FNs og WHOs forferdelige hemmelige agenda: Total Engasjement of Humanity Through a “ Global Health Dictatorship ”

De offisielle avsluttende uttalelsene fra FN og WHO etter fullføring av FNs generalforsamling ( UNGA ) i New York angående Hmøte på høyt nivå om Pandemisk forebygging, beredskap og respons er oppsummert som følger:

DETTE ER MEGET VIKTIG FOR BEFOLKNINGEN I NORGE. KJERKOL OG STØRE HAR ALLEREDE FÅTT INFORMASJON(NEW Y) OG ER KLARE FOR Å UNDERSKRIVE(via EU)

FN

Møtet på høyt nivå om forebygging av pandemi, beredskap og respons vil fokusere på temaet: “Skape og opprettholde politisk fart og solidaritet for Pandemic Prevention, Preparedness and Response“. Plenumssegment: Uttalelser fra medlemsland og medlemmer av FNs spesialiserte byråer.Utstedt på 20. september 2023.

WHOs uttalelse om møte på høyt nivå om forebygging av pandemi, beredskap og respons:

Verdens helseorganisasjon ønsket velkommen til dagens historiske engasjement vist av globale ledere, ved UNGA, for å styrke det internasjonale samarbeidet, koordineringen, styringen, og investeringer som er nødvendige for å forhindre en gjentakelse av den ødeleggende helse- og sosioøkonomiske virkningen forårsaket av , gjør verden bedre forberedt på fremtidig pandemi, og komme tilbake på sporet for å oppnå målene for bærekraftig utvikling.

“ Det første statsoverhodet noensinne om forebygging av pandemi, beredskap og respons er en historisk milepæl i det presserende arbeidet med å gjøre alle mennesker i verden tryggere, og bedre beskyttet mot de ødeleggende virkningene av pandemier, ” sa Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHOs generaldirektør. “ Jeg ønsker verdensledere velkommen til å gi den politiske støtten og retningen som trengs for at WHO, myndigheter og alle involverte kan beskytte folks helse og ta konkrete skritt mot å investere i lokale kapasiteter, sikre rettferdighet og den globale akutthelsearkitekturen som verden trenger. ”

Den politiske erklæringen, godkjent av Herr Dennis Francis, President for 78th FNs generalforsamling ( 2023 ), og resultatet av forhandlinger under dyktig ledelse av ambassadører Gilad Erdan av Israel og Omar Hilale av Marokko, understreket den sentrale rollen som WHO har spilt som “lede og koordinere autoritet om internasjonal helse,” og behovet for “forplikte seg videre til bærekraftig finansiering som gir tilstrekkelig og forutsigbar finansiering til WHO, som gjør det mulig å ha ressursene som trengs for å utføre sine kjernefunksjoner. ”Utstedt 20. september 2023

Verken FN eller WHOs uttalelse nevner antall verdensledere eller statsoverhoder, som godkjente de avgjørende WHO-dokumentene, de sterkt reviderte ( mer enn 90 revisjonspunkter ) Internasjonale helseforskrifter ( IHR ), inkludert Pandemisk traktat – som faktisk ikke lenger er en traktat, ettersom den er planlagt å ramme den gjennom under den neste verdenshelseforsamlingen ( WHA ) i mai 2024 – gjøre den nye IHR effektiv uten avstemning. Se hele intervjuet med Dr. Astrid Stuckelberger her.

https://www.brighteon.com/embed/4d48dab8-db07-4918-bcd5-80b32f4340f6

Siden det ikke er offisielle kontoer fra disse “ bak lukkede dører ” FN / WHO-møter, kan vi bare stole på “ hørsels ”, ifølge hvilke det var flere medlemsland som avsto fra og andre som motsatte seg den reviderte IHR. Blant innvendingene var tilsynelatende den russiske føderasjonen. Se dette.

Mike Adams intervju av Dr. Astrid Stuckelberger ( 26. september 2023 ) om de kommende ( planlagte ) helsediktatur av FN og WHO sammenstiller de offisielle FN / WHO-uttalelsene.

Det er ikke noe konstruktivt, ingenting verden kanskje vil se frem til som kom ut av disse hemmelige møtene, debatter. Hemmelighetsfull, som en dødskult, planlegger et verdensomspennende folkemord som en del av “ nytt ” WHO / FN Agenda.

Tenk hvor verden har gått? Og hvor hele FNs Agenda 2030 planlegger å ta oss?

