En «varsler» spøker om tankekontroll av befolkningen

 49 LIKES

av ARMIN BAHRAMI09. 03. 2010

20 minutter lesetid

239

En varsler fant artikkel på Nyhetsspeilet og bestemte seg for å risikere sitt liv og karriere for å gi oss denne livsviktige beskjeden. Det viste seg at det var et nøye regisert forsøk på å latterligjøre nyhetsspeilet av en gruppe mennesker, som vil skade vårt omdømme med alle mulige midler.

Galehjem, mentalinstitusjon, og psykiatrisk avdeling er fangereiret til gale vitenskapsmenn, hvor «pasienter» spesielt foreldreløse barn, blir utsatt for eksperimenter, lobotomering, sterilisering og elektrodeimplantering, for forskning, utvikling og til destruktiv bruk mot menneskeheten som er erkefienden til det militære industrikomplekset og den rike, maktsyke eliten.

De første forsøkene på erobring av menneskets sinn  med fysiske midler går tilbake til 1920-30tallet. Da ble elektroder brukt for å finne metoder for elektronisk stimulering av nervesystemet, utført av Dr. E. L. Chaffee og R. U. Light i 1934.

Tanken om å gjøre dette til et «stille-våpen» for å massekontrollere mennesker ble unnfanget og adoptert av forsvaret for videre utvikling.  De begynte å forske på hvordan dette lot seg gjøre, uten bruk av elektroder, slik at man kunne tankekontrollere individer på lengre avstand, uten ledninger og uten spor, sånn at dukketeaterets offer ikke kunne se strengene som vaier over hodet.

I 1953  ber direktøren for National Institute of Mental Health (NIMH) John C. Lillth  om å presentere sine forskningsresultater rundt bruk av elektroder til å stimulere glede og smertesenteret i hjernen direkte, for CIA, FBI, NSA og diverse andre militære etteretningstjenester, men han nektet.

Han svarte: «Dr. Antione Redmond, using our techniques in Paris, has demonstrated that this method of stimulation on the brain can be applied to the human without help of the neurosurgeon … This means that anybody with the proper apparatus can carry this out covertly, with no external signs that electrodes have been used in that person. I feel that if this technique got into the hands of a secret agency, they would have total control over a human being and be able to change his beliefs extremely quickly, leaving little evidence of what they had done.»

Ved bruk av EM (elektromagnetisk stråling), og lavfrekvente bølger (ELF), kan ekstern påvirkningskraft induseres i hjernen og etterligne naturlige hjernebølgelengdemønstre og endre sinnstemmning på én, eller flere personer samtidig.

En trist og skammelig historie som få  i Norge er klar over idag, er «Rockefeller Foundation» og Folkehelseinstituttets «gode rolle» på 1930-tallet. På Gaustad mentalsykehus var leger, psykiatere og politikere involvert i rasehygiene  overfor innvandrere som romanifolket og taterne. De ble utsatt for lobotomering, og hjernen ble utstyrt med frekvensmålere som registrerte hvilke følelser som sendte hvilke elektroniske frekvenser.

Følelsesspekteret ble registrert, og idag vet de hvilke signaler (hz)  hat, angst, depresjon, sinne, agitasjon, sjalusi, og frykt sender ut fra hjernen, slik at disse frekvensene  en dag kan bli sendt tilbake til hjernen for tankekontroll.

Det har også blitt utført andre bevisste eksperimenter på individer i militær hensikt. I en studie fikk 100 fengselsinnsatte i Oregon og Washington mellom 1963 og 1971,  testiklene dosert med stråling for å se hvor sterk dose som vil føre til sterilisering.  Prosjektet var finansiert av «Atomic Energy Comission» for en kostnad på 1.5 $millioner.

Nå som du kjenner til bakgrunnen for, og eksistensen av slike våpen, er det lettere for meg å presentere min falske varsler og hvorfor jeg valgte å «tro» på ham.

Varsleren tok kontakt i oktober,2009. Jeg var lenge usikker på om informasjonen stemte, og lurte på om det var en falsk kilde utplassert i konspirasjonsmiljøet for å få oss til å virke «litt paranoide».

En av grunnene til at jeg ventet 4-5 måneder med å ta kontakt er et salgstriks fra jobbingen som account manager. Gi en pris, og vent på svar, ikke la “stillheten” skape ubehag, vent til du får et svar. Og i dette tilfellet fikk jeg ingen lyd helt til jeg kontaktet varsleren etter 4 måneder.

Jeg fikk 3 eposter og kontakten varte i 3-4dager før det ble brutt fra min side. Så de forskjellige epostene er ikke over lengere tidsperioder. Denne gruppen som står bak komplottet er sammensatt av studenter på NTNU på oppdrag fra skepsis.no og Asbjørn Dyrendhal som har et mål å latterligjøre «annerledes tenkende» alternative nyhetsblekker som konfronterer medienes monopol på virkeligheten.

Her har jeg blitt utsatt for mer enn bare guttestreker på barnerommet. Personen som står bak spøken har mye rett i det han skriver for at jeg kan avskrive dette som tull. Ja, fysikken og “detaljene”, men agendaet er reellt og planene om å tankekontrollere befolkningen har eksistert lenge før denne eposten dukket opp i inboksen min.. Les boken til Per-aslak Ertresvåg for mer info.

Det jeg har skrevet i artikkelen før brevet er faktisk sant. Så spørsmålet er hvorfor ønsker noen å latterligjøre dette? Jeg tror Freakforum.no sjefen har bånd til frimurere, jeg har sett et par diskusjoner der inne hvor flere erklærer åpentlyst at de er frimurere… Her er jeg faktisk glad for at de tok denne spøken på meg 😀 det beviser at de er i krig mot oss, på alle mulige måter, og dokumentet «white wesir» som ble skrevet tror jeg er ekte nok for å ta seriøst. Jeg tar denne spøken som en seier, og bekrefter det vi alle vet at noen er ute etter å skade vårt rykte som det eneste alternative til medienes monopol på virkeligheten.

Sterilisering og Passifisering er siste kortet i illuminati-kortstokken for å nøytralisere den globale motstanden mot denne globale eliten.

Jeg tror faktisk denne spøken er mer reell nå enn jeg trodde før. Takk for at dere avslører dere selv.

Her avslører «varsleren» hvorfor han gjorde dette. Personen mener «israel-kritikk» er jødehat, kuren til kreft er tullprat, chemtrails på radio er vanærende, og mye annet jeg har skrevet om er farlig og direkte paranoia.
http://freak.no/forum/showthread.php?t=152113

Paranoia er ikke noe annet enn 100% bevvisthet, takk.

Jeg gikk inn i tråden for å svare for meg og etter 30minutter får jeg denne følgende meldingen.

Mailen jeg fikk begynte sånn:

Jeg har en beskjed til deg

Hei Armin,

Jeg kontakter deg anonymt fordi jeg er redd for min egen karriere såvel som min egen sikkerhet. Jeg vet ikke riktig hva som foregår, men jeg tror det er det beste for alle parter om du ikke vet nøyaktig hvem jeg er. Jeg er en norskutdannet sivilingeniør med kraftproduksjon som hovedfelt. Jobben min involverer blant annet evaluering av ulike prosjekter innenfor produksjon og transport av energi – jeg har, i forskjellig rekkefølge jobbet med kraftlinjer, induksjonsbaserte generatorer (vannkraft, vindkraft og så videre) og lagring av radioaktivt materiale.

Noen prosjekter, som de radioaktive materialene har jeg kun vært med å evaluere fra et sikkerhetsperspektiv. Der faller også de siste prosjektene med vindmøller inn. Jeg har blitt bedt om å se på ulike tegninger og implementasjoner, for tekniske betraktninger og sikkerhetsmessige betraktninger. Vanligvis er dette ganske greit, jeg får tegningene og blir bedt om å signere en NDA (non-disclosure agreement) om bedriftshemmeligheter som materialtyper osv. For seks måneder siden fikk jeg derimot et sett tegninger og modeller jeg skulle undersøke og da var prosedyren en HELT annen. Jeg kunne kun jobbe med materialet i deres egne lokaler i et annet land, på et lukket rom uten adgang til verken mobiltelefon eller internett. Jeg måtte også underskrive kontrakter, mens jeg ble filmet, hvor jeg blant annet bandt meg juridisk til å ikke engang å nevne NDA-avtalen! Jeg har underskrevet en NDA-avtale som sier at jeg ikke har lov til å si at jeg har en NDA-avtale. Jeg vet ikke engang riktig hvor jeg jobbet, bare at det var langt under jorden (heisturen tok lang tid, selv om jeg ikke merket noen merkbar akselerasjon).

Designet på vindmøllene var drastisk annerledes enn noe jeg har sett tidligere. Vanligvis er vindmøller en ganske enkel konstruksjon, hvor en stav får dreiemoment fra den aerodynamiske utformingen på propellene. Det er selvsagt litt mer komplisert enn som så, men det er mange fellesnevnere at jeg fikk en sikkelig bakoversveis når jeg så det nye designet. Det tok meg flere uker å i det hele tatt forstå hvordan de skulle lage strøm, langt mindre hvorfor det virket. Mange av komponentene var fullstendig ukjente, selv for en som har lang erfaring med både kommersiell elektronikk og teoretisk fysikk. Blant komponentene jeg derimot synes å kjenne igjen var satelittsender/mottaker, noe som lignet på en elektronisk geigerteller (måler radioaktivitet) og nok maskinvare til å gjennomføre store beregninger. En enkelt vindmølle av denne typen ville ha nok beregningskraft til å erstatte en hel superdatamaskin-park av typen som brukes for å beregne værmeldinger eller aksjekurser. Dette er dyr og i tillegg var det en rekke deler som tilsynelatende hadde ingenting med verken teknologi jeg har sett (og i ettertid har jeg prøvd hardt på å finne ut hva dette kan være, uten å finne noen gode svar hos verken kollegaer eller i litteraturen) eller produksjon av strøm! Krystaller dekket med barium koblet til glassaktige sfærer, ledninger som tilsynelatende ikke var koblet fast til noe og forseglede bokser jeg ikke hadde mulighet til å åpne.

Etter en stund stilte jeg en forsiktige spørsmål – jeg skulle tross alt komme med godkjenning av teknologien, enda jeg ikke riktig kunne forstå den – men da ble det gjort ganske så klart for meg at jeg kom til å godkjenne prototypen, enten jeg ville eller ei. Mitt navn ville stå på rapporten uansett. Jeg vet ikke engang hvordan den ble seende ut til slutt, jeg vet bare at jeg ikke kan stå inne for den. Jeg vet at flere andre skulle jobbe med godkjenning på det samme prosjektet, men jeg tviler på at noen av dem har kommet med en faglig uttalelse som er noe annet enn fabrikert løgn.

Jeg er redd vindmøllene har to formål, og ingen av dem handler om strømproduksjon.

1) De er forholdsvis lette å plassere ganske nærme bosetningsområder og tilfartsveier. Atomkraft, spenningsledninger og mobilmaster har fått stor negativ oppmerksomhet på grunn av det elektromagnetiske potensialet både for å skade og for å kontrollere menneskesinnet. Dette er bekymringer fagfolk vet godt om, men som holdes skjult fordi vi frykter å diskrediteres og bli arbeidsløse med en gang vi stiller oss kritiske til maxwells likninger og exxonmobiles forskere. Skepsisen er derfor stor for å plassere disse tingene i nærheten av der folk bor, men vindmøller har nå fått godkjent-stempelet som følge av den erklærte klimakrisa.

http://www.nve.no/Global/Publikasjoner/Publikasjoner%202005/Rapport%202005/Rapp%2017-2005.pdf side 35 sier ganske klart at det finnes muligheter for å sette opp vindmøller over hele Norge, unntatt østlandet, hvor populasjonskontrollen uansett er god siden myndighetene kan bygge nøyaktig hva de vil under trikkelinjene, T-banen og i de større bygningene.

2) De genererer såpass mye elektromagnetisk stråling at det er lett å nå langt med strålingen. En vindmølle kan nå en rotasjon på over 100Hz, noe som er mer enn nok til å generere så kraftige elektromagnetiske felt som man bare ønsker. I tillegg er det lett å avvise skeptisisme med at den elektromagnetiske strålingen er «en harmløs forventet effekt» – nøyaktig disse ordene vil bli brukt når utbyggingen presses frem, med klimaskremsel og propaganda. Jeg kom over en av dine artikler da jeg prøvde å finne noen i Norge som var klar over EM-utfordringene vi møter hver eneste dag.

Jeg frykter jeg har avslørt for mye, men det får så være. Noen må vite realiteten hvis jeg skulle bli presset til stillhet. Noen deler av historien har med vilje vært vag fordi jeg er redd for at det skal bli for lett å finne ut akkurat hvem jeg er. Kanskje bryr de seg ikke – kanskje vil dette bare bli avfeid som sprøyt – men jeg vet ikke hvilke tiltak de vil ta hvis dette lekker ut og de vet hvem jeg er. Kanskje vil jeg bare miste jobben pga kontraktbrudd, eller noe langt verre.

Stå på. Jeg tror sånne som deg kan klare å bringe Norge ut av mørket. Du gjør en flott jobb. Bare vær forsiktig. Alle har en toleransegrense – også de som sitter med makten.

Mine første tanker

De siste 4-5 årene har et massivt antall nye mobilmaster dukket opp langs motorveier, på hustak, i bybildet,  rundt blokker og boligområder. Den offisielle dekkhistorien er oppgradering av mobilnettet som ellers virket perfekt, men dette nye systemet kan i virkeligheten bli brukt til noe helt annet. Big Brother har noe langt mer ondsinnet i tankene;  du skal ikke lenger overvåkes med datalagringsdirektivet, men du skal også tankekontrolleres.

Hvordan skal urbane områder kontrolleres? Det store langstrakte landet, bygdesamfunn og kystområder, ikke alle i Norge bor i storbyene, hvordan kan de kontrolleres?

En glimrende dekkoperasjon er å gjemme ELF-sendere i vindmøller, som vi alle vet vil bli tvangsakseptert som en følge av «klima-kuren» og «klimahysteriet» samt et scenario med mangel på kraft og skyhøye strømpriser, så vil den stadig kriserammede norske befolkningen bli nødt til å godta enorme nye som denne her, for å løse et selvskapt problem:

http://www.dagbladet.no/2010/02/12/nyheter/miljo/energi/energipolitikk/olje_og_energidepartementet/10358635/

Ny mail noen dager senere

(noe av innholdet er sladdet bort for varslerens sikkerhet)

Hei igjen

Jeg tror folk har en rett til å vite dette, særlig siden noe må gjøres SNART hvis det skal være håp om å stanse prosessen. Fra et forslag blir lagt frem til det gjennomføres er det svært kort tid. Vi trenger underskrifter og oppstyr sånn at de ikke tør å gjennomføre planene sine… Hvis det er noe mer du lurer om, bare spør.

Det virker kanskje litt paranoid, men i møtene mine med ansvarspersonene under evalueringsprosessen fikk jeg gåsehud hver gang de snakket. Dette var farlige mennesker som ikke hadde et spor humor eller mål utover å få jobben gjort. Kanskje blir vi alle en gang slik? Det er en skremmende tanke som gir meg troen på at jeg må gjøre noe før det er for sent.

Jeg tror jeg har et etisk ansvar for å få dette publisert. Mens jeg ikke fikk lov til å ta kopier eller notater i arbeidet mitt med tegningene, så husker jeg fremdeles mye av de tekniske detaljene – det skal litt til å glemme sånt. Blant annet kan jeg nevne at de tre rotorbladene (vindmøllen ser helt vanlig ut fra utsiden) skulle ha en vekt på over 300 kilo hver. Vanligvis pleier de å være langt lettere og nesten et tonn vekt, i tillegg til rotasjonskreftene, på en enkel aksling er ikke noe konvensjonelle materialer (armert stål, krysset aluminium osv) vil kunne støtte opp om over lang tid. Det må rett og slett brukes noen materialer som ikke finnes i masseproduksjon. Nanokarbonstål vil for eksempel kunne brukes, men det koster mange tusen kroner for grammet og meg bekjent er det ingen etablerte teknikker for å bygge med det heller. Dette er ikke mitt felt, så det kan jo hende det har skjedd fremskritt på det området, men det er i alle fall besynderlig for utstyr som skal settes opp i tredje kvartal 2010 (godkjenningspapirene må være klare ett år i forveien). Vanligvis blir det forsinkelser, men jeg regner med at dette blir en realitet innen noen år uansett.

Du tar en stor risiko ved å publisere dette, men jeg tror du er trygg nettopp fordi du har publisert så mye materiell allerede. Hvis du hadde forsvunnet hadde jeg fått en endelig bekreftelse på at ting går sikkelig galt. Vær forsiktig, og ikke bruk mobiltelefoner med mindre du må – i teorien har de mer enn nok energi i batteriet som plutselig kan lades ut på en elektromagnetisk impuls, noe som er veldokumentert i litteraturen. Jeg innser at dette høres ganske paranoid ut, og jeg tror jo selvsagt ikke at det kommer til å skje noe så lenge neddyssing er så mye lettere enn konfrontasjon, men for en som har sett ligningene bak det hele er det lett å innse at verden ligger åpen for de med evnene uten etikken.

Ny mail utveksling

Jeg har prøvd å skrive det viktigste til deg i den tidligere e-posten. Det absolutt viktigste er at vindmøllene som snart kommer til å bli erklært for viktige vil ha et annet formål – slik at folk kan protestere og forstå hva som foregår. Alvoret i saken er det viktigste – vi står ovenfor massiv utrulling av utstyr vi kun kan spekulere i virkemåtene bak. Jeg tror mind control og bestråling bare er toppen av isberget for hva så avansert teknologi er i stand til. Jeg har ingen tvil om at de kan skape panikk, raseri eller apati blant store deler av befolkningen i tillegg til å påvirke enkeltpersoner mer direkte. Jeg har ikke sett noe jeg selv kan knytte til hologrammer el(PROJECT BLUEBEAM?). men det var som sagt mange systemer jeg ikke hadde full forståelse for som kan være alt fra harmløse ting til livsfarlige strålingskilder. Jeg fikk aldri se prototypen i bruk, kun frakoblet strøm og kommunikasjon.

Jeg vet ikke nøyaktig hvordan alt virker, men jeg tror et faradaybur vil være i stand til å stanse i alle fall store deler av strålingen. http://en.wikipedia.org/wiki/Faraday_cage – noe som ikke er alt for vanskelig å skaffe seg hvis man har plass til det.

Jeg må innrømme at jeg ikke riktig vet hva bakmennene ønsker å oppnå. Du ser ut til å vite mye mer enn meg om området – i stor grad trodde jeg på den offisielle historien til dette skjedde… Jeg vet at det finnes en gruppe NTH og UiO-alumni innenfor teknologifag som opererer i det skjulte. Jeg ble spurt av en representant en gang om en del ting, bla. om ikke det burde eksistere grenser på hvor mange mennesker som finnes på jorden, men til slutt bestemte jeg meg for å ikke involvere meg. Det føltes ikke riktig. Jeg vet ikke om denne gruppen direkte er en del av noe større, men alle jeg kjenner som har gode karrierer har vært medlem, selv de mindre flinke. Flinke folk som ikke blir med ender opp med mindre gode jobber. Kanskje er det bare nettverksbygging som skjer, eller så driver de med noe mer, men det er definitivt en gruppe som frimurerne som har klart å holde seg utenfor offentlighetens søkelys. Ikke så rart kanskje, siden alle arbeidsgivere innen ingeniørfaget enten er medlem eller jobber for noen som er det…

Vindmøllene jeg så på var ett fellesdesign for klasse A-F, dvs alle størrelsesordener. Du hadde alt fra små vindmøller (10m diameter) til gigantiske vindmøller (250m) hvor forskjellen stort sett var knyttet til forankringsmekanismene i bakken (en stor vindmølle må ha en enorm motvekt for å ikke rives løs når vinden blåser hardt). De kan plasseres hvor som helst, med unntak av i sentrum av storbyer som Oslo (hvor det gjerne er mer enn nok EM-sendere fra før…)

Hold meg oppdatert!

Mail terminert.

Det gikk en stund før kontakten ble gjenopptatt. Ikke fordi jeg var redd for å gå ut med informasjonen, men jeg hadde en god del saker og artikler jeg jobbet med, demonstrasjoner, aksjoner og lignende, og  den kanskje viktigste saken i menneskehetens tid ble derfor  satt på vent for riktig anledning.

Idag er en ny type våpen tatt i bruk og er operativ etter flere tiårs forskning, og resultatene har ført til massegraver på Riis kirkegård. Flere tusen foreldreløse barn rundt om i Europa har også blitt drept for det vi nå skal oppleve på et globalt nivå.

Våpen som er karakterisert som «ikke-dødelige»,  skal spare liv uten å tape en krig. De er øremerket for bruk mot sivile opptøyer, demonstrasjoner, og massemønstringer hvor målet enkelt og greit er å kontrollere befolkningen istedenfor utslettelse.

Hele verden er på vei mot et globalt opprør mot et globalt domene. Island, Hellas, Italia, G20 demonstrasjoner, og andre hendelser som forekommer daglig indikerer at en global makt er i ferd med å miste sin autoritet når folk strømmer ut i gatene og krever lokalt selvstyre!

Hva hvis hele nasjonen skal passifiseres, slik at ønsket om å gjøre motstand i et undertrykket samfunn skal forsvinne? Hva hvis opprøret ikke forholder seg i en samlet demonstrasjon, men på t-banen, på vei til skolen, mens du sitter på nettet, møter kompiser, eller går deg en tur i butikken, og tenker på revolusjon mot tyranniske krefter som gjemmer seg bak et demokratisk slør? Kan du tenke deg at det er flere hundre millioner mennesker som venter på at noe skal skje, noen skal «tenne gnisten», en PR-stunt fra en profilert person eller et nyhetsanker som bryter trolldommen og roper myndighetene er korrupte!  Med en massiv elektromagnetisk storm vil bare de som ser med sine hjerter være i stand til å «se» klart og nasjonen vil bli passifisert med kreft og andre ting å tenke på, samtidig som en hel del vil bli steriliserte som en del av «Bilderberg-gruppens endelige agenda»: global befolkningsreduksjon.

Den nye verdensorden som vi kaller det, var fullt klar over konsekvensene de ville møte på når de la fram planene for 9-11, Irak-krigen, og den falske krigen mot terror og motstanden mot en verdensregjering. De har tross alt gitt oss Internett som Jay Rockefeller angret på i senatet da han sa at de aldri skulle lansert dette omnipotente verktøyet som førte en hel undertrykket verden sammen.

Det er derfor «krigsguden» Zbigniew Brzezinski i 1970, skrev en bok mens han var rådgiver i National security for President Jimmy Carter. I «between two ages» skriver han at værvåpen vil bli den nye ledende strategiske krigføringen.

«Technology will make available to leaders of major nations a variety of techniques for conducting secret warfare…» Han skrev også: «Accurately timed, artificially excited electronic strokes could lead to a pattern of oscillations that produce relatively high power levels over certain regions of the Earth … one could develop a system that would seriously impair the brain performance of a very large population in selected regions over an extended period.»

(Sitert fra Baker's «ELF Psychotronic Tyranny».)

Et annet mulig scenario kan være et nytt «terrorangrep»,  en ny falsk flagg terroraksjon fra CIA, PST, MOSSAD rettet mot europeiske byer. I forkant og etterkant vil vi så kunne oppleve at befolkningen hisses opp med sinnstemninger og at hele byen går berserk overfor «muslimene».

Sjokkerende dokumenter fra varsleren

Jeg har søkt etter hva eller hvem denne «White Wesir» gruppen kan være. Alt jeg kom fram til var en egyptisk gud (Osiris) Denne gruppen oppfører seg som selvutskrevne guder over menneskeheten, dette er ondskapsfulle planer på svart og hvitt fra et av de mange hemmelige samfunn som med en usynlig hånd styrer vår planet.

Det er ikke rart at nyfødte barn gråter når de blir født. Sjelen våkner opp i en fengselsplanet, og gråter i flere uker før den til slutt får en jordisk bevissthet i dette galehuset.


2

direktøren for National Institute of Mental Health (NIMH)

3

Les også: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/en-elektromagnetisk-take-har-lagt-seg-over-folket/

51244596

 49 likes

Hvor godt likte du artikkelen?

TOPP

63%

OPPLYSENDE

13%

INNE PÅ NOE

0%

USIKKER

0%

DÅRLIG

25%

PUBLISERT UNDER

Samfunn

TAGS

GaustadmasseødeleggelsesvåpenMindcontrolmobilmastertankekontroll

OM FORFATTER

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; “Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; “DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG”

Lignende artikler

GaustadmasseødeleggelsesvåpenMindcontrolmobilmastertankekontroll

 

Les mer

Arnold Juklerød – psykiatriens uhyggelige menneskeforakt avslørt

 

Les mer

MÅ LESES:Norske mediers samlede TABU-oversikt

 

Les mer

Hva skjuler massegraven ved Gaustad?

239 Kommentarer

avatar

75

164

0

 61

Menneske
Lillian Sivertsen
Terje
MrRidazi
Tideman

  Abonnere  

NyesteEldstemest stemt

Forfatter

Armin Bahrami

Regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, Regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, Regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, Regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, Regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, Regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, Regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, Regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, Regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, Regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, Regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt, regjeringen vil deg godt,

I forkant av et nasjonalt vaksine eksperiment, kan denne settningen repeteres i hodet ditt via lavfrekvente bølger, og du vil ta myndighetenes råd og dø ..

0 Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Huttetu !! Takk for alle modige mennesker med etikke i orden. En stor takk.

Jeg er faktisk forskrekket, trodde jeg var komme over det værste, men dette må jeg nok bruke litt tid på å fordøye. Når det er sagt vil jeg dele en erfaring.

For at den enkelte ikke skal undervurdere seg selv, og få kjennskap til at det er mulig å besytte seg selv. Faktisk også mot stråling. Healing er det samme som kvantemedisin, jeg vil påstå at kvantemedisin er healing på boks!

Jeg er utdannet healer b.la.og jobber med en universiell energi, dvs det er flere typer, jeg kan ikke sette navn på dem men jeg kan føle forskjell på de enkelte. I energi arbei er det mange som bruker pendel for å avdekke hvor i energifeltet vårt det er stagnasjon eller disharmoni. Den er gjerne laget av messing, og gjerne med en krystall i enden som er perfekt balansert. Denne pendelen vil da svinge med/ mot eller forbli hengende helt i ro.

Min kurskollega hadde en kveld satt seg ned og med tanke kraft bygget en forsvars boble rundt seg, hun forestillte seg at hun satt inne i en boble av glass, og alt som var skadelig og nedbrytende for henne ble bedt om å sprette ut i universet igjen å bli til noe positivt til det beste for almennheten, mens hun bad om at alt som var bra fikk slippe gjennom. Dagen etter skulle hun til en behandler som brukte nettopp en pendel for å avdekke hvor problemene satt. Hun jobbet og sjekket og sjekket igjen. Så sa hun, så merkelig, dette har jeg aldri opplevet før. Jeg får absolutt ingen utslag på deg jeg. Hvorpå min kurskollega, satt seg opp å utbrøt lykkelig, hurra, det virker, det virker. Nå er det ikke min jobb å prøve å overbevise noen om noe som helst. Men dele en erfaring med de som vil ha den.

Jeg kan selvsagt ikke dokumentere dette på noe slags vis. Men føler det passer å nevne noe jeg leste på Pro.Camelot i sin tid. Admiral Hoover (tror jeg han het) avslørte i et intervju på sitt dødsleie.Som ansvalig for romprogrammet til . NASA s største hemmelighet er ikke romfartsteknologien, det er hvor stor kraft hvert enkelt menneske er i besittelse av ! (hvis noen vet navn og årstall, samt kilde henvisning til dette sitatet blir jeg taknemlig, jeg finner det nemlig ikke igjen.)

