Nye-feudalisme: Den store tilbakestillingen er ikke stor og ikke ny

Wikipedia Commons

POSTET AV: INNSIKTSHISTORIKK VIA ACTIVIST POST JANUAR 19, 2021

PDF ????

Denne artikkelen stammer fra Skottland, en nasjon som historisk forstår noe om livegner og livegenskaper. The Great er bare den siste delen i en 50 år gammel plan for å utrydde privat eiendom og dominere hele planeten. ⁃ TN Editor

The Great Reset er bare den siste delen av den store dagsorden for å omorganisere det globale samfunnet fullstendig innen slutten av det 21. århundre. Før den store tilbakestillingen, for eksempel, FN (FN) Agenda 21 ble vedtatt av 178 regjeringer i Rio i 1992, i form av en “omfattende handlingsplan som skal tas globalt, nasjonalt og lokalt av organisasjoner fra FNs system, regjeringer og store grupper i alle områder der menneskelig innvirkning på miljø.”

Globale, ikke valgte spesialinteresser har en visjon om hvordan fremtiden din kommer til å se ut, og disse internasjonale maktnettverkene vil ideelt sett at du blindt aksepterer alle aspekter av livet ditt blir kontrollert av eksperter, med dette systemet kjent som teknokrati, eller regjerer av eksperter (teknikere).

Før vi dyper dypere inn i den lumske naturen til nyslaveri-verdensorden, er det nødvendig med en liten kontekst om organisasjonen bak tilbakestillingen. Det er hjernebarnet til (WEF) i , ledet av professor Klaus Schwab, grunnleggeren og administrerende styreleder for WEF, med annen global organisasjons som Det internasjonale pengefondet (IMF) og FN som presser på dette initiativet.

https://youtube.com/watch?v=oqBk3MGTZsA%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1

Du vil ikke eie noe

Tilbake i 2016, WEF kjennetegnet en latterlig artikkel skrevet av Ida Auken, som beskrev et system som ligner på nyfeudalisme:

Velkommen til år 2030 … Jeg eier ikke noe. Jeg eier ikke en bil. Jeg eier ikke et hus. Jeg eier ikke apparater eller klær.

Et system der du som individ ikke eier noe, er et system der alt du har kan tas fra deg med en dråpe hatt. Det beskriver i hovedsak et nyfeodalt eller ny-slaveri system.

I føydalsystemer i middelalderens (5. – 15. århundre omtrent), livegne, som var den laveste klassen av mennesker i et hierarkisk system, var slaver på mange måter. Serfs var bundet til land og herrene som eide landet, og hadde liten eller ingen rettigheter. En livegne kunne ikke gifte seg, flytte et annet sted eller endre yrke uten tillatelse fra deres herre. Så husk alt dette når du hører om hvor visstnok flott denne tilbakestillingen kommer til å bli.

Den store tilbakestillingen forklart

Hva er den store tilbakestillingen? Som Schwab forklarte i a WEF-artikkel i juni 2020:

For å oppnå et bedre resultat må verden handle raskt og raskt for å modernisere alle aspekter av våre og økonomier, fra utdanning til sosiale kontrakter og arbeidsforhold. Hvert land, fra USA til , må delta, og enhver industri, fra olje og gass til , må forvandles. Kort sagt, vi trenger en “stor tilbakestilling” av kapitalismen. Det er mange grunner til å forfølge en stor tilbakestilling, men den mest presserende er .

Med andre ord etterlyser Schwab fullstendig omorganisering av livet på denne planeten. Fra kaoset som ble generert av regjeringens respons på Covid-19, ønsker Schwab å pålegge sin, og elitenettverket av makt flettet sammen i WEF, ordensversjon. Som han skriver:

COVID-19-krisen påvirker alle aspekter av folks liv i hvert hjørne av verden. Men tragedie trenger ikke være den eneste arven. Tvert imot representerer pandemien et sjeldent, men smalt vindu av muligheter til å reflektere, forestille seg og tilbakestille verden vår for å skape en sunnere, mer rettferdig og mer velstående fremtid.

Tatt i betraktning at den store tilbakestillingen blir presset på verden på en opportunistisk måte som svar på Covid-19, er det viktig å fremheve at WEF var en av hovedarrangørene av Hendelses 201. Denne hendelsen fant sted i oktober 2019, og den simulerte, eller krigsspilte, et scenario der en coronavirus-pandemi, som begynte i flaggermus, oppslukte verden.

Schwab og Kissinger sitter i et tre

Det er også viktig å merke seg hvor koblet Schwab og WEF er til nøkkelpersoner og organisasjoner som er med på å forme verden. Schwab har kjent Henry Kissinger, en av de mest globalt forbundne individer på planeten, i for eksempel 50 år. I et 2017-intervju på Davos, Schwab rant over Kissinger:

Jeg er glad for å se deg Dr. Kissinger på skjermen. For meg er det et veldig rørende øyeblikk fordi jeg faktisk møtte Dr. Kissinger for første gang for nøyaktig 50 år siden på Harvard (fra 0.07 til video).

