasøytisk konstruerte medisiner (som remdesivir og vaksiner.)

Vi har hundre år med medisinutvikling. Vi er eksperter på alle medisinene vi bruker, og jeg vet ikke om en arbeidsgruppe som har fokusert på legemidler som brukes på nytt.

Vi har fylt det tomrommet. Det er alt vi har gjort, fokuser på de tingene vi vet og de tingene vi gjør.

Vi har en løsning på denne krisen. Det er et stoff som viser seg å ha en mirakuløs innvirkning.

Og når jeg sier “mirakel”, bruker jeg ikke dette ordet lett. Og jeg vil ikke bli sensasjonell når jeg sier det. Det er en vitenskapelig anbefaling basert på FJELL av data som har dukket opp de siste 3 månedene.

Dr. Kory forklarer at NIHs anbefaling IKKE om å bruke Ivermectin til COVID utenfor kliniske studier, var fra 27. august, og at 3-4 måneder senere har det kommet “fjell” av data fra land rundt om i verden som viser den “mirakuløse” effektiviteten. av Ivermectin.

Det utrydder i utgangspunktet overføring av dette viruset. Hvis du tar det, blir du ikke syk.

Den mest emosjonelle delen av Dr. Korys vitnesbyrd var da han beskrev det han så hos pasienter på ICU.

Jeg er en lungespesialist. Jeg er spesialist på ICU.

Jeg har tatt vare på flere døende COVID-pasienter enn noen kan forestille seg. De dør fordi de ikke kan puste.

Jeg ser på dem hver dag. De dør. Når de kommer til meg på ICU, er de allerede døende. De er nesten umulige å komme seg.

Tidlig behandling er nøkkelen. Vi må avlaste sykehusene.

Vi er slitne. Jeg kan ikke fortsette å gjøre dette.

Hvis du ser på manuskriptet mitt, og hvis jeg må tilbake til jobb neste uke, vil ytterligere dødsfall være unødvendige dødsfall.

Og jeg kan ikke bli traumatisert av det. Jeg kan ikke fortsette å ta vare på pasienter når jeg vet at de kunne blitt reddet med tidligere behandling.

Og det stoffet som vil behandle dem og forhindre sykehusinnleggelse er Ivermectin.

Se hele vitnesbyrdet. Dette er på YouTube, men hvis det forsvinner, har vi også en kopi på Bitchute-kanalen vår .https://www.youtube.com/embed/Tq8SXOBy-4w?feature=oembed&enablejsapi=1

Den amerikanske regjeringen og Big Pharma er skyldige i massemord!

Dette er nå den andre gruppen av leger som behandler COVID-pasienter som har presentert bevis og erfaring med å behandle og helbrede COVID-pasienter med nesten 100% suksessrate med eldre medisiner som allerede er godkjent av FDA til politikerne som sitter i Washington DC.

Den første gruppen var gruppen kalt “Frontline Doctors” som presenterte bevis for hydroksyklorokin, og deres suksessrate på nesten 100% når det gjaldt å behandle pasienter og ikke måtte sende dem til sykehusene.

Lær mer om Frontline Doctors og hydroksyklorokin-skandalen her .

Den amerikanske regjeringen er tydelig skyldig i massedrap! De to hovedbyråkratlegene som er ansvarlige for titusenvis om ikke hundretusener av amerikanske liv, er FDA-direktør Stephen Hahn og NIAID-direktør Anthony Fauci.

Disse to mennene og andre som tjener sammen med dem, har presset på for å få nye medisiner ut på markedet i stedet, og er nå klar til å slippe løs en farlig, hurtig sporet COVID-vaksine som aldri har blitt sett i den menneskelige befolkningen.

Og den eneste måten de kunne godkjenne disse nye medisinene og vaksinene på, var å LIGE om effektive kurer som allerede eksisterer, noe som betyr at alle disse nye legemidlene og vaksinene som er utviklet for COVID er ulovlige!

La oss ikke slå rundt, og la oss kalle dette hva det egentlig er: Crimes Against Humanity !

Begge disse mennene, og mange andre, trenger å bli arrestert for massedrap, prøvd i en domstol med en jury av jevnaldrende, og deretter henrettet ved dødsstraff!

Og for de av dere som fremdeles støtter president Donald Trump, som ikke bare lar dette skje, men oppmuntrer det ved å skynde farlige vaksiner til markedet i “Warp Speed” når ingen trenger disse vaksinene, hvordan kan du fortsette å se den andre veien når tusenvis av folk dør unødvendig ??

Se også:

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.