Eksperter Advarer: MRNA-Vaksiner Kan Forårsake Irreversibel DNA-Skade

4. Desember 2020

Det er mange grunner til å unngå de mange -vaksinene som blir presset på oss, men Robert F. Kennedy Jr. i Children's Health Defense gjorde nylig oppmerksom på noen av de mest aktuelle aspektene ved disse vaksinene.

Hoved blant hans bekymringer er det faktum at budbringer-RNA, eller mRNA, er de første vaksinene i historien som griper direkte inn i pasienters genetiske materiale og endrer det, og det utgjør problemer når det gjelder helse, etikk og moral.

Eksperter advarer Mrna-vaksiner kan forårsake irreversibel DNA-skade

Disse vaksinene innebærer å injisere en sekvens av genetisk RNA-materiale som ble laget i et laboratorium i kroppen, der det invaderer cellene og tar over deres proteingenererende ribosomer for å produsere coronavirusens berømte piggprotein som gir det det kronlignende utseendet som inspirerte. dets navn.

Deretter bør kroppen din, i det minste i teorien, bli opplært til å bekjempe viruset hvis den møter det senere.

Kort sagt, disse vaksinene gjør kroppens celler til fabrikker som lager proteiner som ansporer en patogen-spesifikk immunrespons.

mRNA-vaksiner blir hyllet i noen kvartaler for sin banebrytende , og selv om de har noen fordeler i forhold til tradisjonelle vaksiner, forblir faktum at vi rett og slett ikke vet noe om deres langsiktige effekter.

Selv om vi definitivt ikke vil nedprioritere hvor ødeleggende denne sykdommen kan være for en liten prosentandel av pasientene, kan de enorme vaksinasjonskampanjer som mange land rundt om i verden ønsker å sette i gang, sette en enorm prosentandel av befolkningen i fare for å drepe av ukjente problemer.

For Mange Ukjente Med Forhastede Vaksiner

Mange eksperter har erkjent at det er mange ukjente og unike risikoer involvert i mRNA-vaksiner, inkludert lokale og systemiske inflammatoriske responser som kan anspore til autoimmune tilstander, kreft eller organskader.

En annen bekymring er potensialet for at mRNA-vaksiner blir skadelig utplassert for å lure en persons kropp til å angripe kritiske funksjoner som cellereparasjon, fruktbarhet og nevrologisk funksjon.

Det er også det faktum at mRNA er ekstremt skjørt, så noen vaksiner, for eksempel Pfizer-vaksinen, må holdes ved -70 grader Celsius, ellers kan vaksinen ødelegges og gjøres ineffektive – og de som får skuddene, har virkelig ingen måte å å vite om de ble lagret riktig.

Vi vet heller ikke om folk vil kunne nyte en immunrespons som gir nok beskyttelse mot sykdommen; hvis den gjør det, er det ikke klart hvor lenge noen immunitet vil vare.

Personer som blir vaksinert, kan delta i risikofylt atferd fordi de tror de er immun når de kanskje ikke faktisk er, og resultatene kan være ødeleggende.

Videre vil den genetiske skaden som slike vaksiner kan forårsake være irreversibel og uopprettelig. Genfeil kan rett og slett ikke fjernes fra kroppen.

Dr. Wolfgang Wodarg, en tysk lege og epidemiolog, sa: “Denne ‘lovende vaksinen' for de aller fleste mennesker burde faktisk være FORBUDT, fordi det er genetisk manipulasjon!”

Nestleder og generalråd for barnehelseforsvar Mary Holland advarte :

“Ny -teknologi vil sannsynligvis bety nye typer vaksineskader. Fordi det aldri har vært en lisensiert mRNA-vaksine før, vet vi virkelig ikke hvordan skader kommer til å se ut.

“I og med at vaksinene ble utviklet så raskt, med så korte kliniske studier, er langtidsskadene helt ukjente.”

Hun og andre er bekymret for at denne nye teknologien og de løsere kravene til hurtiggodkjenning, sammen med den generelle panikken rundt sykdommen, er en oppskrift på enestående antall vaksineskader, og mange av dem kan være alvorlige.

Bivirkningene av en slik vaksine kan ta måneder eller til og med år å bli tydelige, og da kan det allerede være for sent for store deler av befolkningen.Bill Gates Er Sannsynligvis Den Farligste ‘Filantropen' I Moderne HistorieForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Bill Gates Evil

BILL GATESSAMMENSVERGELSESTYREKORONAVIRUSVAKSINER

Bill Gates Er Sannsynligvis Den Farligste ‘Filantropen' I Moderne Historie

HAFHAF4. Desember 2020

Asymptomatiske mennesker sprer ikke Covid 19 (pcr tester oppblåser tilfeller, men dødsfall forblir de samme)

KORONAVIRUSSTOR TILBAKESTILLINGNYHETER

Asymptomatiske Mennesker Sprer IKKE COVID-19 (PCR-Tester Oppblåser Tilfeller, Men Dødsfall Forblir Det Samme)

HAFHAF4. Desember 2020

Us Govt To Issue Wallet Sized Covid 19 Proof Of Vaccination Cards

KORONAVIRUSVAKSINERAVSTEMMING ER RIGGET

USAs Regjering Skal Utstede Lommebokstørrelse COVID-19 Bevis På Vaksinasjonskort

HAFHAF3. Desember 2020

Kovid vaksinehøytid utbredt blant medisinske fagpersoner

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

COVID Vaksinehevelse Utbredt Blant Medisinske Fagpersoner

HAFHAF3. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.