GAVI Jab Alliance Er Kilden Til Terror Bak Globale Nedstengninger Og Jab-Tvang

23. Mars 2021

av Lance D Johnson

Verdens helseorganisasjon (WHO) legger til rette for et globalt helsediktatur , og befaler alle medlemsland å håndheve totalitære nedstengninger og vidtrekkende medisinske påbud som styrker offentlige myndigheter og jjab-industrien – ikke menneskers helse.

gavi jjab-alliansen er kilden til terror bak globale nedstengninger og jjab-tvang

WHOs autoritære anbefalinger ble raskt vedtatt av nesten alle regjeringer på jorden.

Atferdskontrollene og levebrødsbegrensningene som er pålagt av WHO har ikke noe grunnlag i immunsystemets helse, mental helse eller generell velvære.

WHO fungerer som et globalt oligarki, og tvinger alle medlemsland til å utføre sine ordrer. I 2020 og utover har WHO beordret befolkninger i isolasjon, unngåelse og ulovlige karantener.

WHO har tvunget til evigvarende oksygenrestriksjoner, tvangs- DNA-høsting og mRNA jjabs-eksperimenter , mens de instruerer regjeringer over hele verden om å oppheve sivile friheter og fremme medisinsk krigslov.

Dette diktaturet gir opphav til en medisinsk apartheid – et segregeringssystem som straffer friske mennesker for ikke å følge dem.

Billy Boy Vaccine Alliance Er Kilden Til Terror Bak WHOs Låsing Og Tvangs-Jjab-Pass

Hvor kommer WHO med disse restriktive medisinske påbudene og tvangspolitikken for jjab? I følge WHO-innsider Astrid Stuckelberger, Ph.D., tjener WHO de økonomiske interessene til GAVI, Vaksinealliansen drevet av Billy Boy .

GAVI ble dannet i 2000 og satt opp som en internasjonal institusjon i Sveits. GAVI opererer skattefritt og nyter generell immunitet mot straffesanksjoner.

Billy Boy utnyttet GAVI og kjøpte hans innflytelse inn i WHO. Han ba til og med om å bli medlem i 2017, med det privilegium å sitte i WHOs hovedstyre.

Billy Boy kontrollerer nå Swissmedic, FDA i Sveits, på grunn av en treveis jjab-distribusjonsavtale inngått av Gates, WHO og det sveitsiske reguleringsbyrået.

Ved å kontrollere WHO sender Gates titalls milliarder dollar gjennom sin GAVI-vaksineallianse, med den ultimate makten til å kontrollere medlemslandene.

Som kontrollør av informasjon og vitenskapsdommer, har Gates og jjab-industrien makten til å undertrykke profylaktikk, behandlinger, fytonæringsstoffer, adaptogener og antivirale midler.

Billy Boy og GAVI er kilden til terror bak WHO, nedstengningene, restriksjonene og autoritære medisinske påbud som tvinger vaksinasjonseksperimenter.

WHOs insider, Astrid Stuckelberger, kom ren om WHOs politiske motivasjoner og hvordan vitenskapen blir manipulert og utnyttet for å tvinge befolkningen til å overholde jjab-eksperimenter .

Stuckelberger er en internasjonal ekspert som vurderer vitenskapelig forskning og gir råd til beslutningstakere.

Hun har skrevet mer enn 180 vitenskapelige artikler, politiske artikler og statlige rapporter. Hun innrømmer at denne forskningen er utført for å støtte politiske agendaer og for å rettferdiggjøre regjeringens politikk.

Siden 2009 har hun administrert WHOs internasjonale helseforskrifter, som først og fremst ble brukt til å forberede medlemslandene til å handle unisont under en fremtidig pandemi. I sentrum av denne verdensregjeringsplandemien er Billy Boy og GAVI Vaccine Alliance .

