Pfizers “hemmelige” rapport om COVID-vaksinen. Utover drap. Bevisene er overveldende. Vaksinen bør umiddelbart trekkes tilbake over hele verden

Alle Global Research-artikler kan leses på 51 språk ved å aktivere rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på toppbanneret på hjemmesiden vår (skrivebordsversjon).

For å motta Global Research sitt daglige nyhetsbrev (utvalgte artikler),  klikk her .

Besøk og følg oss på Instagram ,  Twitter og Facebook . Gjerne repost og del globale forskningsartikler.

Først publisert 17. mai 2022

***

Følgende videointervju med prof.  Michel Chossudovsky gjelder den konfidensielle -rapporten som ble utgitt som en del av en prosedyre for frihet til informasjon (FOI).

Rapporten er en bombe. Vaksinen ble lansert i midten av desember 2020. Ved utgangen av februar 2021 hadde Pfizer allerede mottatt mer enn 1200 rapporter om som angivelig var forårsaket av vaksinen og titusenvis av rapporterte uønskede hendelser , inkludert 23 tilfeller av spontanaborter fra 270 graviditeter og mer enn 2000 rapporter om hjertesykdommer.”

Denne konfidensielle Pfizer-rapporten gir data om dødsfall og uønskede hendelser registrert av Pfizer fra starten av vaksineprosjektet i desember 2020 til slutten av februar 2021, nemlig en svært kort periode (høyst to og en halv måned).

Dataene fra midten av desember 2020 til slutten av februar 2021 bekrefter utvetydig “Drap”. Basert på bevisene hadde Pfizer ansvaret for å umiddelbart kansellere og trekke tilbake “vaksinen”.

Pfizers verdensomspennende markedsføring av -vaksinen utover 28. februar 2021 er ikke lenger en “Drapshandling”.

Drap i motsetning til drap innebærer “kriminell hensikt”.

Pfizers Covid 19- utgjør en straffelov. Fra et juridisk synspunkt er det en “Drapshandling” brukt over hele verden på en målgruppe på 8 milliarder mennesker.

Det som er inneholdt i Pfizers “konfidensielle” rapport er detaljerte bevis på virkningene av “vaksinen” på og sykelighet. Disse dataene som kommer fra “hestens munn” kan nå brukes til å konfrontere  og formulere juridiske prosedyrer mot Big Pharma, myndighetene, WHO og media.

Video: Intervju med Caroline Mailloux , Lux Media : Prof. Michel Chossudovsky om den “hemmelige” Pfizer-rapporten legger frem en strategi og juridisk prosedyre for å konfrontere Big Pharma med sikte på å trekke tilbake Covid-19-vaksinen over hele verden

https://odysee.com/$/embed/chossudovsky16052022/ef1e9663552d0d27af7c29f18a6b67f6b42d55f8?r=6TjYesarycqSsuwHsqysS9brM6KNrLDX

[Klikk øverste tittel og høyre hjørne for å gå til fullskjerm]

Klikk her for å legge igjen en kommentar

Blant alle store Big Pharma-aktører har Pfizer et kriminelt rulleblad i USA   (DoD Judgment 2009)  

Video: Pfizer har et strafferegister. Er det relevant?

Av det amerikanske justisdepartementet , 


For en mer detaljert og omfattende analyse (bok utgitt i august 2022)

Den verdensomspennende koronakrisen,  globalt statskupp mot menneskeheten

Ødelegge sivilsamfunnet, konstruert økonomisk depresjon

Av Michel Chossudovsky

ISBN:  978-0-9879389-3-0,  år: 2022,  produkttype: PDF-fil,  sider: 164 (15 kapitler)

Oversettelser på flere språk er tenkt. Boken er tilgjengelig i trykt form på japansk. 仕組まれたコロナ危機:「世界の初期化」を目論む者たち

Som et middel til å nå ut til millioner av mennesker over hele verden hvis liv har blitt påvirket av koronakrisen, har vi i løpet av de neste ukene besluttet å distribuere e-boken GRATIS .

***

Pris: $11,50. GRATIS KOPI Klikk her for å laste ned .


Kan vi stole på et Big Pharma-vaksinekonglomerat som erklærte seg skyldig i kriminelle anklager fra det amerikanske justisdepartementet (DoJ), inkludert “svindel markedsføring” og  “forbrytelse av mat-, - og kosmetikkloven”?

Nasjonale helsemyndigheter hevder at “vaksinen” mot Covid-19 vil redde liv. Det er en løgn.

