Bildeoverflater Av Dr. Fauci Med George Soros, Bill Gates Sr., David Rockefeller, Ted Turner

11. Mai 2020

Tidligere representant Ron Paul ba om sparken av Dr. Anthony Fauci, spesialist på infeksjonssykdommer som leder president Trumps medisinske respons på koronaviruspandemien.

Mr. Paul, en pensjonert lege som stilte tre ganger som president i løpet av sine tiår i politikken, kalte også Dr. Fauci en «svindel» og oppmuntret amerikanere til å «slutte å høre på ham».

Den tidligere republikanske kongressmedlem fra Texas kom med uttalelsene under et internettprogram han var vertskap for, Ron Paul Liberty , etter at Dr. Fauci (hvis NIAID ga et stipend på 3,7 millioner dollar til Wuhan-laboratoriet i episenteret for COVID-19-utbruddet ) antallet amerikanere anslått å dø av , den smittsomme luftveissykdommen forårsaket av det nye .

Flertallet av det amerikanske folket er ikke enig i Faucis måte å håndtere Wuhan-viruskrisen på.Bilder Bildeoverflater Oof Dr Fauci Med George Soros Bill Gates Sr David Rockefeller Mer

Dr. Fauci med Leonore Annenberg, Brooke Astor, Irene Diamond, William H. Gates Sr., David Rockefeller, George Soros og Ted Turner.

Personene på bildet er: Dr. Fauci med Leonore Annenberg , Brooke Astor (av Astor Illuminati-blodlinjen ), Irene Diamond , William H. Gates Sr. (den tidligere lederen av Planned Parenthood – avfolking gjennom abort og barneoffer til Satan ) , George Soros (en av de største sponsorene for avfolking gjennom hungersnød , abort , LHBTQP – “P” fra pedofili – grupper og seksualisering av barn ) og beryktede selverkjente avfolkningsfolk, David Rockefeller (eugenikk og sterilisering siden tidlig på 1900-tallet ) og CNN-eier Ted Turner .

Veldig viktig artikkel om emnet: Liste over 32 ‘eliter' som støtter og fremmer avfolking

Og ett bilde av Dr. Fauci fra tjue år siden fikk amerikanere til å stille spørsmål ved om Dr. Fauci er en del av ” Deep State “:

Som du kan se, la Qanon ut om denne hendelsen, med et bilde fra en annen vinkel. I dette innlegget kan du se David Rockefeller :

Quanon

-bruker @Mikebravodude fant hendelsen fra 2001 som bildene kom fra:

Dr. Fauci med Leonore Annenberg, Brooke Astor, Irene Diamond, William H. Gates Sr., David Rockefeller, George Soros og Ted Turner.

Hvor mange illuminati-blodlinjer teller du her?
Artikkel nedenfor med bevis på det. pic.twitter.com/evF7a0eP4Y

— Mike Bravo (@mikebravodude) 6. april 2020

Dr. Fauci med Leonore Annenberg, Brooke Astor, Irene Diamond, William H. Gates Sr., David Rockefeller, George Soros og Ted Turner.

Hvor mange illuminati-blodlinjer teller du her?
Artikkel nedenfor med bevis på det. pic.twitter.com/evF7a0eP4Y

— Mike Bravo (@mikebravodude) 6. april 2020

Den siste théorie du complot på vei rundt Twitterverse har å gjøre med datamodelleringen regjeringen bruker for å spore koronaviruset, inkludert prognoser for og innvirkningen på sykehus over hele landet.

Institute for Health Metrics and Evaluation ved University of publiserer modeller for USA.

Den brukes av Drs. Anthony Fauci og Deborah Birx i forbindelse med deres roller i å gi råd til presidenten og delta i de daglige pressebriefingene.

Instituttet mottar betydelige midler fra Bill and Melinda Gates Foundation . Microsoft-grunnlegger var ute foran å forutsi en pandemi for flere år siden og gikk frem som en leder for å bruke formuen sin til å finansiere utviklingen av en COVID-19-vaksine .

Og det er sikringen for å tenne konspirasjonsdynamitten.

Ikke alle er like. For det første er det konspirasjonene på QAnon-nivå, men selv de blir plukket opp av anencefaliske medlemmer av høyresiden som Newsmaxs Emerald Robinson:https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-2&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1247225908429234176&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F05%2Ffauci-george-soros-bill-gates-david-rockefeller-ted-turner.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

“Vaksinesporing”-konspirasjonen er i en sone helt for seg selv. Men det er en annen mildere konspirasjon som går rundt som fokuserer på datamodellering.

IHME-modellene har endret seg over tid, og forutsier færre dødsfall etter hvert som tiden går.

Slike forbedringer, i stedet for å bli mottatt positivt, har blitt mat for folk til å “stille spørsmål” om modelleringen siden det har vært så “feil”. For eksempel:

Bill Gates-finansierte IHME Coronavirus-modell feil igjen – 12 000 ICU-senger anslått til New York i dag, bare 4 100 brukt https://t.co/uJ8YchWhvE via @gatewaypundit

— Bill Mitchell (@mitchellvii) 5. april 2020

Av Natalie Dagenhardt , gjesteskribentDet Er På Tide Å Starte En Undersøkelse Av Bill & Melinda Gates Foundation For Mulige “Crimes Against Humanity”Forrige InnleggHvorfor Smiler Bill Gates Så Stort Når Reporteren Sier At Økonomien Kommer Til Å Ta Lang Tid Å Komme Seg?Neste Innlegg

Relaterte Artikler

En vitenskapsmann hvis kone ble skadet av covid-vaksine forteller til FDA

KORONAVIRUSVAKSINER

Forsker Hvis Kone Ble Skadet Av COVID-Vaksine Forteller FDA: ‘Vennligst Ikke Gi Dette Til Barn'

HAF30. Oktober 2021

anthony faucis terrorvelde over allmennheten har strukket seg over fem tiår

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSTYRANNI

Dr. Faucis Grufulle Fortid Og Uhyggelige Sporrekord

HAF30. Oktober 2021

Maryland county vaksinerer minoritetssamfunn

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Helsepersonell Snakker Ut Om Hvorfor De Heller Vil Miste Jobben Enn Å Ta En Covid-19-Vaksine

HAF29. Oktober 2021

barn dør med en hastighet som er 62 % høyere enn gjennomsnittet på 5 år siden de begynte å bli gitt covid 19-vaksinen

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Barn Dør Med En Hastighet Som Er 62 % Høyere Enn 5-Årsgjennomsnittet Siden De Begynte Å Bli Gitt Covid-19-Vaksinen

HAF29. Oktober 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.