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Fant noe her, helt nederst på siden ved den røde tekstboksen.

http://projectcamelot.org/lang/en/bill_ryan_kerry_cassidy_paranexus_transcript_en.html

0Svar

12 år siden

Roselia

Abonnent

Roselia

Skulle akkurat til å skrive om det du nevner her Tove….=)
Ang.artikkelen, ingenting forundrer meg lenger….hm…
Vi har kraftfulle og egne redskap vi kan ta i bruk….også enkelt…Try it….
Forfattere fra hele verden skriver /er innom dette emnet her : å bestemme over sitt eget energifelt UANNSETT hva som sendes mot deg, men det er klart mange bryr seg ikke, tror ikke, og ser ikke behovet for beskyttelse og frykten er ikke der….

Men som de vise sier: frykt ikke og du vil ikke få noe å frykte…
Himmelens rike er det mektigste riket i hele universet og vi får mere hjelp enn vi har det minste anelse om…
Tjohei, takk og lov for det < 3
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
The mind is everything. What you think you become.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Buddha

0Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Hei jenter.

http://www.emfnews.org/products.html

Denne siden har noen gode produkter som har fått stor media omtale i Usa pga deres stråleinnhallerende amulet «kyster» og handsfree med luftrør som overfører lydfrekvenser og ikke stråling som de vanlige gjør.

Her finner du en god del løsninger til dagens elektromagnetiske tåkelegging 🙂

0Svar

12 år siden

Skribent

Ingunn Sigurdsdatter

Nå har jeg leset den reviderte artikkelen og: Dette var den mest puslete og ynkelige lille prank jeg noengang har sett. Det enkleste, for de aller enkleste hjernene, er å utvise skepsis overfor alt som faller utenfor rammen av et akseptert paradigme – både latteren og applausen sitter så løst, dette er jo hjemmebane for de fleste. Nyhetsspeilet er for meg i en helt annen liga gjennom å tørre og utfordre de drøvtygde argumentasjonsrekkene. Skepsis er skapfilosofering for sengevætere.

0Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

Minimize the Danger of Your Cell Phone! (www.Mercola.com)

0Svar

12 år siden

Frederik

Abonnent

Frederik

Det er ikke uten grunn at jeg forlater Oslo om noen mnd.

Dit jeg flytter er det foreløpig langt unna mobilmaster og (vindmøller?).

Varsleren har nok rett Armin, du må passe deg så du ikke får

spesialbehandling. Først må tilstrekkelig mange nok vekkes som kan ta over

stafettpinnen.

0 Svar

12 år siden

baugen

Abonnent

baugen

Et selskap stiftet i Singapor ved navn Amega Global har flere produkter basert s.k. «nullpunkt energi». Ett av dem sies beskytte mot allslags bestrålninger!
Finn ut via Google om nullpunkt energi og Amega!

0Svar

12 år siden

baugen

Abonnent

baugen

Nullpunktenergi

– fremtidens uendelige kraftressurs?

Er det mulig å utnytte den energimengden noen fysikere hevder finnes i det tomme rom? Er den fornybar og kraftigere enn kjernekraft? Det tror elektronikkingeniør Jørn Erik Ommang.

LEIF HAALAND
– Det er bevist at den såkalte nullpunktenergien eksisterer, hevder Ommang. Han viser til at Patentkontoret i USA godkjenner nullpunkt-energi (NPE) som en reell utnyttbar energikilde.
Siden 1978 har Jørn Erik Ommang arbeidet med forskning og utvikling av energiteknologi. Han har vært forskningsdirektør i et britisk selskap for utvikling av nullpunktenergi (NPE), parallelt med at han arbeidet som konsulent i Statoil, Shell og Norsk Hydro.

Ufattelig
– Kvantemekanisk elektromagnetisk nullpunktenergi (NPE) fra det tomme rom, er beregnet å ha enorm energitetthet, så stor at man i et volum tilsvarende en kaffekopp har nok energi til å fordampe alle hav på kloden.
Ifølge Ommang har blant andre den amerikanske fysiker John Archibald Wheeler ved Universitetet i Texas beregnet dette.
Dette kan falle en vanlig leser tungt for brystet, men Ommang henviser ufortrødent til eksperimenter i USA, Tyskland, Sveits, Japan – og Norge. Disse har faktisk gitt mer energi ut enn det blir tilført, selv om man trekker fra for målefeil.
En rekke patenterte og patentsøkte innretninger skal ha generert elektrisk kraft i størrelsesorden fra 100W til 9kW direkte fra NPE.

http://web.tu.no/nyheter/arkiv/?id=1997/46/s8688/s8688.html

0Svar

12 år siden

Skribent

Mike Cechanowicz

Takk for tipset . jeg kjenner Jørn Erik fra den tiden jeg først startet 0-point forskningen i slutten av 80-tallet. Ja- nullpunkt energi kommer – toro ikke det har så mye med det armin skriver om da.

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Er det det samme som blir kalt antimaterie?

0Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

Stråletabbe i Trondheim

0Svar

12 år siden

Den Lille Snille Ulven

Abonnent

Den Lille Snille Ulven

Befriende med en ekte fløyteblåser fra Norges tekniske miljø. All ære til ham eller henne, som gir håp for dem som kommer til å fortsette å bo i dette landet.

Tror det er all grunn til å ta de her planene om tankekontroll/mind control på alvor.

Det som er så patetisk i situasjonen er at norske politikere og myndigheter, de vi er blitt lært opp til å tro på at er der for å ivareta våre interesser, trolig vil nekte å forholde seg til den alvorlige problematikken som reises i denne artikkelen.

Spørsmålet vi da må reise oss er:

– I hvilken grad er norske politiker tankekontrollert ? (Jeg tenker bl.a. på zombie-Jens, monster-Støre (monStøre) og MK Ultra Siv ?

– Det må finnes metodikk for å teste ut i hvilken grad norske ledere oppfører seg som mennesker, og mulighet for å avsette dem på flekken, av hensyn til vår alles SIKKERHET (sikkerhet på ordentlig) dersom de gir utslag på testen ved å vise seg å være uten egen bevissthet i gjerningsøyeblikket.

Norske journalister er det vel ikke noe særlig håp om at vil fungere som fløyteblåsere (selv om han der på Nettavisen er et lys i mørket), journalistene har vel både tabu-lister, frimurerinstrukser, egen tankekontroll (mao. at de selv er manipulert og ikke vet bedre enn det de presterer å skrive) og frykten (ikke risikoen – frykten) for å miste jobben ved det spedeste forsøk på å utvise litt samfunnsansvar å ta hensyn til…

0 Svar

12 år siden

bin Laden

Abonnent

bin Laden

Petter Nome var den første som forstod at noe var i veien med hele gjengen, at insektet Kjell-Magne var lobotomert.
For å kunne avsette en lobotomert broiler, må du endre .
Man kan ikke gjøre dette alene, og ved første forsøk å slå seg sammen vil overvåkingsorganer blåse fløyte som signal til propaganda-medier å starte heksejakt på «kuppmakere».
Lojale småborgere vil hylle påpasselige overvåkere for godt arbeid og gi sin fulle støtte til sendig av terrorister til ledige plasser på Guantanamo.

I gamle profetier står det at masser vil følge falske «profeter» i siste dager.
Cechanowicz plasserer her kopierte sitater fra andres bøker, overstrødd med sionistenes symboler, david-stjerner, og publikum applauderer i glede og begeistring slik det applauderte for Hitler eller Olmert under Gaza-massakren.

Djevlenes makt er den at de har et felles pervers mål.
Sammen er de sterke til å splitte.
Menneskeheten mangler en felles alternativ ide´.

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Jeg kom plutselig på en ting. Det står jo en gedigen vindmøllepark i Longyearbyen. Er det det jeg tror det er?

Det er jo NASA sine, sammen med Eiscat antenna !Hvor lang rekkevidde har de, de står forøvrig vendt mot Russernes by Barentsburg, sett sånn ved første øyekast.

0 Svar

12 år siden

Tufsetom

Abonnent

Tufsetom

Nei, det er vindmøller.

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Beklager må dementere. Det er ingen vindmøllepark på Svalbard, bare en skog med parabolantenner.
Da lurer jeg på hvorfor du svarte som du gjorde Tufsetom. Følgefeil ?

0Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

I Usa har motstanden mot «mobilmastene» blitt så enorm at selskapene kamuflerer mastene sine som «trær» og i «kirkeklokker» og «flaggstenger» 😀

http://www.waymarking.com/cat/details.aspx?f=1&guid=5df351c0-98ea-4b8c-9a84-844f67beb552

Syk verden vi lever i gitt

0Svar

12 år siden

Singoalla

Abonnent

Singoalla

Veldig glad for å høre at folk er så våkne i USA og kjemper imot.
Kamuflasjen er oppfinnsom som du beskriver, også i Norge, bare se rundt.

Ang den etterlyste kompetansen ang stråling i Norge, mener jeg at den rette person å kontakte er Sissel Halmøy i Miljøvernforbundet…

http://www.nmf.no/render.aspx?pageId=4&articleId=1436

Dette er en strålende dyktig og seriøs kvinne, kvinne med enorm fagkunnskap på feltet som hun presenterer med både tyngde og humor..

Midt oppi den situasjonen vi har med stadig mer elektromagnetisk stråling, så tok Stoltenberg-regjeringen bort støtten til organisasjonen FELO, organisasjonen for de el-ømfintlige som blir syke av all strålingen..

Kurt Oddekalv var smart nok til å ansette hos seg denne strålende kvinne som har så mye kunnskap.. har hatt gleden av å høre henne på flere foredrag og hun er nesten for god til å være sann 🙂

Ville vært svært nyttig for mange, om dere laget et intervu og en artikkel om emnet, med denne eneren på området – for som hun sier:

Strålevernet beskytter kun strålingen… ikke menneskene 🙂

0Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Kurt Oddekalv? Smart? Snakker vi her om den Kurt Oddekalv som mente at misformet fisk som hadde rømt fra fiskemærer ville få misformede barn? I så fall tillater jeg meg å tvile på klokskapen.

0Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Knut Oddekalv klatret opp på et hustak via trappene på frogner i Oslo og klippet av en mobilmast 😀 så ble det stille når «løshundende» ble sluppet fri. Oddekalv gjorde noe vi alle skulle gjort, gått til fysisk motmæle mot noe som skader oss fysisk og mentalt… Det blir som å vente på lastebilen der borte skal påkjøre deg..

http://e24.no/boers-og-finans/article3155416.ece

Norsk lakse oppdrett er noe dritt

0Svar

12 år siden

Moderator

smurfen

Det handler seff ikke om profitt lenger Armin
Norsk laks er tilført enorme mengder antibiotika i tiår, det funka så dårligt at nå blir laksen tilført noen av dem alle farligeste giftene vi kjenner til, ynskyldingen er at dem bare skal drepe lusene på fisken
Rart i grunnen for på Øygarden utenfor Bergen så driver dem stinte oppdrett som er små fisk som spiser lusa på fisken og lever av det
Det vill ikke oppdretsanleggene til fiskeriministren ha selv om det er lang billigere og mye mer effektiv en gift
Det er på ingen måte telfeldig at gift-jens ansatte norges største oppdretter som fiskeri minister
Personlig går jeg store runder rundt laksehyllen når jeg er i butikken, man kan aldri være for trygg på hvor nært giften virker
Som Lars og var inne på trådløse nettverk i hjemmet kjører på samme frekvenz som microbølgeovner 2.4 GHZ samme frekvens som vannet for at maten skal bli varm?
av milliarder av muligheter så velger dem akkurat den frekvenzen på trådløse nettverk som er skadlig for oss ?
Det er neppe telfeldigt…….
Ekstrem farlig GMO mm blir tvunget i oss mens ufarlige naturprodukter blir forbudt…. hmmm…..
Er det meningen vi skal stilletiende gotdta dette her frem til vår og våres barn død eller skal vi …………..

0Svar

12 år siden

Tufsetom

Abonnent

Tufsetom

Hehe ja var kanskje litt for kjapp på avtrekkern begge to. Det er om ikke annet planlagt en vindmøllepark i longyearbyen.

http://www.bellona.no/norwegian_import_area/energi/fossil/nord/svalbard/22100

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Ja Tufsetom, jeg har lest det og antok…no hard feelings..

0Svar

12 år siden

Sledge Hammer

Abonnent

Sledge Hammer

Hvor etterrettelig er dette?

Jeg har mine tvil mht. om varsleren er en ingeniør og om det som han skriver er korrekt.

Han skriver som følger:

«De genererer såpass mye elektromagnetisk stråling at det er lett å nå langt med strålingen. En vindmølle kan nå en rotasjon på over 100Hz, noe som er mer enn nok til å generere så kraftige elektromagnetiske felt som man bare ønsker.».

Yes, and so what? Enhver stor generator har vel noe lekkasje av magnetisme og elektrisk felt. Folk jobber jo inntil de store generatorene på norske kraftverk hele tiden uten å ta skade av det. Jeg har stått helt inntil de store generatorene på Lyses kraftverk i Lysebotn. Hverken jeg eller andre tok noen skade av det, selv om noe elektromagnetisk lekkasje kanskje er til stede.

«Blant annet kan jeg nevne at de tre rotorbladene (vindmøllen ser helt vanlig ut fra utsiden) skulle ha en vekt på over 300 kilo hver. Vanligvis pleier de å være langt lettere og nesten et tonn vekt, i tillegg til rotasjonskreftene, på en enkel aksling er ikke noe konvensjonelle materialer (armert stål, krysset aluminium osv) vil kunne støtte opp om over lang tid. Det må rett og slett brukes noen materialer som ikke finnes i masseproduksjon».

Hva slags tøys er dette? Rotorblader som er for tunge for vindmøllene, eksotiske materialer og bla bla. 300 kg for et rotorblad er ikke mye og dessuten så bringes det ingen dokumentasjon på hvorfor disse slulle overbelaste vindmølla». Porpeller på store båper veier vel både 10 til 20 tonn uten at de er for tunge for akslingen og uten at det benyttes eksotiske materialer. Hva slagt tull er det «varsleren» farer med.

«De er forholdsvis lette å plassere ganske nærme bosetningsområder og tilfartsveier. Atomkraft, spenningsledninger og mobilmaster har fått stor negativ oppmerksomhet på grunn av det elektromagnetiske potensialet både for å skade og for å kontrollere menneskesinnet. Dette er bekymringer fagfolk vet godt om, men som holdes skjult fordi vi frykter å diskrediteres og bli arbeidsløse med en gang vi stiller oss kritiske til maxwells likninger».

Jeg håper da virkelig at «varsleren» får sparken som ingeniør dersom han betviler Maxwells ligninger. Disse ligningene er jo 100% akspeterte og korrekte ligninger som brukes for å beskrive og beregne elektriske felt. Enhver elektro- og sterkstrøms ingeniør må nok både tro på og kunne bruke Maxwells ligninger ganske godt. Jeg husler dem også fra mitt ingeniør studie og det var ingen studenter som var så teite at de tvilte på dem.

Hele «varslerens» e-mail virker suspekt. kanskej det er noe i det han skriver, men beskjedene hans virker lite troverdige. Utsagnene hans tyder også på at han ikke er en utdannet ingeniør.

0 Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

En liten bris tror jeg neppe klarer å dytte igang en 20tonns rotorblad….. Det høres veldig usannsynelig ut. Prøv å blås på en bil, se om du klarer å fyltte en cm på den, og det er bare en tonn hvis du ikke kjører en ford fiesta.

Her tror jeg du er en av de «varsleren» advarte om som vil hoppe ut av skapet og latterligjøre. For å si det sånn, du taler intet mer fornuftig og anstendig enn den du fordømmer.

Hvordan ser Tesla sitt arbeid ut i Maxwells likninger?

0Svar

12 år siden

Arcturus

Abonnent

Arcturus

Sukk… har du ikke engang giddet å lese deg litt opp på vindmøller i forkant av artikkelen?

Sitat:
«Rotorvingene overfører kraften fra vinden via drivakselen og girboksen til en generator i maskinhuset. Vingene kan vris slik at de gir størst mulig effekt enten det blåser lite eller mye. De fleste store vindturbinene som er installert i Norge har en rotordiameter på omlag 80 meter. Hver enkelt rotorvinge veier ca. 9 tonn.»

http://www.vindkraft.no/Default.aspx?ID=160

0Svar

12 år siden

SkeptiskJA

Abonnent

SkeptiskJA

9. desember 2008 vedtok Europa-parlamentet direktivet om fornybar energi som skal gi medlemslandene 20 prosent fornybar energi i 2020. Vedtaket er en del av EUs 20-20-20-målsetting som Norge vil følge opp.

Tusenvis av bedrifter over hele Europa, inkludert Norge, forbereder seg på ”deadline” for EU-målsettingene som er 2012.

EU-vedtaket er juridisk bindene for de 27 medlemslandene, og det vil utløse et enormt marked. I alt 1 370 TWh fornybar energi skal bygges ut i de 27 medlemslandene fram til 2020. Hvert enkelt land skal innen 2010 utarbeide konkrete planer for å oppfylle målsettingene.

Vindkraften skal økes fra 82 TWh i dag til 477 TWh i 2020. Det betyr rundt
3 000 store vindmøller årlig i perioden 2012-2020 i EU-området.

Siemens er størst på vindkraft offshore i verden og vil sammen med Vestas, Enercon, Gamesa og andre leverandører få et ”mega- marked” framover. Det samme gjelder selskaper som leverer ”innmaten” i vindmøllene, som for eksempel ABB, som har mer enn 35 prosent av det globale markedet for generatorer, trafoer og mellomspenningsanlegg i vindmøllene. ABB Divisjon Kraftprodukter i Skien produserer bl.a. mellomspenningsanlegg som brukes i vindmøller, solcelleanlegg og andre formål over hele verden.

0Svar

12 år siden

ArneLo

Abonnent

ArneLo

Siemens ja.

«Contemporary scholars are continuing to learn about the extent to which Siemens, and every major German business in the Thirties and Forties, was implicated in the brutality of Nazi economic policies, most egregiously through the abuse of forced and slave laborers. Siemens ran factories at Ravensbrück and in the Auschwitz subcamp of Bobrek, among others, and the company supplied electrical parts to other concentration and death camps. In the camp factories, abysmal living and working conditions were ubiquitous: malnutrition and death were not uncommon. Recent scholarship has established how, despite German industry's repeated denials, these camp factories were created, run, and supplied by the SS in conjunction with company officials — sometimes high-level employees»

http://www.adl.org/Braun/dim_13_2_forgetting_print.asp

0Svar

12 år siden

Sledge Hammer

Abonnent

Sledge Hammer

Neida, jeg er ikke ute på å latterliggjøre hverken Nyhetsspeilet, «varsleren», eller deg. Jeg reagerer her på at en person utgir seg for å være sivilingeniør tydeligvis ikke uttrykker seg slik som en utdannet ingeniør med godkjent vitnemål ville ha gjort. «Varsleren» uttrykker seg så dårlig og så dilletantisk om tekniske termer at jeg mistenker at han er en plattenslager.

Jeg tror heller ikke at du, Armin, har teknisk og matematisk utdannelse. Jeg tviler derfor på at du er kvalifisert til å ta stilling til tekniske problemstillinger som ingeniører jobber med. Jeg for min del er både en utdannet ingeniør (en av de dårligste studentene ved Høyskolesenteret i Rogaland i 1980) og jeg har også et godt utviklet filter. Jeg tviler derfor på at det som «varsleren» bringer til torgs er efterrettelig. At myndightetene våre er gale nok til å bruke et potensielt elektromagnetisk våpen mot sitt egen folk tviler jeg ikke på, men det betyr ikke nødvendigvis at alt det som «varsleren» sier er korrekt og autentisk.

Maxwells ligninger dekker forholdet mellom strøm, magnetisme og elektriske felter. Jeg er en petroleumsingeniør og har ikke jobbet så mye med med maxwells ligninger, men jeg husker dem fra faget Elektromagnetisme. Jeg kan gå god for at Maxwell er et av verdens største genier på lik linje med for eksempel Newton. Ingen fysikere eller matematikere ved sine fulle fem har noensinne kunne påvise en feil i Maxwells ligninger og det er utenkelig for en sivilingeniør å tvile på dem. Ingen ingeniører er så dumme.

Se link til mer info om maxwells ligninger her:

http://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell's_equations

De som sjekker opp linken og leser litt om Maxwells ligninger vil fort skjønne at dette er ikke noe for dilletanter. Dette er tungt stoff for fysikere og dyktige matematikere.

Men for all del, jeg gjør ikke narr av dere. Mye av det som skrives i Nyhetsspeilet er korrket, men dere skiller ikke alttid så godt mellom skit og kanel.

0Svar

12 år siden

Sledge Hammer

Abonnent

Sledge Hammer

Linken til Maxwells ligninger ble helt feil.

Jeg håper at korrekt link kommer frem her:

http://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell's_equations

Hvisa det ikke fungerer, så bare lim hele linken, inkludert skrifen bak apostrofen, inn i kommandofeltet

0Svar

12 år siden

Forsker

Abonnent

Forsker

Hehe, ja han var ene og alene litt av et geni, like geni som Einstein var. En bror hugd i sten.

0Svar

12 år siden

Neo

Abonnent

Neo

«Jeg har stått helt inntil de store generatorene på Lyses kraftverk i Lysebotn.»

Mine spørsmål til deg er besvarte!
Takk!

0Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

The Philadelphia Experiment & Montauk Project
The nazi links to today's international and national criminal enterprises, nasist forbindelsene til dagens internasjonale og nasjonale kriminelle foretak
Digital TV: Mind Control by the Sound of Silence
Top 13 Illuminati Bloodlines & their Mind Control (Fritz Springmeier)
Intelligence Report from Hawks' CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons' CAFE

0 Svar

12 år siden

Uenur

Abonnent

Uenur

Ot,dette.bare et spørsmål: Er det noe feil på den andre artikkelen » Er vitenskapen styrt av paradigmer, dogmer, eller NWO-direktiver?» Min maskin nekter plent å fremvise den.PCen nuller ut,og går til skrivebordet.Det er sånt den skal gjøre om det finnes «usynlige» virus el.i det jeg forsøker å åpne.
Kan dere dobbeltskjekke artikkelen,og se om den har noen usynlige vedlegg?
Ellers framifrå artikkel Armin.Dette er alt annet enn umulig,Det er mange som har lurt på hvorfor det er så om å gjøre å fremme en energiressurs som vindmøller.Ikke er de lønnsomme,for de produserer svært lite strøm i forhold til de voldsomme investeringene.
Prinsippiellt har jeg ikke hatt noe annet enn ev. estetiske innvendinger i mot dem tildligere,men det kan med dette se ut som om det er på tide å revurdere..

0 Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

Prøv en annen nettleser, firefox.com, apple.com/safari/ etc. Hvis du anvender windows, oppgrader med ev. manglende oppgraderinger. Hvis du anvender Norton antivirus, det er et virus. Prøv avast.com gratis antivirus, lekker sak, ev. free.avg.com. Installer ccleaner.com på PCen og rydd, også i registry som er andre funksjon i listen, og reboot. Så blir det kanskje prime time, hvis ikke, gi Bill Gates sparken hvis du anvender Windows. Forsåvidt, han fortjener sparken uansett, ref. nylig foredrag med ‘i love vaccines' & ‘we are too many'.

Some patents, for mind control, noen patenter, for tankestyring

0Svar

12 år siden

Uenur

Abonnent

Uenur

Alt dette,el lignende er forlengst gjort,så det er nok noe annet…

0Svar

12 år siden

issat

Abonnent

issat

«Designet på vindmøllene var drastisk annerledes enn noe jeg har sett tidligere. Vanligvis er vindmøller en ganske enkel konstruksjon, hvor en stav får dreiemoment fra den aerodynamiske utformingen på propellene. Det er selvsagt litt mer komplisert enn som så, men det er mange fellesnevnere at jeg fikk en sikkelig bakoversveis når jeg så det nye designet. Det tok meg flere uker å i det hele tatt forstå hvordan de skulle lage strøm, langt mindre hvorfor det virket. Mange av komponentene var fullstendig ukjente, selv for en som har lang erfaring med både kommersiell elektronikk og teoretisk fysikk. Blant komponentene jeg derimot synes å kjenne igjen var satelittsender/mottaker, noe som lignet på en elektronisk geigerteller (måler radioaktivitet) og nok maskinvare til å gjennomføre store beregninger. En enkelt vindmølle av denne typen ville ha nok beregningskraft til å erstatte en hel superdatamaskin-park av typen som brukes for å beregne værmeldinger eller aksjekurser. Dette er dyr teknologi og i tillegg var det en rekke deler som tilsynelatende hadde ingenting med verken teknologi jeg har sett (og i ettertid har jeg prøvd hardt på å finne ut hva dette kan være, uten å finne noen gode svar hos verken kollegaer eller i litteraturen) eller produksjon av strøm! Krystaller dekket med barium koblet til glassaktige sfærer, ledninger som tilsynelatende ikke var koblet fast til noe og forseglede bokser jeg ikke hadde mulighet til å åpne»

Seriøst ? Hvorfor i all verden ville noen ansette noen som ikke har kompetanse med mekanikken i møllene ?
Er som å be en baby skur sammen en DvD spiller som er splittet……
Nei Armin Bahrim, «Varslern» er nok en tulling som har sett 1 for mange filmer om at staten prøver å ta over landet…..
Og til folk som er redd for at det skal skje, gogo suicide! Vi trenger virkelig ikke tullinger som går rundt å har noia hverdag, da har samfunnet mer bruk får dere 6 fot under bakken.

0 Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Issat.

Denne meldingen din var på grensen av hva jeg tillater. Det du sier her er at noia i hverdagen er forbudt, det er bedre at vi blir begravet under jorden enn å være kritiske/noia/bevisste på våre omstendigheter. Alvorlig talt, hvor er respekten for andres meninger i mangfoldet av et samfunn? Skal du drepe annerledes tenkere? Du min venn, trenger å komme ned fra diktator-tronen din og lese litt om det du ikke forstår før du ønsker det drept.

Jeg spørte meg selv et spørsmål som ligner ditt. Hvorfor trenger de å ha hente inn en godkjennings-ekspert på flere områder( jeg kan ikke si hvilken for hans sikkerhet) , når denne White Wesir mafiaen uansett kan gjøre som de ønsker? Det virket litt mistenklig for min del, men så tenker jeg at utstyret skal taes i bruk i Norge og Scandinavia, derfor trenger de et kjent navn herfra som står som godkjenner på papirene som skal offentligjøres. Saken er at de trenger et navn for å stå på papirene, og som han fortalte, det kom til å gjøre det uansett, om han ville eller ikke.

0Svar

12 år siden

issat

Abonnent

issat

Og du mener ikke denne «varslere» sliter litt nå da ? Trur du ikke White Wesire mafiaen har en small sak i å finne ut hvem han er ? Han har allerede avslørt alt får mye med tanke på alt han forteller.
Jeg har ingen ting imot andres meninger, men når slike saker blir gravd fram blir det litt over grensen.
Og jeg må bare unnskylde meg for mine harde meninger.
En ting til, jeg er verken imot eller får tanken at verdens stater og eliter prøver og få bort overbefolkningen, men syns det blir litt drøyt at de skal plante lav frekvens sendere i møllene.
Man må ta ALT med en klype salt, og vis du leser denne artikkelen Armin flere en engang så inser du hvor mye ingenør feil og hvor mye han faktisk er villig til å avsløre i forhold til hvor redd han er at han skal bli oppdaget.

Men men, noen må føre fram slike teorier ogå 😉

0Svar

12 år siden

ExBlackOpsOmegaUnit

Abonnent

ExBlackOpsOmegaUnit

Sorry as, men må bare si min mening.

