Tid For Etterforskning: Dr. Fauci Og NIAID Anklaget For Samarbeid Med Kina Om COVID-19-Viruset

HAF14. September 2020

Basert på overvekt av bevis, er det nå lite spørsmål om at viruset som har forårsaket den verdensomspennende pandemien sannsynligvis kommer fra et laboratorium i .

Spørsmålet gjenstår om en tilfeldig lekkasje var en konsekvens av biologiske krigføringseksperimenter fra det kinesiske kommunistpartiet (KKP).

Dr Fauci Niaid Kina

Den kinesiske regjeringen samarbeidet med Verdens helseorganisasjon for å bagatellisere trusselen og gjøre saken oppmerksom på at viruset tilsynelatende ikke ble overført fra menneske til menneske, men snarere fra dyr (primært flaggermus) til mennesker.

Det er også spørsmålet om hvorfor Kina kuttet av alle innenlandsflyvninger mellom Wuhan (befolkning, 11 millioner) og Beijing og Shanghai, men ikke mellom Wuhan og og Amerika.

Det er også spørsmål om rollen til National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), en avdeling av National Institutes of Health (NIH) ledet av Dr. Anthony Fauci, i å lede amerikanske bevilgningsmidler til Wuhan Institute of Virology og arten av eksperimentene som støttet finansiering.

Les også: Anthony Faucis NIAID ga $ 3,7 millioner til Wuhan Lab ved Center of Coronavirus Outbreak

Med det etterlyser jeg en undersøkelse av NIAIDs kontroversielle forskningssamarbeid med Kina angående opprinnelsen til COVID-19-viruset .

En senatskomité eller etterforskning fra justisdepartementet vil være en god start. Jeg har skrevet en serie artikler om dette emnet, som du finner her .

Som et sammendrag har jeg samlet denne listen over bevismessige datapunkter som kan tjene som utgangspunkt for uansett hvilken enhet som tar denne meget nødvendige etterforskningen:

27. april 2020 ble det rapportert at National Institutes of Health, antagelig med tillatelse fra president Donald Trump, suspenderte utgiftene på de resterende $ 369.819 til et National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) tilskudd til EcoHealth Alliance, en lang -tid vitenskapelig samarbeidspartner med kinesiske forskere, spesielt Wuhan Institute of Virology.

Ikke kjent med de faktiske fakta knyttet til avgjørelsen, den handlingen utløste vrede i de vanlige media og blant noen representanter for det vitenskapelige samfunnet.

Her er disse fakta.

Ti dager tidligere, under en pressemelding fra Coronavirus Task Force, fant følgende utveksling sted mellom en korrespondent i Det hvite hus og presidenten (1:10:57 – 1:11:33):

Spørsmål:

“USAs etterretningstjeneste sier denne uken at koronavirus sannsynligvis kom fra et nivå 4-laboratorium i Wuhan. Det er også en annen rapport om at NIH under Obama-administrasjonen i 2015 ga laboratoriet 3,7 millioner dollar i tilskudd. Hvorfor skulle de gi et slikt tilskudd til Kina? 

President Trump: “Obama-administrasjonen ga dem et tilskudd på 3,7 millioner. Jeg har hørt om det. Og vi har instruert om at eventuelle tilskudd som går til det området vi ser på det bokstavelig talt for omtrent en time siden og også tidligere på morgenen. Vi vil avslutte tilskuddet veldig raskt. ”

19. april 2020 skrev Michael Lauer, National Institutes of Health (NIH) visedirektør for ekstramural forskning, til EcoHealth Allianses visepresident for forskning, Kevin Olival om :

“EcoHealth Alliance, Inc. er mottaker, som stipendiat, av et NIH-stipend med tittelen“ Understanding the Risk of Bat Coronavirus Emergence. ” Det er vår forståelse at en av undermottakerne på dette tilskuddet er Wuhan Institute of Virology (“WIV”).

Det er vår forståelse at Wuhan Institute of Virology studerer samspillet mellom koronavirus og flaggermus.

