Grüezi mitenand

!Hvordan kan ledere utforme politikk som er kritisk for den grønne økonomien og muliggjøre energilagringsrevolusjonen? Les videre for et utvalg av innsikter fra Forums tankeledere.

Med vennlig hilsen,

Offentlig engasjement,
Verdens økonomiske forumI samarbeid med vår eksepsjonelle redaksjon håndplukker vi historier og nyheter for deg hver uke. Hvis du foretrekker det, kan du lese denne utgaven i nettleseren din .Videresend gjerne The Agenda Weekly til en venn eller kollega. Takk for at du er en del av dette engasjerte fellesskapet med mer enn 430 000 andre abonnenter!1/5På agendaenPå tide å takle “finansierte utslipp”Hvordan finansinstitusjoner kan forme en grønnere økonomiAv Ankit Jain og Devansh PathakJa, olje og gass kan redusere utslippeneEt nytt veikart fra IEA viser veiAv Johnny WoodReduser utslippene fra gårdene; øke bøndenes inntektHva klimasmart landbruksfinansiering kan gjøreAv Labanya Prakash Jena og Prasad ThakurFremtiden for å komme seg fra A til BOvervinne veisperringene for elektriske og programvaredefinerte kjøretøyAv Mike ThoenyEn nøkkel til en grønnere fremtid og en geopolitisk agenda i endringKritiske mineraler, energiomstillingen og geopolitikkAv Morgan Bazilian og Simon MooresRADIO DAVOSDet “kraftige villdyret”: hvorfor alle snakker om AIs løfte og risikoNy podcastepisode: Radio Davos40:33Møt lederenEuropas romsjef: snakk for å inspirere og få til store endringerNy podcastepisode: Møt lederen26:552/5Forumvideoer på sosiale medier3/5Må lesesMetaversets fremtid, ifølge oppfinnerenEn samtale med sci-fi-visjonær Neal StephensonAv Kelly Ommundsen og Jaci EisenbergSaken for re-globaliseringUnge globale ledere om hvordan gjenopplive optimisme og vekstAv James Forsyth og Andrew PrahlBli medlem av forumetSom medlem får du fordeler som ekspertanalyser av verdens mest presserende utfordringer og tilgang til verktøy for å ta informerte beslutninger i et komplekst og raskt skiftende globalt system:
Mitt forum: Personlig samling av forumartikler, globale arrangementer og mer•Visninger fra bekreftede kilder: 1000+ artikler og videoer ukentlig•Transformasjonskartdatavisualiseringer: Undersøk samspillet mellom 250+ globale problemerStart ditt gratis medlemskapDen offentlige medlemskontoen inkluderer alle grunnleggende funksjoner gratis. Du kan når som helst oppgradere til et betalt premium-medlemskap for å få tilgang til avanserte funksjoner.4/5På radaren vårLes nedenfor et utvalgt utvalg av innsikt fra hele nettet om det siste innen AI, energiomstillingen og den globale økonomien.Lukke reguleringsgapet mellom EU og USA og Baidu-roboterTopp AI-historier denne månedenAv Cathy LiRen energiinvestering vil nå 1,7 billioner dollarViktige oppdateringer om energiomstillingen denne ukenAv Roberto BoccaReviderte amerikanske og tyske data; global vareetterspørselTopp økonominyheter denne ukenAv Gabi Thesing5/5World Economic Forum i nyhetene

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.