Svarene du Armin gir dem som mener denne varsleren ikke virker helt troverdig, og ellers det du har skrevet om denne saken, viser tydelig at du har blitt lurt. Deretter har du i et panisk forsøk prøvd å bløffe deg ut av blemma, i stedet for å ta det som en mann. Lure lurerne du liksom. Må si at din troverdighet som sannhetsøker, gikk i dass med dine løgner i ettertid. Alle de teite stuntene du har hatt fore deg i det siste, har gjort mer skade på konspirasjons teori miljøet, enn fjolsene på skepsis.no noen gang vil få til. Vil anbefale deg å ta deg en laaang pause, gjøre litt skikkelig research, og komme krypende tilbake, med lua i hånden om 1-2 år, når du har gjort hjemmeleksen din. Inntil videre er du en større mistenkt som dis-info sabotør, en de betalte blogger-psykopatene Repvik of Frekke.

PS: Blir innlegget slettet, kan dere like godt slette hele kontoen.

Lykke til, og god bedring Armin.

0Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

issat, du er her på feil villspor, kommentaren ikke reelt brukelig til noe som helst annet enn å fornærme en eller fler personer, og uten dokumentasjon.

Jim Keith – Mind Control

0Svar

12 år siden

issat

Abonnent

issat

Jeg kan være enig med deg, det er både arrogant og egoistisk av meg å skrive noe slikt. Men det er min mening.
Jeg har absolutt ingenting imot at folk har slike tanker og faktisk tar valg i livet med bakgrunn av slike ting.
Men når det begynner å berører den intet vitende menneske som ikke kan ta saker med en klype salt så syns jeg det blir litt drøyt.

0Svar

12 år siden

Cosmomind

Abonnent

Cosmomind

Jeg har aldri forstått denne forherligelse av noe så stygt i landskapet som vindmølleparker som attpåtil ikke er særlig effektive. Nå har uskjønnheten fått en ny dimensjon!!!! 🙂

0 Svar

12 år siden

HAy-RA

Abonnent

HAy-RA

Vindmøllepark på smøla kan bli stengt fordi den spiser havørn.
http://www.tk.no/nyheter/article2100428.ece

Ellers var den en vindmøllepart i møre og romsdal som måtte legges ned fordi kommunen ikke hadde råd til å subsidiere den lengere.

Vi har nok av fornybar energi.
Problemet er bare det at den eksporteres til utlandet slik at prisen presses opp.

0Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

Realitetene overgår, med stor margin, hva de fleste fatter og vet , The Kay Griggs interviews

0 Svar

12 år siden

Thor

Abonnent

Thor

Stopp Otto, jeg rekker ikke over alt!!!:) Bra linker Otto..:)

0Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

hahahaha 😀

0Svar

12 år siden

Moderator

smurfen

Enig det Thor 🙂
Otto støvsuger verden for konspirasjoner og er et geni der
Men desverre så er jeg tildelt alt for lite tid her nede så rekker ikke over alt så sant ikke døgnet får 48 timer snart, men etter chileskjelvet eller Nibiru så er døgnet blitt enda kortere grunnet isdanssyndromet desverre 🙁
Så det jeg gjør er og la andre gjøre jobben så tar jeg dem som får flest tomler og prøver og sette av tid til dem 🙂

0Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Otto er ørnen som aldri lander. Han tar konspirasjoner med klørene og flyr dem opp til reiret hvor han luftdumper dem til oss som om vi spiste konspirasjoner som sultne afrikanske barn som ventet på FN luftforsyninger 😀

0Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

Realitetene overgår hva de fleste fatter og vet , med stor margin, The Kay Griggs interviews

0 Svar

12 år siden

Singoalla

Abonnent

Singoalla

Er det så vanskelig å forstå at 2 + 2 er 4?

Hva er på trappene nå? Hva propaganderes hardest for tiden,
spesielt i visse miljøer? 2012 og bevissthetsendring..

Har stor respekt for Mayakalenderen og ønsker en positiv bevissthetsendring i befolkningen velkommen, men jeg VET at alt dette er kuppet av NWO kreftene for lengst. Deres bevissthetsendring er på trappene.
Bare se på all propagandaen og forstå hva de legger opp til.

Mind control i praksis, dreier seg om nettopp dette, endring og påvirkning av menneskers bevissthet og adferd.. overstyring, super-computers satt i «guds» sted, noen leker gud.. Bibelen profeterte dette – at noen ville sette seg i «guds sted». Guds sted er også inni oss – i vår bevissthet..

Bevissthetsendringen vil bli forsøkt gjort elektromagnetisk, med nettopp slik teknologi som her beskrives! Dette har jeg forsøkt si lenge..Vær forsiktig, vær våkne.. Kan dette forhindres? I så fall, hvordan beskytte oss mot den varslede og propaganderte NWO-bevissthetsendringen som skal skje ved hjelp av denne elektromagnetiske teknologi? Mind control – world control..

Takk for denne interessante artikkel og verdifulle informasjon fra en modig varsler, takk til både varseren og til deg Armin som bringer dette videre.

Var ikke klar over at vindmøller også brukes slik.. skal disse settes inn i lokalmiljøet også i urbane strøk?

Vindmøller er også ødeleggende for fugler, bl annet ørner, Otto..
De stolte ørnene ligger i hopetall ved foten av disse vindmøllene..

0 Svar

12 år siden

Panthera leo

Abonnent

Panthera leo

Ang den nye krigføringa ved hjelp av veret:

http://www.thehorizonproject.com/earthquakes.cfm

Suspekt? Tilfeldig? Eller kan det faktisk ha noko med polvandringa/skifte som er nokre tusen år på overtid?

0 Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Jeg lever i nuet, ikke etter hva noen skrev for 1000, eller 3600år siden, og idag opplever vi økte jordskjelv som følge av menneskelig aktivitet fra HAARP annleggene. Det de ønsker å gjøre, er å skremme alle til å tro på de religiøse tekstene som er en avledning fra realiteten. Jorden skal renses for mennesker, hva bedre enn å bruke naturen som sitt verktøy? 80% av jordens befolkning aner ikke hva haarp er i stand til å gjøre, derfor vil de heller tvile på sin egen religiøse overbevisning og spørre gud hvorfor 200.000 døde i et jordskjelv..

Solens aktivitet er sagt å ha vært laber de siste 10årene og jorden opplever global nedkjøling. Jordskjelv blir påvirket av solens aktivitet, hvis solen ikke er aktiv, hva får jordskorpen til å danse som gele de siste årene?

Snart har jeg nok stoff til å lage en artikkel som ikke kan debunkes, HAARP er vår største trussel de kommende årene, våre uskyldige brørdre og søstre i den fattige verden skal rammes hardt, Zbneiw brezinski sa det,i 72 da bør du tro det.

0Svar

12 år siden

Panthera leo

Abonnent

Panthera leo

No var meinga med mitt innlegg å antyde at HAARP kunne vore skyldig.

Held forresten med å lese Tragedy & Hope: A History of the World in Our Time, Carroll Quigley. Reknar med du har høyrd om denne boka, å i motsatt ikkje, sett av tid til denne over 1300 sider lange boka om samfunn og bankutviklinga sidan tidenes morgen. Boka e skreve i 1966.

Ein mann som deg, og alle andre som brukar tid her inne, vil ha stor glede av den. Den set ting virkeleg i perspektiv. I vår favør, that is.

0 Svar

12 år siden

Minali

Abonnent

Minali

**************************************************************
«Blant annet kan jeg nevne at de tre rotorbladene (vindmøllen ser helt vanlig ut fra utsiden) skulle ha en vekt på over 300 kilo hver. Vanligvis pleier de å være langt lettere og nesten et tonn vekt, i tillegg til rotasjonskreftene, på en enkel aksling er ikke noe konvensjonelle materialer (armert stål, krysset aluminium osv) vil kunne støtte opp om over lang tid. Det må rett og slett brukes noen materialer som ikke finnes i masseproduksjon. Nanokarbonstål vil for eksempel kunne brukes, men det koster mange tusen kroner for grammet og meg bekjent er det ingen etablerte teknikker for å bygge med det heller.»

***********************************************************************
Denne artikkelen synes jeg lukter stygt av å være et setup fra brevskriveren som har til hensikt å konstruere en konspirasjonsteori for å se hvor mange som biter på.
Brevskriveren kan ihvertfall umulig være noen ingeniør med sine påstander om akselbelastninger og rotorvekter.
Det er ikke uvanlig at et rotorblad på en vindmølle veier flere tonn.

Jeg tipper at denne personen sitter og gotter seg as we speak og følger godt med på denne tråden.

0Svar

12 år siden

Panthera leo

Abonnent

Panthera leo

Eg stussa nok over fleire ting eg og, etter nærare ettertanke. Dess færre whistle blowers dess meir kritisk må ein vere.

Eg er redd den kritiske sansen din Armin kanskje har blitt liggande att ved sengekanten dei dagane du har brukt tid på denne. Det generelle språket var også litt for «simpelt» til å vere skreve av ein sivilingeniør med så lang erfaring.

0Svar

12 år siden

Skribent

Kjetil S

Minali

Støtter deg i ditt syn. Fikk inntrykk av at det hele var oppdiktet. Altså, mind-controll gjennom vindmøller?? Man skal altså bruke X antall milliarder for å sette opp vindmøller for å kontrollere befolkningen… når hele landet er overlesset med mobilmaster, tv-master etc.

Nei dette henger ikke på greip…

0Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Det står under Norway, 3.jpg

«Possible conflicts with nature conservation in some rural areas, can be allivated by creating power outages and other issues emphasizing the need for localized power production. It is not believed there will be great opposition once the pacification is underway.»

Dette stemmer ihvertfall. Det er nettopp slått tilbake og stoppet et slikt stort vindmølleprosjekt hvor jeg kommer fra. Men flere andre blir realisert. Nå straffes folkeaksjonen for å stoppe dem med høye priser på strøm, fordi det ikke er nok strøm sier de!

Til informasjon så er det her på Vestlandet i perioder kr. 11,- per kW mot normalt 30/40 øre i enkelte områder nå – midt i kuldeperiode som gamlekarene ikke kan huske det har vært før. På Østlandet er det ikke samme, siden det er annet prisområde, men mange her vil få sjokk når strømregningen kommer denne gang. Det er skapt en ‘mangel av strøm' i markedet (stor eksport for småpenger til EU, mens vi skal betale mye for den samme strømmen importert tilbake – RAN!), som gjør at strømprisene er så høye. Send gjerne takkebrev til politkerne ‘deres', for å være så flink å ordne så høye strømregninger for dem de representerer. Flinke.

Dette bekrefter planen som han sendte. Også at Østlandet har ikke behov for denne type ‘passifiseringsverktøy' siden de på Østlandet kan passifiseres på annet vis. De har vel ikke apparat til å takle protestene på strømprisene fra hele landet samtidig, slik at dette må gjøres områdebasert (forskjellige prisområder for strøm).

Planen virker. Skap et problem. Få folk til å protestere på problemet. Gi dem løsningen (hegeliansk dialektikk). VestNorge roper om mer kraftproduksjon for å få ned prisene nå. De vil få mer strømproduksjon, men jeg er ikke sikker på at de vil like bakdelen med den produksjonen, om det denne varsler fremkommer med stemmer.

0 Svar

12 år siden

Skribent

Maarit M. Hanssen

Armin, WOW,
du fikk vel bakoversveis når du fikk den mailen fra ingeniøren.

Det er tre ting som slo meg:
- ( N6 clearance, SIGINT signalintelligence, alt EM )
-PENTAGON ( N6 clearance, SIGINT )
-CIA ( Central Information Warfare )

De sier at under 50.000 mennesker er for få for å få effekt av » beroligende, sløvende » signaler. Her i Drammen er det noe over 50.000 innbyggere. Hvis vi holder oss til Moder Jord og evolusjon så vil ca. 2% reagere. 1000 individer her i Drammen blir fra og med 1. juni plutselig sterile, sløve, psykotiske, aggressive osv. alt etter hvilken frekvens blir brukt. I Skandinavia og Baltikum er det for få innbyggere utenom de store byene, sier de, derfor denne spesial skreddersydde » Northern-European White Wesir Project » med djevelvindmøller.

0 Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Vet ikke helt hvorfor, men jeg begyyner å tenke på Cervantes og mannen fra La Mancha nå… 😀

0Svar

12 år siden

Uenur

Abonnent

Uenur

Nyttig innføring om hvordan ulver i fåreklær gjør det,eller var det muligens får i ulveklær.Hvorfor The Truth Tovement har problemer med å nå ut.
http://www.erichufschmid.net/TFC/by_Hufschmid11Oct2005.htm

0 Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Confuison, avledning, forvirrelse og mistillit er det de vil dere skal tenke på, sånn at dere begyner å tvile på deres egne og glemmer at dere er på samme lag.

0Svar

12 år siden

Vandalf

Abonnent

Vandalf

Enig med Minali.

Dette høres ut som en prank, ja. Jeg sendte link til artikkelen til en kompis som er sivilingeniør og han oppsummerte artikkelen på følgende syrlige måte;

– Mulig «varsleren» har rett i sine påstander da de er vanskelige å bevise/motbevise, men en ting var han sikker på og det er at vedkommende er ikke noe i nærheten av å være ingeniør, og ser ut til å ha meget begrenset teknisk innsikt.

0 Svar

12 år siden

Skribent

Sigr Huginsson

Sterile?
Hvor hentet du det i fra?

Uansett: LES DETTE!

Wesir (Osiris) is one of the most important of the Netjeru (gods), and King of the Duat (underworld). The Wesir mythology is some of the most complex of the Egyptian beliefs. His various attributes and stories accrued over time as his cult gained in popularity and universality. His name means «the place of the eye» and from early times was a chthonic diety, also symbolizing FERTILITY. He is usually portrayed mummiform, his hands free of wrappings and holding the crook and flail and wearing the atef crown.

His flesh is shown as white, symbolizing the linen mummy wrappings, or green for resurrection (the sprouting of the grain in the spring), or black to symbolize the Black Land, the alluvial richness associated with fertility.
http://www.geotours-eg.com/abcpharaons.htm

Osiris is often depicted in white mummy wrappings and with his skin white or black, alluding to the realm of the dead, or green as a symbol of resurrection.
http://www.realmagick.com/articles/09/409.html

Northern-European White Wesir Project» kan i grove trekk bety:
Det Nord-Europeiske døds-prosjekt.

Det lukter litt rart av hele greia, men jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det.

Forfatteren av dokumentene har utvilsomt godt kjennskap til Egyptisk mytologi og navnet i seg selv er temmelig makabert, siden det antydes at det dreier seg om et dødsprosjekt i kontekst av fruktbarhet.

Mens forfatter av epost på sin side snakker om manipulering av hjernen ved bruk av EM (som også er et EU-direktiv Norge er underlagt)

Men i og med at epost-forfatteren ikke legger vekt på navnet, tyder det på at det ikke er en og samme person som driver gjøn. For meg virker det som henvendelsen ikke er på fleip, men at personen selv ikke har en minste anelse om hva han har rotet seg bort i.

0 Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Godt Observert, Sverre leder for viking oppstandelsen.

I dokumentet står der om 2 hensikter med haste-oppsettingen av sinnmøllene, sterilitet og passivisering. Med tanke på størrelse og dreiemoment og frekvenslagkraften til denne monstermølla, så vil store energifelt være istand til å spre seg som en «EMP» ut i en rekkevidde lengere enn øyet kan se. 250km klarer vanlige GWEN tårn(TETRA Master) i Usa å dekke ved at signalene går gjennom bakken så jeg tror sinnsmølla kan nå enda lengere.

Denne er enorm, og med blader på 10-20tonn hver og et godt forankret 50meters dypt fotfeste så er det godt mulig hedmark fylke letter opp i lufta om det nå kom en storm 😀

Ingen kan si med sikkerhet hva hensikten med denne er. Krystall-energi nevnte varsleren, det kan bety at det har noe med fjernoverføring av strøm å gjøre? Dokumentene hans er tatt bilder av med vanlig mobil telefon ser det ut som, så det kan ikke være noe han skrev på dataen.

En av grunnene til at jeg ventet 4-5 måneder med å ta kontakt er et salgstriks fra jobbingen som account manager. Gi en pris, og vent på svar, ikke la «stillheten» skape ubehag, vent til du får et svar. Og i dette tilfellet fikk jeg ingen lyd helt til jeg kontaktet varsleren etter 4måneder.

Var dette en prank, ville prankstern blitt utolmodig og tatt kontakt igjen.

Det er en del jeg har sladdet ut fra epostkonversasjonene, jeg kan si jeg stoler på denne varsleren, mer kan jeg ikke si.

Jeg fikk 3 eposter og kontakten varte i 3-4dager før det ble brutt fra min side. Så de forskjellige epostene er ikke over lengere tidsperioder.

Jeg tror som deg Sverre, personen har ingen anelse om hva han har rotet seg bort i..

Personen har fått nummeret mitt, og har blitt bedt om å ringe hvis det skjer noe så vi får navnet hans før han blir til et uløst mysterium..

0Svar

12 år siden

Singoalla

Abonnent

Singoalla

Sterilitet?
Elektromagnetisk stråling kan påviselig føre til både, sterilitet, infertilitet, impotens, kreft i testikler og alle mulige andre steder om man f eks bærer mobilen på kroppen, vil svulster etter en tid oppstå nettopp der. Dette skjer ikke raskt, men f eks etter 10 år osv.. kreft vil eksplodere over tid..

Det er ikke nok med at menn kan få fullstendig ødelagt sitt seksualliv, få kreft osv, testikkelkreft er den desidert vanligste kreft-form blant unge menn og vil øke eksplosivt i årene som kommer.. Leger og andre advarer oss ikke selv om årsaken til alle svulstene slike steder, og ved høyre øre der folk holder sin mobil, osv osv, bør være åpenbare.. kirurger kaller det «mobilsvulst».

Dyr så tilsynelatende normale ut, i flere ledd/generasjoner, inntil 4-5 generasjon, de så også normale ut da men var totalt infertile!

Dvs, det som vi gjør med mobiler i dag, vil gjøre det umulig for våre etterkommere å formere seg, etter noen generasjoner.
Dette er dokumentert bl a i denne kjente og meget seriøse rapporten:

http://www.bioinitiative.org/

European Parliament Recommends BioInitiative Safety Limits for Cell Phones

Belgium Created: 18 Sep 2008 University of Albany, Institute for Health and the Environment – The European Parliament has voted 522 to 16 to recommend tighter safety standards for cell phones. In light of the growing body of scientific evidence implicating cell phone use with brain tumors, the Parliament says, “The limits on exposure to electromagnetic fields [EMFs] which have been set for the general public are obsolete.”

The European Parliament “is greatly concerned at the Bio-Initiative international report concerning EMFs, which summarises over 1500 studies on that topic and which points in its conclusions to the health risks posed by emissions from mobile-telephony devices such as mobile telephones, UMTS, WiFi, WiMax and Bluetooth, and also DECT landline telephones.” Further, it points out the need to “address vulnerable groups such as pregnant women, newborn babies and children.”

The Mid-Term Review of the European Environmental and Health Action Plan recommends 36 specific points for improving human health. It points to changes that can improve air and water quality, and reduce exposures to toxic chemicals and EMFs that have been linked to health risks.

BioInitiative author Dr. Martin Blank, Columbia University professor and researcher in bioelectromagnetics says, “Cells in the body react to EMFs as potentially harmful, just like to other environmental toxins such as heavy metals and toxic chemicals. The DNA in living cells recognizes EMFs at very low levels of exposure, and produces a biochemical stress response. The scientific evidence tells us that our safety standards are inadequate, and that we must protect ourselves from exposure to EMFs due to powerlines, cell phones and the like.”

Lennart Hardell, MD, PhD and Professor at University Hospital in Orebro, Sweden who wrote on brain tumors and cell phones in the BioInitiative Report, says, “The evidence for risks from prolonged cell phone and cordless phone use is quite strong when you look at people who have used these devices for 10 years or longer, and when they are used mainly on one side of the head.” At a conference in London last week, Dr. Hardell noted that exposure to children poses even greater risk than to adults, a fact of concern since so many children now regularly use cell phones.

Noting the already lowered exposure limits of some European countries the EU Parliament is now calling on the EU Council to amend Recommendation 1999/519/EC for all equipment producing emissions in the 0.1 MHz to 300 GHz frequency range. This would include cell phones as well as other wireless devices. Wireless technologies that rely on microwave radiation to send emails and voice communication are thousands of times stronger than levels reported to cause some health impacts.

Reports: Mid-Term Review of the European Environment and Health Action Plan 2004-2010, September 4, 2008
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+TA+P6-TA-2008-0410+0+DOC+XML+V0//EN#def_1_8

BioInitiative: A Rationale for a Biologically-based Public Exposure Standard for Electromagnetic Fields (ELF and RF) August 31, 2007

http://www.bioinitiative.org

0 Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Sledge Hammer,
Det er dette med å skille skit og kanel på mange sider kanskje?

Vår jobb som informajsonsbærere, er å informere, å gjøre tilgjengelig, å publisere stoff som vi mener offentligheten skal vite om, uansett om det er galt eller rett. Det er ikke vår oppgave å være eksperter på alt. Det er vår oppgave å gjøre kjent.

Og deretter får det bli nettopp gode krefter innen ingeniørstanden sin oppgave nå å vurdere dette. Slike som er på lag med
http://www.ae911truth.org/
og ikke dem som er på lag med morderne.

Informasjon – Demokratiets bærebjelke. Talen som drepte John F. Kennedy:

http://www.youtube.com/watch?v=RaH-lGafwtE

“The very word “secrecy” is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings. We decided long ago that the dangers of excessive and unwarranted concealment of pertinent facts far outweighed the dangers which are cited to justify it.” – JFK

John F. Kennedy seemed to be trying to restore the country to it's former self, not being manipulated by big business and big financial institutions.

“No President should fear public scrutiny of his program. For from that scrutiny comes understanding; and from that understanding comes support or opposition. And both are necessary. I am not asking your newspapers to support the Administration, but I am asking your help in the tremendous task of informing and alerting the American people. For I have complete confidence in the response and dedication of our citizens whenever they are fully informed. – JFK”

“Man will be what he was born to be, free and independant. – JFK”

0 Svar

12 år siden

Sledge Hammer

Abonnent

Sledge Hammer

No hard feelings.

Jeg aksepterer at dere ikke kan sjekke sannhetsgehalten i alt som dere offentliggjør. Som du sier selv, så offentliggjør dere potensielt viktige nyheter, og så får det være opp til den enkelte hva han tror på, eller ikke. Når det gjeldet påståtte fakta og hendelser, så skader det likevel ikke å skaffe seg et godt innebygget bullshit filter.

Selv om det av og til blir feil, så innser jeg at Nyhetsspeielt har rett i mye og mangt. Jeg har lyttet på J. F. Kennedys tale som du har linket til ovenfor og jeg er enig i at den meget godt kan ha kraftig utfordret onde maktmennesker, som jobber i kulissene og at disse kan ha fått Kennedy myrdet.

Han trykket også penger med sikkerhet i den amerikanske statens sølv og/eller gullbeholdning, noe som var i ferd med å rokke sterke gruppers makt i USA. Det at Kennedy satte seg opp mot jødene ved å trykke penger som ikke kom fra den Føderale banken, har nok slik som jeg ser det, også bidratt til at han ble myrdet. Den føderale banken hadde allerede med Kennedy som president, for lenge siden sluttet å trykke opp penger med sikkerhet i gull og sølv, selv om dette var vanlig i USA helt frem til F. D. Roosevelt (egentlig Rosenfeld) avskaffet ordningen.

Siden du nevner det så er jeg også enig i at det nok ligger en sammensvergelse bak 911. Jeg skal ikke gå så mye inn på dette, men jeg har også en meget sterk mistanke om at 911 var en sammensvergelse satt i verk av de amerikansek myndighetene selv, for å få et plausibelt påskudd til å gå til krig i Midt Østen (Irak, Afghanistan osv).

0Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

Denne saken bekrefter det jeg har sagt før:
Dere kan så lite om teknolologien at dere ikke klarer å skille mellom rent tull og realiteter. Når alle som korrigerer dere blir avvist som «betalt av NWO» blir dere et åpent mål for lureri.

Jeg synes saken er genialt regissert. Å få dere til å slåss mot vindmøller er helt….

0 Svar

12 år siden

Skribent

Kjetil S

Haha, den tenkte jeg ikke på! Takk for den Quark 🙂

Sloss mot vindmøller ja. Herlig ironi…

0Svar

12 år siden

Sithious

Abonnent

Sithious

Don Quixote ville vært stolt.

Dette virker som rent oppspinn utifra måten det er skrevet på. Minner meg veldig om fantasi historiene til en bekjent.

At personen ikke har giddet engang å sjekke tekniske detaljer rundt konstruksjoner av vindmøller er jo litt morsomt.

Har du prøvd å konfrontere han med den manglende kompetansen? Ville vært artig å sett eventuelle bortforklaringer.

0 Svar

12 år siden

Royal

Abonnent

Royal

Nyhetsspeilet da…

http://freak.no/forum/showthread.php?t=152113

Dere må slutte å svelge alt om dere ønsker å fremstå som seriøse.

0 Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

Jaja, som sagt før:
De ville ikke gjenkjent en ekte konspirasjon om den satte seg på dem, for de mangler elementær kunnskap innen teknologi (og sikkert andre ting).

Verden er mer enn Youtube, Google og et ønkse om å bli med på noe stort.

0Svar

12 år siden

Royal

Abonnent

Royal

Enig. Her gjelder det jo å tro på alle konspirasjonsteoriene i hele verden, og kun legge vekt på «bevis» som fremmer meningene deres.

Det går an å være LITT kritiske for å beholde troverdigheten.

http://www.2012hoax.org/

0Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

Troverdighet er noe de trenger om de vil nå utenfor menigheten sin. Det krever imidlertid bedre kildekritikk, noe som fører til færre saker å skrive om, og til slutt til en mindre menighet.

D'ække greit!

0Svar

12 år siden

Singoalla

Abonnent

Singoalla

Bevare meg vel!
Skal si det er stor aktivitet for å latterliggjøre og debunke fakta, både her på Nyhetsspeilet hvor lyset skinner sterkest i Norsk media – for å belyse de mørke krokene som effektivt nektes belyst og omtalt i andre media, men Nyhetsspeilet er sannelig et hett tema å latterliggjøre og debunke også på stadig nye nettsider ser man her. Så får redaksjonen ta stilling til, om man bør godta eller ei, profiler som faktisk legger inn linker her til nettsteder som åpenbart er laget kun med det ene formål – å ødelegge Nyhetsspeilet og latterliggjøre det som skrives og kommenteres her, og de som bidrar.

Selv om hetsen ikke er hyggelig, er det faktisk et bevis på at det meste som omtales her er sant og reelt og dermed en trussel for de krefter som betaler aktører for å debunke, hetse og latterliggjøre visse sannheter og de som bidrar til å belyse slike ting.. Er glad så lenge et sted som Nyhetsspeilet finnes, så får folk gjøre som de vil om de vil lese og forstå hva som finnes her, eller om det som skrives på alle nettstedene som dukker opp for å bortforklare det som skrives her..

Oppfordrer alle lesere til å søke info på nett og andre steder så lenge det er mulig, undersøke helt reelt om det som presenteres her er teorier eller fakta..

Mange som har gjort dette har tilbakevist helt at det er snakk om teorier.
Det er ikke snakk om å tro eller ikke tro, men om man er informert eller ikke!

Dette dreier seg ikke om noe religiøst, dreier seg ikke om tro og teorier, men om å grave i fakta, og belyse det man faktisk finner..
De som benekter fakta er faktisk realitets-benektere.. 🙂

0Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

De som benekter fakta er realitetsbenektere ja, men hva er fakta?

Er det fakta at noen «betaler aktører for å debunke»? Isåfall kan du vel bevise det.

