George Soros’ Hovedoppdrag Er Amerikas Undergang

HAF25. September 2022

Milliardæren George Soros er den sjeldne megalomanen som ikke bare tror han er en gud, men også liker å oppføre seg som en. “Det er en slags sykdom når du anser deg selv som en slags gud, skaperen av alt, men jeg føler meg komfortabel med det nå siden jeg begynte å leve det ut,” skrøt han en gang til The Independent .

Dette gudekomplekset, kombinert med hans direkte amoral og bisarre ideer om samfunnet, gjør 92-åringen ekstremt farlig for demokratier, spesielt Amerika.

george soros hovedoppdrag er USAs undergang

Advarselen kommer høyt og tydelig i Matt Palumbos nylige bok, The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros , som dokumenterer Soros sine tiår med finansiell handel, politiske operasjoner og uhyggelige nettverk.

Tidlig i boken fremhever Palumbo Soros amoral, kanskje plantet da hans ungarske jødiske familie antok kristne identiteter og samarbeidet med de invaderende . Tenåringen Soros akkompagnerte sin falske gudfar , som inventerte eiendommer beslaglagt fra jødiske familier sendt til konsentrasjonsleirer. Likevel sier han at han ikke føler , bare løsrivelse.

«Jeg var bare en tilskuer; eiendommen ble tatt bort. Jeg hadde ingen rolle i å ta bort den eiendommen. Så jeg hadde ingen skyldfølelse,” sa han i et intervju fra 1998 på 60 Minutes. Han sammenlignet handlingene sine da med å spille på markedene senere. “På en morsom måte,” sa han, “er det akkurat som i markedene – at hvis jeg ikke var der – selvfølgelig, jeg gjorde det ikke – men noen andre ville – ville tatt det bort uansett.” Han forteller om den perioden som «sannsynligvis det lykkeligste året i mitt liv» og «en veldig glad og spennende opplevelse».

Foruten hybris og amoral, driver to hovedideer Soros. Han har en personlig teori om ‘refleksivitet' og filosofien til Karl Popper, hans guru ved London School of Economics (LSE).

Begge har innebygde ironier. Mens “refleksivitet” kanskje bare er en eksentrisk spekulasjonshobbyhest, kan Poppers ideer, som går på Soros sinn og penger, føre den frie verden inn i et anarkistisk-venstreorientert helvete.

Enkelt sagt, refleksivitet sier at verden er veldig kompleks, så mennesker bruker perseptuelle snarveier som generaliseringer, dikotomier, metaforer og beslutningsregler. Disse påvirker i sin tur virkeligheten via endringene de forårsaker i menneskelig atferd.

Soros mener at han, veiledet av dette konseptet, har spilt markedene ved å erkjenne når persepsjon og virkelighet er i nok forskjell til å satse stort.

Som alle “systemer” for å slå kasinoet, er dette humbug og hybris, for det gjør at noen er immune mot de perseptuelle manglene som, med utgangspunktet, rammer alle. Men alle vellykkede spekulanters teoretisering får litt overbærenhet, ikke bry deg om informantene og nettverkene han aldri vil nevne. Heller ikke Soros er uskyldig i innsidehandel .

Det er Soros sin sak. Det som burde bekymre oss er hans besettelse av å implementere Poppers ideer. I The Open Society and Its Enemies uttalte Popper at ingen enkelt filosofi besitter sannheten, intet er overlegent et annet, og “lukkede” kulturer er bygget på tabuer og en enkelt versjon av virkeligheten. Med Soros ord, i ‘åpne' kulturer, «har ingen monopol på sannheten; et samfunn som ikke er dominert av staten eller noen spesiell ideologi, hvor minoriteter og minoriteters meninger respekteres.»

Dette kan virke idealistisk. Men, siterer Eduardo Andino fra Philanthropy Daily, påpeker Palumbo at hvis grupper må gi slipp på «sannheten sin», blir det åpne samfunnet den overordnede sannheten som medlemmene må leve etter, uten å etterlate noe mangfold. Vær vitne til hvordan konservative og andre som motsetter seg venstresidens anarkistiske impulser blir fordømt som autoritære.

Mye av det er fordi Soros finansierte venstreorienterte saker som Antifa, og BLM gjennom Open Society Foundation (OSF), den frivillige organisasjonen han opprettet med 32 milliarder dollar til å bruke på forstyrrelser. Han er den største giveren i amerikansk politikk, og bruker milliarder på politiske prosjekter i 37 land gjennom over 50 000 tilskudd. Med sosiopatisk overlegenhet har han destabilisert og styrtet regjeringer, ødelagt valutaer og angrepet vestlige demokratier og institusjoner, alt i frihetens, rettighetenes og rettferdighetens navn.

Palumbo kaller Soros en “Schrodingers innblanding”, både benekter og skryter av aktivitetene hans. Da president Eduard Shevardnadzes regjering falt i 2003 , sa Soros at det var det georgiske folkets vilje, og at han ikke hadde noe med det å gjøre. Måneder senere sa han til New York Times: «Jeg er henrykt over det som skjedde i Georgia, og jeg er stolt over å ha bidratt til det.»