Det vitenskapelige samfunnet mener at coronavirus som forårsaker hoppet fra flaggermus til mennesker, sannsynligvis i Wuhan der COVID-19-pandemien startet.

Det er nå påstander om at den nåværende krisen ble utløst ved frigjøringen fra Wuhan Institute of Virology av coronavirus som er ansvarlig for COVID-19.

Gitt disse bekymringene forfølger vi suspensjon av Wuhan Institute of Virology fra deltakelse i føderale programmer.

Mens vi gjennomgår disse påstandene i løpet av suspensjonsperioden, blir du bedt om å slutte å gi penger til Wuhan Institute of Virology. Denne midlertidige handlingen er godkjent av 45 CFR § 75.371 (d) (“Start suspensjon eller avstengning som godkjent i henhold til 2 CFR del 180”).

Den innlemmede OMB-bestemmelsen bestemmer at finansieringsbyrået, gjennom suspensjon, umiddelbart og midlertidig kan utelukke personer som ikke er ansvarlige for føderale programmer der “øyeblikkelig handling er nødvendig for å beskytte den offentlige interesse.” 2 CFR § 180.700 (c).

Det er av offentlig interesse at NIH sørger for at en undermottaker har tatt alle nødvendige forholdsregler for å forhindre utslipp av patogener som den studerer.

Denne suspensjonen av undermottakeren påvirker ikke resten av tilskuddet, forutsatt at det ikke blir gitt tilskuddsmidler til WIV etter mottak av denne e-posten i løpet av suspensjonsperioden. “

21. april 2020 svarte Peter Daszak, president for EcoHealth Alliance, via e-post til Lauer:

“Jeg kan kategorisk uttale at ingen midler fra 2R01 AI110964-06 er sendt til Wuhan Institute of Virology, og det er heller ikke signert noen kontrakt. Videre vil vi selvfølgelig oppfylle NIAIDs krav. ”

24. april 2020 varslet Lauer Daszak om at NIAID, ledet av Dr. Anthony Fauci, har valgt å avslutte prosjektet “Understanding the Risk of Bat Coronavirus Emergence”, finansiert under tilskudd R01 AI110964 fordi “NIH ikke tror at den nåværende prosjektresultatene stemmer overens med programmålene og byråprioriteringene. ”

23. juni 2020, som svar på et spørsmål fra rep. Marc Veasey (D-TX) angående årsakene til kanselleringen av EcoHealth Alliance-tilskuddet, sa Dr. Fauci (5:32:20 – 5:34:03) :

“Det ble kansellert fordi NIH fikk beskjed om å avbryte det. Jeg vet ikke årsaken, men vi fikk beskjed om å avbryte den. ”

I juli 2020 sendte Lauer et brev til EcoHealth Alliance om at byrået gjenoppretter tilskuddet, men også umiddelbart suspenderer det igjen i påvente av fullføringen av visse handlinger, som EcoHealth Alliance alliansen anså som “umulige og irrelevante forhold”:

  • EcoHealth Alliance må gi et utvalg av det pandemiske som WIV brukte for å bestemme den genetiske sekvensen.
  • Gruppen må sørge for en ekstern inspeksjon av WIV og dens opptegnelser “med spesiell oppmerksomhet for å ta opp spørsmålet om WIV-ansatte hadde SARS-CoV-2 i sin besittelse før desember 2019,” skrev Lauer.
  • Den ideelle organisasjonen må forklare påståtte begrensninger i WIV, inkludert “redusert mobiltelefontrafikk i oktober 2019, og beviset på at det kan ha vært sperringer rundt anlegget fra 14. til 19. oktober 2019.”
  • Den ideelle organisasjonen må “gi NIH WIVs svar til 2018 Department of State-kabler angående sikkerhetsproblemer.”

Til tross for den vedvarende kontroversen, 27. august 2020, dagen da Donald Trump forberedte seg på å akseptere partiets nominasjon for en annen periode som president i USA, kunngjorde NIH stille og usikkert at EcoHealth Alliance ville motta 7,5 millioner dollar som en del av et program på $ 82 millioner for å skape et globalt nettverk av ti sentre for forskning innen nye smittsomme sykdommer (CREID).

