Det britiske helsedepartementet forventer at COVID-19-vaksine vil føre til et ‘høyt volum’ av bivirkninger

Storbritannia har vært på shopping for å sikre koronavirusvaksiner fra flere selskaper. I følge Reuters har det totalt gjort avtaler om å kjøpe 362 millioner vaksinedoser totalt; befolkningen i Storbritannia er 66 millioner.

Samtidig er Helsedepartementet klar over at raske ikke vil gjennomgå den nødvendige testen (som vanligvis tar år). En nylig kunngjøringsavtale fra departementet for helsedepartementet (MHRA) for programvare for å håndtere bivirkninger, gjør det smertefullt klart at de modige nok, eller tvunget til å ta vaksinene når de først blir tilgjengelige, vil være testpersonene.

Innkallingen gjør det klart at

  • den britiske regjeringen forventer et enestående antall skader som følge av -vaksinen, så mange at dens normale systemer ikke vil være i stand til å takle, og
  • at regjeringen planlegger å behandle bivirkningene så raskt som mulig, slik at den, og først da, kan evaluere sikkerheten til vaksinen .

Så, som andre regjeringer over hele verden, er Storbritannia forpliktet til å investere enorme summer i en og i hovedsak å tvinge den på befolkningen når den kjenner vaksinen:

Følgende ble skrevet av Mandata og først publisert på gresk på Mandata   (oversatt av Barbara McKenzie).

“Akkurat når:

  • Store farmasøytiske selskaper går i gang med et hektisk løp for å lage den nye koronavirusvaksinen,
  • Regjeringer i og utenfor EU skynder seg å inngå kontrakter og avtaler for levering av vaksinen, og
  • Vanlige medier, fullt koordinert og i full enstemmighet, er forpliktet til å forplante den nye vaksinen som kommer til å ‘redde' oss, og understreke dens effektivitet, men også dens ,

Storbritannia tar hastetiltak for å forberede seg på å håndtere et ‘høyt volum' [sic] av bivirkninger fra den nye vaksinen.

23. november publiserte departementet for helsedirektorat for medisiner og helseprodukter (MHRA) i TED (Tenders Electronic Daily – vedlegg til Den europeiske unions tidende) en kunngjøring om levering av programvare for for å håndtere ‘ forventet høyt volum av bivirkninger fra COVID-19-vaksine ‘ .

MHRA 1

Følgende er en beskrivelse av anskaffelsesprosessen, der kontrakten (verdt £ 1.500.000,00 pluss moms) vil bli tildelt direkte uten at den går på anbud .

MHRA-2

De (selvinnlysende?) Konklusjonene er dine, men vi vil bare understreke ett poeng:

Storbritannia vet ikke for øyeblikket hvilken vaksine man skal bestille, siden prosessen ikke har gått lenger enn kunngjøringer til pressen fra farmasøytiske selskapers synspunkt, fordi  ingen Covid-19-vaksine faktisk er godkjent .

Den relevante avdelingen ved Helsedepartementet vet imidlertid veldig godt og med absolutt sikkerhet at uansett hvilken ny vaksine det er, vil det ikke bare ha alvorlige bivirkninger, men de vil manifestere seg i et så stort antall at informasjonssystemene ikke vil være i stand til å takle .

Likevel fortsetter departementet å inngå kontrakter og avtaler med legemiddelfirmaene om kjøp av vaksinen og ber om å styrke systemet med ny kunstig intelligensprogramvare for å være i stand til å takle!

Med andre ord, i tillegg til pengene departementet vil bruke på vaksiner, vil det bruke mer på å håndtere den forventede skaden de vil forårsake! Det kan bare betraktes som et annet tilfelle av skandaløse offentlige anskaffelser og underslag av offentlige penger, om ikke for de kriminelle konsekvensene for helsen og livene til millioner av mennesker. “

Kilde: ted.europa.eu (arkivert https://archive.is/Rh4ct )

Se også:

Qantas Boss sier at passasjerer må vaksineres for internasjonale flyreiser

Leder for WHO foreslår COVID-restriksjoner vil fortsette selv etter vaksine

En vaksine alene vil ikke avslutte # COVID19- pandemien. Vi må fremdeles fortsette:
-Overvåking
-Testing, isolere og ta vare på saker
-Spore og karantene kontakter
-Engaging communities -Opfordre
enkeltpersoner til å være forsiktige #ACTogether # EB147

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.