Hvis du ikke kan bevise det er det en tro, ikke en realitet.

I tilfellet med denne saken inneholder reportasjen informasjon som IKKE har kommet frem her, som «ingeniørens» initialer. Jeg antar Armin kjenner igjen dette og er ryddig nok til å bekrefte det.

Ellers er det riktig at det skal graves etter fakta, men denne saken viser at det ikke er gravet godt nok.

0Svar

12 år siden

Royal

Abonnent

Royal

Jeg har mye innsikt om de aller fleste konspirasjonsteorier etter hundrevis av timer med research, og er mer «opplyst» enn de fleste. Så jo, i stor grad handler det om tro og teorier.

Når en helt klar kildefeil på Nyhetsspeilet blir påpekt og forsvares med «dere blir betalt for å debunke» og at det er «latterliggjøring», sier det mer for meg at det er _dere_ som ikke er helt «våkne».

0Svar

12 år siden

Singoalla

Abonnent

Singoalla

Beklager, men jeg snakker kun for meg selv, ikke for Armin eller noen andre, og jeg snakket ut fra min egen erfaring og hva jeg har funnet, generelt.
Jeg verdsetter det Nyhetsspeilet kommer med, og finner mye som stemmer med de sannheter jeg og likesinnede faktisk finner om man graver etter sannhet kompromissløst og er åpen for hva man finner.

Vet ikke hvem denne varsleren er, men etter hva jeg vet ville det være underlig om ikke noen slike tekniske arbeidere undret seg stort og varslet om teknologi som de synes er merkelig og mistenkelig. Det må være mye slikt der ute i dag, og det rare er at ikke flere varsler som han gjør her.
Oppfordrer herved andre som er vitne til slikt, om å varsle også.. Å varlse slik kan være farlig, men om man evt senere velger å gi seg til kjenne for noen, så kan andre følge med på om noe stygt skjer med en slik varsler / dissident.
Belysning av dette f eks her på Nyhetsspeilet, kan øke varsleres sikkerhet.
Det finnes også en varsler-union : http://www.varlserunionen.no

Det går an å bruke fornuft, vett og forstand også, og forstå at 1 + 1 = 2.
Silent war skjer uten beviser, det er tanken og det er slik det gjennomføres.
Om man finner beviser så har det skjedd en glipp et sted..
Om du graver og finner noe helt annet enn de som skriver artikler her, så er det selvsagt din sak og helt greit at du ytrer deg om det.
Det bør også være greit at de som mener noe annet kan ytre seg, uten at noen latterliggjøres. Men mange reagerer nok på de nettsidene som lages ene og alene for å ødelegge og henge ut Nyhettsspeilet, og det er lov til å undre seg hva som får enkelte til å bruke sin verdifulle tid og ressurser slik..

0Svar

12 år siden

moha

Abonnent

moha

Det virker ikke som om du har lest og forstått det som står her Singoalla, http://freak.no/forum/showthread.php?t=152113.
Det finns ingen varsler. Alt er en blöff. Arimin er lurt til å skrive om noe som en student har funnet på for å bevise att NS skriver hva som helst uten å kontrollere om det faktiskt er fakta.

0Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

Singoalla:
Det som latterliggjør disse sidene idag er det elendige journalistiske arbeidet som har kommet for dagen. Du aner ikke hvor mange slike tilfeller som ikke har vært redelige nok til å fortelle om det.

0Svar

12 år siden

Royal

Abonnent

Royal

Singoalla: jeg fikk ikke til å svare innlegget ditt så jeg skriver her

Du skriver:

«Vet ikke hvem denne varsleren er, men etter hva jeg vet ville det være underlig om ikke noen slike tekniske arbeidere undret seg stort og varslet om teknologi som de synes er merkelig og mistenkelig. Det må være mye slikt der ute i dag, og det rare er at ikke flere varsler som han gjør her.»

Kanskje ingen «varsler» fordi det ikke er noe nevneverdig å varsle om? Nei vent, kanskje de som jobber med slike ultrahemmelige prosjekter blir mind controlled av makt-eliten!

0Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Her har jeg blitt utsatt for mer enn bare guttestreker på barnerommet. Personen som står bak spøken har mye rett i det han skriver for at jeg kan avskrive dette som tull. Ja, fysikken og «detaljene», men agendaet er reellt og planene om å tankekontrollere befolkningen har eksistert lenge før denne eposten dukket opp i inboksen min.. Les boken til Per-aslak Ertresvåg for mer info.

Det jeg har skrevet i artikkelen før brevet er faktisk sant. Så spørsmålet er hvorfor ønsker noen å latterligjøre dette? Jeg tror Freakforum sjefen har bånd til frimurere, jeg har sett et par diskusjoner der inne hvor flere erklærer åpentlyst at de er frimurere… Her er jeg faktisk glad for at de tok denne spøken på meg 😀 det beviser at de er i krig mot oss, på alle mulige måter, og dokumentet som ble skrevet tror jeg er ekte nok for å ta seriøst.

Sterilisering og Passifisering er siste kortet i illuminati-kortstokken for å drepe den globale motstanden mot denne globale eliten.

0Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

«Først ignonerer de deg, deretter ler de av deg, deretter slåss de mot deg, og da vinner du»
“First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”
Mahatma Gandhi quotes (Indian Philosopher, internationally esteemed for his doctrine of nonviolent protest, 1869-1948)

Nærmer seg Armin………….

0Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Dere på freakforum er mer gjennomførte enn noen gutter på barnerommet, her kryr det av frimurere som «stormen» og andre som jeg har fulgt med har agitert seg over lengere tid på mye av det Nyhetsspeilet presenterer. Jeg tar denne spøken som en seier, og bekrefter det vi alle vet at noen er ute etter å skade vårt rykte som det eneste alternative til medienes monopol på virkeligheten.

White Wesir dokumentene tar jeg som ingen spøk… Planen om massetankekontroll har eksistert siden Zbniew Brezinski skrev «between two worlds» i 1970, og de som vet denne mannens fortid vet han driver «Trilateral Komisjonen» og er en bak kulissene, bla amererte han Osama bin laden, kuppet Shahen i 79, og sammen med Henry Kissinger stod de bak folkemordet i Laos og Kambodsja.

Jeg tror faktisk denne spøken er mer reell nå enn jeg trodde før. Takk for at dere avslører dere selv.

0Svar

12 år siden

Nixo

Abonnent

Nixo

Det skremmende ved denne teknikken er at det IKKE dreier seg om fantastisk romalderteknologi, men kjent teknologi som har vært ibruk til ulike formål i flere tiår.

Teknologien er faktisk så enkel at en person med et budsjett på en 20-30000 kr kan klare å lage den og terrorisere et helt nabolag hvis han vil.

Det sier seg selv at slik teknologi er fristende å ta ibruk for alle mulige hemmelige tjenester.

Den består av en radiosender som genererer radiobølger av bestemte frekvenser og en parabolsk antenne som en retter mot offeret.

De forskjellige strukturene i hjernen har elektrisk kapasitans og induktans og har derved en elektriske svingefrekvens. Disse svingefrekvensene behøver ikke ha noe med hjernens normale funksjon å gjøre, strukturene har dem rett og slett på grunn av deres fysiske utforming.

Rettes radiobølger inn mot hjernen med disse frekvensene, vil strukturene komme i elektriske svingninger og deres funskjon vil derved forsterkes, dempes eller endres.

Jeg tror imidlertid at en heller bruker kortbølgete og høyfrekvete radiobølger, som ligger nær det området som brukes i mobiltelefoner og radar enn lavtfrekvente.

Lavtfrekvente krever enorme parabolantenner som er uprakiske i bruk.

Frekvensene må treffe nokså nøyaktig. Dessuten må de være slik at kroppen ikke tar dem opp og skjermer hjernen, eller andre strukturer i kroppen tar dem opp og lar elektriske svingninger plante seg videre inn til hjernen..

0 Svar

12 år siden

Skribent

Sigr Huginsson

Mye av det du skriver er faktaopplysninger, og teknologien er skremmende enkel. La meg pressisere at en lavfrekvens antenne nødvendigvis ikke trenger å være stor, siden det kan kompanseres med ekstern forsterker.En større antenne er også mindre effektiv til å dekke et større område, da den gjerne er mere rettningsstyrt.

Men jeg vil heller snakke om den mest brukte frekvensen 2.4GHz.
2.4GHz er det man i de fleste tilfeller bruker på trådløs nettverk,
og er den samme som man bruker i microbølgeovner.Grunnen til at den
brukes i microbølgeovner er at 2.4GHz er egensvigningen til vann.
Når vann blir eksponert av denne frekvensen får man vibrasjoner/friksjoner
i vann-molekylene, og det dannes varme. Mht. at kroppen består av ca 60% vann, er det i beste fall «amatørmessig» at man har valgt å bruke denne frekvensen til trådløs nettverk.

Førsteamanuensis Gunnhild Oftedal ved Høgskolen i Sør-Trøndelag (HiST) har forsket mye på hvordan stråling fra trådløse nettverk og mobiltelefoner kan påvirke kroppen.
– Mye forskning viser at det ikke skjer noe med kroppen i det hele tatt. Noen studier viser derimot at det skjer noe biologisk i cellene våre, men forandring betyr ikke nødvendigvis at det skjer skade, sier hun.

EN SOM DERIMOT HAR FØLT hvordan stråling kan påvirke kroppen negativt er tidligere NTNU-student «Espen».
«Espen» sier han ønsker å være anonym fordi han ikke ønsker at stempelet som el-overfølsom skal prege hans identitet. Den tidligere studenten var svært plaget av svimmelhet i siste halvdel av studieperioden,
en svimmelhet som varte i flere timer etter han hadde gått hjem fra skolen. Da han flyttet til Trondheim merket han raskt forskjell fra hverdagen hjemme på landet på Østlandet.
http://www.underdusken.no/printarticle.do?ID=1501775&print=true

Jeg vil videre gå litt nærmere inn på det Nixo sier om budskjett for elektromagnetisk terror. Normal trådløs utstyr på 2.4GHz ligger på rundt 85mw EIRP, og i mange tilfeller er denne styrken nok til
at enkelte EM følsomme personer føler seg uvell. Men denne styrken kan med enkle inngrep forsterkes voldsomt.

For 1059USD får man en 10Watt forsterker.
http://www.shireeninc.com/osc/product_info.php?cPath=21&products_id=149

Man får en «2.4 GHz 60 dBi Dish Antenna» til 699USD
http://www.frequencygiant.com/catalog/?page_id=62

Parabolen øverst til venstre på hovedbildet er en parabol med «cantenna-feed» og kan lages av hvem som helst i sin egen garasje. For å stråle på bakkenivå, må hele parabolen stå opp-ned.

Kombinerer man dette, får man en effekt på 10.000 Watt EIRP
Dette er over 10 ganger kraftigere enn en microbølgeovn på max styrke!

Retter man dette mot folk, har man et våpen ut av ville helvete.
Så EM stråling skal man ta på alvor.

0Svar

12 år siden

Nixo

Abonnent

Nixo

En lien kommentar til det varsleren sier: Om denne «varsleren» snakker sant om sine observasjoner eller angivelige oppdrag eller ikke er helt irrelevant.

Hovedpoenget er at radiobølger av bestemte frevenser kan brukes på denne måten grunnet nervesystemets fysiske karakter.

Og når det kan det, vil teknologien være så fristende for diverse «tjenester» og diverse terrorister at en kan regne med at den er tatt ibruk.

Enkelte episoder av denne type er forøvrig historisk kjent. De hemmelige tjenestene i Sovejetsamveldet brukte den blant annet mot den amerikanske ambasaden på 70-tallet, men det ble oppdaget og det skapte stort oppstyr.

Teknologien kan også brukes til å forstyrre datamaskiner og annen elektronikk og til å lamme kommunikasjon.

0 Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

Du sier:
«Hovedpoenget er at radiobølger av bestemte frevenser kan brukes på denne måten grunnet nervesystemets fysiske karakter.»

Kan du bevise det eller er det løse antagelser fordi radiobølger kan påvirke elektriske ledere? Vet du noe spesifikt om at enkelte radiofrekvenser kan påvirke hjernens funksjoner, som for å passivere eller annet? Har du noen kilder eller er det antagelser? Da vet du sikkert hvilke frekvenser og hvilke doser som kreves? Ikke?

Er denne «nyheten» et bevis på at de omsider har rettet strålene sine mot denne redaksjonen for å redusere tenkeevnen? Hvis ikke, og hvis Nyhetsspeilet virkelig var inne på noe, lurer jeg på hvorfor de ikke har gjort det for lenge siden.

0Svar

12 år siden

Nixo

Abonnent

Nixo

Den som vet litt om fysikk, elektroteknikk, samt biologi og tør å bruke kunskapen sin til logisk utledning, skjønner et det er slik jeg beskriver.

Men der er nok enkelte som ikke liker at folk fritt bruker kunskapen sin på den måten, og desverre er det få som gjør det. Vi nordmenn er jo systematisk opplært til å la staten tenke for oss.

Forøvrig har ikke jeg påstått at slik teknologi brukes i stort omfang herilandet for å totalkontrollere den norske befolkningen.

Men at enkelte såkalte tjenester og enkelte terrorister og terroristspirer tenker i disse baner, det sier seg selv.

0 Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

Det der er unnasluntring. Svar på spørsmålene mine.

Du kan godt gå i detalj, for jeg har universitetsutdannelse i fysikk og har jobbet med det i en halv yrkeskarriere. Dessuten har jeg vært mye borti elektroteknikk og hvis du skulle snakke om biologi har jeg en god kollega nede i gangen.

Husk at vi ikke snakker om hvorvidt elektromagnetiske bølger kan lage strøm, men at det kan brukes til å styre tanker og følelser.

Med andre ord: FORKLAR!

0Svar

12 år siden

Nixo

Abonnent

Nixo

Beklager du, du forlanger at jeg skal kjøre et kurs i nevrobiologi for deg. Det gidder jeg ikke. Det er mange derute som har nok kunskap til å forstå det jeg skriver. Du har det tydligvis ikke.

Jeg skriver dette for å få folk med tilstrekkelig kunskap innen fysikk biologi og teknikk til å tenke, ikke for å drive voksenopplæring overfor fagidioter.

0 Svar

12 år siden

Royal

Abonnent

Royal

Så det du vil er å få folk med kunnskap til å «tenke», men om disse «fagidiotene» er uenige med teorien din nekter du å høre på dem?

Du gidder ikke undersøke selv, men du vil at folk med kunnskap skal bekrefte teorien din, og kun bekrefte.

0Svar

12 år siden

Nixo

Abonnent

Nixo

Jeg vil at folk med tilstrekkelige oversiktskunskaper skal tenke, ja nettopp det.

Om det så kommer fagidioter og debunkere på banen som sier noe annet gir jeg blaffen i, sålenge de ikke kommer med gode argumenter som får meg til å tenke i andre baner.

0 Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

Med andre ord: du vet det ikke.

Du kunne trukket frem sammenhenger mellom nervepulser, EEG-målinger i forhold til påtrykte radiosignaler, rapporter om sammenhenger mellom antennenes styrke, avstand, frekvensområde osv, men nei. Du vil snakke med en du er enig med.

Dette er tro, religion, hva du vil, for dere vet ingenting. Det er grunnen til at jeg har holdt meg unna NS i det siste, inntil jeg oppdaget dette helt opplagte lureriet. Vi har religionsfrihet her i landet, så jeg skal ikke forstyrre folks religion.

0Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Nei nei.
Det han sier er: I have made up my mind, so don't confuse me with facts!

0Svar

12 år siden

Singoalla

Abonnent

Singoalla

Ok, om dette var et komplott som ble gjort for å lure å bedra Armin og leserne, så overlater jeg til hver enkelt leser, å vurdere hva man synes om et slikt innlegg og om de som legger opp til slik, er med på det og de som legger slikt ut her, for å ødelegge Nyhetsspeilet. Det jeg KAN bekrefte, er at det finnes SVÆRT mye å varsle om, uhyggelig og avansert teknologi finnes det mer enn nok av, så vi trengte ingen bløff om dette, og gjøre slikt er i sannhet respektløst..

Som jeg sa har jeg aldri hørt om slik teknologi knyttet til vindmøller, noe som her kan se ut til å være bløff og set-up. Ståler sendes ut på andre måter enn ved fysiske møller! Om dette er et set up, aksepterer jeg selvsagt det faktum. Men det er nok av andre ting som ikke er bløff, la folkene her avdekke de tingene og ikke kast bort deres verdifulle tid på å bløff og bedrag.

Gode mennesker som er hederlige og sannferdige,
tror heller ikke uten videre at andre bedriver bløff og bedrag.
Det er i så fall noe slikt vi ser demonstrert her, og så kan vi konstatere at metodene som brukes mot Nyhetsspeilet blir mer og mer utspekulerte!

0 Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

«Gode mennesker som er hederlige og sannferdige,
tror heller ikke uten videre at andre bedriver bløff og bedrag.»

Neivel? Mesteparten av stoffet på NS går jo nettopp på at «noen» driver bløff og bedrag. Dere kaller dem Bilderbergere, NWO, HAARP osv og gir dem skylden for enhver naturkatastrofe eller sier de planlegger massedød.

Så hvem er disse gode, hederlige og sannferdige menneskene?

0Svar

12 år siden

Frankium

Abonnent

Frankium

Hei Singoalla
Jeg ble litt interessert når du skrev følgende:
«Det jeg KAN bekrefte, er at det finnes SVÆRT mye å varsle om, uhyggelig og avansert teknologi finnes det mer enn nok av, så vi trengte ingen bløff om dette, og gjøre slikt er i sannhet respektløst..»

Hvilken teknologi er det du mener?

0Svar

12 år siden

Singoalla

Abonnent

Singoalla

Ut fra tomlene her å dømme, kan man se at dere er på plass, dere som er skyldige i å lage dette bedraget mot NS, Armin og leserne. Det var et stygt pek, og jeg håper at Redaksjonen finner ut av hvem som er bak dette og bak de stygge nettsidene som kun har som formål å ødelegge Nyhetsspeilet og de som ytrer seg her. Slik at disse iallfall ikke kan få slippe inn her etter dette, under stadig nye profiler.

Som en annen kommentator sa, slipper man ikke inn vandaler som åpenbart har til formål å ødelegge, i sitt hjem eller på sin arbeidsplass..

Etter hva jeg kan se presenterer Armin mange mye god fakta i sin artikkel her. Men han gjorde altså en feil ved å stole på en kilde, en falsk «varsler» som ikke hadde rent mel i posen. Det er ikke så lett å kunne vite 100 % sikkert om en persons hensikter og sannferdighet. Alle kan ta feil.

Er litt spent på hva som skjer med denne artikkelen nå, om den skal stå til skrekk og advarsel ang hvordan disse folkene nå jobber, eller om den blir fjernet. Det vil vel uansett bli brukt mot NS, uansett hva de gjør.
Men de som har vært med på dette eller bidratt på noe som helst vis, håper jeg iallfall at NS redaksjonen beskytter seg selv, leserne og kommentatorene imot.. de har vist sine sanne hensikter.

0 Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

Legg merke til at noen av oss advarte mot at dette måtte være falskt. Ble vi hørt? Nei, vi ble vel avfeid som «debunkere». Nå blir vi heller kalt «medskyldige».

Ja, du har helt rett i at dette vil bli brukt mot NS uansett, men det er dere medskyldige i.

0Svar

12 år siden

Singoalla

Abonnent

Singoalla

Det er ikke opp til meg å dømme, utnevne eller slå fast, hvem som er ærlige og rederlige mennesker og hvem som ikke er det. Det overlater jeg til høyere makter og til hver enkelt leser her, til å vurdere hvem og hva som er sannferdig og ekte, her og i tråd med helheten deres forøvrig. Det er også noe alle vet med seg selv, om de har opptrådt sannferdig og hederlig, eller om de har drevet med bløff og bedrag. Hver enkelt person vet vel såpass om seg selv, og sine egentlige hensikter og motiver for hva man gjør, inni seg.
Å bedømme noe slikt om andre mennesker, er betraktelig vanskeligere..
Noen kan være listige som slanger og sleipe som åler.
Om det er slik at noen her viser oss og innrømmer at de har begått bedrag ved å bevisst gå inn for å narre Armin, redaksjonen og leserne her, da kan vi slå fast at det er et bedrag og at de som er bak det er bedragere og har uhederlige hensikter. Det blir i så fall fordi de selv har vist oss dette.

0 Svar

12 år siden

Singoalla

Abonnent

Singoalla

Nei, gode folk som handler i god tro er IKKE medskyldige.
Om dette var et komplott så er var det en uetisk og stygg handling som vil skape negativt karma for de som har vært med på dette. Visdom har de ikke.

0Svar

12 år siden

Royal

Abonnent

Royal

I følge konspirasjonsteoretikerne er det dem mot resten av verden. Hvis noen ikke tror dem eller motbeviser dem, er dem «sheeples» som enten er blitt forgiftet av chemtrails og diverse stoffer i mat, påvirket av propaganda eller mind controlled.

Jeg tviler på at det er noen som konspirerer mot Nyhetsspeilet. Jeg (som dere) ber bare folk tenke og se på alle sidene av en sak.

0 Svar

12 år siden

Royal

Abonnent

Royal

Sier ikke det er slik for alle – men for noen virker det sånn. For min del alle tro på akkurat hva dem vil.

0Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

CHEMTRAILS NO LONGER A CONSPIRACY ITS FACT «GOVERNMENT REPORT 128 PAGE PDF FILE»

0Svar

12 år siden

MrRidazi

Abonnent

MrRidazi

http://downloads.climatescience.gov/sap/sap2-3/sap2-3-final-report-all.pdf
Anbefaler å se side 73

0Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Quark har sin store dag. La oss alle være glade for å gi ham og de andre litt glede i hverdagen.

Det var jo mesterlig regissert, og jeg synest det var litt morsomt, så jeg vil tro at artikkelen blir stående. Det får bli opp til Armin, men som jeg sier over, så er vår oppgave å formidle ting som kommer til vår kunnskap. At det er falske varslere kan ikke vi eller noen annen forsikre seg mot.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-3/#comment-21715

Du vet, falske varslere er overalt. Ta bare 9/11 hvor falske varslere kokte sammen konspirasjonsteorien om Al Quada og boksåpnere og WTC som ble tatt ned av fly. Det er jo rasende morsomt hvordan hele verdens medier med langt mer ressurser enn Nyhetsspeilet gikk på limpinnen.

Jeg ler så jeg rister bare jeg tenker på det.

Skulle være artig å vite hva Quark mener om den varslersaken om 9/11 som så mange bet på, og konspirasjonsteorien, siden han er utdannet i fysikk.

Hederlige og ærlige mennesker tror ofte ikke at slike løgner kan finnes på, og går på limpinnen. Hitler visste bedre; bare lag løgnen stor nok, sa han, så tror alle på den………
Klok kar, han Hitler Von Rothschild.

0 Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

WTC er en annen sak som det ikke er plass til her, men som fysiker ser jeg ingen bevist for noen konspirasjon bak hendelsen utover den offentlige.

Litt kjennskap til metallers endringer i egenskaper ved temperaturer langt under smeltepunktet hjelper veldig mye.

0Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Jeg vil tro du finner mange kolleger med slike kunnskaper her Quark,
http://www.ae911truth.org/

Du må innrømme at mainstream media ble utrolig lurt av ‘den offentlige' konspirasjonsteorien? Slik som Nyhetsspeilet ble av løgner og bedrag nå.

Det er en paralell som går rett inn i denne debatten.

Jeg flirer hver gang jeg tenker på det, hvor lettlurt og autoritetstro mange er, hvor lett de er lure. Så lite skeptisk.

0Svar

12 år siden

Den Lille Snille Ulven

Abonnent

Den Lille Snille Ulven

Quark – så flott at vi har fått en fagmann med oss her på forumet, det være seg som fysiker eller som debunker.

Jeg har gang på gang snublet over problemstillingen: Brennende flybensin er ikke varm nok til å smelte stål. Mao. kan ikke flybrann i tårna ha fått tårna til å falle slik de gjorde.

Her er en annen fysisk nøtt: Hvert tårn inneholdt en massiv stålkjerne på 47 tusen tonn, med diameter 47 centimeter som var plassert i midten av hvert bygg. Spørsmål: «Hvor ble det av alt stålet ?!» Det lå nemlig ikke i haugen av vrakgods som var påfallende liten, noe bl.a. redningsmannskaper bemerket.

Svar: «Stålet dematerialiserte seg til ørsmå nano-støvpartikler som forsvant ut i lufta over hele Manhattan og omegn inkludert sjøen. Det skyldtes ikke brennende flybensin – ergo må det ha skyldtes tårnSPRENGNING !!»

0Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

Tøys Ulven. Et par små gåter:
Hvorfor bråkjøler man jern når man vil herde det, og hvorfor blir håndsmidde kjøkkenkniver dårligere av å settes i oppvaskmaskinen man bruker slipesteinen uten vann?

Svar på det første er at ved langsom nedkjøling går krystallstrukturen i metallet gjennom an langsom stabiliseringsprosess som gjør det mykt. Ved brå nedkjøling «fryses» defektene i metallet slik at bindingene mellom atomene i metallet blir sterkere. Metallet blir hardere og sprøere av en brå nedkjøling enn en langsom en.

Svaret på det andre er at ved selv en svak oppvarming beveger atomene i krystallet seg mer, og krystallstrukturen stabiliserer seg i nye ordener etterhvert som temperaturen stiger. Noen av disse er langt mykere enn den du har ved romtemperatur.

Altså: Metallet mister sin styrke lenge før det smelter.

Mer vil ikke jeg snakke om det her, det vedrører ikke denne tråden.

0Svar

12 år siden

Singoalla

Abonnent

Singoalla

Jeg tror nok at det er helt åpenbart for de fleste hva som skjer her og folk som ser klart har påpekt dette flere ganger slik at flere kan se når det skjer.

Det som visse profiler lirer av seg stadig for å bortforklare det alle ser,
blir da bare patetisk. Og de viser at de undervurderer leserne her..

0 Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Singoalla,
La oss ikke ta dette verre opp enn at det var et mesterlig stunt. Jeg har stor respekt for skriveevnene og den psykologiske innsikt til den som kokte det sammen. Glimrende jobb. Men jeg har ikke dermed sagt at jeg liker folk som bedriver løgn og bedrag. De er vanligvis ateister, for de er de eneste som ikke har religiøse eller moralske grenser, og ingen skrupler med å lyve og forføre.

Vi vet hvem som er hersker over deres ånd. De har ofte mistet sitt åndelige kompass.

En god latter forlenger livet sies det. Nyhetsspeilet har forlenget livet til mange mennesker idag. Dagens gode gjerning.

0Svar

12 år siden

Håkon Høie-Pedersen

Abonnent

Håkon Høie-Pedersen

Personlig syns jeg dette var en tåpelig fleip mot mennesker som virkelig forsøker så godt de kan å bidra til konstruktive forandringer, i en verden som helt tydelig er styrt av interesser fundamentert i makt og rikdom – men det frembrakte også et svært viktig poeng, at man ikke burde ta noe som helst for god fisk uten å selv ha smakt på den skikkelig.

Jeg følger regelmessig med på Nyhetsspeilet, og er selv overbevist om at det meste av kloden kontrolleres og «eies» av en kynisk maktelite, med røtter som strekker seg svært langt bakover…men å uttale seg bastant om detaljer vi ikke kan vite noe om, burde alle sannhetssøkere holde seg for gode til. Ja, det er lov å still spørsmål ved alt, men å påstå ditt og datt konkret når det ikke kan bevises, skader saken mer enn det gagner.

En annen ting jeg bet meg tak i her, er påstanden om at ateister/ikke-troende ikke eier moralske grenser. Joda, det er nok mange som er slik blant ateister, men det har de fleste av oss sett alle andre steder også – så å komme med en slik uttallese er kun tøvete.