Med et ødelagt FN-system, med en verdenshelseorganisasjon som ikke lenger passer på befolkningens helse og sykdom, men som fremmer døden.

Og det på verdensbasis. Alle regjeringer – mer enn 190 nasjonale regjeringer, har alle blitt kooperert, ødelagt tvang og direkte truet – hvis de ikke går sammen og lyver for folket som visstnok valgte dem, og hvis de ikke forråder tilliten og ( skatten ) pengene disse menneskene har betrodd dem – folks midler som også betaler for regjeringsbyråkratene generelt generøs lønn.

Her er noen av nøkkelpunktene Dr. Astrid Stuckelberger laget under BOMBSHELL-intervjuet. For modig å snakke ut siden begynnelsen av utbruddet av denne kriminelle plandemien, Dr. Stuckelberger har vært et fyrtårn for sannhet. Som svar avbrøt universitetet i Genève alle kursene hennes og fratok henne fakultetets stilling.

Hun er også ellers truet og tvang, ofte sensurert – til ingen nytte: Astrid fortsetter å snakke ut, å spre sannheten så langt og bredt som mulig – slik at folk til slutt kan våkne opp – stå opp – og slutte å adlyde. Ikke lydighet er alles rett.

Her er noen av høydepunktene til Dr. Stuckelbergers intervju:

Da WHO i løpet av organisasjonens tidligere tider sto for å beskytte eldre og barns liv, fremmer WHO i dag selvmord for eldre mennesker og tvangsdrepervaksinasjon for barn.

WHO eliminerer ansatte – forskere, leger og forskere, som er etiske og sanne eksperter, og erstatter dem med mennesker som ikke er eksperter, uetiske og korrupte.

WHO-programmer om mat, ernæring eller grunnleggende sanitærforhold, har blitt til programmer som i stor grad fører tilsyn med utryddelsen av mennesker på planeten jorden, i stedet for å fremme menneskers helse.

På 1990-tallet advarte WHO fortsatt om farene ved 5G-mikrobølger, de negative effektene av å holde telefonen mot øret … hvordan det påvirket hjernen — ikke lenger. Disse advarslene er eliminert fra WHOs nettsted. Dette er en del av akselererende eliminering av alderdomsfolk og av å dumme hjernen til barn og unge voksne.

WHO advarte også om faren med å bygge 5G-antenner på skolebygninger – ettersom effekten på menneskelige hjerner og utviklingen av menneskelige hjerner er ødeleggende – også denne advarselen, har forsvunnet fra WHOs nettsted.

Rundt år 2000 trådte privat sektor, med lobbyer i kraft – og Bill Gates satte foten inn i WHOs dør. I 2012 var han bokstavelig talt ansvarlig for WHOs vaksinasjons- / immuniseringsprogrammer.

I dag har WHO alene monopol på alt som angår helse – det er et tyrannisk diktat – og blir fulgt av alvorlig sensur, inkludert med straff for de som ikke følger mandatet. FNs generalsekretær, António Guterres, gjengjelder det WHO gjør, ved å fremme sensur [ “ falske nyheter ” ], og digitalisere helseinformasjon – med monopol for WHO.

Men WHO alene kan ikke kontrollere verden, som helseminister, vanligvis land ' representanter på Verdens helse-forsamling, er kanskje ikke enig i noen dikter, og de må lytte til regjeringene deres [ selv om de fleste har blitt ødelagt ], trenger de et overordnet organ for å sikre full overensstemmelse, FN.

Derfor, FN vil kreve den overordnede retten til å kontrollere sensur samt helsemessige dikter, dvs. vaksinasjon / programmer om immunisering, delegert til WHO — ingen spørsmål stilt, alt med mål om å redusere verdensbefolkningen massivt, et mål som har vært på det politiske tegnebrett siden 1970-tallet.

Se Kissinger-rapporten som ble publisert i 1974, året etter det amerikanske sponsede militærkuppet i Chile ( 11. september 1973 ). 

WHO er døren til de mest følsomme og sårbare punktene i livene våre: liv og død, helse og sykdom. Det er inngangen til deres – Dyret – bioteknisk nevrovåpen som er den såkalte injeksjonsvaksinen – og de ønsker å rulle ut utallige tusenvis av nye typer , milliarder som skal administreres i løpet av de kommende årene – et evigvarende program som fôrer inn i FNs agenda 2030 – for å bidra til å oppnå “ 17 Mål for bærekraftig utvikling ” ( SDG ).

