VAKSINDØDBØLGE: Storbritannias regjering legger inn bud på AI-system for å behandle den forventede flommen av COVID-19 vaksineskader og bivirkninger beskrevet som en “direkte trussel mot pasientens liv”

Natural News ) Mens de løgnaktige, forræderiske vanlige media forteller oss alle at covid-19-vaksiner er helt trygge og “95% effektive” – og denne løgnen gjentas av PJ Media, Breitbart og andre såkalte “konservative” nyheter utgivere – Den britiske regjeringen har lagt ut et bud og en kunngjøring om tildeling av kontrakt, og søker et kunstig intelligens (AI) system som kan behandle den forventede flommen av covid-19 vaksine skader og bivirkninger.

Med tittelen “Supplies – 506291-2020” og funnet på denne lenken på Tenders Electronic Daily , denne kunngjøringen om kontraktstildeling vi opprinnelig postet 19. oktober 2020, og oppsummeres som følger:

MHRA søker øyeblikkelig et kunstig intelligens (AI) programvareverktøy for å behandle det forventede høye volumet av Covid-19 vaksine bivirkninger (ADRs) og sikre at ingen detaljer fra ADRs reaksjonstekst blir savnet.

Forespørselen om AI-systemet for å behandle covid-19-vaksinereaksjoner kommer fra Storbritannias Medicines & Healthcare Products Regulatory Agency , MHRA.

Videre i dokumentet beskriver MHRA en “ekstrem haster i henhold til regel 32 (2) (c) relatert til frigjøring av en Covid-19-vaksine” og sier at den forventede flommen av bivirkninger med covid-19-vaksine vil overvelde den nåværende ” eldre systemer. ”

“Hvis MHRA ikke implementerer AI-verktøyet,” forklarer MHRA, “vil det ikke være i stand til å behandle disse ADR-ene effektivt. Dette vil hindre dets evne til raskt å identifisere eventuelle sikkerhetsproblemer med Covid-19-vaksinen og representerer en direkte trussel mot pasientens liv og folkehelsen. “

Den ekstreme hastesituasjonen til dette budet blir nærmere forklart:

Årsaker til ekstrem haster – MHRA erkjenner at den planlagte anskaffelsesprosessen for SafetyConnect-programmet, inkludert AI-verktøyet, ikke ville ha blitt avsluttet med vaksinelansering. Fører til manglende evne til effektivt å overvåke bivirkninger på en Covid-19 vaksine.

Uforutsigbare hendelser – Covid-19-krisen er ny og utviklingen i søket etter en Covid-19-vaksine har ikke fulgt noen forutsigbar mønster så langt.

Høres dette ut som et byrå som forventer at covid-19-vaksinen skal være trygg og effektiv?

Det som fremgår av beskrivelsen i kontraktsdokumentet er at:

  1. MHRA forventer at covid-19-vaksiner vil forårsake en bølge av bivirkninger / bivirkninger.
  2. MHRA er fullstendig klar over at disse bivirkningene vil skade og drepe mange pasienter. De advarer spesielt om “en direkte trussel mot pasientens liv.”
  3. MHRAs eldre systemer klarer ikke å håndtere det forventede volumet av innkommende rapporter om covid-19 vaksineskader, noe som betyr at forventet volum av slike rapporter vil være veldig stort og uten sidestykke.
  4. MHRA anerkjenner den “ekstreme haster” med å få på plass et nytt system for å identifisere bivirkningene til covid-19-vaksiner.
  5. MHRA uttaler at hvis et nytt AI-system ikke er installert med en gang, vil det ikke være i stand til å identifisere mange av bivirkningene som skyldes covid-19-vaksinen, og at denne feilen vil påvirke folkehelsen negativt. (dvs. folk vil dø.)

Det dette viser er den brutale ærligheten til MHRA bak kulissene, i deres kontraktsbudsprosess for AI-systemer. Likevel, nesten alle myndighetsmyndigheter rundt hele verden – inkludert de i Storbritannia og USA – deler ingen slike detaljer med offentligheten og viser falskt at covid-19-vaksiner er nesten 100% sikre og effektive.