Soros sine første prosjekter involverte antikommunistiske aktiviteter i Polen, utsetting av en folkevalgt president i og anti-Gorbatsjov-intervensjoner i . De siste nektet russere, som kom fra 70 år med kommunisme, enhver sjanse til økonomisk frihet. Som en globalist som passer for alle, ser han på EU som «legemliggjøringen av ideen om det åpne samfunn», der likesinnede stater overgir sin suverenitet til felles beste.

Men Soros største oppdrag er USAs undergang, som han anser som den største hindringen for et åpent samfunn. Han gikk inn i amerikansk presidentpolitikk i 2003, og motarbeidet George W. Bush og krigen mot terrorisme etter 11. september. Han startet en rekke venstreorienterte organisasjoner for å påvirke USAs sosiale struktur. Som skattefrie grupper mottar de ubegrensede midler og bruker dem til å påvirke valg.

Ved å bruke sitt grep om media, universiteter og Det hvite hus, har Soros vært i stand til å presse sine ideer om rasisme; økologi og bevaring; velferd for illegale; legalisering av ; gå myk på kriminalitet; automatisk velgerregistrering; avbryte student; boliger; og medisinsk gjeld; og kutte militærbudsjetter.

På samme måte har han presset på sosialistiske agendaer, som å øke regjeringens avhengighet, fagforening av alle jobber og fremme rase- og kjønnsmangfold. Dette kan virke uvanlig fra noen som har tjent milliarder på markedene, men det er en potent strategi for å ødelegge de amerikanske idealene om konkurranse, fortjeneste og fortreffelighet.

I 2015 begynte Soros å statsadvokater som ønsker å avvikle det strafferettslige systemet, og fremstilte det – og Amerika selv – som systemisk rasistisk.

I følge ham bør man “skylde på systemet, ikke den kriminelle, som er det virkelige offeret.” Rundt den tiden BLM vokste, brukte han hundrevis av millioner for å støtte kandidater som var anti “lov og orden”, svake på kriminalitet, tøffe med våpenkontroll og motstandere av kontant kausjon.

Etter å ha donert tungt til Barack Obamas senat og presidentvalg og strømmet penger inn i Hillary Clintons kampanje, brukte Soros enda mer på å beseire Donald Trump i valget i 2020. Han fortalte at Trumps America First-agenda stred mot det globalistiske prosjektet.

Mens han kritiserte store pengers innflytelse i politikken, injiserte han 81 millioner dollar (inkludert 70 millioner dollar av sine egne) gjennom Democracy PAC. Ved å bruke pandemien som en unnskyldning forsøkte finansieringsbilene hans å øke avstemningen per post, og utvide mulighetene for stemmetukling og innhøsting.

Han spilte valgresultater i krig og visualiserte en «despotisk» Trumps nektelse av å forlate vervet, og startet Transition Integrity Project, en backupplan for sivil ulydighet og revolusjonære protester. Han infiltrerte Biden-Harris-teamet selv før det tiltrådte ved å samle inn 20 millioner dollar til overgangsteam av tjenestemenn for å forberede duoen til å “treffe bakken” på dag én.

Samme år budsjetterte Soros over 63 millioner dollar for å fremme progressivisme i høyere utdanning, og begynte med Central European University (CEU) i hjemlandet Ungarn. Han samlet også verdensledere og Harvard-liberale for å skape et “multilateralt økonomisk system der Amerika ikke er dominerende.”

Da Victor Orban tvang ham ut av Ungarn for å støtte masseflytting av flyktninger i , henvendte han seg til finansiering av universiteter i Amerika og andre land.

Palumbos møysommelig undersøkte bok sporer også Soros hånd i media, inkludert journalistskoler – og det er grunnen til at de presser kjæledyrspørsmålene hans og legger ut «faktasjekker» for å benekte hans beryktede fortid.

Dermed kan han forme fortellinger og målrette dem som ikke samsvarer med hans globale visjon. Mens han prøver å forevige sin innflytelse utover graven, gjennom sønnen Alexander, hans andre kone Susan Weber og andre akolytter, bør frie samfunn over hele verden forberede seg på en lang kamp.

Av Janet Levy , gjesteskribent

Greenpeace-Grunnlegger Patrick Moore Sier At Klimaendringer Er Basert På Falske FortellingerForrige Innlegg

Fauci Betalte 453 000 Dollar For Å Gjøre Primater TranskjønnNeste Innlegg

Relaterte Artikler

george soros' høyre hånd anklaget for seksuelle overgrep mot seks kvinner "jeg kommer til å voldta deg som jeg voldtar datteren min"

GEORGE SOROSSATANISTPEDOFILE

George Soros' Høyre Hånd Anklaget For Seksuelle Overgrep Mot Seks Kvinner: “Jeg Kommer Til Å Voldta Deg Som Jeg Voldtok Datteren Min”

HAF3. August 2021

george soros trakterer 1 million dollar for å defundere politiet ettersom voldelig kriminalitet øker

GEORGE SOROSNYHETER

George Soros Trakterer 1 Million Dollar For Å Defundere Politiet Ettersom Voldskriminalitet Øker

HAF24. Juli 2021

hvorfor kjøper soros og gates det britiske covid-testselskapet?

BILLY BOYKORONAVIRUSGEORGE SOROS

Hvorfor Kjøper Soros Og Gates UK COVID Testing Company?

HAF21. Juli 2021

unge george soros

KONTROLLGEORGE SOROS

Hvordan Britene Oppfant George Soros

HAF19. Juni 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.