GAVI Og WHO Kontrollerer Regjeringer Over Hele Verden Nå, Truer Befolkningen

Billy Boy har mer makt og innflytelse over WHO enn hele nasjoner . De forente nasjoner etablerte opprinnelig WHO, men har gjentatte ganger nektet å tøyle deres diktatoriske makter, ulovlige karanteneprosedyrer, tvangs-jjab-pass og udemokratiske maktovertakelser.

Justus Hoffmann, Ph.D., et av de tyske medlemmene av Corona ekstraparlamentariske undersøkelseskomitéer, påpekte at GAVI ikke har noen politisk makt, men nyter «kvalifisert diplomatisk immunitet».

GAVI er også immun mot all kriminell virksomhet, enten deres potensielle kriminelle handlinger er forsettlige eller utilsiktede.

“De kan gjøre hva de vil,” bekreftet Stuckelberger , og de svarer til ingen autoritet. Ingen rettshåndhevelse har lov til å etterforske GAVI, selv om Vaksinealliansen var involvert i en kriminell konspirasjon for å svindle eller tvinge folk.

“Stuckelberger, som jobbet fire år i WHOs etiske komité, sa at det er “urovekkende” at GAVI nyter godt av generell immunitet, spesielt når GAVI “leder WHO som en bedriftsenhet.”

Generaldirektøren for WHO tvinger alle medlemsland til å følge GAVIs ordre, fra typen diagnostiske tester, til typen behandlinger som er tillatt, til toppstyrte populasjonskontroller, pandemimeldinger, og viktigst av alt, jjab-eksperimentering.

WHO har blitt opprettet i løpet av årene for å ta diktatorisk makt over verdens regjeringer, og GAVI er kilden til deres autoritarisme, terror og tvangsvaksinering.

Etter måneder med bruk av høysyklus PCR-tester for å diagnostisere covid-19, varslet WHO endelig verden i januar 2021 om at disse testene for det meste ga falske positiver hele tiden .

Når laboratoriene slår tilbake syklusterskelen på PCR-testene, vil det offisielle antallet covid-tilfeller og dødsfall sakte forsvinne .

Denne medisinske svindelen vil ikke stoppe bølgen av sykehusavhengighet, respiratorassosiert lungebetennelse, lungeinfeksjoner, stressindusert hjertesykdom, overdoser av medikamenter, alvorlig psykisk sykdom og jjab-skader som nå tar tak i verden.

Referanser: LifeSiteNews.com ; GAVI.org ; HumansAreFree.com

NWO Propaganda Machine Gir Ut En Dr. Fauci-Barnebok I Desperat Forsøk På Å Gjøre Hans Medisinske Feil Om Til FolkloreForrige Innlegg

Slutttidsskurken Billy Boy Går Videre Med Plan Om Å “Blokkere Solen” Ved Å Sprøyte Millioner Av Tonn KRITT Inn I Stratosfæren For Å Reflektere SollysNeste Innlegg

Relaterte Artikler

som ble tvunget til å trekke seg tilbake etter at mange nasjoner avviste pandemiavtalen

HELSEVESENINSPIRASJONWHO

WHO Tvunget Til Å Trekke Seg Tilbake Etter At Mange Nasjoner Avviste Pandemiavtalen

HAF4. Juni 2022

dod utstedte en kontrakt for 'covid 19-forskning' i ukraina 3 måneder før covid 19 offisielt eksisterte

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

DOD Utstedte En Kontrakt For ‘COVID-19-Forskning’ I Ukraina 3 Måneder Før COVID-19 Offisielt Eksisterte

HAF21. Mai 2022

Pentagon-finansierte ukrainske biolaboratorier i Tyskland studerte hvordan biovåpen sprer epidemier

KORONAVIRUSAVFOLKINGKRIG

Pentagon-Finansierte Ukraine Biolabs: Tyskland Studerte Hvordan Biovåpen Sprer Epidemier

HAF18. April 2022

neste "store pandemi" som nå markedsføres

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKINGHELSEVESEN

Den Neste ‘Store Pandemien’ Som Hevder Astronomiske Dødstall, Blir Nå Markedsført For Publikum

HAF17. April 2022

Legg igjen en kommentar