Storkonspirasjon eller ikke, løsningen på problemene menneskeheten står ovenfor er fortsatt den samme – vi må slutte å krangle om tåpelige filleting og samle oss om det som er viktig…og er vi da mange nok, hvilket vi etter all sannsynlighet burde være, så er det heller ingen problem med å samle oss politisk og ta makten over oss selv tilbake, og sørge for bedre fordeling og benyttelse av de ressursene som vi alle har like stor rett på.

0Svar

12 år siden

Nixo

Abonnent

Nixo

At to fly kræsjet i tårnene er nok sant. At flyene var styrt av gale og manipulerte mennesker er vel også sant. At metaller kan forandre egenskaper så mye at slike bygninger kan rase sammen under en slik brann er vel også riktig.

Men hvorfor raste bygningene så regelmessig, akkurat som om de toks ned med sprengladninger eller noe tilsvarende. Kræsjene var jo ikke symmetriske og neppe heller brannene deretter.

Og hva med bygning nr 7 som raste like regelmessig, men flere timer deretter?

Hele episoden bærer preg av å være tilrettelgt både av terroristorganisasjonene som sto bak og av amerikanske sikkerhetstjenester.

0 Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Se hvordan media blir lurt av konspirasjonsteoretikerne her. Media rapporterer WTC7 som kollapset, mens WTC står i aller beste velgående i TV-ruten bak henne, 20 minutter før det faller. De har altså fått varsel om hva de skal si 20 minutter (av synske?) før det skjer, og de biter på….

Falske varslere er overalt. Ta bare 9/11 hvor falske varslere kokte sammen konspirasjonsteorien om Al Quada og boksåpnere og WTC som ble tatt ned av fly. Det er jo rasende morsomt hvordan hele verdens medier med langt mer ressurser enn Nyhetsspeilet gikk på limpinnen. Jeg ler så jeg rister bare jeg tenker på det.

0 Svar

12 år siden

Uenur

Abonnent

Uenur

Nuvel. Det bør ikke stilles større krav til etterrettelighet hos Nyhetsspeilet enn i pressen forøvrig.Da kommer speilet rimelig godt fra det pr dato.Alle aviser,det være seg på nett eller papir vil oppleve dette.Det er faktisk ganske vanlig.Det ville i grunnen vært sensasjonellt om det ikke skjedde!
-Velkommen i klubben som alle andre norske og utenlandske aviser/tidsskrift er uoffisielle medlemmer av!-

Tilbake til min opprinnelige oppfatning ang vindmøller,-foreløbig, enn så lenge.Likevel er alle områder med ny teknologi,eller gammel teknologi i ny innpakning en ting å følge med argusøyne.
Tross alt så er det nok slik at alle negative følger av elektronikken som omgir oss ikke er påført oss med direkte agenda å skade befolkningen,men mye av den gjør det likevel,og det enkle faktum gjøres det tidvis mye for å løpe bort i fra.
Den delen som ev finnes FOR å skade oss må det nok strengere kildesortering til for å avsløre.

0 Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Flere prank for å lure media. Nyhetsspeilet er i godt selskap.

Er det noen som husker hvordan media bet på konspirasjonsteorien om at Saddam Hussein og hans medløpere var iferd med å lage masseødeleggelsesvåpen?

Media bet på selvfølgelig, og ropte unisont ‘kill, kill, kill'.

Morsomt å se tilbake på det, men ikke så morsomt for den millionen (sjekk) av irakere de har drept, og ikke like morsomt for Saddam selvfølgelig, som de fikk drept med pranket sitt……

Med alle sine ressurser så klarte ikke media finne ut at dette var bare noe ‘offisielt tull', løgn og bedrag for å rettferdiggjøre krig om makt og ressurser (geo-politkk). Det er høring og granskning i UK nå, hvordan dette kunne gå til.

– Ikke fordi vi tror at det kommer så mye utav den hvitvasken.

0 Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Haha. Freakforum tåler ikke kritikk mot deres utspekulerte plan. Jeg ble utestengt fra siden for å ha snakket for meg og anklagelsene. Freakforum har elektriske gjerder rundt nettsamfunnet sitt for personer de ikke liker 😀

What a joke

Melding

Du har blitt utestengt fra nettstedet med følgende grunn:
Det er ikke det at vi har en politisk agenda mot deg — vi bare liker ikke deg som person

Utestengelsen vil fjernes: Aldri

Se screenshot i oppdatert artikkel

0 Svar

12 år siden

Najam Samiuddin

Abonnent

Najam Samiuddin

Israel-kritikk er jødehat, sier prankeren, Vel, vel, vel – ser man det. Det er de kreftene som fører krig mot NS

Mossad: Rule by Deception

Har lagt merke til at disse som er i krig med NS vanligvis ikke liker muslimer og religion, men de er aldri kritisk til den jødiske religion……….der er de sympatiske. ALLTID

Allah Akbar

0 Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Najam,
Her skal vi vel være obs på at Israel er ikke og har vel aldri vært en religiøs stat, men en sekulær nærmest ateistisk stat, og det er vel grunnen til at den har slik stor støtte blant ateister og falske kristne (sionister).

Den store gruppe av religiøse g-dfryktige jøder som ble drept i Holocaust av nettopp samme sionister ved hjelp av Hitler Von Rothschild, er faktisk imot den Israelske stat:

Against Zionism, An Interview with Rabbi Yisroel Dovid Weiss

http://www.youtube.com/watch?v=TehNdzRjR_s

Sionismen er en politisk ideologi som har lang og fryktelig historie i å trakassere og myrde og brenne hvor de vil ha innpass, med sine medløpere også i Norge fra langt tilbake, og spesielt siden andre verdenskrig, hvilket vi har skrevet mye om.

Alle kluter må settes inn for å hindre at sionismen får ofre flere i sine holocaust; g-dfryktige jøder, kristne og muslimer.

0Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Freak vs NS 1-0

Ro ned nå kjøttpølsa. Finnes flere muslimer blant folkene som «kriger» mot NS!

Det er morsomt å oppfatte virkeligheten som dere vil. Men ærlig folkens, gå dypt inn i dere selv. Tror dere virkelig på disse teoriene deres?

Og uansett, vitenskap vil alltid seire.

«Men love to wonder, and that is the seed of science. ~Ralph Waldo Emerson»

0 Svar

12 år siden

ye

Abonnent

ye

a187 sier: «Og uansett, vitenskap vil alltid seire.»

* Technology – Science / false knowledge which is destroying the planet.

1 Timothy 5:20 O Timothy, keep that which is committed to thy trust, avoiding profane [and] vain babblings, and OPPOSITIONS OF SCIENCE (knowledge) FALSELY SO CALLED:

Enoch 68:16 But by this, THEIR KNOWLEDGE (science – 1 Tim. 5:20), THEY PERISH, and by this also its power consumes them.

http://jahtruth.net//gmterm.htm

0Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Uten vitenskapen vår. Så hadde vi ikke vært der vi er idag.

Akkurat nå sitter du å diskuterer og lufter dine ideer med en annen person som kan sitte flere tusen km unna men fortsatt være i samme rom som deg.

Det er ikke takket være religion. Det er vitenskapen.

0Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Alt er en tanke før det tar form. Ideen er først, så produktet. Jeg har ikke lest noen studier hvor ingeniører eller lignende er så mye glupere og mer kreative som oppfinnere og grundere. Men å utføre er de god til.

Vanligvis er er oppfinneren en bygdeorginal, som ansetter noen ingeniører til å lage produktet etter sitt mentale bilde (ide) av hva han ved ren ånd og tankens kreative fakulteter har skapt.

Menneskene må jo gjerne tro seg så jævlig smart, slik som å bygge babels tårn til himmelen for å utfordre G-d's makt i verden, etter å ha spist av ‘kunnskapens tre', men det går som regel galt

Vi troende mener menneskene ikke er så smarte som de tror, og at alt som er skapt kommer fra G-d i ånd, som tanke og ide. Innklusivt det vi sitter og lufter våre ideer med her.

0Svar

12 år siden

ye

Abonnent

ye

Ventet nettopp på den der… du har et meget godt poeng med «Hvor er vi idag»…vi har ødelagt maten vår…tror ikke jeg trenger å lekse opp alt her, bare nevne villaksen, sur nedbør, bequerel. Jeg vil fiske maten min selv i lakseelver, fjellvann og hav, men noen fant det visst lurt engang å mate innesperret fisk i sjøen med medisiner og i vitenskapen har visst æren for sur nedbør også. Det vi mennesker som har skrudd kloden rundt på feil måte og vi tror vi er så jævlig smarte! Vi er idioter hvis vi ikke ser hva vi har gjort.

Internett…hvor tror du ideen, inspirasjonen EGENTLIG kom fra?

0Svar

12 år siden

Quark

Abonnent

Quark

JJ:
Vanligvis er er oppfinneren en bygdeorginal, som ansetter noen ingeniører til å lage produktet etter sitt mentale bilde (ide) av hva han ved ren ånd og tankens kreative fakulteter har skapt.

Det er myten om oppfinnere, men du kan jo se etter hvem som står bak alle tidsskriftartiklene og patentene. En av tidenes største oppfinnelser, transistoren, ble helt klart ikke noen bygdeoriginal.

0Svar

12 år siden

Thor

Abonnent

Thor

Næmen,bare navnet Freakforum,gir assisasjoner om folk som leker med 3kg blylodd hengende ned fra ballene,og diverse andre «ekle» prompeleker,og frimurere med hang til offring av geiter,drikke blod…Vitenskap..ja ballene dine blir større..:)

0Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Fortsatt flere oppegående folk blant freak.no enn NS. Satan folkens, dere vegrer dere over å bevegere dere der det er «stråling» og venter på 2012 og blå krystaller!

Jeg tuter i bullshit hornet nå!

0Svar

12 år siden

Mr Oslo

Abonnent

Mr Oslo

Det verste er ikke at dere i redaksjonen ble lurt trill rundt, men at dere ikke tar noen form for selvkritikk. Man går rett i forsvar med kanoner og krutt på høyt nivå.

Er det vanskelig å innrømme at en har bommet på målet med 40 nautiske mil?

Kan man ikke legge seg flat, innrømme en elendig gjennomført jobb, for deretter å lære av feilen?

Og om ikke selvkritikken kommer, så er all respekt borte. Da kan man like gjerne legge ned hele siden, da all troverdighet blir borte.
Ganske synd, da jeg like å lese nyhetsspeilet.

Mvh en ateist ( som utrolig nok har god moral )

0 Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Mr. Oslo,
Jeg taler ikke for hele redaksjonen, siden det er et kollegium, men for meg selv;

Jeg sier her til Sledge Hammer om å skille skit og kanel, at vår jobb ikke er å verifisere, men å overbringe nyheter. Ethvert medie skal jeg love deg å drømmer om å kunne blåse en slik varsling, OM den skulle være riktig, så gir det god prestisje i media miljøet. Slik er det også for Nyhetsspeilet.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/en-varsler-advarer-om-tankekontroll-mot-massebefolkningen/comment-page-3/#comment-21715

Jeg sier (FØR pranket var avslørt): «å publisere stoff som vi mener offentligheten skal vite om, uansett om det er galt eller rett. »

Uansett om det er rett eller galt……..vi kan ikke ta profesjonelt og faglig stilling til alt, annet enn å tenke; er dette noe folk bør vite om, om det er sant?

Har du hørt noen unnskyldning fra noen media om WMD saken i Irak som er bevist plantet av disinformatører? Nei. Om noen andre lignende mediesaker basert på disinfo? Nei. Kanskje du skulle sende dem en email og utbe deg en slik? Du får ikke svar engang. De flirer av deg. Du er ubetydelighet i deres verden. De trenger ikke rettferdiggjøre seg ovenfor deg.

Dere må forstå medias rolle. Vi er ikke eksperter på alt. Vi bringer informasjonen frem, så kan alle vurdere akkurat som dem vil, akkurat som vi vurderer den akkurat som vi vil.

Jeg personlig ser ingen grunn til å ta selvkritikk. Dette eller en lignende sak, er en en sak som enhver journalist drømmer om å kunne blåse en dag. At det denne gang gikk galt, får så være.

Løgnen var mesterlig laget. ‘Satan' – den mentale forfører hadde det kjempemoro mens han inspirerte noen, og vi får bare ta det til etteretning, og kanskje sjekke litt bedre neste gang.

Nå har du fått mer selvkritikk enn du noengang kommer til å få, fra noen mainstream medier med langt mer ressurser enn Nyhetsspeilet, med alt løgn og bedrag som de publiserer hver dag.

0Svar

12 år siden

Mr Oslo

Abonnent

Mr Oslo

Vell. Om man ikke kan ta selvkritikk, så har man et problem. Et ganske stort sådan. Selv om «mainstream» medier ikke tar selvkritikk ( noe de en gang iblandt gjør ), så betyr ikke det, at dere ikke kan ta selvkritikk.

Armin har bommet grovt. Så enkelt er det.

Om naboen tenner på leiligheten sin, så behøver ikke jeg stikke ned på Statoil for å kjøpe bensin ( Beklager det dårlige eksemplet 🙂 )

0Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Hvilket problem har mainstream media for ikke å ta selvkritikk da Mr. Oslo? Jeg kan ikke se det plager dem i det hele tatt……..

0Svar

12 år siden

Sithious

Abonnent

Sithious

Jeg trodde hele opplegget med denne siden var å skille seg fra mainstream media? Likevel bruker du media som et argument for å forsvare manglende selvkritikk. jaha?

At saken ble trykket er forsåvidt greit, forfatteren tok en sjanse ved å trykke dette, og denne gangen gikk det i vasken. Syntes likevel at litt selvkritikk hadde vært på plass, og det vil etter min mening få artikkelforfatteren til å fremstå som en mye «større» person.

Denne hendelsen kan dessuten brukes til å tiltrekke seg viktig lærdom i henhold til å kunne skille løyner fra fakta. Brevene har mange klassiske tegn på manipulasjon, og hadde man hatt kjennskap til dette på forhånd hadde man ant ugler i mosen.

Et veldig viktig ledd i å filtrere ut løynene er å undersøke påstandene så godt som det lar seg gjøre, f.eks mye av det tekniske humbugget personen liret av seg kunne lett blitt avkreftet med noen google søk.

0Svar

12 år siden

Ursus

Abonnent

Ursus

Mr.Oslo etc: Fornøyd med at NS gikk på ‘limpinnen'?

Hvorfor skal nyhetsspeilet legge seg flate og innrømme en ‘elendig utført' jobb?. Og dere mener at nyhetsspeilet liksom skal legge ned siden hvis de ikke kommer med en beklagelse?

Synes heller du burde spekulere litt rundt spørsmålet om hvem det er som vil knuse nyhetspeilet. Det fins et ganske stort apparat som er ute etter å kneble speilet, og dette er ikke bare ‘guttestreker'.

Folk i ledende stillinger innenfor universiteter ol. driver en eksplisitt kamp mot nyhetsspeilet. Hvorfor tror de bruker så mye tid og ressurser på slikt?

Et eksempel er A$$bjørn Dyrendal og hans skepsis-disipler ved NTNU som nærmest driver en religiøs propaganda mot alt som lukter av ‘konspirasjon' (dvs. de er skeptiske mot alt som går mot status quo/etablert sannhet).

Hvorfor gjør de dette, hvorfor bruke så mye tid på å kjempe mot det de mener er sprøyt og vissvass? Eller som Uenur sier: ‘Hvorfor skal det på død og liv være så voldsomt om å gjøre å pulverisere det eneste norske nettsted som stiller spørmålstegn ved de etablerte sannheter?'.

Eksperiment verre enn scenarioene med vindmøller etc er gjennomført og gjennomføres as we speak.

Apparatus and method for remotely monitoring and altering brain waves

puSSig nok er dato på patentet apr. 20…

Til Armin; la de bare le seg skakk i hjel.

0Svar

12 år siden

Mr Oslo

Abonnent

Mr Oslo

Jeg er ikke fornøyd med at NS gikk på limpinnen. Det var trist, men det skjedde. Og det er en grunn til at dette skjedde. Grunnen er dårlig arbeid. Elendig kildekritikk.
Poenget er ikke at NS gikk på en kjempesmell. Det kan alle gjøre!
Poenget er at man ikke evner til å ta selvkritikk. Man ler det hele bort, eller skylder på andre. Det er det som irriterer meg noe grenseløst!

Om jeg i min jobb gjør et elendig stykke arbeid, eller gjør en tabbe, så legger jeg meg flat, beklager eller lærer av mine feil. Jeg reflekterer.
Dette skjer ikke her. Man går rett i skyttergraven med 2 tonn ansvarsfraskrivelse.
Da mister man troverdighet og respekt!!!!

Armin ville stått igjen med respekt, om han hadde evnet å ta en smule kritikk, men det er visst uaktuellt. Det er der saken ligger.

0Svar

12 år siden

Mr Oslo

Abonnent

Mr Oslo

En ting til :

Disse «skeptisk-gutta» har faktisk fått hjelp med å fremheve poenget sitt.
Når man leser denne artikkelen, er den meget bombastisk. Alt er SANT. Det er INGEN tvil. Om man mener noe annet er man «debunker».

I ettertid, når selvkritikken ikke kommer, har «skeptisk-gutta» vunnet, da de kan relatere denne artikkelen til flere av NS sine artikkler. Hadde man lagt seg flat, ville man sittet igjen med noe troverdighet. Skjønner?

Mvh som ikke er ute etter å kaste Ns på sjøen.

0Svar

12 år siden

Skribent

Kjetil S

Ok, da har jeg fått bekreftet mistanken min om at det hele var en spøk/svindel (stryk det som ikke passer)

Jeg synes dette var mesterlig regissert, og mesterlig utført. Kred!

Jeg støtter imidlertid Uenur sitt syn: «Nuvel. Det bør ikke stilles større krav til etterrettelighet hos Nyhetsspeilet enn i pressen forøvrig. Da kommer speilet rimelig godt fra det pr dato. Alle aviser,det være seg på nett eller papir vil oppleve dette. Det er faktisk ganske vanlig. Det ville i grunnen vært sensasjonellt om det ikke skjedde! -Velkommen i klubben som alle andre norske og utenlandske aviser/tidsskrift er uoffisielle medlemmer av!- »

Lurendreiere er ikke noe nytt. Forsøk på å lure media er ikke noe nytt. Godt regisserte «hoax» er heller ikke noe nytt. Det eneste nye i dette er kanskje at dette er en «designet» spøk direkte rettet mot Armin og Nyhetsspeilet som sådan. Ifølge forfatteren av spøken var handlingsplanen: «Hva er den beste måten å vise at noen ikke har kildekritikk på? Gi dem noe som ikke tåler kildekritikk, og se om de sluker det.»

Vel, Nyhetsspeilet kan ta det helt med ro. Mangel på kildekritikk finner man overalt; I alle aviser, alle TV-stasjoner, nyhetsbyråer, vitenskapelige tidsskrift, fagbøker… you name it.

http://www.dagbladet.no/2010/01/23/kultur/twitter/karl_ove_knausgard/10060583/
http://www.tu.no/jobb/article127573.ece
http://www.ntnu.no/universitetsavisa/nr6/ny1.html
http://www.forskning.no/om_forskning/forskningssvindel

Og sånn kan man holde på.

Men som sagt, ta det helt med ro. Dette blåser over. Nyhetsspeilet er for viktig til å la pubertale gutters spillopper forpurre opplysningsabeidet.

Men: Kildekritikk er viktig, uansett.. 🙂

0 Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Man skal ikke undervurdere pubertale gutter!

0Svar

12 år siden

Skribent

Kjetil S

Sant nok. Men det ligger i sakens natur at pubertale gutter overvurderer sin egen betydning, for ikke snakke om sitt eget intellekt. Skyldes nok testosteronet vil jeg tro…

0Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Det er jo snakk om pubertale gutter som studerer teoretisk matematikk og fysikk på høyere nå. Enn ja, redaksjonen av NS!

0Svar

12 år siden

Skribent

Kjetil S

Desto verre… Begrepet «overopphøyd selvbilde» slår meg umiddelbart…

0Svar

12 år siden

Uenur

Abonnent

Uenur

Om man er enig,eller uenig i noe,eller det meste som er skrevet på Nyhetsspeilet,så må det være lov å undre.. Hvorfor skal det på død og liv være så voldsomt om å gjøre å pulverisere det eneste norske nettsted som stiller spørmålstegn ved de etablerte sannheter.Om ingen,aldri hadde gjort det tidligere,så hadde verden aldri sett noen form for reell utvikling.Vi hadde sannsynligvis slått oss til ro med at kirken hadde rett,og at jorden var flat,og forøvrig sentrum i universet.Freakene hadde ikke hatt sine særinteresser å drive med,og intet nett å diskutere dem på. Når når man så det stadiet at en forskningsrapport har blitt sannhet i dag? Jo,det blir den det blir politisk vedtatt at det som står i rapporten er sant.Grunnlagene for beslutningene er ofte ikke offentlige før etter lang tid.Dette er faktisk en ny måte å komme fram til vitenskapelige konklusjoner på.Tidligere var det forskere som sloss så busta føyk i en årrekke før en noenlunde konsensus la seg over vitenskapen,folk og land.Så ble resultatene implementert ,sakte men sikkert i produkter og dagliglivet.Først da ble det snakk om politiske beslutninger på grunnlag av resultatene.Hvordan såkallte «skeptikere» og såkallte «debunkere» i all sin overrepresentative visdom er i stand til å kjøpe enhver politisk godkjent beslutning når det kommer til forskning og resultatene derfra enlengt,uten å stille kritiske spørsmål i ettertid,er mildt sagt rart! Tror de at ingen vitenskap kan misbrukes med myndighetens vitende og vilje..?-Bare bunnen er fin,så tror de tilsynelatende at vannet også er klart;helt opp til overflaten.Selv om båtene seiler i gjørme!
-Men å stille kritiske spørsmål;og selvfølgelig gjøre narr av de som stiller kritiske spørsmål.Se det har disse velutdannede og travle menneskene et hav av tid og lyst til.
Det er ikke tvil om at de står mye som i beste fall kan betegnes som tvilsomt på Nyhetsspeilet,det er ikke det; men det gjør det sannelig over hele presseverdenen,inklusive inne på skepsis og hos freakene også. Administratorene burde titulert seg som Konrad Knefall,for det er akkurat det de gjør.Knefall for de med bestemmende myndighet. -Fremelsker det som har vært rådende konsensus,og innser ikke at mye misbrukes,og at penger,som alltid og i stor grad bestemmer både politikken og forskningsrapportene/resultatene.Politikk og forskning er det etterhvert lite forskjell på. -Det er ute å kjøre vi er!
De av de vel utdannede og de med lang erfaring innenfor sine fagfelt,som etterhvert har forstått hvordan til virkelig henger sammen tør ikke for sitt bare liv å gå ut med det de vet så lenge de står i arbeid.Det er ingen tilfeldighet at mange av de ekte fløyteblåserne er pensjonister.-Men så er det jo det da,at ofte er turen inn i behandlingsapparatet på grunn av vrangforestillinger,ikke så lang,så også de er stort sett forsiktige.Jeg greier ikke å begripe at et miljø som ved NTNU ikke reiser seg i mot dette politiske systemet,og gjenvinner sin frihet,men det blir vel slutt på pengestøtten da-naturligvis..
-Likevel lurer enkelte på hvorfor du gjerne finner de ubemidlede blandt de av oss som forsøker å sette svineriet på dagsorden.Svaret gir seg vel selv. Har du ikke stort å tape,så er det lettere å følge sin samvittighet.

0 Svar

12 år siden

Balle Clorin

Abonnent

Balle Clorin

Jeg kan gjerne tenke meg at dette er mulig, og et slikt scenario er alle toppolitikkere og hele maktelitens våte drøm.

Dog lurer jeg på følgende: hvorfor velger man å skrive «varsleren» i anførselstegn? Har redaksjonen gjort bakgrunnsjekk på denne «varsleren»?

Hvis dette som nevnes i artikkelen er sant, er ikke Matrix bare en SF-film, men også en advarsel…

0 Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

LUL!

Matrix er faktisk basert på en sann hendelse da! De sier det i Battlestar Galactica!

«All this has happend once before and will happen again»

0Svar

12 år siden

Moderator

smurfen

Klarer vel ikke helt og se hvor Armin skulla ha tabba seg ut her, han fikk et rop om hjelp og strakte ut en hånd til vedkommende i beste mening
hva er galt med det ?
Armin skriver fantastiske artikler og som alle vet, man kan ikke lage en god ommelett uten og knuse noen egg 🙂
Dette er jo bare flott for NS og et bevis på hvor langt dem fra NTNU er villige til og gå for stoppe folk fra og tenke selv og for og forhindre at sannheten kommer ut til folk
Alle vindmøllene som spretter opp har seff samenheng med den New Age relgionen som skal overta etter 2012 der fosilt brennstoff skal bort
En vindmølle fullpakka i elektromagnestisk ståling og hi teck i ødelandet ville nok vært en heller dårlig ide, siden hvem som helst kunne tatt med en avbiter og sjekket den selv, hadde en uskyldig vindmølle i ødelandet hatt vakter så ville seff det avslørt opplegget i seg selv
Det skurret vel litt når Nyhetsspeilet stort sett har fått være i fred siste tiden for så og bli invadert av en armada av NTNU-troll på denne artiklen her 😉
NTNU gutta overaska faktisk her med litt krativitet noe som jeg trodde var et ukjent begrep for dem
Noen fikk seg nok en god latter her, men det sitter noen og ler enda mer, dem ler så tårene triller hver eneste dag dem klarer og sette oss opp mot hverandre med sin splitt og hersk teknikk så dem får sette sammen sitt NWO i fred og ro bak ryggen vår
Vi er ikke i stand til og forene oss, det kommer til og bli vår undergang
Av alle dem 138 kommentarene her så var det den som fikk klart flest minustomler her som var den beste, det var Bin Ladens kommentar i starten på artiklen
Sammen er de sterke til å splitte.
Menneskeheten mangler en felles alternativ ide
Massene hyller falske profeter akkurat nå som som vi har gjort så mange ganger før og som har ført til katastofale resultater for oss
Hitler, store hæreførere og diktatorer ble alle hylla av massene, vi er blitt lurt gang på gang og og lærer aldri, jo større og flottere dem falske gavene og løftene er jo letter lar vi oss lure
Change sier dem og vi tror det er til vårts beste for ente gang selv om vi vet innerst inne at den changen vil bli kattastofal
Akkurat nå står vi med en fot i graven og andre på et bananskall
Fakta er at vi er like avhengige av NTNU gutta som stort sett bare bruker sin venstre hjernehalvdel som vi som bruker stort sett vår høyre halvdel er av dem skal vi klare og komme oss videre
Skal vi klare oss igjennom den meget vansklige tiden vi har forran oss nå så er vi nødt og forene oss og legge stridigheter bak oss vist ikke så vil vi alle være fortapt
Fakta er at vi satt alle på samme tog helt til vi ble ledet til og gå mot hverandre så vi kjørte i grøfta, nå har ulvene sirklet oss inn og står klare til et herremåltid, skal vi klare oss så må vi få toget på skinnene igjen, da må ALLE dra sammen for og få det på rett spor igjen så vi kan dra videre før vi er fortapt …

0 Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Har du faktisk noe konkret fakta på at nWo eksisterer? Youtube teller ikke!
Da står du temelig stille.

Jeg vet at det kanskje frister å tro at en organisasjon som heter nWo eksisterer og at dere er blant den kule delen av befolkningen som ikke har blitt hjernevasket. Hva gjør DEG spesiell til å vite sannheten?
Alle vil føle seg spesielle, det er basic menneskelig psykologi og hvis man har lest litt sosiologi så vil man skjønne hvorfor store menneskemasser samler seg. Som du henviser til Hitler og store hærførere.

