Bill Gates Finansierer Usynlig Kvantetatovering Skjult I Koronavirusvaksine For Lagring Av Vaksinasjonshistorie

HAF13. September 2020

Et prosjekt finansiert av Bill Gates har som mål å levere en usynlig kvantetatovering gjemt i koronavirusvaksinen for å lagre vaksinasjonshistorikken din.

Forskerne viste at deres nye fargestoff, som består av nanokrystaller som kalles kvanteprikker, kan forbli i minst fem år under huden, hvor det avgir nesten infrarødt lys som kan oppdages av en spesialutstyrt smarttelefon.

Finansiert av forskere fra , Massachusetts Institute of (MIT), har utviklet en hemmelig måte å registrere vaksinasjonshistorikken din: lagring av dataene i et mønster av fargestoff eller tatoveringsblekk, usynlig for det blotte øye, som glir under huden skjult i vaksinen din.

Bill Gates finansierer usynlig kvantetatovering skjult i koronavirusvaksine for lagring av vaksinasjonshistorie

“Denne teknologien kan muliggjøre rask og anonym oppdagelse av pasientens vaksinasjonshistorie for å sikre at hvert barn blir vaksinert,” sier Kevin McHugh, en tidligere MIT postdoktor som nå er assisterende professor i bioteknologi ved Rice University.

Forskerne viste at deres nye fargestoff, som består av nanokrystaller som kalles kvanteprikker, kan forbli i minst fem år under huden, hvor det avgir nesten infrarødt lys som kan oppdages av en spesialutstyrt smarttelefon.

Bill Gates finansierte usynlig tatoveringsvaksine

McHugh og tidligere besøkende forsker Lihong Jing er hovedforfatterne av studien , som vises i dag i Science Translational Medicine.

Ana Jaklenec, forsker ved MITs Koch Institute for Integrative Cancer Research, og Robert Langer, David H. Koch Institute Professor ved MIT, er seniorforfatterne av avisen.

For å lage en pasientjournal utviklet forskerne en ny type kobberbaserte kvantepunkter som avgir lys i det nær-infrarøde spektrumet.

Prikkene er bare omtrent 4 nanometer i diameter, men de er innkapslet i biokompatible mikropartikler som danner sfærer med en diameter på ca. 20 mikron.

Denne innkapslingen lar fargestoffet forbli på plass, skjult under huden, etter å ha blitt injisert sammen med en .

Usynlig Quantum Tattoo Vaksine

Forskerne designet fargestoffet sitt slik at det ble levert av en mikronålplaster i stedet for en tradisjonell sprøyte og nål.

Mikronålene som er brukt i denne studien er laget av en blanding av oppløselig sukker og en polymer som kalles PVA, samt kvantepunktfargestoffet og vaksinen.

Når plasteret påføres huden, oppløses mikronålene, som er 1,5 millimeter lange, delvis og frigjør nyttelasten i løpet av omtrent to minutter.

Ved å selektivt legge mikropartikler i mikronåler, gir patchene et mønster i huden som er usynlig for det blotte øye, men som kan skannes med en smarttelefon som fjerner det infrarøde filteret.

Plasteret kan tilpasses for å trykke forskjellige mønstre som tilsvarer den type vaksine som leveres.

“Det er mulig en dag at denne” usynlige “tilnærmingen kan skape nye muligheter for datalagring, biosensing og vaksineapplikasjoner som kan forbedre hvordan medisinsk behandling blir gitt, spesielt i utviklingslandene,” sier Langer.Usynlig Quantum Tatoo

Usynlig Quantum Tatoo

I en artikkel publisert i Scientific America 18. desember 2019, med tittelen Invisible Ink Could Reveal whether Kids Have been Vaccinated, sier forfatteren, Karen Weintraub, at vaksinasjoner i en ikke så fjern fremtid vil bli ledsaget av en usynlig bleketatovering:

Fargestoffet forventes å vare i opptil fem år, ifølge tester på gris- og rottehud og menneskehud i et fat.

Systemet – som ennå ikke er testet hos barn – vil gi rask og enkel tilgang til vaksinasjonshistorikk, unngå risikoen for kontorfeil, og legger lite til kostnadene eller risikoen ved prosedyren, ifølge studien. “

Det er allerede planer om å bruke denne usynlige kvantetatoveringen skjult i koronavirusvaksinen. Ifølge en forskningsartikkel med tittelen Quantum dots som en lovende agent for å bekjempe COVID ‐ 19:Invisible Quantum Tattoo Coronavirus Vaccine

Usynlig kvantetatovering skjult i Coronavirus-vaksinenInngang av usynlig kvantetatovering skjult i Coronavirus-vaksinen

Skjematisk fremstilling av handlingene som utøves av QDs på SARS ‐ CoV ‐ 2. QD, kvantepunkt; S protein, pigg protein; SARS ‐ CoV ‐ 2, alvorlig akutt respiratorisk syndrom coronavirus type 2

Utviklingen av antivirale nanomaterialer ved overflateutvikling med forbedret spesifisitet kan vise seg å være verdifull for å bekjempe dette nye viruset.

Kvantprikker (QDs) er mangesidige midler med evnen til å bekjempe / hemme aktiviteten til COVID ‐ 19-.

Et annet prosjekt finansiert av Bill Gates vil skape din digitale identitet basert på vaksinasjonshistorikken din.

Trust Stamp er et vaksinasjonsbasert digitalt identitetsprogram finansiert av Bill Gates og implementert av Mastercard og GAVI , som snart vil knytte din biometriske digitale identitet til vaksinasjonsregistrene dine.

Programmet som heter “evolve as you evolve” er en del av den globale krigen mot kontanter og har potensiell dobbelt bruk for overvåking og “prediktiv politistyring” basert på din vaksinasjonshistorie.

De som kanskje ikke ønsker å bli vaksinert, kan bli låst utenfor systemet basert på deres tillitspoeng.

Kilde: Greatgameindia.comVestkystbranner: Skogen Dør På Grunn Av GeoteknikkForrige InnleggStudie: Streaming Av Video Med 5G Bruker MYE Mer Energi Enn Streaming Med FiberoptikkNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Dr Fauci Niaid Kina

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Tid For Etterforskning: Dr. Fauci Og NIAID Anklaget For Samarbeid Med Kina Om COVID-19-Viruset

HAF14. September 2020

Forfatter av Dystopian Classics Forutsagte ansiktsmasker for å håndheve samsvar 70 år siden

STOREBRORSTYREKORONAVIRUSPOLITISTAT

Forfatter Av Dystopian Classics Forutsagte Ansiktsmasker For Å Håndheve Samsvar 70 År Siden

HAF13. September 2020

China Contact Tracing

STOREBRORKONTAKT SPORINGSTYREKORONAVIRUSPOLITISTAT

Kina Kombinerer Kontaktsporing Med Deres Beryktede Sosiale Kredittpoeng

HAF12. September 2020

Covid 911 Fra hjemlandssikkerhet til biosikkerhet

KORONAVIRUSWTC (9/11)

9/11 Til COVID-911: Fra Homeland Security Til Biosecurity

HAF12. September 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.