Første ledd i beredskapen mot respons på pandemi, refererer til den konstante og gjentatte faren for covid og covid-relaterte pandemier … som utløser en evig , slik covid er nedfelt i hjernen til folket som DE potensielt dødsbringende pandemi og fare.

De genererer konstant frykt med noe som ikke en gang eksisterte, som aldri har blitt analysert vitenskapelig, aldri blitt isolert i laboratorier, og heller ikke med instrumentene til WHO — handler det alltid om infeksjoner, fordi du ikke kan se dem ( virusene ), og folk vet ikke.

WHO sammen med ( kjøpt ) media er en psykologisk terrororganisasjon.

Under den nye erklæringen blir WHO en permanent fryktkampanjemekanisme, med den overordnede verdensomspennende tyranniske myndighet til å kreve “ forebyggende ” karantene selv mot politikken til individuelle suverene land, og de implementerer dem håndhevet av politi og militær – hvilke landsregjeringer som må adlyde, truet.

Men, sier Astrid, “ Dyret mister makten, fordi vi blir mer bevisste, våkner og motstår.

Den reviderte IHR og Pandemic Convention – ja, det er ikke en traktat, slik den vil bli vedtatt, ikke engang stemt på.

Det er pålegg fra FN – sponset eller pålagt av USA. IHR / Pandemic Convention vil bli vedtatt av WHA i mai 2024, uten avstemning. Og i løpet av denne UNGA 2023 ber WHO og dets offentlige ( hovedsakelig Det hvite hus ) og private ( hovedsakelig farmasøytisk industri ) sponsorer om FNs velsignelse; og “ de ” fikk FNs velsignelse.

Australia trener allerede sitt politi og militær for å håndheve mandaterte vaksiner – som ramser inn dører til familiens hjem og sørger for at skoler overholder vaxx-ordrene.

De ønsker å bli kvitt barn for å avfolke verden – og selvfølgelig av eldre mennesker, som ikke bidrar til økonomien, men ved å bruke statlige penger [ som de bidro til ] for å leve i pensjon ( pensjoner ) – som Klaus Schwabs israelske rådgiver, Yuval Noah Hariri, kaller, “ ubrukelige spiser ”.

Derfor har tidligere president Trump allerede sagt at hvis han vil bli gjenvalgt som president, ville han forplante hjemmeundervisning.

WHO drives av McKinsey Consulting – Dr. Stuckelberger har sett kontrakten – og av de kjøpte mediene.

De, “ udyret ”, vil oppfinne en offentlig krise, enten “ naturlig ” eller en plantemi av en monsterepidemi, for å spre frykt og låse folk ned.

De ruller ut en plan, for å låse folk ned, de vil ha vaxx tilbake – det er allerede synlig fra media.

[ I India er en ny pandemi allerede erklært, med obligatoriske masker. Et utbrudd av Nipah-viruset ( NiV ) er bekreftet i India. Seks tilfeller av Nipah, inkludert to dødsfall, er rapportert – se video under (Merknad av PK) ]

Tre store medier i bedriftene kontrollerer verden:

  • AP = American Press;
  • AFP = French Press; og
  • Reuters.

De blir betalt for å lyve. De kan ikke tro, men de distribuerer nyhetene sine til alle lokale mainstream-medier, som må rapportere nesten ordrett den pågående fortellingen.

Vi må lage våre egne motmedier – som det du gjør, med henvisning til Mike Adams og andre, for å spre sannheten og la folk få vite hva som skjer.

De – “ udyret ” — gjør hva de kan ved hjelp av regjeringene, som ikke lenger er DIN regjeringer. Dagens regjeringer over hele kloden blir tvunget til å gjøre det “ udyret ” vil at de skal gjøre, enten ved å kjøpe dem eller ved trussel.

De vil skape alt for å opprettholde fryktnivået, selv pesten er en mulighet.

Alt de trenger å gjøre er å lage en falsk sykdom i en by, og deretter erklære den som en pandemi – og alt som følger med pandemien — lockdowns, ramser inn dører for tvangsvaksinasjoner også på skoler, en fryktbasert tyranni – der folk vil adlyde…. Men vil de? ( Merknad PK )

Så skal de bruke sitt virkelige våpen, enten ved , eller på sykehusene, som i NY, der de inkubert mennesker … til de .

Eller bruker 5G. 5G kan rettes inn i hjernen til mennesker, lamme individer eller programmere dem, à la Klaus Schwabs transhumanisme, digitalisert, robotisert lydighet transhumaner.