Vi vet nå at til og med Storbritannias MHRA innser at covid-19-vaksinene vil være ekstremt farlige for publikum, og generere en katastrofal bølge av bivirkninger og dødelige bivirkninger.

Det stiller spørsmålet: Hvorfor sier ikke MHRA noe av dette offentlig?

(h / t til skaperen av følgende video på Brighteon.com, som først gjorde oppmerksom på denne bomben.)

https://www.brighteon.com/embed/036c92ca-027b-413a-8ae9-1c17eeb091c6

Slå den menneskelige befolkningen med dødelige biovåpen og giftige vaksiner: Den “store tilbakestillingen” er medisinsk tyranni og økonomisk kommunisme

Ingen tvil om at CDC vet alt dette også, og de sender ikke noe som vil advare publikum om denne virkeligheten.

Åpenbart blir publikum bevisst holdt i mørket om farene ved covid-19-vaksiner, og dessverre, til og med pro-Trump, konservative medier i USA, papegøyer vaksineindustriens propaganda for å prøve å få folk til å tro at covid-19-vaksiner er kommer til å redde verden.

Husk at de forræderiske tech-gigantene har konspirert de siste årene for å sensurere alle som stiller spørsmål ved sikkerheten til vaksinene. Dette betyr at mens folk dør av covid-19-vaksinen, vil ingen få lov til å snakke om det eller slå alarm. Alle dødsfall ved covid-19-vaksine vil bli dekket og holdt fra offentligheten. Mediene vil selvfølgelig gjøre alt for å beskytte Big Pharma, akkurat som de jobbet overtid for å projisere Joe Biden og Biden Crime Family fra sjokkerende avsløringer om det kommunistiske Kinas kontroll over Hunter Biden.

I utgangspunktet forventer Big Pharma og de globalistiske kontrollerne at menneskeheten stiller opp, tar skuddet og dør i stillhet, ettersom alt blir stjålet fra oss alle av de onde globalistiske “great reset” -medarbeiderne. Vaksineskudd som oppnår målet om massemord og avfolking er bare ett lag i deres store plan, som også involverer koordinert, global tyveri av alle private eiendeler via en konstruert fiat-valutakollaps som gjør alle valuta-pålydende besparelser og eiendeler øyeblikkelig verdiløse.

Ikke bare vil folk som tar skuddene bli skadet eller drept; alt de en gang eide vil bli konfiskert og stjålet fra dem av de samme globalistene som presser vaksiner og sensur.

Dette er de samme globalistene som bare stjal 2020-valget i USA, selvfølgelig, ved å rigge Dominion-stemmemaskiner og gasse opp hele nasjonen med sine falske nyhetsmedier.

Den endelige løsningen mot menneskeheten er en kombinasjon av en global økonomisk tilbakestilling, massemord via vaksiner, konstruert sult via en kontrollert sammenbrudd av matforsyningen, og total kontroll over tale og tanker via Big Tech sensur og sosialtekniske ordninger. For globalistene er du ingenting annet enn et husdyr, og de tror det er på tide å avrunde alle dyrene for slakting.

Derav behovet for SARS-cov-2 coronavirus helt fra starten: Det tillot globalister å slippe løs alle agendaene deres for å slavebinde menneskeheten og ødelegge menneskelig frihet, samtidig som de hevdet å “beskytte” deg mot det samme biologiske våpenet de bygget og utgitt i utgangspunktet.