Du skjønner de fleste 10 klassinger vet grunnen til 2.verdenskrig. Det er ikke kjernefysikk eller ekstrem vanskelig kvantemekanikk. Det er snakk om politikk og en litt skrudd mann med svært gode evner til å tale til mengdene.

Helt ærlig så henger jo ikke noen av deres teorier på greip. nWo. En superduperhemmelig organisasjon som fører oss bak lyset for en evt alien angrep?

Seriøst, kødder du? Og DERE mener at de har underjordiske anlegg med blå energikrystaller og nullpunktenergi? M;AN DET ER STARGATE ATLANTIS .

Her er teorien min:

a) Enten er dere klar over at dette er bullcrap på veldig høyt nivå og dere egentlig bare like mediaoppmerksomheten og drømme dere litt bort og egentlig ler av dette litt skjult.

b) Dere tror dette er blod seriøst og dere mener selv at dere har klart å avsløre sannheten til nWo som er en superhemmelig organisasjon med uten jordiske kontakter. Hvordan kan dere i det hele tatt tro at en så avansert organisasjon vil risikere å bli avslørt?

Hadde dette hengt litt på greip så hadde dere vært likvidert for evigheter siden!

Men avsluttende og nøytralere mening er:

Det finnes sikkert mange oppegående personer her sikkert. Men de av dere som faktisk mener at det kommer aliens i 2012, blå krystaller, underjordiske anlegg med plass for 200 000 000 mennesker i Norge, nullpunktenergi?. De av dere som tror på noe av dette.

Vet du faktisk hvor mye ressurser det kreves for å etablere et anlegg for 2 millioner mennesker? Plass,Forsyninger,Kraft,Sprengstoff,Arbeidskraft,!
Jeg har ikke gjort matematikken på det. Men faen, hvis det blir nødvendig så skal jeg GJERNE knaske litt tall bare for å motbevise dere!

Dere ønsker egentlig bare å tilføre noe spenning i hverdagen, de av dere som bruker mye tid på dette. Kan nok diagonoseres med tvangstanker og bør oppsøke helsevesenet.

http://no.wikipedia.org/wiki/Tvangslidelser#Tvangstanker_og_tvangshandlinger

Antar at noen vil si at jeg er en hemmlig nWo agent som får betalt via freak.no. Men skjerp dere. Jeg er bare en som faktisk blir trist hvor lavt noen synker for å gjøre tilværelsen bedre!

0Svar

12 år siden

Ursus

Abonnent

Ursus

a187, kan du ikke bare holde kjeft om saker du ikke har peil på.

0Svar

12 år siden

WilhelmG

Abonnent

WilhelmG

Eller iallefall lære deg forskjellen på 2 millioner og 200 000 000?
Kan være en avgjørende distinksjon når man først skal knaske tall. ; )

0Svar

12 år siden

Hemp

Abonnent

Hemp

Kjempeflott innlegg, Uenur. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan tvile på NS seriøsitet etter den. Du tok ham bra der!

0Svar

12 år siden

Hemp

Abonnent

Hemp

Sorry, Uenur… jeg mente Ursus innlegg. Han virker så smart, atte…

0Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Greit, jeg bommet med 2 000 000, men antar de fleste skjønte det.

Det hadde vært lett hvis jeg hadde holdt kjeft ikke sant?

Men DERE har ingen konkrete bevis for deres påstander, det er bare synsing på høyt plan!
Og dere misleder enkle,lett påvirkelige mennesker uten noe høyere utdanning. Og det er feil. Det er min plikt å tute i Bullshit-hornet når det er bullshit i teig!

0Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Ursus: Slående svar og knivskarp logikk. Du gjør virkelig ære på dine foreldre og dine lærere som har frambragt et såpass reflekter og skarpt vidd. Jeg er imponert.

0Svar

12 år siden

Mr Oslo

Abonnent

Mr Oslo

En av mine beste venner er utdannet ingeniør ved NTNU. Han bruker, til opplysning, også høyre hjernehalvdel.

0Svar

12 år siden

Den Lille Snille Ulven

Abonnent

Den Lille Snille Ulven

MInd control – tankekontroll is for real. Dette er en av de største truslene som Norge som nasjon står overfor idag. En god del myndighetspersoner – som fører en politikk direkte mot folkets interesser, og dessuten ikke klarer å svare annet enn godagmann hostesaft – viser klare tegn på tankekontroll:

– Sjefen for Statens Strålevern (de som verner strålene)
– Sjefen for Folkehelseinstituttet (som «tilfeldigvis også leder Forskningsrådet)
– Helsedirektøren
– Jens Stoltenberg
– Jonas Gahr Støre
– Erik Solheim
– Siv Jensen

Det interessante er hvor tankekontrollerte hver og en av oss risikerer å bli – og noen kanskje alleredde er fordi de synes det er flaut å ta på seg aluminumshatt og dessuten hive ut TV-en – med den eksponering vi idag utsettes for bl.a. fra TV (sjekk ut SSSS – 4S – som allerede er installert i en HD boks i DITT HJEM. Hvorfor tror du det hastet slik for NRK og myndighetene å få det på plass, og for at hi-tech boksene ble solgt sterkt subsidiert på super'n ? TV-en min virker utmerket den dag idag uten HD-boks. En annen ting er at jeg ikke gidder å bruke den lenger – bortsett fra til DVD.

Mer om 4S på:
http://educate-yourself.org/cn/soundsofsilence11dec08.shtml
http://www.wariscrime.com/2008/12/15/news/digital-tv-mind-control-by-the-sound-of-silence/ )

Hvilken vekt skal vi legge på at dette utspillet kom fra den trådløse byen Trondheim ? At visse av byens beboere (inkl. personer i det høyfrekvente NTNU-miljøet) har antenner som er i ferd med å bli satt gradvis ut av drift ? (NB ! Interne antenner knyttet til mind, som persepsjon og vurderingsevne. Det er vel nok av ytre antenner i Trondheimsmiljøet som virker for fullt ennå)

Kan dette også gjelde skeptiker og Norges elitesatanisme-coverup mann nr. 1: Skepsis-skeptikeren Asbjørn Dyrendal ? Synes skepsis-Asbjørn har begynt å vise svakhetstegn i det siste. Se hvordan han rykker til i den ene munnviken når han får høre «What happened to JonBenet Ramsey ?» uten å være forberedt.

Mange takk til den kreative og spøkefulle NTNU-provokatør for å ha bidratt til å skape stor oppmerksomhet rundt et av samfunnets aller viktigste temaer nå.

Jeg tviler på om Nyhetsspeilets travle redaksjon ville ha klart dette helt på egenhånd.

0 Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Sjefen for Statens Strålevern (de som verner strålene)?

Hahaha, kødder du? Det er liksom som å spørre en 5 åring. Vet du hva Statens strålevern er?
Så svarer 5 åringen med å tenke «humm, de heter jo strålevern, så det betyr nok at de verner strålene!»

Her man, les fasisten!

Statens strålevern er landets fagmyndighet på området strålevern og atomsikkerhet. Strålevernet sorterer under Helse- og omsorgsdepartementet, men skal betjene alle departementer i spørsmål som angår stråling.
Ansvarsområde:
Statens strålevern har forvaltnings- og tilsynsansvar ved all bruk av strålekilder i medisin, industri og forskning, og med de to forskningsreaktorene i Norge.
Statens strålevern overvåker naturlig og kunstig stråling i miljø og yrkesliv.
Statens strålevern skal øke kunnskap om forekomst, risiko og effekt av stråling. Dette gjelder blant annet innen radioøkologi og medisinske effekter av stråling.
Statens strålevern leder, har sekretariat og operasjonslokaler for den nasjonale atomulykkesberedskapen.
Statens strålevern har standardlaboratorier for måling av stråledose og radioaktivitet.

0Svar

12 år siden

Singoalla

Abonnent

Singoalla

Ja, helt riktig, Statens stålevern er de som verner strålene! Nettopp..

Dette har jeg sagt mange ganger før, også tidligere i denne artikkel. Det kan man si når man vet hvordan tilstandene er på det området i Norge..

Om jeg skal si hvem jeg siterer i dette, så er det Sissel Halmøy som pleier å si dette, og hun vet virkelig hva hun snakker om.. Hun begrunner dette i sine foredrag på en glimrende måte, med faglig tyngde og kunnskap så det holder. Hun har lest gjennom det jeg har skrevet tidligere når jeg har referert til henne. Hun sa alt jeg skrev var ok og tillot meg å sitere henne videre slik.

Så.. den lille snille ulven har helt rett i dette, og også ang Mind Control.. Everything is upside down..
Eller mye iallfall er snudd opp ned. Det som sies å være der for å verne oss, er i noen tilfelle instanser som fører til det motsatte f eks ved å sette grenser for stråling som er helt på trynet.. Hvordan disse grensene settes ble avdekket i et Brennpunkt-program for noen år siden.. de som setter de grenser er i høy grad inhabile, i noen tilfeller ganske gale.. Mannen som de legger aller mest vekt på som ekspertise, mener at man ikke bør varme opp luften i husene, men istedet bruke micobølge-teknologi til å sende inn radioaktiv stråling som varmer opp våre kropper på samme måte som mat varmes i micro…

Splitter pine gal og totalt uansvarlig selvsagt, men slike folk hører de på!
Om noen har tid og kan finne frem det aktuelle brennpunkt-programmet, de ligger alle på nett.. så kan de jo se det og legge en link her et sted 🙂

Her er noen linker ang Sissel Halmøy, en sann autoritet på området 🙂

http://www.nmf.no/render.aspx?pageId=4&articleId=1436

http://www.dagensit.no/kommentarer/article1231732.ece

http://www.aftenposten.no/helse/article1286798.ece

0Svar

12 år siden

Skribent

Kjetil S

a187

Synes det er fint du deltar her jeg. Liker når såkalte «skeptikere» øser av sin uendelige visdom ned på oss stakkars fortapte sjeler.

Altså, seriøst, alle kan da gå inn på Statens Stråleverns sider å klippe ut det du la inn over her. Det interessante er at du mener at DETTE ER SANT FORDI DE SIER DET ER SANT.

Hehehe, for en herlig pubertal naivitet.

0Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Altså nå begynner jeg å bli rimelig lei at du kaller meg pubertal, for det er jeg ikke. Jeg er 25 år så det kan vi stoppe med nå!

Og hvorfor går dere utifra det verste alltid? HVORFOR skal statens strålevern juge?

Hvorfor MÅ det alltid være en jevla konspirasjon?
Jeg anbefaler deg å ta deg en tur hos SSV og spørre pent om du kan være med dem 1 dag og se hvordan de jobber.
Da vil du se at det er NORMALE mennesker som jobber fra 9-16.

Det er ikke noe superduperhemmelig rom med blå krystaller og aliens. Det er et VANLIG kontorlandskap med ingenører,analytikere og forskere som jobber med stråling.

0Svar

12 år siden

Skribent

Kjetil S

a187

Vel, om akkurat DU er så veldig pubertal kan jeg ikke vite. Jeg synes imidlertid at freakforumet har sterke innslag av pubertal atferd. Men, la oss ta en saklig debatt:

Dine spm:
Og hvorfor går dere utifra det verste alltid?
HVORFOR skal statens strålevern juge?
Hvorfor MÅ det alltid være en jevla konspirasjon?

Alt MÅ ikke være en konspirasjon. Strålevernet lyver ikke nødvendigvis. Det er ikke poenget. Jeg har bare den innstilling at jeg er skeptisk til absolutt ALT jeg blir fortalt, enten det kommer fra offentlig hold (faktisk særlig da), fra selgere, fra vitenskapen (http://www.publications.parliament.uk/pa/cm200910/cmselect/cmsctech/memo/climatedata/uc3902.htm), fra politikere, fra «alternativmedia», fra mainstream media etc. Dette betyr ikke at jeg er paranoid eller en konspirasjons-nutcase. Tvert om, jeg bedriver det alle, særlig mennesker med noenlunde utdannelse, burde bedrive: Kildekritikk.

Jeg anerkjenner at der det er mennesker involvert finnes det en agenda. Hvilke mennesker har IKKE en personlig agenda? Svært få mennesker er altruistiske, 100% ærlige og oppriktige. Jeg anerkjenner at der det finnes makt, der finnes maktmisbruk. Jeg anerkjenner at de som har makt, aldri gir denne fra seg frivillig og gjør hva som helst for å beholde sin makt og status. Jeg anerkjenner Machiavellis prinsipper. Jeg anerkjenner Max Webers postulater om byråkratiet. Etc etc. Kombinert gjør dette at man skal være relativt hjerneskadet om man lever i den villfarelse at det «politisk korrekte» er det korrekte. Hvordan KAN det være det korrekte?

Spørsmålet du burde stille deg er: Hvordan kan det ha seg at flere og flere blir skeptiske til «det politisk korrekte»? Vi lever i et stadig mer opplyst samfunn. Kan det være at opplysningen fører til at maskene faller? Er det kanskje derfor man i disse dager opplever et sterkere og sterkere press på å få regulert Internet? (http://www.information.dk/226459)

Eller er du kanskje av den oppfatning at alt som er «offentlig godkjent» er sant? At det aldri noensinne har eksistert skjulte agendaer? At det aldri har hendt at myndighetene har løyet til sin befolkning?

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Kan ikke dere Freaks gå til bake å leke på deres eget forum, i stedet for å forsure dette stedet. La de som har lyst til å gå ut av boksen for å tenke nye tanker være i fred. Det er faktisk mange som har sett at sannheten ikke alltid er det den gir seg ut fra å være, og det er fortsatt tabuer i land og sammfun som ikke liker dagslys. At det er mange skulte agendaer er det vel liten tvil om. At en gruppe mennesker har behov for å styrke sitt ego ved å lure andre annderledes tenkende til å miste sin troverdiget, er en urgammel hersketeknikk. Men det er alltid noe å lære. Det Norske samfunner er basert i stor grad på tillit, det går jo ikke altid så bra, men det må jo være lov å holde på noen grunnverdier. Jeg ønsker våre unge fremtidige matematikere og fysikere en lys og produktiv fremtid. Lev livet, løs gåter, finn ut bra ting som er til det gode for menneskeheten. For gudsskyld ta med dere hjertet i det dere gjør, kunnskap er makt, med makten følger et ansvar, og et verktøy, som hver og en av dere kan bestemme selv hvordan dere vil bruke det. Til profitt eller til det beste for alle. Det er uomtvistelig at de fleste leger og advokater starter studiene sine med en indre overbevisning, men ikke alle blir snille gutter og jenter… Hilsen en som heller vil være litt paranoid, enn håpløst naiv.

0 Svar

12 år siden

Tufsetom

Abonnent

Tufsetom

Er det ikke bare positivt å få muligheten til å skjerpe sansene sine litt da? Ikke legge seg så forferdelig bakpå, selvironi er et stikkord her….;)

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Jo da, for all del, jeg sier jo det, det er alltid noe å lære, også av dette 😉

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Selvironi er viktig, selvinnsikt også. Dessuten er selvrespekt en helt nødvendig egenskap å utvikle, ikke minst for å vise andre respekt. Men akkurat nå er det selvrespekten min som trigges. Fordi jeg missliker å bli utsatt for misjonering, enten det er nyreligiøse eller nyutdannede studenter, som utviser et så stort engasjement for å omvende ikke troende. Når det er sagt er det helt natulig at mennersker som har funnet sin lidenskap, vil innta en holdning i nærheten av; Jeg har sett lyset, nå skal jeg ut å redde verden. Det roer seg etterhvert, men alle nyreligiøse kan være litt slitsomme for omgivelsene før det lander og begynner å få bakkekontakt. All fanatisme forøvrig ser jeg på som farlig, uansett fag eller leir ! Vi balansere alle på en knivsegg gjennom livet, det er ikke til å unngå at man ramler ned avog til.

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Så tilbake til stråling; her er en link over mobilstråling, fra Tyskland. Norske myndigheter har ikke tatt seg bryet ;-(
http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.6239828

Syns det passer å nevne at vi har en ny type uføre mennesker som er så sensitive at de ikke kan gå ut av sitt eget hjem fordi de blir så syke av strålinger, jeg har selv gått i klasse med en som måtte slutte selv om hele klassen slo av alt utstyr de hadde, klarte hun ikke veien dit. Snakk om å bli fengslet ! Stakkars mennesker ;-( Likevell holder statens stråvern på at folk flest trenger ikke bekymre seg.

Nå vet jeg ikke hvilken link du tenkte på Singoalla men her er i hvertfall en link til brennpunkts innslag, med det klingende navnet; Ha en strålende dag.

http://www.nrk.no/programmer/tv/brennpunkt/1.6697838

0 Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Humm greit. Vanskelig å overbevise dere.

Men greit, her har jeg løsningen for dere. Alle på NS betaler utdanning til en enkelt individ på UiO.

Utdanningne vi satser på er:

http://www.fys.uio.no/studier/ velg og vrak!

Etter 6 år, skal vedkommende med mastern overtale resten av krystallfolket her!

Hvis du mener at det er en person med en akutt sykdom relatert til stråling så foreslår jeg at du tar kontakt med helsevesenet umiddelbart. Det er en veldig enkel undersøkelse man gjør for å sjekke strålenivået hos mennesker!

Hvis ikke dette er bullshit da. Og du svarer «Leger er ikke til å stole på, de jobber for nWo»

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

En ting til A 187. Eller skal jeg kalle deg Mr/ Mrs Gamma-Glysidoxypropyltrimethoxysilane ?
Kan du avstå fra å segmentere? Krystallfolk, og at du insinuerer at jeg ikke stoler på Leger ? Vi trenger alle mennesker, alle fagfelt ! Jeg skulle bare ønske at vi kunne trekke litt samme veg for å oppnå resultater. Jeg skal avstå fra å segmentere deg. Jeg har også hatt en tur innom BI, så jeg er ikke helt ubesudlet, har også overværet noen forelesninger på Blindern. Jeg er også utdannet Healer, å nå skal jeg gi din muligens understimulerte hjerne noe å tygge på. Jeg kan bare love deg på tro og ære at jeg ikke lyver ! Hvordan er det mulig, jeg satt å gav healing til en klient, klienten hadde en kjempestor åreknute på innerste ledd av venstre ringfinger oppe på håndbaken. Healing er energi, og lar seg styre med intensjoner samt tanken! Jeg focuserte på åreknuten og ba om at den måtte bli fjernet. Jeg så med mine egne to fysiske øyne at den forsvant, sakte med sikkert ble den borte !! Du må gjerne stemple meg som hocygochy, men du kan aldri fjerne erfaringen fra mitt sinn. Jeg har jo også et vitne- klienten- som måpene stirret ned på hånden sin! Nå er det ikke slike mirakler jeg/vi utretter til daglig, men jeg fikk se at det var mulig. Jeg prøver ikke å omvende deg heller, jeg bare sier; I need my space! Denne opplevelsen og andre gjør at jeg ønsker å undres over ting, se forbi det som kan bevises! Strekke bevisstheten min ennå lenger ! Jeg har en stor omgangskrets med alt fra medium, til psykologer, økonomer, statsvitere, lokal politikere, ingenører, og kunstnere bar for å nevne noen.Vi kan faktisk snakke sammen og opplyse hverandre uansett fagfelt. Nå ble dette litt vel personlig muligens, men du skal slite med å finne en bås du kan sette meg i !

0Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Altså jeg ser ingen hensikt i at du nevner at du har blitt besudlet av BI og hatt noen forelesninger på Blinder. Så lenger du ikke direkte skriver HVA du har hatt forelesninger i. Så er det ikke relevant!

Videre. Du sier at du er utdannet «healer». Hva mener du med at du har utdanning innen healing?
Du vet, jeg kan godt ta en 2 ukers kurs og kalle meg selv en healer.
Det kreves heller ikke noe utdanning for å bli healer, dvs du kjenner ikke kroppens fysiologi og oppbygning biologisk sett. Det er derfor healere ikke er anerkjente. Det er en alternativ «behandling» som jeg er veldig kritisk til.

Hvem som helst kan kalle seg en healer, og hvis vi ser på markedet så kan vi se hvor useriøst faktisk dette er.
http://www.nifab.no/behandlingsformer/healing/bakgrunn

Det kan også være direkte helsefarlig, men tanke på folk som avstår fra riktig medisinsk behandling til å velge healing som en siste utvei. Vi har jo ikke glemt godeste NS redaksjonen som støttet dette.

Videre, du har ingen kompetanse for å kalle min gjerne understimulert. Det kan hende jeg har en PhD i avansert kvantemekanikk. Det kan også hende jeg bare en datanerd som spiller WoW dagen lang og ikke vet bedre. Men igjen, du kan ikke utale deg om dette. Jeg driver jo ikke å disser den hokuspokus healingen din.

Det er jo ikke medisinsk sett bevist at healing fungerer!

Jeg bare ventet til at du skulle komme med en påstand. Du sier her, jeg siterer:
«Jeg focuserte på åreknuten og ba om at den måtte bli fjernet. Jeg så med mine egne to fysiske øyne at den forsvant, sakte med sikkert ble den borte !! »

Ok, dette er en PÅSTAND.
Kan du bevise dette?

Hadde det vært så vanskelig for deg å sette opp en kamera som dokumenterte dette sånn at du hadde håndfast bevis på det utennom din påstand?

Det som er bra med vitenskap. Du har en påstand som du må bevise. Der feilet du max og fortsetter videre med å fortelle hvor stor kundegruppe du har. Hva ville du oppnå med dette?

Du startet med å være personlig, jeg avslutter dette.

Jeg setter deg i båsen:

Healer-Ikke bevist- Mangler medisinsk forståelse- Liker å være noe du ikke er- Gir folk falske forhåpninger!

🙂

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Kjære a 187.

Hvorfor er det så viktig for deg å overbevise!

Kan du med din fagkunnskap og intelligens fortelle meg hva som skjedde over Moss i går kveld.

Kan du fortelle meg hvorfor NASA har så stor aktivitet på Svalbard, med antenner, radarer, Eiscat osv. Når det står i Traktaten at øygruppen ikke skal huse noen form for militær aktivitet.

Eller kan du fortelle meg Hvorfor Sigbjørn utviser handlinger som tendenserer til desperasjon, siden han investerer 10 dobbelt i regnskogsværsting fond, når vi samtidig sender bistand til å redde den. Eller at han foreslår økt skatt for pensjonister, sette ned barnebidrag, sykelønnsordninger og debatter. Få de syke i arbeid! Greit nok, men hvilke arbeidsgivere vil ha folk som går for halv maskin og knapt nok fordi de er syke.

Hun du foreslår undersøkt av leger pga stråleskader, er undersøkt. Hun er ufør ! Dvs, så vanskelig som det faktisk er å bli ufør i dag, at hun er endevendt av forskjellige leger og spesialister. Jeg må understeke at hun er det også mot sin vilje! Det finnes mange av dem, faktisk. Det er tilogmed en liten gutt på Ekeberg i Oslo som må gå i heldekkende drakt fordi han ikke tåler stråling fra en liten mobiltelefon en gang.Jeg vet ikke hvem han er men han ble brukt som eksempel i et foredrag fra nettopp en foredragsholder fra Statens strålevern. Å jeg skulle virkelig ønske a187 at det var BS! Men det er desverre ikke det! Kan du forestille deg hva slags fengslet liv de lever!

0 Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Altså, jeg vet dette er unødvendig til de grader.

Ingen av dere vil skifte mening av det jeg sier. Men jeg føler min plikt som menneske å opplyse andre om at verden ikke ender i 2012 og hvorfor ødelegger dere tilværelsen deres med å stresse og utforske en løgn. Samtidig dere overbeviser andre enkle mennesker med løgner og tull.

Freakforum brukte deres egen strategi på dere. De plantet en løgn, som hvilke som helst oppegående person ville ha googlet og sett det. Men utennom dere. Fordi dere er så sykt besatt på å se en sammenheng mellom en konspirasjon og verdenen bare for å gjøre den enkle tilværelsen deres lettere og forståelig.

Ja jeg vet, jeg bør egentlig «Live and let live» men jeg velger å forsøke litt til.

AKKURAT DETTE JEG MENER!

HVA SKJEDDE OVER MOSS IGÅR?
HVOR HAR DU DET FRA AT NASA HAR ØKT SIN AKTIVITET PÅ SVALBARD?

kilder? fakta?

Hvis man leter en konspirasjon, så vil man finne det!

0Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Greit gi meg navnene til disse individene du mener sliter med stråleskader i Oslo. Så skal jeg ta kontakt med SSV, kommunen og noen fysikere for å undersøke dette nærmere!

0Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Sjekk Moss avis.
Selvsagt kan jeg ikke utlevere deg navn. Goes without saying.Jeg nevner ingen steder at de er stråleskadd, de er sensitive, overømfindtlige!
Jeg antyder at du har en understimulert hjerne ut fra tid og ressursbruk på nettopp dette her!
Jeg utelater fagområder med hensikt, jeg er ikke lenger så opptatt av titler og grader.
Du kan jo se på Videoen som ligger her av den finske Dr. Luukanen, hun har titler så det ljomer etter. Hjelper det deg? Øker det troverdigheten?
Selvsagt gjør det ikke det.
Du må nok bare avfinne deg med at vi er og blir uenige, og ser verden fra totalt forskjellig sted.
I ll rest my case, Jeg føler at jeg allerede har brukt alt for mye tid på dette.

0Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

Du må huske at det ikke eksisterer et eneste menneske som klarer så mye som å lage en levende celle, langt mindre få millarder av celler, og av forskjellige typer, til å fungere sammen. Du må huske at uansett tittel og CV, doktorgrader og forskerstatus, så er alle pur amatører når det gjelder å forstå hvordan levende organismer fungerer, og langt mindre vite hva en sjel er som er i interaksjon med det biologiske.

0Svar

12 år siden

Blue

Abonnent

Blue

Da jeg kjørte hjem fra jobb i går i Sandefjord ca kl 17:05 så jeg at det lyste i himmelen til venstre for solen et godt stykke fra solen så det var ikke solen som reflekterte og det var som om det var en ekstra sol bare mindre med et regnbuefarget spekter rundt seg og den hadda da i dagslys samme lysfarge som solen.Lyset var bak de store mengdene med tynne rester av chemtrailsskyer som hadde blitt spred gjennom hele dagen i stort omfang.Mens jeg kjørte kom det et fly i fra syd og et i fra nordvest og dannet en kjempe stor «trekant» av chemtrials uten bunn mens et tredje fly sluttet «trekanten» slik at det så ut som en perfekt synkronisert stor A med streken høyt oppe.Bare 15-20minutter etter dette slo det inn ganske tett tåke i fra havet.(Ser ikke bort fra at det kan være stråling fra satelitt med stråle teknologi for værmanipulasjon)
At det er tilfeldig at 3 fly samtidig også lager et slik synkronisert mønster er ikke tilfeldig etter mitt syn og det lages relativt ofte lignende mønster ukentlig.Og det som også er spesielt er at hver dag denne uken rundt dette tidspunktet er det et eller flere fly som kommer fra syd i havet som starter en nesten loddrett stigning, mens det sprøyter ut chemtrails på samme sted fra Larviks området er nok heller ikke tilfeldig og når det har nådd en viss høyde og flater ut blir den hvite halen borte enda flyet er i en større og mest sannsynlig kaldere og ideell høyde for damp fra flymotoren.Hvorfor skal et fly som kommer fra havet plutselig starte en loddrett stigning på flere tusen fot på samme sted daglig og det er langt fra nærmeste flyplass der det kommer fra og det kan umulig være et passarsjerfly med en slik bratt stigningsgrad.Det var synd jeg ikke hadde med et kamera,men jeg tror lysfenomenet er det samme som ble observert i Moss 2 timer senere bare da var det mørkt og solen hadde gått ned og det lyste mer rødaktig i mørket.Hvis jeg skal tro noe om dette tror jeg det har med at de forsøker og hindre mer nedbør i form av snø og at chemtrail leder stråler som varmer opp atmosfæren mere enn normalt som bare av solen.De begynner å bli desperate for å holde liv i bløffen om global oppvarming og de trikser selv med tepraturen på målestasjonene her i Vestfold.Det har vært -6 grader eller kaldere hver natt siden januar på min gradestokk, mens det på målestasjonen som ligger høyere er 2-5grader feil i pluss favør i forhold til reell tempratur.Har vært tilstede på samme sted som målestasjon i bil med tepraturmåler som viste -10 grader mens det stod -5 grader i værmeldingen til storm tidlig på morgenen før solen stod opp i Aftenposten.Mulig de har tempraturmåleren i en garasje kansje?
Det som også har hendt de siste årene er at fler og fler har fått øyne opp for orgon energi som gjør at «strålevåpnene» ikke fungerer.Har selv prøvd dette og det virket så godt at det til å begynne med var litt skremmende,men det må selvoppleves for å forstås som denne nye gifteren(betyr gi gave)fra Japan nå opplever. http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=6561#p6561
De samme opplevelsene er bekreftet av tusenvis jorden rundt.Virker kansje komisk men det komiske er at en ting som koster 10-20kr å lage skaper en energi svingning som slår ut værmanipuleringsutstyr til mangfoldige millioner.

0Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

«At det er tilfeldig at 3 fly samtidig også lager et slik synkronisert mønster er ikke tilfeldig etter mitt syn og det lages relativt ofte lignende mønster ukentlig»

Klart som blekk det her.

0Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

Over Trondheim og Midt-Norge fløy syv fly på kryss og tvers og tåkela hele himmelvevingen, og det skjer relativt ofte, Massiv chemtrail spredning i Trondheim 9. desember 2009, fra syv fly.

0Svar

12 år siden

boleole

Abonnent

boleole

Hei Tove
Jeg vil bare gjøre oppmerskom på en liten detalje. Det er ifølge nrk.no «339.200 personer uføre i Norge. Dette betyr at 11 prosent av den yrkesaktive delen av befolkningen mottar uføreytelser fra Nav»

Det er ikke så vansklig å bli det. Det hadde også vært fint med en link om gutten som ikke tåler mobiltelefonstråling.

Ha en flott og rik dag

0 Svar

12 år siden

Tove

Abonnent

Tove

Hei lille boleole filibombombom.

Beklager, jeg gikk ut fra at de aller fleste snakker engelsk i disse dager.

I rest my case, betyr på lett norsk, at jeg ikke gidder å leke med dere mere.

Gå å lek med vennene dine du. Der treffer du de på din egen alder…

Med ønsker om en hyggelig kveld.

0Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Oversettelse: Jeg har ikke belegg for mine påstander, velger derfor å stikke hodet i sanden framfor å føre diskusjonen videre.

0Svar

12 år siden

millicent

Abonnent

millicent

La oss være enige om å være uenig.
Ingen grunn til å forkludre kosestunden med fakta.
Dask på lanken til deg sjokomelk. Skjerp deg.

0Svar

12 år siden

Moderator

smurfen

Oversettelse:
Jeg er psykopat og takler ikke at kvinner ikke er meg lydig i ett og alt
Får jeg ikke tappet en kvinne for energi samt og psyke henne helt ned så forblir ikke mine syke lyster tilfredstilt som igjen medfører store smerter i mitt lille patetiske hode!
Hilsen sjokotrollet

0Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Er man psykopat når man påpeker feil eller svakheter i argumentasjoner? Er det kvinnefiendtlig å være uenig med en kvinnelig debattant? Eller for å si det på engelsk: If you can't stand the heat, get out of the kitchen.

0Svar

12 år siden

Skribent

Reidun Carstens

Det kan synes som om ingeniøren / varsleren som sendte Armin fake e-poster ble gjort i et forsøk på å sette troverdigheten til Nyhetsspeilet i et dårlig lys samt latterliggjøre Mind Control.
Dette er ingen positiv handling, ikke minst med tanke på de svært så mange som er blitt offer for Mind Control.

Siden tidlig på 1980-tallet har de fremste av USA's forskere deltatt i det som heter psykotronisk forskning…denne besto i at man kunne få bestemte hjerneceller hos rotter til å utløse et stoff som lammet hjernen og frambrakte død. Dette bare ved hjelp av et svakt elektronisk signal.
Dr. Eldon Byrd åpnet mye av hemmelighetens slør rundt dette i et foredrag han holdt i The American Association for Psychotronic Research i 1984. Byrd følte at han med sin uhyggelige viten var forpliktet til å fortelle og advare om farene ved dette.

Det beryktede Pandora-prosjektet ble ledet av Dr. Ross Adey ved Brain Research Institute of the Univesity of California—finansiert av CIA. Her fant man ut at når spesielle svake signaler ble sendt mot menneskes hjerne, provoserte signalene fram ulike sinnsstemninger og adferd, delvis av patologisk karakter. Det innebar at menneskehjernen ble fjernkontrollert via ekstremt lave frekvenser overført som pulsmodulerte mikrobøleger / ELF-signaler. Disse kan fremkalle såvel positive som negative sinnsstemninger. De negative er : Sinne, angst, fortvilelse, forvirring, angst, sorg, ubarmhjertighet, , raseri, terror, grusomheter med mer.
Det kan fremkalle epilepsi, det kan inntre store søvnforstyrrelser, kraftløshet og hjertekramper.

I Norge er det også drevet forskning og eksperimenter innenfor hjernekontroll. TV 2 tok opp dette i Rikets Tilstand, i et program som ble sendt 22.11.00. Disse eksperimentene ble utført i et nært samarbeid mellom CIA i USA og regjeringen i Norge. På lavere nivå i helsevesenet visste man ikke hva som foregikk.
Er det ikke noen som lurer på hvorfor det dukker opp så mange » nye diagnoser » innen psykiatrien ?
Hvorfor så mange innleggelser ? Og hva skjer bak de lukkede dører ?

De som var involvert var bla. overlege Carl Wilhelm Sem-Jacobsen, som var aktiv i USA`s romfartsprogram.
Gerhardsen- regjeringen og den amerikanske regjeringen støttet forskningslaboratoriene på Gaustad. Ford-stiftelsen sørget for at forskningen kom igang.

-Målet med forskningen var å kontrollere den menneskelige vilje, fortalte sjefspsykolog ved Gaustad sykehus, Per J. Isdahl til TV2.
Sivilingeniør Per Hals, var en av mange nordmenn som var involvert i denne forskningen. Hals utviklet elektronikk for José Delgado ved Yale-universitetet på 60-tallet.

Ifølge dokumentene som TV2-Rikets Tilstand viste til, engasjerte Statsminister Einar Gerhardsen seg også i arbeidet med eksperimenter på hjernekontroll på mennesker. 6. desember 1956 bestemte ledelsen for Fords forskningsprogram seg for å innvilge 150 000 dollar til Gaustad sykehus. Pengene skulle brukes til å «studere den elektriske aktiviteten dypt inne i menneskehjernen». Støtten ble gitt til Ørnulv Ødegård og Carl Wilhelm Sem-Jacobsen, og pengene ble satt inn i en amerikansk bank. Dette var i utgangspunktet i strid med norske valutabestemmelser, men Gerhardsen regjeringen ga støtte til etableringen. Gaustad direktør Ødegård sendte takkebrev til Ford stiftelsen. Einar Gerhardsen sørget for å opprette en overlegestilling for Sem-Jacobsen på Gaustad sykehus. Sosialminister Gudmund Harlem ( for øvrig landsmoderen Gro's pappa ) og helsedirektør Karl Evang sørget for at finansminister Trygve Bratteli godkjente opplegget. Begrunnelsen for eksperimentene var at de angivelig skulle være redd for at andre land kunne ha kommet lenger i forskningen og utviklingen av hjernekontroll. De begrunnet det med «rikets sikkerhet».
For et sammensurium !

Elektroder ble satt inn i hjernen til spedbarn i 1946 uten foreldrenes viten. På 50 og 60 tallet ble elektriske implantater satt inn i dyr og mennesker. Særlig ble dette ofte gjort i USA, i forbindelse med forskning på kontroll av menneskelig oppførsel, hjerne og kroppsfunksjoner. Hjerneimplantater ble innoperert i 1974 i staten Ohio, U.S.A., og også i Stockholm, Sverige. Å kontrollere hjernefunksjoner og tanker ble et viktig mål for det militære etterretningsmiljøet.

Har noe menneske noen gang rett til å stille seg over andre mennesker og eksperimentere med dem uten deres viten og samtykke? Hvorfor lar vi noen få lov til å utføre slike groteske eksperimenter som dette? Og hva slags menneskesyn er det disse individene som er ansvarlige for eksperimentene innehar? Det kunne like gjerne vært deg det skjedde, eller dine barn i framtiden, siden videreutviklede former for eksperimenter pågår i dag.

Jeg vil også henvise til Maarit Hanssen's innlegg her på Nyhetsspeilet : «Bakgrunnen for tankekontroll »

For de som vil grave litt dypere i materien vedlegges noen linker.

http://www.bibliotecapleyades.net:80/esp_sociopol_mindcon.htm

http://www.educate-yourself.org/mc/

http://www.wanttoknow.info:80/mindcontrol

Her er den rystende historien til Cathy O'Brien :

http://video.google.com/videoplay?docid=-7461738120783343519#

Jim Keith ( 1949 – 1999 ) beskriver teknologien i sin bok ‘Mass Control'

Boken er i sin helhet å finne ved å google navnet Jim Keith :
Mass Control: Engineering Human Consciousness Av Jim Keith.

0 Svar

12 år siden

Ingvar

Abonnent

Ingvar

Eg prøver å stilla nokre grunnleggjane spørsmål til Nyhetsspeilet og er ganske skuffa over at kommentaren min ikkje vart lagt ut.

I artikkelen står dette: «Personen mener “israel-kritikk” er jødehat».

Eg spør: Kva er det de ser ved det israelske samfunnet som gjer dette landet verre enn andre land i verda?

0 Svar

12 år siden

WilhelmG

Abonnent

WilhelmG

Det er i all vesentlighet ikke mitt bord å besvare dette, klarer likevel ikke helt å styre meg. Ordene vil ut. Jeg kan ikke snakke på vegne av Nyhetsspeilet eller artikkelforfatte. Jeg er en relativt ny besøkende og kan på intet vis si meg enig i hele den virkelighetsoppfatningen Nyhetsspeilet formidler. Det jeg likevel _kan_ si, er at til tross for at jeg ikke nødvendigvis omfavner alt som står skrevet, takker jeg Nyhetsspeilet for å utvide min horisont og erkjenner at NS har bidratt til et økt metaperspektiv fra min side. Det har definitivt sin verdi.

Så til saken – Israel.
Kort fortalt er Israel en okkupasjonsmakt (siden 1967) som metodisk undertrykker et folk og gjennomgående bryter menneskerettighetene på Vestbredden og Gaza.De overser elegant enhver politisk traktat ift nybygging, bryr seg lite om kritikk og ser ut til å slippe unna med det. Det gjør ikke Israel verre enn andre okkupasjonsmakter, men iom tette bånd til vesten i tillegg til at Israel faktisk er et demokrati legger et grunnlag for at vi forventer mer.

Et nylig eksempel på hvor ekstreme Israels overgrep kommer godt frem ved at til og med norske biskoper (som eller er rimelig upolitiske) vurderer å oppfordre til boikott av Israel grunnet overgrepene på Vestbredden og Gaza:

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2851168.ece

Jeg vil fremheve spesifikt at jeg overhodet ikke har noen skepsis ovenfor det jødiske folk. Jeg forventer bare mer av Israel politiske og militært. Heldigvis finnes det krefter i Israel som opponerer mot sitt eget lands okkupasjonspolitikk. Nydelige eksempler på dette er bestemødre for fred, og de såkalte refusnicks. Siste er unge mennesker som nekter å tjene militært på okkupert grunn av medmenneskelige og politiske motiver. Som oftest fordi de mener okkupasjonen bidrar til økt terrorfare på egen jord. Undertegnede støtter dette synet fullt ut. Nektingen kan synes ordinært, men i Israel er unge mennesker som opponerer mot systemet en liten revolusjon. Således er det et viktig steg på riktig vei.

0Svar

12 år siden

Skribent

Kjetil S

Det er vel egentlig feil spm å stille. Jeg tviler på det israelske SAMFUNNET er stort verre enn andre samfunn. Styresmaktenes politikk derimot. Og handlingene som springer ut av politikken ikke minst. Der har vi en sak…

0Svar

12 år siden

ye

Abonnent

ye

SLEEPING BEAUTY, GRILL-FLAME, CHATTER, ARTICHOKE, PANDORA , MKULTRA

Senate Hearing August 3, 1977

«Major Edward Dames, formerly with the Pentagon's Defense Intelligence Agency until 1992, was a long-serving member of the highly classified operation GRILL-FLAME,……

..Dames stated that «The U.S. Government has an electronic device which could implant thoughts in people.»

«…there are 149 MKULTRA subprojects, many of which appear to have some connection with research into behavioral modification, drug acquisition and testing or administering drugs surreptitiously.»

http://dagmar.lunarpages.com/~parasc2/ds/documentslibrary/documents/mkultrahearing/index.htm

TOWARD A PSYCHO-CIVILIZED SOCIETY
»
As far back as 1969, Delgado predicted the day would soon arrive when a computer would be able to establish two-way radio communication with the brain — an event that first occurred in 1974. Lawrence Pinneo, a neurophysiologist and electronic engineer working for Stanford Research Institute (a leading military contractor), «developed a computer system capable of reading a person's mind. It correlated brain waves on an electroencephalograph with specific commands. Twenty years ago the computer responded with a dot on a TV screen. Nowadays it could be the input to a stimulator (ESB) in advanced stages using radio frequencies.»

http://dagmar.lunarpages.com/~parasc2/articles/0797/em1.htm

THE SECRET ORIGINS OF SCULL & BONES
The story begins at Yale…..

http://dagmar.lunarpages.com/~parasc2/articles/0997/skullbones01.htm

0 Svar

12 år siden

baugen

Abonnent

baugen

Et spørsmål til a187: Hvorfor blir ikke Cathy O'Brien saksøkt for ærekrenkelser, tror du?

«Bush (SR) attempted to sell Cheney on the idea of pedophelia through graphic descriptions of having sex with Kelly. Both were already sexually aroused from drugs and anticipation.» (side 196 i «TranceFormation of America.)

Side 116: «As was customary with Project Monarch slaves, her marriage to her handler equated to marriage to her mind-control owner, U.S. Senator Arlen Spector. The «wedding» I was forced to participate in was for pornography purposes only, and it took place in Arlen Spector's Conneaut Lake house in Pennsylvania.» (Arlen Spector kan ofte ses på TV f.t.)

(side 172) «When Bill and Bob Bennett together sexually assaulted my daughter , Kelly, and me at the Bohemian Grove in1986, I had already known Bill Bennett as a mind-control programmer for some time.» (Bill Bennett har skrevet «Book of Virtues» men unngikk å nevne pedofili som dyd! Jeg unersøkte!)

(side 124) «I carried out the drug transaction as ordered, the whole deal lasting a couple of minutes. A buffet was spread in the courtyard of The White House Inn at 4:00 PM just as Buffett said it woul be. But due to the food and water deprivation necessary to maintain my mind-controlled trance, Houston forbid me from carrying out this last part of (Jimmy) Buffett's instructiones.»

(side 103) «As Byrd's «own little witch» (sex slave) I would also become involved in covert government operations.» (Senator Robert Byrd er den eldste senatoren f.t. Han var i sin ungdom medlem av KKK!)

a187—kunne du hjelpe til å få noen av disse kjeltringene arrestert? Kan du få norske aviser interressert?

0 Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Kanskje Cathy O'Brien har blitt diagnostisert som en person med paranoide vrangforestillinger? Å saksøke en slik person for æreskrenkelser blir litt feil, så lenge det er klart at vedkommende ikke er ved sine fulle fem.

0Svar

12 år siden

Balle Clorin

Abonnent

Balle Clorin

Hvorfor er det i heading valgt å skrive «varsler» i anførselstegn? Hvorfor er det i headingen valgt å skrive at denne varsleren «spøker» om…? Er det fordi dette er en ikke-sak?

0 Svar

12 år siden

WilhelmG

Abonnent

WilhelmG

Yepp, om du leser saken fra begynnelse til slutt vil det fremkomme av den redigerte versjonen. En eller annen 1.års Ingeniørstudent som i sitt egosentoniske virkelighetsbilde ønsket å vise hele verden hvor «flink» han er. Åpenbart en pubertal fjott, og jeg utfordrer herved vedkommende til å stille opp på en Mensatest med meg. Er du med? : )
Det mest geniale med denne «varsleren» er selvsagt at når han om en måned eller to stryker på eksamen på ingeniørstudiet og derved ikke kan inkassere årets 60 stp, har han iallefall en forklaringsmodell på hvorfor det gikk galt. Han anvendte sin fulle intellektuelle kapasitet på vårsemesteret på å lure Armin.
I såfall – godt prioritert.

0Svar

12 år siden

Moderator

smurfen

Det er vel bare og kaste bort tid på og svare deg a187, ikke er jeg sikker på om det var min kommentar du svarte på heller utifra kommentaren din
Du fremstiller brukerene av Nyhetsspeilet som EN gjeng, det er seff helt feil, det er ikke en eneste en som leser NS som har samme meninger og tanker om alt, vi er alle selvtenkende enkeltindivider med sterke og mindre sterke meninger..
Da vil jeg nesten påstå at dem fra NTNU minner mye mer om en sekt med liktenkende individer ute av stand til og tro på andre sannheter en dem som kommer fra egne profeter
Om du vil kalle det NWO eller noe annet er helt opp til deg selv
Noen kaller det superborgerskap andre dem super rike osv
Faka er uansett at den økte globaliseringen vi ser vil føre til en verdenregjering innen kort tid på lik linje med at EU er blitt en nasjon med egen grunlov
EU er ikke noe demokrati selv om mange prøver og hjernevaske oss til og tro det motsatte
bare 2 land hadde folkeavstemming om EU og dem stemte nei, nei ble ikke godtatt
Samme med euro, 2 land hadde folkeavstemning og dem stemte nei, Lisboa avtalen likeså, 1 land hadde folkeavstemning og dem stemte nei og det ble ikke akseptert
Norge stemte nei til EU, det ble heller ikke akseptert så da tredde dem EØS avtalen over hodet på oss som på mange måte er et skjult EU medlemsskap
EØS avtalen ble sagt og være en ren handelsavtale for og så selge fisken vår til EU
Vel vi ser nå at samtlige EU direktiver nå blit tredd ned over hodet på oss, som regel får vi ikke vite noe før etter at dem er tredd i kraft sånn som med lyspæredirektivet mm

Det med Hitler og andre topp politikere er jeg helt enig med deg, med store talegaver gir dem oss falske gaver og løfter og vi biter på hver gang
Som sagt den som ikke lærer av historien er dømt til og gjenta den
Man ser det hver eneste dag, meg fagre ord om at dem vil beskytte oss mot ikke eksisterende farer så mister vi mer og mer av vår frihet og dem øker sin makt og lommebok tilsvarende
2012 handler om mye mer en flyvende hester med basuner
Nostradamus advarte oss mot faren fra Hitler, vi ville ikke lytte og alle vet hvorden det gikk, rundt 2012 er det 1000 vis av flere advarsler så vist vi ikke lytter denne gangen så er det nok for sent
En hule med plass til 2 millioner er jeg enig i at det skal vel godt gjørest og bygge med hundretusener av arbeidere samt et enormt matlager som skal rekke i 4-5 år
2012 handler om så mye mye mer en det og huskt at 2012 kommer like mye fra dem du represeterer, det er da over 20 år siden at forskerene gikk ut og advarte mot at magnetfeltet svekker seg og er i ferd med og snu samt at vi kan forvente ekstreme solstormer rundt 2011/2012, den siste tiden så har det heller vært roligt fra den kanten, man ser bare at det intreffer det dem sa ville intreffe denne tiden her
Siden dette er info Eliten har fått for lenge siden så er ikke teorien om undejordiske, undersjøiske eller måne bonkerser så fjernt, av historisk erfaring så vet vi at dem driter i oss og tenker kun på seg selv i faresituvasjoner så at dem vil redde 2 millioner passer ikke helt inn
Gjengen din krangler også seg i mellom så busta flyr, allerede før den globala kattastrofevinteren så hevdet over 30 000 forskere at den globale oppvarmingen bare var et hoax, rundt 9/11 så er det vel like mange forskere på begge sider som krangler om hver sin teori
2012 handler om en rekke teorier så vi trenger hverandre for og finne svarene vi søker
Det en ikke kan komme bortifra er at vi står ovenfor svært vansklige tider fremover
Nå skal ikke jeg fylle opp hele komentarfeltet med alle farene, det får bli opp til hver enkelt hva dem vil se
Men fakta er at det stemmer 100% frem til nå det som både forskere, vitenskapsmenn og profetier mm har advart mot
Det er bare tull og krangle om hvem som har rett og hvem som ikke har rett, det tener ingen, mange NTNU folk liker og kunne fortelle at det ikke eksiterer noen farer fremover og at alt er akkurat sånn som det skal være, når vi advarer så er dem på plass for og fortelle at det er ingenting som er farlig i verden
Men det er jo bare en del av profetiene, folk skal settes opp folk, grupper mot grupper, rike mot rike, alt skal bli snudd opp ned
En rekke falske profeter skal vilede oss, falske profeter skal hylles av massene
Vel nå er vi der at tiden er inne for og samlest og dra vogna videre sammen
Intriger oss imellom tener kun dem som bevist setter oss opp mot hverandre
Det og ikke lytte til advarsler og lytte til råd fra dem som har advart oss i tusenvis av år vil kun føre til vårs egen undergang
Vi ser nå en akslerering av kriger, sult, sykdommer, jordskjelv, økonomisk kolaps, ekstremvær osv, vi er stort sett enige om at det skyldest oss selv, dem fleste på NS mener detter er bevist politikk, dem fra NTNU mm mener det er reultat av feilslått politikk
Enten man er fra NTNU, bonde fra Kina eller hva som helst så har vi alle samme fiender og det er dem vi må stå samlet mot samt og finne løsninger sammen som vi alle kan leve med
Tiden for og advare er over, nå er det tiden for og finne felles løsninger
Det som en gang gjorde oss til mennesker var empati, fri vilje og det og vise mennesklighet, la oss stare der igjen og jobbe for hverandre og ikke for oss selv
La oss gjøre det motsatte av det våre falske profeter manipulerer oss til og gjøre
det og bygge opp fremfor og rive ned er en god start og begynne
Vi står ovenfor kun 2 valg, vi kan velge og forsette og krangle og være nyttige idioter fremover mot vår undergang eller vi kan samle oss og samle all vår peronlige visdom og lære til en stor sannhet til det beste for oss alle og komme oss videre mot en vakker verden full av endeløs kjærlighet og inteligens som vi kan gi videre til våre barn
Vi besitter alle vår egen unike inteligens, klarer vi og slå sammen all vår inteligens og forene den med både høyre og venstre hjernehavldel så er det bare fantasien som setter grenser for hvor langt vi kan nå
Isteden for og jobbe mot hverandre så skal vi jobbe sammen for hverandre
10 sammen maur kan nedlegge en mus, en million maur kan sammen felle en løve
En person kan bygge et hus på få mnd, en million mennesker kan bygge en by

La oss igjen bli til det vi ble ment for og være 🙂

0 Svar

12 år siden

a187

Abonnent

a187

Mhm akay akay. La oss starte!

a) Du er faktisk det eneste som har prøvd å svare meg litt sakelig og ikke kommer med helt på jordet påstander.
Grunnen til at jeg faktisk omtaler bruker av NS for en gjeng er jo kort og godt fordi at store deler av dere frykter 2012 og mener det er en kjempeplott som er under arbeid mot jorden akkurat nå. Det henger ikke på greip, ikke logisk eller bevis messig. Det er bare døde påstander, og du MÅ innrømme at 90% av kildene forkjempere for denne teorien kommer med. Er enten Youtube, andre konspirasjons teorier og mennesker som ikke har noe relevant bakgrunn for å svare på dette. Mye av spredningen av denne teorien går på folkemunn og dødfødte argumenter. Og dette vet jeg at du er klar over!

Eneste jeg vil se:
Er en nøytral kilde som faktisk tar for seg fakta og teoriene og undersøker dette grundig!

Du tar for deg EU saken, greit nok. Dette er en spennende debatt som gjelder Norges interesser utad. Både økonomiske,handels og forsvarsinteresser faller inn under EU. Norge gjordet saken rimelig simpelt og demokratisk. Vi hadde en folkeavstemning. Folket stemte imot EU, vi gikk ikke inn i EU. Akkurat som det skal være!

Videre til EØS.
EØS er en vinn-vinn avtale for Norge, som vi har tjent godt på. Denne avtalen regulerer samhandel og andre økonomiske forhold innen EU landene. Som gir oss like rettigheter som andre EU land. Kan nesten si det slik at vi fikk det gode fra EU og klarte å avstå fra det dårlige. EØS avtalen sikrer at vi kan eksportere våre artikler til EU land og ta en del av konkurransen.

Du må nesten spesifisere litt på hvilke EU direktiver som blir påtvunget oss, fordi jeg er ikke helt med her!

Og ærlig lyspæredirektivet er jo egentlig bare en positiv ordning som gjør at vi får mer lys av mindre strøm. Hva er galt med den?

b)
Over til Michel de Nostradame, du nevner at hans spådommer spådde om Hitler. Jeg vet ikke om du har lest boken til Nostradamus men hvis du leser oversettelsen. Så vil det første du legge merke til at hvor vage disse spådommene er. De kan nesten brukes til alt og ingenting. Det er ikke noe konkret liksom. Det er i ettertid at du faktisk han synse og si » Han spådde det» fordi da kan du bruke en aktuelle hendelse sammen med spådommene. Så vil det se ganske riktig ut.
Kort og godt, de spådommene er såpass vage og gråe at de egentlig ikke direkte spår noe som helst!

Du må gjerne legge til flere nøytrale og troverdige bevis for 2012 katastrofen! Så kan vi analysere dem sammen.

c)
Bra at du faktisk avfeier en million hule. For dette er faktisk helt uaktuelt å konstruere uten at folk legger merke til dette.

d)
2012, handler egentlig bare om årsskiftet mellom 2011 og 2012. Min spådom er at ingenting spesielt vil skje og folkene på denne nettsiden vil føle seg rimelig skutt og starte nye konspirasjonsteorier og si at 2012 var egentlig en hoax og sannheten er år 2016. Tror jeg da.

Ekstreme sol stormer? Du vet jo at forskere for 20 år siden hadde ikke samme instrumenter som de har nå. Pr dags dato har vi egne spesielle satellitter som måler og analyserer aktiviteten på solen.

Anbefaler deg å lese om SOHO prosjektet som er en aktiv prosjekt.
http://sohowww.nascom.nasa.gov/about/docs/SOHO_Fact_Sheet.pdf

e)
Morsomme delen.
Greit la oss snakke om «eliten» og teorien om mulige tilfluktsrom for elite-menneskene.

Først kan vi ta for oss. Eliten, når du tenker eliten hvem mener du egentlig da?

Jeg kan starte med å fortelle min teori da. Jeg er fullt klar over at det finnes planer om å beskytte eliten og ledelsen i tilfelle krig og katastrofe. Men jeg tror vi har ganske så forskjellige definisjoner av ordet eliten. Jeg har selv militærfaglig bakgrunn, og vet derfor at i tilfelle krig eller katastrofe så evakuerer man ledelsen til et tryggere området sånn at de kan organisere divisjoner,brigader,bataljoner til videre arbeid. Sist gang dette skjedde var under 2.verdenskrig da «eliten» eller ledelsen som blir korrekt ord. Da ble de til sikre omgivelser sånn at de kunne organisere motstand mot fienden.