Det er en verdensomspennende stigende trend av vaksinedødsfall og -skader. De offisielle tallene (3. april 2022) viser til omtrent: 

69 053 Covid-19-injeksjonsrelaterte dødsfall og 10 997 085 skader for EU, USA og Storbritannia til sammen for en befolkning på 830 millioner mennesker

Basert på rapporterte tilfeller. Kun en liten del av ofrene eller familiene til den avdøde vil gå gjennom den kjedelige prosessen med å rapportere vaksinerelaterte dødsfall og uønskede hendelser til de nasjonale helsemyndighetene. Basert på historiske data (Electronic Support for Public Health–Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS, s. 6) : 

«Bivirkninger fra legemidler og er vanlige, men underrapportert. … mindre enn 0,3 % av alle bivirkninger og 1-13 % av alvorlige hendelser rapporteres til Food and Drug Administration (FDA). På samme måte er færre enn 1 % av vaksinebivirkningene rapportert. (uthevelse lagt til)

Denne konfidensielle Pfizer-rapporten utgitt som en del av en Freedom of Information (FOI)-prosedyre gir data om dødsfall og uønskede hendelser registrert av Pfizer fra starten av vaksineprosjektet i desember 2020 til slutten av februar 2021, nemlig en svært kort periode (kl . mest to og en halv måned).


For detaljer om rapporten, se

Bombedokumentdump på Pfizer-vaksinedata

Av prof Michel Chossudovsky , 29. april 2022 


Pfizer BioNTech-vaksinen ble lansert i USA 14. desember etter tildelingen av nødbruksautorisasjon 11. desember 2020. 

I en vridd ironi, tilbakeviser dataene som er avslørt i denne “insider-rapporten” den offisielle vaksinefortellingen som ble drevet av myndighetene og WHO. Det bekrefter også analysen til en rekke leger og forskere som har avslørt de ødeleggende konsekvensene av mRNA-“vaksinen”. 

Det som er inneholdt i Pfizers “konfidensielle” rapport er detaljerte bevis på virkningene av “vaksinen” på dødelighet og sykelighet. Disse dataene som kommer fra “hestens munn” kan nå brukes til å konfrontere  og formulere juridiske prosedyrer mot Big Pharma, myndighetene, WHO og media.

I en domstol  er bevisene i denne konfidensielle rapporten fra Big Pharma ( sammen med data om dødsfall og uønskede hendelser samlet av nasjonale myndigheter i EU, Storbritannia og USA ugjendrivelig : fordi det er deres data og deres estimater og ikke vår. 

Husk: det er data som er basert på rapporterte og registrerte tilfeller, som utgjør en liten prosentandel av det faktiske antallet vaksinerelaterte dødsfall og uønskede hendelser. 

Dette er en de facto Mea Culpa fra Pfizers side. #Ja det er en mordervaksine

Pfizer var fullstendig klar over at mRNA-vaksinen som de markedsfører over hele verden ville resultere i en bølge av dødelighet og sykelighet. Dette er ensbetydende med en forbrytelse mot menneskeheten fra Big Pharmas side.

Pfizer visste fra begynnelsen at det var en drepende vaksine. 

Det er også en   Mea Culpa og forræderi fra korrupte nasjonale myndigheter verden over som blir truet og bestukket av Big Pharma.

Det er ikke gjort noen forsøk fra myndighetene på å kreve tilbaketrekking av mordervaksinen.

Folk blir fortalt at vaksinen er ment å redde liv.

Klikk her for å lese Pfizer-rapporten.  

Se også detaljer i vedleggene.

*

Merknad til leserne: Vennligst klikk på deleknappene over eller under. Følg oss på Instagram, og Facebook. Gjerne repost og del globale forskningsartikler.Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er Lux Media og Global ResearchCopyright © 

Prof Michel Chossudovsky , Lux Media and Global Research, 2023


Kommenter globale forskningsartikler på vår Facebook-side

Bli medlem av Global Researchrelaterte artikler

COVID Propaganda Roundup: Pfizer visste at mRNA skudd syke spedbarn i april 20219. juni 2023

Perikarditt: Den andre, mindre snakket om COVID-19 mRNA-vaksineindusert hjertebetennelse som deaktiverer eller dreper deg6. juni 2023

Dr. Naomi Wolf avdekker Pfizers avfolkingsagenda, som det fremgår av egne dokumenter5. juni 2023

Vax Coverup fortsetter31. mai 2023

Mission Creep: «Disease X»31. mai 2023

Dårlige partier (“Hot Lots”) av Pfizer COVID-19 mRNA-vaksiner: 4,2 % av Pfizer-vaksinedoser er dødelige, men hva med resten?2. juni 2023

Relaterte artikler fra arkivene våre

Bombedokumentdump på Pfizer-vaksinedata7. desember 2022

Video: Pfizer-prøvedokumenter snakker om sikkerhetssvindel for covid-vaksine. Sonia Elijah intervjuet av Reiner Fuellmich26. juli 2022

Pfizers mangel på åpenhet, ansvarlighet “skaper et nytt tyranni”2. november 2022

Artikkelen, Video: Pfizers “hemmelige” rapport om COVID-vaksinen. Utover drap. Bevisene er overveldende. Vaksinen bør umiddelbart trekkes tilbake over hele verden , kan leses på globalresearch.ca .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.