Ledende denne innsatsen er Dr. Anthony Fauci, medlem av Coronavirus Task Force i Det hvite hus og en hyppig sparringpartner med presidenten om hvordan man best kan “bremse spredningen” av viruset.

Det er uklart hva det presise grunnlaget for kanselleringen av det tidligere EcoHealth Alliance-tilskuddet var, eller hvordan en ny pris over tjue ganger større enn kuttbeløpet kunne gis til EcoHealth Alliance mens den opprinnelige kontroversen fortsatt er uløst.

Her er det som er kjent.

9. desember 2019, lenge før verden visste noe om COVID-19, fant det sted et videointervju med Daszak, hvis kommentarer kan gi litt innsikt i Trump-administrasjonens grunner til å stille spørsmål om forskningssamarbeidet mellom EcoHealth Alliance og Wuhan Institute of Virologi.

9:22 – 9:30 Daszak opplyser at det store flertallet av finansieringen fra EcoHealth Alliance kommer fra den .

Daszak: “Over 80% av midlene våre kommer fra føderal . Som en universitetsavdeling følger vi føderale penger hele tiden. ”

11:58 – 12:29 Daszak forklarer hvordan EcoHealth Alliance bruker sin finansiering til å investere i infrastrukturen i andre land som Kina gjennom underentrepriser og antagelig ansette kinesiske teknikere og doktorgradsstudenter.

Spørsmål: “Så gi meg en oversikt, du sa at du har over hele verden du jobber med. Er de? De er ikke dine ansatte. Kontrakter du dem eller noen av dem er det? ”

Daszak: “Vanligvis leverer vi underleveranser til laboratorier, men vi prøver vanligvis å ha et landsprogramoffiser i hvert land som styrer arbeidet vi gjør i det landet. Og noen ganger regionale. Og vi ansetter ofte teknikere i laboratorier eller Ph.D. studenter, for å være til stede i laboratoriet. Det er mer av et buy-in når du har en person der. ”

12:48 – 12:56 Daszak sier at han personlig leder EcoHealth Alliances virksomhet i Kina og Malaysia.

Daszak: “Jeg har to land som jeg fremdeles er, slags, i organisasjonen, Kina og Malaysia.”

13:04 – 13:21 Daszak gjentar at EcoHealth Alliance trener og bygger kapasitet i andre land som Kina.

Spørsmål: “Poenget er altså å etablere evner i andre land, ikke bare ta prøver fra dem og bringe dem hjem?”

Daszak: “Det stemmer. Det er strategien. Og du vet, det gamle ordtaket hvis du lærer folk hvordan du gjør det, gir dem kapasiteten og verktøyene, så har du virkelig gjort en forskjell. ”

20:24 – 20:31 Daszak gjentar at han betaler folk som jobber lokalt antagelig i Kina.

Spørsmål: “Nå, på alle disse stedene vi snakker om, har du mennesker som blir støttet av deg. De blir betalt av deg? ”

Daszak: “Ja.”

Av de ti av sytten vitenskapelige publikasjoner som er oppført som produkter fra det kansellerte NIAID-tilskuddet, er fem direkte samarbeid med Wuhan Institute of Virology, og ett annet forskningsprosjekt ble utført med kinesiske regjeringslaboratorier.

Gitt den ovennevnte informasjonen, er det grunn til å stille spørsmål ved Daszaks uttalelse i sin e-post fra 21. april 2020 til NIH om:

“Jeg kan kategorisk uttale at ingen midler fra 2R01 AI110964-06 er sendt til Wuhan Institute of Virology, og det er heller ikke signert noen kontrakt.”

Det er flere grunner til å stille spørsmål ved samarbeidsarbeidet mellom EcoHealth Alliance og Kina angående innsamling av farlige nye koronavirus i flaggermuspopulasjoner, laboratoriemanipulering utført på dem og Daszaks tilsynelatende utvilsomme støtte til det kinesiske kommunistpartiets fortelling om at COVID-19-pandemien var naturlig forekommende.