I samme intervju, når han snakker om en tale holdt av den kinesiske presidenten, Xi Jinping, snakker Kissinger om globalisering og konstruksjonen av en ny internasjonal orden:

Jeg tror at president Xis tale var av grunnleggende betydning. Det la ut et konsept for globalisering og noen spesifikke utfordringer og veier til en løsning. Men for meg var det viktigste aspektet at det var en påstand fra Kina om å delta i konstruksjonen av en internasjonal orden. Et av nøkkelproblemene i vår periode er at den internasjonale ordenen vi var kjent med, i noen henseender går i oppløsning, og at nye elementer fra Asia og utviklingsland kommer inn i den. Det president Xi har gjort er å fremføre et konsept om internasjonal orden på det økonomiske området som må bli gjenstand for samtale og substansen til å skape et system i utvikling (2:33 til video).

Kissinger har vært en langsiktig medlem av en organisasjon som har representert elitenettverk av makt i rundt 100 år, en organisasjon med en fascinerende og spennende historie: nemlig Council on Foreign Relations (CFR).

Dr. Carroll Quigley, som var professor i historie ved Georgetown University i mange år, og som også underviste ved Harvard og Princeton, skrev en bok kalt Tragedie og håp i 1966. I boka beskrev han et fremtidig system som har mange likheter med vårt system i dag. Quigley bemerket at han hadde fått tilgang til private poster og hemmelige papirer i nettverket bak CFR (Quigley, 1966: 950). I forhold til potensialet i et fremtidig føydalignende system i hendene på elitenettverk av makt, skrev Quigley at:

I tillegg til disse pragmatiske målene hadde finanskapitalismens krefter et annet vidtrekkende mål, intet mindre enn å skape et verdenssystem med økonomisk kontroll i private hender som var i stand til å dominere det politiske systemet i hvert land og økonomien i verden som en hel. Dette systemet skulle styres på en feudalistisk måte av verdens sentralbanker som handlet under konsert, ved hemmelige avtaler som ble inngått i hyppige private møter og konferanser. Toppunktet i systemet skulle være Bank for internasjonale oppgjør(BIS) i Basle, Sveits, en privat bank som eies og kontrolleres av verdens sentralbanker som selv var private selskaper.

Hver sentralbank, i hendene på menn som Montagu Norman fra Bank of England, Benjamin Strong, New York Federal Reserve, Charles Rist of the Bank of France, og Hjalmar Schacht fra Reichsbank, prøvde å dominere sin regjering ved sin evne til å kontrollere statslån, å manipulere utenlandske børser, å påvirke nivået på økonomisk aktivitet i landet, og å påvirke samarbeidende ved påfølgende økonomiske belønninger i busines-verdenen (Quigley, 1966: s.324).

kilder:

Agenda 21, UNCED 1992 https://sustainabledevelopment.un.org/outcomedocuments/agenda21

World Economic Forum (5. juni 2020) The Great Reset Launch | Høydepunkter The Great Reset Launch | Høydepunkter – YouTube

Ida Auken, parlamentsmedlem, Danmarks parlament (11. november 2016) Slik kan livet endre seg i byen min innen år 2030, World Economic Forum https://www.weforum.org/agenda/2016/11/how-life-could-change-2030/

Serfdom, Editors of Encyclopaedia Britannica
https://www.britannica.com/topic/serfdom

Klaus Schwab (3. juni 2020) Nå er tiden for en ‘stor tilbakestilling', The World Economic Forum https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

Event 201: The Simulation That Predicted a Coronavirus Pandemic (31. des. 2020) Insight History https://insighthistory.com/latest-content/f/event-201-the-simulation-that-predicted-a-coronavirus-pandemic

Arrangementet 201 Scenario, Johns Hopkins Center for Health Security https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

World Economic Forum (Klaus Schwab) (20. januar 2017) Davos 2017 – En samtale med Henry Kissinger om verden i 2017 – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=Apjzjsa8AIg

Council on Foreign Relations (CFR) Membership K – Henry A. Kissinger https://www.cfr.org/membership/roster

New York Times (5. januar 1977) Dr. Carroll Quigley https://www.nytimes.com/1977/01/05/archives/dr-carroll-quigley.html

Carroll Quigley (1966) Tragedy and Hope (MacMillan Company, New York; Collier-MacMillan Limited, London – Third Printing, 1998, av George S. Gabric, GSG & Associates Publishers, San Pedro – s. 950, s.324 og p .866).

Bank for International Settlements (BIS) sentralbanker https://www.bis.org/about/member_cb.htm

Creative Commons-bilder:

World Economic Forum (5. juni 2020) The Great Reset Launch | Høydepunkter – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=u5pxhSnDr4U Creative Commons https://creativecommons.org/

World Economic Forum (Klaus Schwab) (20. januar 2017) Davos 2017 – En samtale med Henry Kissinger om verden i 2017 – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=Apjzjsa8AIg https://creativecommons.org/

Les hele historien her …

Relaterte artikler:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.