Med 5G kan de gjøre hva de vil; 5G sendes ikke bare ut fra de uendelige antennene rundt om i verden, men også fra gatelamper eller andre ting du minst forventer, og vet ikke; muligens også gjennom TV-apparatet ditt.

“ Vaksinasjon ” – mennesker vil bli injisert av et binært våpen, som kan aktiveres ved fjernsignalering … gjennom 5G, kanskje snart kommer 6G.

Dette er muliggjort gjennom grafenoksid i folks kropper [ de som er vaksinert ] – som ble injisert med de falske covid vaxxene, hvorav noen inneholdt grafenoksyd, et sterkt elektromagnetisk fornuftig stoff som vil reagere på 5G-mikrobølgene.

Pfizers Bio-n-Tech vaxx = bio nanoteknikk, eller bio nevroteknologi…og mRNA – et dataprogram — “ mode ” RNA – vil gjøre mennesker svært sårbare for 5G. Som mennesker er vi bioelektromagnetiske, elektro-encefalogram – som gjør hjernen vår sårbar for 5G-manipulasjon.

Astrid Stuckelberger: “Å hacke sinnet er i sentrum for det som skjer.”

Dr. James Giordano: The Brain is the Battlefield of the Future 

“ Havana Syndrome ” er en av hjernemanipulasjonene – dukket først opp i 2016 i de amerikanske og kanadiske ambassadene i Havana, Cuba. Siden den gang har syndromet skjedd mange andre steder – i Beijing, Moskva, Serbia…

Vi mennesker avgir bølger – “ kjærlighetsbølger ” så vel som “ sinne bølger ” – humøret vårt er uttrykt i elektromagnetiske bølger.

Kontrollert opposisjon som snakker om virus, covid, mRNA, PCR-, vaksinasjonen for at alle kan komme tilbake … det er deres plan – Dyret plan, forevigelse av et absolutt svindel.

Mike Adams:

“ Vi ser den komplette perversjonen av vitenskap som vil ødelegge troverdigheten til vitenskap og medisin. – Det er ikke noe isolat av SARS-Covid-2, har aldri vært – det er et totalt svindel. ”

“ Mens den neste plandemien blir rullet ut – og flere og flere blir utsatt for denne svindelen – folkemord utspiller seg foran oss. ”

Vi, folket, kan ikke la det skje; vi må vinne denne krigen

Dette er de parafraserte sluttordene til Astrid Stuckelberger –

“ Vi kommer til å ha en tøff bølge av tid nå, dette kan vare i 6 måneder i året … hvem vet. Så ta godt vare på deg selv. Hvis du er kunnskapsrik, er du bedre forberedt på det som kan komme – og ta vare på eldre og barn. Jeg er bekymret for barna. De skal følge barna … ”

“ Det er allerede en advarsel: I Norge må de vaksinere alle ungdommene … Ta ingen vaksine overhodet, de prøver å selge deg alle slags vanlige vaksiner – ikke ta dem, de er alle falske mRNA-vaksiner …. ”

Slutter på en positiv tone:“ Jeg tror vi er beskyttet for det vi er …. ”

Se hele intervjuet nedenfor.

https://www.brighteon.com/embed/4d48dab8-db07-4918-bcd5-80b32f4340f6

*

Merknad til leserne: Klikk på delingsknappen ovenfor. Følg oss på Instagram og og abonner på Telegram Channel. Les gjerne om og del bredt artikler fra Global Research.

Peter Koenig er en analytiker og en tidligere seniorøkonom ved Verdensbanken og Verdens helseorganisasjon ( WHO ), hvor han jobbet i over 30 år rundt om i verden. Han foreleser ved universiteter i USA, Europa og Sør-Amerika. Han skriver jevnlig for online tidsskrifter og er forfatter av Implosjon – En økonomisk thriller om krig, miljøødeleggelse og bedriftsgrådighet; og medforfatter av Cynthia McKinneys bok “ When China Sneezes: Fra Coronavirus-innlåsningen til den globale politisk-økonomiske krisen ” (Clarity Press – 1. november 2020 ).

Peter er forskningsassistent ved Center for Research on Globalization ( CRG ). Han er også en ikke-bosatt senior stipendiat ved Chongyang Institute of Renmin University, Beijing.Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er Global ResearchCopyright © 

Peter Koenig

Dr. Astrid Stuckelberger, og 

Mike Adams, Global Research, 2023


Kommenter globale forskningsartikler på vår Facebook-side

Bli medlem av Global Research

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.