NY Lawmaker Introduserer Bill To Make Vaccination MANDATORY

10. Desember 2020

En statsforsamlingsmedlem for Manhattans vestside har innført lovgivning som vil gjøre det obligatorisk for innbyggerne å bli vaksinert mot koronavirus, og resonnerer at det har vært en “angående økning i farlig antivitenskap, anti-vax-retorikk.”

Fox 5 NY rapporterer at [tyrann]  Linda Rosenthal har brakt lovforslaget , Assembly Bill A11179, som ville tillate statens helsedepartement å mandat New Yorkere til å få COVID-skuddet.

Rosenthals notat vedlagt lovgivningen sier at:

Ny Lawmaker introduserer lov om å gjøre vaksinasjon obligatorisk

“Selv om det er tatt skritt for å redusere spredningen av , har epidemiologer og folkehelseeksperter konkludert med at en vil være nødvendig for å utvikle flokkimmunitet og til slutt stoppe spredningen av sykdommen.”

“[Denne staten må gjøre en innsats for å fremme vaksinasjon og sørge for at en høy nok prosentandel av befolkningen blir vaksinert mot COVID-19 for å utvikle tilstrekkelig immunitet,” fortsetter den.

Lovforslaget sier at hvis helsepersonell ikke ser New Yorkere utvikle “tilstrekkelig immunitet mot COVID-19”, vil departementet for helse ha myndighet til å “mandatvaksinere” til alle som kan “trygt motta vaksinen.”

Rosenthal foreslo at nivået for 'tilstrekkelig' immunitet ville være at 70% av befolkningen frivillig ble vaksinert, og hvis det ikke skjer, bør myndighetene innføre et mandat.

“Da ville det helsedepartementet ha evnen til å si at flere må få det,” sa Rosenthal og la til “Og de ville sette reglene og de ville sette strukturen.”

Ifølge rapporten tillater lovforslaget noen medisinske unntak fra vaksinen med relevante dokumenter fra leger, dersom et mandat trer i kraft.

Når han snakket med WGRZ-TV , beskrev Rosenthal obligatorisk vaksinasjon som et “beskyttende helsetiltak.”

“Det er for å sikre at innbyggerne våre er trygge og beskyttet mot ytterligere spredning,” proklamerte hun og la til. [Konseptet med flokkimmunitet er veldig viktig, og ikke alle vil måtte vaksinere seg hvis en viss terskel for befolkningen har fått det. ”

Rosenthal la til at ”Når vi nærmer oss dagen da en livreddende vaksine endelig vil være allment tilgjengelig for den amerikanske offentligheten, hører jeg en bekymring for økning i farlig anti-vitenskapelig, anti-vax retorikk som har potensial til å skade helsen vår, skade økonomien vår og forsinke vår normalisering. ”

“Hvis nok vitenskapelige fornektere velger bort den frivillige vaksineprosessen, vil vi ikke oppnå det nødvendige nivået av samfunnets immunitet, noe som vil undergrave effekten av vaksinasjonsarbeidet vårt i hele landet,” la lovgiveren til.

Hun fortsatte:

”Vårt håp er åpenbart at de fleste New Yorkere vil melde seg frivillig til å bli vaksinert med robust utdannelse og oppsøkende arbeid. Hvis ikke, vil den nye lovgivningen sikre at vi oppnår et trygt nivå av samfunnsbeskyttelse. ”

Tenk deg å leve under et system der hvis du setter spørsmålstegn ved sikkerheten ved en medisinering, så blir du tvunget til å ta den av myndighetene. Dette er det dystopiske helvete som blir presset av slike som Rosenthal.https://api.banned.video/embed/5fd17beddb1edc72a2164dda

Owen avslører Joe Bidens radikale agenda for å mandatere over hele landet.

Rosenthal er ikke alene i sin søken etter obligatorisk vaksinasjon i New York.

I forrige måned vedtok advokatforeningen i New York State en bevegelse om å få Covid-vaksinasjonen obligatorisk hvis den ikke ble tatt frivillig av et tilstrekkelig antall mennesker.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1325862189488623617&lang=no&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Fny-lawmaker-introduces-bill-to-make-vaccination-mandatory.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Av Steve Watson , gjesteskribentPolitimann Erklærer Seg Skyldig Til 50 Barnepornostatninger – Får INGEN Fengsel Og Registrerer Seg Ikke Som SexforbryterForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Pandeception fra Covid 19 til den nye verdensorden

KORONAVIRUSDOKUMENTARERFALSKE FLAGGNWO

Pandeception: Fra COVID-19 Til Den Nye Verdensordenen (Dokumentar)

HAFHAF10. Desember 2020

Helseminister Christine Elliott er en tyrann

STOREBRORKORONAVIRUSFALSKE FLAGGPOLITISTATTYRANNIVAKSINER

Kanadisk Helsedepartement Utforsker ‘Immunitetspass,' Vaksine ‘Sporing Og Overvåking'

HAFHAF9. Desember 2020

Cnn 'ikke la deg skremme' hvis folk begynner å dø etter å ha tatt vaksinen

KORONAVIRUSMSMPROPAGANDAVAKSINER

CNN: ‘Ikke Vær Bekymret' Hvis Folk Begynner Å Dø Etter Å Ha Tatt Vaksinen

HAFHAF9. Desember 2020

Bill Gates

BILL GATESKORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Se Bill Gates Innrømme MRNA ‘Eksperimentell' Vaksine Vil ENDRE Mottakers DNA For Alltid

HAFHAF9. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.