Tidligere Medic Whistleblower avslører hvordan militæret tester eksperimentelle vaksiner på soldater som bruker dem som “labrotter”

https://youtu.be/TYWXzTscjc8

Tidligere militærmedisin Sherrie Saunders

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Med de nye eksperimentelle hurtigsporede COVID mRNA-vaksinene, en type som aldri før ble introdusert for allmennheten, er vaksinebevissthet og nøling på høyeste nivå, og det med rette.

For de av dere som bare begynner å undersøke spørsmålet om for første gang, må du være klar over at dette ikke er et nytt problem, og mange av oss har avslørt de onde agendaene bak vaksiner i årevis.

Selv har jeg dekket denne saken i et tiår, mens andre har gått foran meg og dekket denne saken i mange tiår.

Det amerikanske har vært i forkant av vaksineutviklingen for bruk i krigføring, ikke “”, og de har en lang historie med å teste eksperimentelle vaksiner på våre egne tropper.

Når ting går galt og folk blir drept eller skadet av disse eksperimentelle vaksinene, blir det dekket over, og ofte skylden på noe annet.

En av de første registreringene av dette skjedde i 1918, i Fort Riley, i Kansas, under første verdenskrig. Soldatene ble injisert med en eksperimentell bakteriell hjernehinnebetennelsesvaksine.

Vaksinen gikk veldig galt, og en stamme av bakteriell lungebetennelse skapte en pandemi som til slutt drepte 50-100 millioner mennesker.

Har du aldri hørt om dette? Det er fordi den ble tildekket og omdøpt til “den spanske influensa.”

Kevin Barry har forsket mye på denne hendelsen, ettersom han fikk familiemedlemmer til å dø i løpet av denne tiden, og du kan lese hans forskning her:

Drepte en militær eksperimentell vaksine i 1918 50-100 millioner mennesker som ble kalt “spansk influensa”?

“Gulf War Syndrome”

I nyere tid er det nå solid dokumentasjon som støtter det faktum at militæret testet en eksperimentell miltbrannvaksine på våre militære medlemmer på grunn av den påståtte trusselen om at den irakiske lederen Saddam Hussein hadde “masseødeleggelsesvåpen” som var en trussel mot USA. Militær, som skulle inneholde miltbrann.

Vi vet kanskje aldri hvor mange av våre militærmedlemmer som , eller var permanent deaktivert på grunn av denne vaksinen, men i mange år prøvde militæret å dekke over det som en “mysteriesykdom” kjent som “Gulf War Syndrome.”

For å lære mer om dette, inkludert vitnesbyrd presentert for den amerikanske kongressen, se:

Gulf War Syndrome: Dokumenter som viser at britisk og amerikansk militært personell ble injisert med utestede vaksiner

En medisin som tjenestegjorde i militæret i løpet av denne tiden, har blitt en varsleren, og forklarer den tragiske historien om hvordan hun fant ut at hun faktisk drepte sine andre militærmedlemmer uten å vite det med miltbrannvaksinen.

Etter at hun bestemte seg for at miltbrannvaksinen faktisk skadet troppene våre, tok hun den opp i kommandokjeden. Men “svarte drakter” ble sendt fra DC for å “omskole” henne og holde henne stille.

Hun er ikke stille lenger. Mens dette ble filmet i 2016, er det faktisk langt mer relevant i dag, ettersom verden er på bunnen av å starte et nytt, verdensomspennende vaksineeksperiment med COVID-vaksinene, og dette kan bare oppnås ved hjelp av militæret. Derfor kan militære avhoppere være vårt lands siste håp om å stoppe COVID-vaksinen fra å ødelegge livene til mange mennesker.

Jeg skal advare deg akkurat nå, at denne videoen vil forstyrre deg dypt, og sannsynligvis få deg til å gråte. Jeg gråter hver eneste gang jeg ser på det, og vet hvor mange uskyldige liv som ble ødelagt av denne vaksinen, og hvor ondt regjeringen vår nå har blitt for å ha en så lav verdi for menneskelivet.

Spre denne videoen vidt og bredt! Det kan redde mange liv …

Dette er den originale YouTube-versjonen fra Polly Tomneys VAXXED-kanal , men vi har kopier på andre plattformer hvis den skulle forsvinne.https://www.youtube.com/embed/TYWXzTscjc8?feature=oembed&enablejsapi=1

Se også:

35.000 soldater døde av den eksperimentelle miltbrannvaksinen – mer enn de som døde i kamp i Afghanistan og Irak kombinert

Pentagons vaksinfabrikker

Vitnesbyrd om sjefskorporal Jared Schwartz som ble krigsrettslig for å nekte miltbrannvaksinen

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Vi er nå på Parler,  MeWe og Gab !

Hvis nettstedet vårt blir beslaglagt og stengt, kan du finne oss på Parler , MeWe og Gab for ytterligere instruksjoner om hvor du kan finne oss.

Unmasking Who is Behind the Plandemic and Rioting to Usher in the New World Order

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.