Hvis du vil overleve det som kommer, kan du laste ned de to nye lydbøkene mine gratis: Global Reset Survival Guide er på GlobalReset.news, og du kan hente Survival Nutrition (også gratis) på SurvivalNutrition.com .Forrige:Ny video viser BEVIS for at AstraZenecas COVID-19-vaksine er laget med avbrutt humant fostervevNeste:Når politikere bruker ordet “reimagine”, forbereder de seg på å GJELDE deg39KVISNINGER

MOTTA VÅRT GRATIS NYHETSBREV PER E-POST

Få uavhengige nyhetsvarsler om naturlige kurer, matlaboratorietester, cannabismedisin, vitenskap, robotikk, droner, personvern og mer.https://www.naturalnews.com/Include-ReaderRegistration-2019-Subscribe-Form-UnderArticle.html

Flere nyheter om uønskede hendelser

Det hele er rigget: saksnummer, dødsattester, vaksineeffekt og Biden-presidentskapetVAKSINDØDBØLGE: Storbritannias regjering legger inn bud på AI-system for å behandle den forventede flommen av COVID-19 vaksineskader og bivirkninger beskrevet som en “direkte trussel mot pasientens liv”Ytterligere 25 borgere uttalte DEAD fra influensaskuddet i KoreaTrygt og effektivt? Vaksinepakningsvedlegg avslører HUNDREDS av bivirkninger med liten skriftBill Gates presser på for 7 milliarder obligatoriske eksperimentelle RNA-injeksjoner som omprogrammerer menneskelige celler for å produsere koronavirus-piggproteinerDu blir betegnet som en ”farlig anti-voksxer” hvis du tør nevne vaksineskade, så hvem står bak dette tvangsmessige presset for å skjule det?Undersøkelsen viser at amerikanerne vokser i økende grad mistro mot utviklingen av koronavirus-vaksine mot “warp speed”BREKNING: Modernas mRNA-coronavirus-vaksine forårsaket alvorlig skade hos 20% av pasientene i høydosegruppe, noe som krever medisinsk inngrepBeklager FDA-kommisjonær: Vaksinefritak må utvides, ikke elimineresBli med de tusen som sender inn klager mot vaksine-mandater: Her er det nye HHS-nettstedet som lar deg registrere en klage

Om forfatteren: Mike Adams (aka ” Health Ranger “) er en bestselgende forfatter (# 1 bestselgende vitenskapelig bok på Amazon.com kalt ” Food Forensics “), en miljøforsker, patentinnehaver for en cesium radioaktiv isotop eliminering oppfinnelse, en mangfoldig prisvinner for fremragende journalistikk, en vitenskapelig nyhetsutgiver og innflytelsesrik kommentator om emner som spenner fra vitenskap og medisin til kultur og politikk. Følg hans videoer, podcaster, nettsteder og vitenskapsprosjekter på lenkene nedenfor.

Mike Adams fungerer som grunnleggerredaktør for NaturalNews.com og laboratorievitenskapsdirektør for et internasjonalt godkjent (ISO 17025) analytisk laboratorium kjent som CWC Labs . Der ble han tildelt et fortreffelighetsbevis for å oppnå ekstremt høy nøyaktighet i analysen av giftige elementer i ukjente vannprøver ved bruk av ICP-MS-instrumentering. Adams er også meget dyktig i å kjøre væskekromatografi, ionekromatografi og massespektrometri analyseinstrumentasjon underveis. Han har også oppnådd mange gjennombrudd i laboratoriet innen programmering av automatiserte væskehåndteringsroboter for klargjøring av prøver og forberedelse av eksterne standarder.

Det amerikanske patentkontoret har tildelt Mike Adams patentnr. US 9526751 B2 for oppfinnelsen av ” Cesium Eliminator “, en livreddende oppfinnelse som fjerner opptil 95% av radioaktivt cesium fra menneskets fordøyelseskanal. Adams har lovet å donere full patentlisensierett til enhver stat eller nasjonal regjering som trenger å produsere produktet for å redde menneskeliv etter kjernefysiske ulykker, katastrofer, krigshandlinger eller terrorhandlinger. Han har også lagret 10.000 kg råstoff for å produsere Cesium Eliminator på et Texas-lager, og planlegger å donere det ferdige produktet for å redde liv i Texas når neste atomhendelse inntreffer. Ingen uavhengige forskere i verden har gjort mer forskning på fjerning av radioaktive elementer fra menneskets fordøyelseskanal.

