Bill Gates and Neo-Feudalism: A Closer Look on Farmer Bill.

Bilde: Forsvareren

POSTET AV: ROBERT F. KENNEDY, JR. VIA FORSVAREREN FEBRUAR 5, 2021

PDF ????

er et plakatbarn for Technocracy. Han har tydelig øye med monopolmakt over menneskehetens helse med massevaksiner, men prøver han også å få monopolkontroll over mat? Dette er en måleset artikkel av Robert F. Kennedy, Jr., som graver dypt inn i Gates ‘globale aktiviteter. ⁃ TN Editor

Bill Gates har stille gjort seg til den største eieren av jordbruksland i USA. For en mann besatt av monopolkontroll, må muligheten til også å dominere matproduksjon virke uimotståelig.

“Gates har et napoleonsk konsept av seg selv, en appetitt som kommer fra makt og ulegeret suksess, uten surdeig erfaring, ingen reverseringer.” – Dommer Thomas Penfield Jackson, presiderende dommer i Gates / Microsoft-saken om antitrustbedrageri

De globale låsingene som Bill Gates hjalp orkestrere og cheerlead har gått mer enn 100,000 bedrifter i USA alene og kastet en milliard mennesker i fattigdom og dødelig matusikkerhet som blant andre ødeleggende skader, drepe 10,000 afrikanske barn hver måned – samtidig som Gates formue økte med $ 20 milliarderHans formue på 133 milliarder dollar gjør ham til verdens fjerde rikeste mann.

Gates har brukt de nyvunne kontantene til å utvide sin makt over globale befolkninger ved å kjøpe devaluerte eiendeler til brannsalgspriser og manøvrere for monopolkontroll over folkehelsenprivatisering av fengslernettbasert utdanning og global kommunikasjon mens fremme digitale valutaerhøyteknologisk overvåkingdatainnsamlingssystemer og kunstig intelligens.

For en mann besatt av monopolkontroll, må muligheten til også å dominere matproduksjon virke uimotståelig.

I følge den nyeste utgaven av Landrapporten, Gates har stille gjort seg til den største eieren av jordbruksland i USA. Gates ‘portefølje består nå av ca. 242,000 XNUMX dekar amerikansk jordbruksland og nesten 27,000 XNUMX dekar annet land over Louisiana, Arkansas, Nebraska, Arizona, Florida,  og 18 andre stater.

Thomas Jefferson mente at suksessen til Amerikas eksemplariske kamp for å erstatte åken til europeisk feodalisme med et edelt eksperiment i selvstyring, var avhengig av den evige kontrollen av nasjonens landbase av titusener av uavhengige bønder, hver med en eierandel i vårt demokrati .

Så i beste fall er Gates ‘kampanje for å tørke opp Amerikas landbrukseiendommer et signal om at føydalisme igjen kan være på moten. I verste fall er kjøpsturen hans en forkynner for noe som er langt mer alarmerende – kontrollen av global matforsyning av en makt-sulten megaloman med et Napoleon-kompleks.

La oss utforske sammenhengen med Gates ‘skjult kjøp som en del av hans langsiktige strategi for mestring over jordbruk og matproduksjon globalt.

Begynnelsen i 1994 lanserte Gates en internasjonal biopiratikampanje for å oppnå vertikalt integrert herredømme over global jordbruksproduksjon. Hans imperium inkluderer nå enorme jordbruksarealer og heftige investeringer i GMO-avlingerfrøpatenter, syntetisk mat, inkludert robotarbeidere, og befalende stillinger i matkroker inkludert Coca-Cola, Unilever, Philip Morris (KraftGenerell mat), KellogsProcter & Gamble og Amazon (Whole Foods), og i multinasjonale selskaper som Monsanto og Bayer det markedet kjemiske plantevernmidler og petrokjemisk gjødsel.

Som vanlig koordinerer Gates disse personlige investeringene med skattebetalersubsidierte tilskudd fra Bill & Melinda Gates Foundation, rikeste og mektigste organisasjon i all internasjonal bistand, hans økonomiske partnerskap med Big AgStor kjemikalieog Stor mat, og hans kontroll over internasjonale byråer – inkludert noen av hans egen kreasjon – med fantastisk kraft til å skape fangemarkeder for produktene hans.

Tidligere utenriksminister Henry Kissinger, en protegé og partner til David Rockefeller, bemerket at, “Hvem som kontrollerer matforsyningen, kontrollerer folket. ” I 2006 lanserte Bill & Melinda Gates og Rockefeller Foundations $ 424 millioner Alliance for a Green Revolution in Africa (AGRA) lovende å doble avlingens produktivitet og øke inntekten for 30 millioner småbønder innen 2020 mens du halverer matusikkerhet.