Fra og med 27:49 forklarer Daszak grunnlaget for den naturlig forekommende fortellingen og samlingen av over hundre koronavirus som er i stand til å infisere mennesker, men ubehandlet med medisiner eller . Disse koronavirus antas å være lagret i kinesiske laboratorier.

“Så, vi gjorde et par ting med det. Så man er rundt SARS. Vi fokuserte på SARS coronavirus dukket opp fra et dyrelivsmarked. Og mens den første pandemien i dette århundret.

“Så det er en stor begivenhet. Og så begynte vi å spore tilbake fra viltmarkedet, hvilke arter som bar viruset, som kom inn i disse markedene.

“Vi fant ut at det var flaggermus, ikke civets, var den opprinnelige ideen. Så vi begynte å se hvor kom de fra. Og vi dro ut til Sør-Kina. Og gjorde overvåking av flaggermus over Sør-Kina.

“Og vi har nå funnet ut etter seks-syv år med å gjøre dette, over hundre nye SARS-relaterte koronavirus, veldig nær SARS. Noen av dem kommer inn i humane celler i laboratoriet.

“Og noen av dem kan forårsake SARS-sykdom i humaniserte musemodeller. Og kan ikke behandles med terapeutiske monoklonale midler (antistoffer), og du kan ikke vaksinere dem med en . “

29:51 beskriver Daszak bioteknologi av disse virusene ved å sette inn komponenter i et koronavirus i et annet.

“Vel, jeg tror coronavirus er ganske bra, jeg mener, du er en virolog [intervjueren], du vet alt dette, men du kan manipulere dem i laboratoriet ganske enkelt. Spike protein driver mye av det som skjer med coronavirus, zoonotisk risiko.

“Så du kan få sekvensen, du kan bygge proteinet, og vi samarbeider med Ralph Baric ved UNC [University of North Carolina] for å gjøre dette. Sett den inn i ryggraden til et annet , og gjør litt arbeid i laboratoriet. Så du kan bli mer prediktiv når du finner sekvensen.

“Du har dette mangfoldet. Nå er den logiske utviklingen for vaksiner at hvis du skal utvikle en vaksine for SARS, vil folk bruke pandemisk SARS, men la oss prøve å sette inn disse andre relaterte og få en bedre vaksine. “

Som direktør for NIAID, bør Dr. Fauci være forpliktet til å svare på spørsmål og gi informasjon om sin støtte til kinesisk forskning gjennom finansiering av EcoHealth Alliance og andre amerikanske institusjoner under det nye $ 82 millioner-programmet for å skape et globalt nettverk med ti sentre for Forskning i nye smittsomme sykdommer.Dogonstammen, Nommoen Og Deres Fascinerende Kosmiske KunnskapForrige InnleggTranssexual Satanist Touting ‘F *** The Police' Winner GOP Nomination For New Hampshire County SheriffNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Bill Gates finansierer usynlig kvantetatovering skjult i koronavirusvaksine for lagring av vaksinasjonshistorie

BILL GATESKORONAVIRUSVAKSINER

Bill Gates Finansierer Usynlig Kvantetatovering Skjult I Koronavirusvaksine For Lagring Av Vaksinasjonshistorie

HAF13. September 2020

Forfatter av Dystopian Classics Forutsagte ansiktsmasker for å håndheve samsvar 70 år siden

STOREBRORSTYREKORONAVIRUSPOLITISTAT

Forfatter Av Dystopian Classics Forutsagte Ansiktsmasker For Å Håndheve Samsvar 70 År Siden

HAF13. September 2020

China Contact Tracing

STOREBRORKONTAKT SPORINGSTYREKORONAVIRUSPOLITISTAT

Kina Kombinerer Kontaktsporing Med Deres Beryktede Sosiale Kredittpoeng

HAF12. September 2020

Covid 911 Fra hjemlandssikkerhet til biosikkerhet

KORONAVIRUSWTC (9/11)

9/11 Til COVID-911: Fra Homeland Security Til Biosecurity

HAF12. September 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.