Adams er en fargeperson hvis forfedre inkluderer afrikanere og amerikanske indianere. Han er av indianerarv , som han betegner som inspirerende sin “Health Ranger” lidenskap for å beskytte liv og natur mot ødeleggelse forårsaket av kjemikalier, tungmetaller og andre former for forurensning.

Adams er forfatter av verdens første bok som publiserte resultater fra ICP-MS tungmetallanalyser for mat, kosttilskudd, kjæledyrmat, krydder og hurtigmat. Boken har tittelen Food Forensics og er utgitt av BenBella Books.

I sin laboratorieforskning har Adams gjort mange gjennombrudd for mattrygghet, som å avsløre risproteinprodukter importert fra Asia for å være forurenset med giftige tungmetaller som bly, kadmium og wolfram . Adams var den første forskeren innen matvitenskap som dokumenterte høye volframnivåer i supermat . Han oppdaget også over 11 ppm bly i importert mangostanpulver , og ledet en bransjevennlig frivillig avtale om å begrense tungmetaller i risproteinprodukter.

I tillegg til laboratoriearbeidet, er Adams også (ikke-betalt) administrerende direktør for det non-profit Consumer Wellness Center (CWC), en organisasjon som omdirigerer 100% av donasjonskvitteringene sine for å gi programmer som lærer barn og kvinner hvordan dyrke sin egen mat eller forbedre ernæringen enormt. Gjennom nonprofit CWC lanserte Adams også Nutrition Rescue , et program som donerer viktige vitaminer til mennesker i nød. Klikk her for å se noen av CWCs suksesshistorier.

Med bakgrunn i vitenskap og programvareteknologi er Adams den opprinnelige grunnleggeren av e-post nyhetsbrev teknologiselskapet kjent som Arial Software . Ved å bruke sin tekniske erfaring kombinert med sin kjærlighet til naturlig helse, utviklet og distribuerte Adams innholdsstyringssystemet som for tiden driver NaturalNews.com. Han konstruerte også statistiske algoritmer på høyt nivå som driver SCIENCE.naturalnews.com , en massiv forskningsressurs med over 10 millioner vitenskapelige studier.

Adams er kjent for sin utrolig populære forbrukeraktivismevideo som blåser lokket på falske blåbær som brukes i hele matforsyningen. Han har også avslørt “rare fibre” som er funnet i Chicken McNuggets , falske akademiske referanser til såkalte helse “guruer”, farlige “detox” -produkter importert som batterisyre og solgt til oralt forbruk, falske acai-bærsvindel , rå melkeangrep i California , vaksineforskningssvindel avslørt av varslere fra industrien og mange andre emner.

Adams har også bidratt til å forsvare rettighetene til hageartnere og beskytte foreldrenes medisinske frihetsrettigheter . Adams er anerkjent for å ha gjort en bemerkelsesverdig global innvirkning på spørsmål som GMO, vaksiner, ernæringsterapier, menneskelig bevissthet.

I tillegg til aktivismen er Adams en dyktig musiker som har gitt ut over femten populære sanger som dekker en rekke aktivismeemner.

Klikk her for å lese en mer detaljert biografi om Mike Adams, Health Ranger , på HealthRanger.com.

Finn mer vitenskap, nyheter, kommentarer og oppfinnelser fra Health Ranger på:

Brighteon.com:
Brighteon.com/channel/hrreport

Diaspora: (usensurert sosialt nettverk)
Share.NaturalNews.com

GAB:
GAB.com/healthranger

Podcaster:
HealthRangerReport.com

Nettbutikk:
HealthRangerStore.com

# 1 Bestselgende Science Book Food Forensics :
FoodForensics.com

iTunes:
itunes.apple.com/us/podcast/the-health-ranger-report/id1063165791

SoundCloud:
Soundcloud.com/healthranger

Health Rangers vitenskapslaboratorium
CWClabs.com

Health Ranger bio
HealthRanger.com
TruthWiki.org

Søkemotor:

Legg igjen en kommentar