Karakteristisk sett setter Gates 'tilnærming til globale problemer teknologien og hans kjemiske, farmasøytiske og oljeindustri-partnere i sentrum for enhver løsning. Som det viste seg, var Gates ‘”innovative strategi” for matproduksjon å tvinge USAs mislykkede system for GMO, kjemisk og fossilt drivstoffbasert jordbruk on fattige afrikanske bønder.

Afrikansk landbrukspraksis har utviklet seg fra landet i 10,000 XNUMX år i former som fremmer avlingsmangfold, desentralisering, bærekraft, privat eiendom, egenorganisering og lokal kontroll av frø. Den personlige friheten som ligger i disse lokaliserte systemene, etterlater gårdsfamilier å ta sine egne avgjørelser: mestrene på deres land, deres skjebnes suverene. Kontinuerlig innovasjon fra millioner av småbønder maksimerte bærekraftig avling og biologisk mangfold.

I sin nådeløse gjenoppfinnelse av kolonialismen brukte Gates $ 4.9 milliarder dollar for å demontere dette eldgamle systemet og erstatte det med høyteknologisk korporativt og industrialisert jordbruk, kjemisk avhengige monokulturer, ekstrem sentralisering og topp-ned-kontroll. Han tvang små afrikanske gårder til å gå over til importerte kommersielle frøpetroleumsgjødsel og plantevernmidler.

Gates bygget forsyningskjedens infrastruktur for kjemikalier og frø og presset afrikanske regjeringer å bruke enorme summer på subsidier og å bruke drakoniske straffer og autoritær kontroll for å tvinge bønder til å kjøpe sine dyre innspill og oppfylle sine dikter. Portene fikk bønder til å erstatte tradisjonelle næringsrike avlinger som sorghum, hirse, søtpotet og kassava med høykapasitets industrielle kontantavlinger, som soya og mais, som gagner elitehandelshandlere, men lar fattige afrikanere få lite å spise. Både ernæring og produktivitet falt. Jorda ble surere med hver påføring av petrokjemisk gjødsel.

Som med Gates ‘afrikanske vaksinebedrift, var det verken intern evaluering eller offentlig ansvarlighet. 2020-studien “Falske løfter: Alliansen for en grønn revolusjon i Afrika (AGRA)”Er rapportkortet på Gates' kartell 14-årige innsats. Undersøkelsen konkluderer med at antallet afrikanere som lider ekstrem sult har økt med 30 prosent i de 18 landene som Gates målrettet mot. Landsbygdefattigdom har metastasert dramatisk, og antallet sultne mennesker i disse nasjonene har økt til 131 millioner.

Under Gates plantasjesystem har Afrikas landlige befolkninger blitt slaver på sitt eget land til et tyrannisk liv med høyteknologiske innganger, mekanisering, stive tidsplaner, belastende betingelser, kreditter og subsidier som er de definerende trekkene i Bill Gates ‘”Green Revolution.”

De eneste enhetene som drar nytte av Gates-programmet, er hans internasjonale bedriftspartnere – og spesielt Monsanto, der Gates Foundation Trust kjøpte 500,000 23 aksjer til en verdi av XNUMX millioner dollar i 2010 (men senere avhendet aksjene etter press fra sivilsamfunnets grupper). Gates seg selv filmet reklame for Monsantos GMOer, som viser dem som “løsningen” på verdenssult.

I et typisk eksempel på Gates ‘rare storhet, ga stiftelsen tilsynelatende sine skattebetalersubsidierte “veldedige” tilskudd som beløp seg til 10 millioner dollar til Big Ag-behemoten, Cargill, å bygge sine forsyningskjeder for GMO-soya i Sør-. Afrikanere kaller Gates program “Neocolonialism ”eller“ Corporate Colonialism».

AGRA Watch-initiativet til Seattle-baserte Community Alliance for Global Justice følger Gates landbruks- og matpolitikk. I følge Heather Day, en talsmann for AGRA Watch, er AGRA en trojansk hest for bedriftens kleptokrati.

“The Gates Foundation og AGRA hevder å være” pro-farmer “,” pro-poor “og” pro-environment, “, sa Day meg. “Men deres tilnærming er nøye tilpasset med transnasjonale selskaper, som Monsanto, og utenrikspolitiske aktører som USAID [ Agency for International Development]. De utnytter mat og globale klimakriser for å fremme høyteknologisk, sentralisert, industrielt landbruk som generere fortjeneste for Gates ‘bedriftspartnere mens de fornedrer miljøet og disempowering bønder. Programmene deres er en mørk form for philanthrocapitalism basert på biopiracy og corporate biopiracy. ”

Les hele historien her …

Relaterte artikler:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.