Dette legger jeg i ordet eliten, men velger å bruke ordet ledelse. Det krever mye ressurser til å organisere store folkemengder.
Akkurat dette tror jeg skille oss betraktelig.

Du mener visstnok det er en annen «elite» som driver å organiserer sin egen evakuering. Og der blir jeg satt ut. Hvem er denne eliten? Har du noe konkret fakta om dem? Hvordan vet du at de eksisterer? Hvorfor skal de evakueres? Hvem skal de evakueres av? Hva skal de evakueres for?

Klarer å svare ordentlig, nøytralt og med kilder så skal jeg vurdere denne teorien deres. Fram til da. Så vil jeg fortsette å VITE at dette er tull.

0Svar

12 år siden

Moderator

smurfen

Takk for flott seriøst svar a187 🙂
Med Eliten så er vi noelunde enige om hvem det gjelder og som du sier ved en fare situvasjon så blir dem evakuert for og drifte samfunnet fra et annet sted eller etter at faren er over
Det fins en rekke millitære bunkerse som kan beskytte mot A-Bomber, biologiske og kjemiske angrep for et lite antall personer, men seff ikke for 2 millioner i flere år

Det fins vel mer teorier om 2012 en du har hår på hodet, men stort sett er dem ikke så veldig ulike
Dem fleste på NS prøver og bidra til og skille ut teoriene som er rene ønsketenkninger og fri fantasi fra falske profeter til dem som faktisk er dem reelle som vi dereter skal bruke til og forberede oss på det som kommer ..
Bevisene på 2012 trenger en da ikke youtube til, du finner ikke en eneste avis lenger der du ikke finner dine beviser, dem står der hver eneste dag for dem som vil se
Island og Hellas ligger nede for telling, dem andre kommer snart etter..
Opptøyer, kaos ser vi allerede, sult og sykdommer kommer, kriger vil seff også oppstå som følge av at land kolapser økonomisk
Ekstreme «naturkatastofer» er blitt mere reglen en untaket nå og fører også til sult, sykdommer og masser som vandrer
En enorm mengde avlinger er blitt ødlagt av kuldebølgen på den nordlige halvkule denne vinteren som også vil føre til økte matvarepriser og sult til sommeren

Direktivene jeg nevndte er blandt annet post og tele direktivet, datalagringsdirektivet, codex alimentarius og en rekke andre direktiver og lover som ikke har noe med fiskeavtalen til EØS og gjøre

Men dette ble litt kjedlig kanskje så får legge ved noe litt mere spennende 🙂
300 forskere gikk for 3 år siden ut og advarte alle toppledere i verden mot gigatntiske superstormer rundt 2011/2012 ( Kilde Vi-Menn )
Det er ikke noe hemlighet at en rekke etater og store firmaer lager prosedyrer og tar bacuppløsninger på sensetiv data osv …
gigantiske solstormer er helt ufarligt for mennesker men vil utseltte all teknologi som eliten er avhenig av for og kontrolere oss
allerede i uken før og etter årskiftet nå så begynte solen og våkne til liv med enorme stormer som blandt annet gav mye fint nordlys nordpå
Dette er jo og være eller ikke være for eliten så allerede i 48 begynte dem og utvikle alienteknologi
I Nevada ørkenen på Area 51 er ble det etter den økte solaktiviteten observert et stort antall enorme talerkner (UFO ) og UFO baser og landingsplasser
Nå ser vi dem har lagt seg rundt sola i stort antall for og forhindre at solstormer bryter ut og sola har blitt ganske død igjen etter det 🙂

Alt ligger av beviser der ute i hundrevis av filmer men siden du ikke vil ha youtube linker så legger jeg ikke ut noen til deg men til dem andre som ikke viste om dette her 😉

http://www.youtube.com/watch?v=4QbccNTgdAM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=dmQSqBMsXQA

http://www.esa.int/esaCP/ASESO2AKOYC_Protecting_0.html

0Svar

12 år siden

Skribent

Kjetil S

a187

Dette er ikke riktig: «a) Du er faktisk det eneste som har prøvd å svare meg litt sakelig og ikke kommer med helt på jordet påstander.»

Jeg skrev dette til deg tidligere, altså et forsøk på saklig debatt: Vært kult om du hadde svart her også 🙂
_________________

Vel, om akkurat DU er så veldig pubertal kan jeg ikke vite. Jeg synes imidlertid at freakforumet har sterke innslag av pubertal atferd. Men, la oss ta en saklig debatt:

Dine spm:
Og hvorfor går dere utifra det verste alltid?
HVORFOR skal statens strålevern juge?
Hvorfor MÅ det alltid være en jevla konspirasjon?

Alt MÅ ikke være en konspirasjon. Strålevernet lyver ikke nødvendigvis. Det er ikke poenget. Jeg har bare den innstilling at jeg er skeptisk til absolutt ALT jeg blir fortalt, enten det kommer fra offentlig hold (faktisk særlig da), fra selgere, fra vitenskapen (http://www.publications.parliament.uk/pa/cm200910/cmselect/cmsctech/memo/climatedata/uc3902.htm), fra politikere, fra “alternativmedia”, fra mainstream media etc. Dette betyr ikke at jeg er paranoid eller en konspirasjons-nutcase. Tvert om, jeg bedriver det alle, særlig mennesker med noenlunde utdannelse, burde bedrive: Kildekritikk.

Jeg anerkjenner at der det er mennesker involvert finnes det en agenda. Hvilke mennesker har IKKE en personlig agenda? Svært få mennesker er altruistiske, 100% ærlige og oppriktige. Jeg anerkjenner at der det finnes makt, der finnes maktmisbruk. Jeg anerkjenner at de som har makt, aldri gir denne fra seg frivillig og gjør hva som helst for å beholde sin makt og status. Jeg anerkjenner Machiavellis prinsipper. Jeg anerkjenner Max Webers postulater om byråkratiet. Etc etc. Kombinert gjør dette at man skal være relativt hjerneskadet om man lever i den villfarelse at det “politisk korrekte” er det korrekte. Hvordan KAN det være det korrekte?

Spørsmålet du burde stille deg er: Hvordan kan det ha seg at flere og flere blir skeptiske til “det politisk korrekte”? Vi lever i et stadig mer opplyst samfunn. Kan det være at opplysningen fører til at maskene faller? Er det kanskje derfor man i disse dager opplever et sterkere og sterkere press på å få regulert Internet? (http://www.information.dk/226459)

Eller er du kanskje av den oppfatning at alt som er “offentlig godkjent” er sant? At det aldri noensinne har eksistert skjulte agendaer? At det aldri har hendt at myndighetene har løyet til sin befolkning?

0Svar

12 år siden

baugen

Abonnent

baugen

Jeg er også skeptiker. Kan man si folk i Østerrike en gang i 30-årene var for lite skeptisk? Les klippet nedunder:

The author of this article lives in South Dakota and appears to be very active in attempting to maintain our freedom. I encourage everybody to read this article and pass it along. I see so many parallels in this country–are we going to sit by and watch it happen? Spread the word; also contact your congressional reps; vote them out if they don't do what they should. If you don't want to be bothered, then you're part of the problem! Google Kitty Werthmann and you will see articles and videos.

comment image

This Truly is the Greatest Country in the World. Don't Let Freedom Slip Away

By: Kitty Werthmann

What I am about to tell you is something you've probably never heard or will ever read in history books.

I believe that I am an eyewitness to history. I cannot tell you that Hitler took Austria by tanks and guns; it would distort history. We elected him by a landslide – 98% of the vote.. I've never read that in any American publications.

Everyone thinks that Hitler just rolled in with his tanks and took Austria by force.

In 1938, Austria was in deep Depression. Nearly one-third of our workforce was unemployed.. We had 25% inflation and 25% bank loan interest rates.

Farmers and business people were declaring bankruptcy daily. Young people were going from house to house begging for food. Not that they didn't want to work; there simply weren't any jobs. My mother was a Christian woman and believed in helping people in need. Every day we cooked a big kettle of soup and baked bread to feed those poor, hungry people – about 30 daily.

The Communist Party and the National Socialist Party were fighting each other. Blocks and blocks of cities like Vienna , Linz , and Graz were destroyed. The people became desperate and petitioned the government to let them decide what kind of government they wanted.

We looked to our neighbor on the north, Germany , where Hitler had been in power since 1933. We had been told that they didn't have unemployment or crime, and they had a high standard of living. Nothing was ever said about persecution of any group — Jewish or otherwise. We were led to believe that everyone was happy. We wanted the same way of life in Austria . We were promised that a vote for Hitler would mean the end of unemployment and help for the family. Hitler also said that businesses would be assisted, and farmers would get their farms back. Ninety-eight percent of the population voted to annex Austria to Germany and have Hitler for our ruler.

We were overjoyed, and for three days we danced in the streets and had candlelight parades. The new government opened up big field kitchens and everyone was fed.

After the election, German officials were appointed, and like a miracle, we suddenly had law and order. Three or four weeks later, everyone was employed. The government made sure that a lot of work was created through the Public Work Service.

Hitler decided we should have equal rights for women. Before this, it was a custom that married Austrian women did not work outside the home. An able-bodied husband would be looked down on if he couldn't support his family. Many women in the teaching profession were elated that they could retain the jobs they previously had been required to give up for marriage.

Hitler Targets Education – Eliminates Religious Instruction for Children:

Our education was nationalized. I attended a very good public school.. The population was predominantly Catholic, so we had religion in our schools. The day we elected Hitler (March 13, 1938), I walked into my schoolroom to find the crucifix replaced by Hitler's picture hanging next to a Nazi flag. Our teacher, a very devout woman, stood up and told the class we wouldn't pray or have religion anymore. Instead, we sang «Deutschland, Deutschland, Uber Alles,» and had physical education.

Sunday became National Youth Day with compulsory attendance. Parents were not pleased about the sudden change in curriculum. They were told that if they did not send us, they would receive a stiff letter of warning the first time. The second time they would be fined the equivalent of $300, and the third time they would be subject to jail. The first two hours consisted of political indoctrination. The rest of the day we had sports. As time went along, we loved it. Oh, we had so much fun and got our sports equipment free. We would go home and gleefully tell our parents about the wonderful time we had.

My mother was very unhappy. When the next term started, she took me out of public school and put me in a convent. I told her she couldn't do that and she told me that someday when I grew up, I would be grateful. There was a very good curriculum, but hardly any fun – no sports, and no political indoctrination. I hated it at first but felt I could tolerate it. Every once in a while, on holidays, I went home. I would go back to my old friends and ask what was going on and what they were doing. Their loose lifestyle was very alarming to me. They lived without religion. By that time unwed mothers were glorified for having a baby for Hitler. It seemed strange to me that our society changed so suddenly. As time went along, I realized what a great deed my mother did so that I wasn't exposed to that kind of humanistic philosophy.

Equal Rights Hits Home:

In 1939, the war started and a food bank was established. All food was rationed and could only be purchased using food stamps. At the same time, a full-employment law was passed which meant if you didn't work, you didn't get a ration card, and if you didn't have a card, you starved to death. Women who stayed home to raise their families didn't have any marketable skills and often had to take jobs more suited for men.

Soon after this, the draft was implemented. It was compulsory for young people, male and female, to give one year to the labor corps. During the day, the girls worked on the farms, and at night they returned to their barracks for military training just like the boys. They were trained to be anti-aircraft gunners and participated in the signal corps. After the labor corps, they were not discharged but were used in the front lines. When I go back to Austria to visit my family and friends, most of these women are emotional cripples because they just were not equipped to handle the horrors of combat.

Three months before I turned 18, I was severely injured in an air raid attack. I nearly had a leg amputated, so I was spared having to go into the labor corps and into military service.

Hitler Restructured the Family Through Daycare:

When the mothers had to go out into the work force, the government immediately established child care centers. You could take your children ages 4 weeks to school age and leave them there around-the-clock, 7 days a week, under the total care of the government. The state raised a whole generation of children.. There were no motherly women to take care of the children, just people highly trained in child psychology. By this time, no one talked about equal rights. We knew we had been had.

Health Care and Small Business Suffer Under Government Controls:

Before Hitler, we had very good medical care. Many American doctors trained at the University of Vienna . After Hitler, health care was socialized, free for everyone. Doctors were salaried by the government. The problem was, since it was free, the people were going to the doctors for everything. When the good doctor arrived at his office at 8 a.m., 40 people were already waiting and, at the same time, the hospitals were full. If you needed elective surgery, you had to wait a year or two for your turn. There was no money for research as it was poured into socialized medicine. Research at the medical schools literally stopped, so the best doctors left Austria and emigrated to other countries.

As for healthcare, our tax rates went up to 80% of our income. Newlyweds immediately received a $1,000 loan from the government to establish a household. We had big programs for families. All day care and education were free. High schools were taken over by the government and college tuition was subsidized. Everyone was entitled to free handouts, such as food stamps, clothing, and housing.

We had another agency designed to monitor business. My brother-in-law owned a restaurant that had square tables. Government officials told him he had to replace them with round tables because people might bump themselves on the corners. Then they said he had to have additional bathroom facilities. It was just a small dairy business with a snack bar. He couldn't meet all the demands. Soon, he went out of business. If the government owned the large businesses and not many small ones existed, it could be in control.

We had consumer protection. We were told how to shop and what to buy. Free enterprise was essentially abolished. We had a planning agency specially designed for farmers. The agents would go to the farms, count the live-stock, then tell the farmers what to produce, and how to produce it.

«Mercy Killing» Redefined:

In 1944, I was a student teacher in a small village in the Alps . The villagers were surrounded by mountain passes which, in the winter, were closed off with snow, causing people to be isolated. So people intermarried and offspring were sometimes retarded. When I arrived, I was told there were 15 mentally retarded adults, but they were all useful and did good manual work. I knew one, named Vincent, very well. He was a janitor of the school. One day I looked out the window and saw Vincent and others getting into a van. I asked my superior where they were going. She said to an institution where the State Health Department would teach them a trade, and to read and write. The families were required to sign papers with a little clause that they could not visit for 6 months. They were told visits would interfere with the program and might cause homesickness.

As time passed, letters started to dribble back saying these people died a natural, merciful death. The villagers were not fooled. We suspected what was happening. Those people left in excellent physical health and all died within 6 months. We called this euthanasia.

The Final Steps – Gun Laws:

Next came gun registration.. People were getting injured by guns. Hitler said that the real way to catch criminals (we still had a few) was by matching serial numbers on guns. Most citizens were law abiding and dutifully marched to the police station to register their firearms. Not long after-wards, the police said that it was best for everyone to turn in their guns. The authorities already knew who had them, so it was futile not to comply voluntarily.

No more freedom of speech. Anyone who said something against the government was taken away. We knew many people who were arrested, not only Jews, but also priests and ministers who spoke up.

Totalitarianism didn't come quickly, it took 5 years from 1938 until 1943, to realize full dictatorship in Austria . Had it happened overnight, my countrymen would have fought to

the last breath. Instead, we had creeping gradualism.

Now, our only weapons were broom handles. The whole idea sounds almost unbelievable that the state, little by little eroded our freedom.

After World War II, Russian troops occupied Austria . Women were raped, preteen to elderly. The press never wrote about this either. When the Soviets left in 1955, they took everything that they could, dismantling whole factories in the process. They sawed down whole orchards of fruit, and what they couldn't destroy, they burned. We called it The Burned Earth. Most of the population barricaded themselves in their houses. Women hid in their cellars for 6 weeks as the troops mobilized. Those who couldn't, paid the price. There is a monument in Vienna today, dedicated to those women who were massacred by the Russians. This is an eye witness account.

«It's true..those of us who sailed past the Statue of Liberty came to a country of unbelievable freedom and opportunity.

America Truly is the Greatest Country in the World. Don't Let Freedom Slip Away,

«After America , There is No Place to Go»

0 Svar

12 år siden

Uenur

Abonnent

Uenur

Skeptiker angående 2012 er det mange som er her.Også jeg,men å si at det mangler bevis for at noe vil skje,er på sett og vis feil,det er bare det at det er trosbaserte bevis,men enn håndfaste.Vi kan velge å tro på alle eller noen av de kildene som mener å ha sett fremtiden i 2012,eller vi kan la være.Rent vitenskapelig sett,vil ikke noe utenom det vanlige skje,og derfor er det en håpløs diskusjon i utgangspunktet.Det som er uvanlig med årstallet,er det overveldenede antallet spådommer om akkurat hva som vil skje.-Tilbake til trosbaserte bevis. Det er ikke å forvente at mennesker med en realfaglig bakgrunn og høyere utdannelse kjøper lett inn i 2012 teoriene.
Skal noe skje i 2012,er det nærmeste vi kan komme for å finne støtte for påstandene,statistiske beregninger.Dette om vi ser helt vekk i fra «troen på at noe vil skje». Vi kan benytte historien for å ev.vise til lignende insidenter i fortiden og beregne hva som skjedde i forhold til datidens profetier.-Hørte jeg «rom for tolkning».Selvfølgelig er det det,men det er som nevnt det nærmeste vi kommer.Mennesker med blind og eksklutiv tro på den til en hver tid rådende vitenskapelige sannhet,og mennesker som rett og slett er i stand til å bare tro,vil ha tungt for å dra lasset sammen.-Likevel er det det de burde ha gjort,for det er slik vi kan gå videre som hele mennesker,og som hel menneskehet.
Det er jo lov å drømme….

0 Svar

12 år siden

Skribent

J.Johansen

Uenur;
Det håndfaste vi vet skal skje er det er Olympiade i Rothschilds hovedstad London i 2012. Alt det andre er vel mye tåkelegging ja, enig i det, og det meste grenser til vås som kommer fra alle disse ‘kanaliseringer' og annet, som utgjør den nye verdensordens religion, men det er jo bare min personlige mening da. En genial måte å instruere og diktere til almuen ‘den rette lære' er jo disse ‘kanaliseringer'. Kudos.

Eminent form for tankekontroll.

ZION

Bildetekst: Bilde av London Olympiaden's logo. Nederste del av bildet er logoen stokket om, slik at den viser ordet; ZION.

Da skal de feire at Zion prosjektet er gjennomført, den nye verdensorden implementert, som Arbeiderpartiets grand-old-dad Håkon Lie blant andre har innrømmet har vært det dominerende prosjektet deres i politikken etter andre verdenskrig.
http://www.riksavisen.no/?p=777

Da er tiden for den gamle verdensorden forbi, vil være historie, sammen med menneskets frihet til å tilbe de guder de vil. Deretter er det denne verdens guder som gjerne vil tilbes.

Da er det tiden ‘for the age of Aquarius'.

0Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Ord blir fattige.

0Svar

12 år siden

millicent

Abonnent

millicent

Herregud.
Er dere ikke flaue.
Hvor er dementiet og beklagelsen for å ha foret leserne sine med løgn.
Mainstream media hadde sparket journalisten som hadde servert leserne sine slikt sprøyt. TSK TSK. 😀

0 Svar

12 år siden

vidar

Abonnent

vidar

spam spam spam. hva med å åpne øynene til alle medias og toppolitikeres løgner? som faktisk er løgner som har ført til enorme konsekvenser og tap av millioner av menneskeliv? og som kanskje er litt viktigere enn dette? men det er nok mye lettere for deg å angripe de små fremfor de store, eller hva? det føles godt å rakke ned på andre, ikke sant, uten å løfte en eneste finger sjæl?

0Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Har du belegg for å påstå at media og politikere spiller på lag og bevisst fører folk bak lyset? Løgner som har ført til «enorme konsekvenser» (hva nå det måtte være) og tap av millioner av menneskeliv?

Motargumentet ditt faller på sin egen urimelighet. Det er greit at Nyhetsspeilet lyver fordi alle andre gjør det? Hvordan er i så fall Nyhetsspeilet bedre enn de de bekjemper?

«Slåss ikke mot monstre, da du selv kan ende opp som et monster. Hvis du stirrer inn i avgrunnen vil avgrunnen også stirre inn i deg» -Nietzche (?)

0Svar

12 år siden

vidar

Abonnent

vidar

Jeg har belegg for å påstå det ja. de to krigene i irak og afghanistan er noen av de nyeste eksemplene. krigen mot terror som egentlig er en krig mot frihet er et annet godt eksempel. alle disse krigene har ført til enorme konsekvenser og tap av millioner av menneskeliv. bevisene disse krigene er startet på er høyst tvilsomme og i all sannsynlighet basert på løgn. om du studerer sør og latin-amerikansk historie vil du se at amerikanske statsløgner har ført til at hele kontinenter har fått reversert og utsatt demokratiske prosesser med flere tiår.

anbefaler forresten denne videoen for å se hvordan løgner har ført til erodering av demokratiske prosesser på det afrikanske kontinentet også, et ellers ukjent kapittel for mange.

edward griffin – katanga.

http://video.google.com/videoplay?docid=-527956831065413624#

0Svar

12 år siden

Moderator

smurfen

Tuller du sjokomelk eller er du sprute gæren ?
Allerde i 48 så tok AP over det meste av media i norge
ææææ…… hva skulle være hensikten med det vist det ikke var for og kanskje muligens dra aldri så lite bittelitte granne fordeler av og eie informasjonen ut til massene ?
At du i det hele tatt er i stand til og si noe sånt drar deg og din troverdighet lodrett ned i dritten eller så har du en svært svært rar sans for humor..

http://no.wikipedia.org/wiki/A-pressen

0Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Vidar: Det ble løyet om WMD i Irak, mest sannsynlig ble det løyet om Afghanistan også. Noen av løgnene fra USA's regjering ble gjentatt på papegøyevis av en del medier, andre forholdt seg noe mer skeptiske. Kan ikke helt si jeg ser at media og regjeringen SAMARBEIDET om dette, selv om en del media nok forholdt seg ganske så ukritiske til opplysningene de ble foret med.

Smurfen: Ser at aksjene til A-pressen ble lagt ut for salg i 1995, og at LO har en eierandel på 45%. 10% eies av fritt ord! Ifølge wikipesia, som av seriøse fagfolk ikke regnes som verdens mest etterrettelige kilde. Så også på listen over aviser A-pressen faktisk eide. Mye lokalaviser, noen regionsaviser. Ikke helt den propagandaknyttneven du framstiller det som. Og uansett trenger det ikke være en agenda bak eierskapet selv om du liker å tro det.

0Svar

12 år siden

Den Lille Snille Ulven

Abonnent

Den Lille Snille Ulven

millicent – jeg er enig i at vi bør stille krav til redaksjonen i Nyhetsspeilet. Jeg hadde aldri giddet å bruke tid over tid på et nettsted hvis redaksjonen var slappe i fisken og dessuten en gjeng med lurendreiere.

Jeg synes likevel at vi bør fokusere på de faktiske forhold i denne saken:
Jeg mener å huske at artikkelforfatter, som etter diverse måneders nøling, la ut «varsler-informasjonen» allerede i innledningen (i den opprinnelige artikkelen) la inn et forbehold om at «det er mulig at denne meldingen er falsk…men vi velger likevel å publisere den».

Videre at med en gang redaksjonen slo fast at meldingen var falsk så ble dette umiddelbart kommunisert til oss lesere av Speilet. Dette kalles Å SPILLE MED ÅPNE KORT eller TRANSPARENS. Det er ingen skam å snu – og Nyhetsspeilet snudde så snart de faktiske forhold ble brakt på det rene.

Fra min egen virksomhet med «netterretning», utforsking av virkelighetens sannheter via nettet så har jeg gjentatte ganger erfart at det flyter rundt av desinfo på nettet. Å skille desinfo fra info er ofte en skikkelig vanskelig oppgave. Det Nyhetsspeilet gjorde er å invitere oss lesere – som jeg anser for å være en del av Speilet også (hva hadde Speilet vært uten besøkende osv.) til å delta i arbeidet med å finne ut om «varsler-informasjonen» var av samfunnsmessig viktighet eller ikke. Jobben er nå gjort i fellesskap, prosessen har brakt frem ny info som tidligere ikke var kjent, og vi kan nå lene oss tilbake og ta imot det som måtte være av vindmøller uten å engste oss for at det ville være trojanske møller som vi måtte kjempe mot under trusel om å bli stemplet som kollektivt paranoide. Mission completed.

Så til det du skriver Mr. Millicent:
«Mainstream media hadde sparket journalisten som hadde servert leserne sine slikt sprøyt.» Hallo i luken – hvilken virkelighet lever du i ??

Har du ikke fått med deg at mainstream media lever høyt på å fore oss med løgner og desinformasjon fortløpende uten at det kommer så mye som et dementi i kjølvannet ?! Å sparke løgn-journalister ?! No way – de er jo de nyttigste idiotene i hele media-Norge og de som er sikret mot kommende runde av stol-leken.

Her er litt eksempler for å friske opp i ditt internminne millicent:
– Så sent som i år har flere norske media skrevet at Osama bin Laden har kommet med nye trusler (eller var det klima-anbefalinger). Allerede i 2002 var bin Laden dønn død, jeg har ikke fått med meg at de nevnte media har kuvendt og innrømmet denne mega-blemma.

– I perioden 2001-2010 har media hevdet at «fanatiske muslimske selvmordsterrorister» fikk WTC-tårnene til å falle til jorden. Nå har det seg slik at tårnene ble sprent i fillebiter og en flybrann eller to ville aldri ha kunnet forårsake det vi var kollektivt vitne til dengang. Dementi eller sparking ?

– I fjor høst anbefalte mainstream media sterkt at folk tok den «ufarlige» svineinfluensavaksinen. Det viser seg nå at svine-sprøyta var
1. unødvendig og 2. helseskadelig for noen.
Jeg har ikke fått med meg dementiet fra de avisene som lurte titusener til å få i seg sprøytegiften som de ennå går rundt med i kroppen «fordi at avisene ikke visste bedre» (enn å stole på giftløgnerne i WHO og FHI osv.)

Hvor mange flere eksempler trenger du ?

All ære til Speilet for at de la inn de riktige forbeholdene og inviterte oss alle til å være med på en mulig debunking. Speilet har ikke ønsket å holde noe skjult eller å lure noen opp i stry. Mainstream media derimot…

0Svar

12 år siden

BioNiC

Abonnent

BioNiC

Vindmøller! Hehe. Genialt og 10 av 10 for humor 😉

«In some village in La Mancha, whose name I do not care to recall, there dwelt not so long ago a gentleman of the type wont to keep an unused lance, an old shield, a skinny old horse, and a greyhound for racing. «

0 Svar

12 år siden

Vandalf

Abonnent

Vandalf

Det er nok mange som godter seg over at Nyhetsspeilet gikk på pranken fra «varsleren» og som samtidig har fått bekreftet sine fordommer om konspirasjonsjegerne som noen godtroende fjols.

Jeg kan forstå hvorfor sett i lys av hvordan man har håndtert denne pranken feks ved å gå til frontalangrep på hele NTNU i en annen artikkel.

Det er fullstendig dødfødt å gjøre noe slikt. Da bør man heller bringe debatten inn på sakens kjerne igjen og det er Mindcontroll.

En ekte skeptiker vil måtte erkjenne at mindcontroll som fenomen ikke er noe som kun befinner seg i konspirasjonsjegernes hoder. Det er høyst reelle programmer som har påført enkeltpersoner og grupper av mennesker (feks psykiatriske pasienter, soldater, hele landsbyer ) grove menneskeretslige krenkelser, helt hårreisende lidelser og til og med død.

Problemet med å skulle avdekke slike pågående programmer er at de selvsagt er hemmelige, avskjært fra demokratisk kontroll og innsikt og dermed vanskelige å bevise. Det betyr jo på ingen måte at de ikke eksisterer. På meg virker det dessverre som om de såkalte skeptikerne er mer opptatt av å avkle konspirasjonsjegerne fremfor å avdekke reelle konspirasjoner som jo vitterlig finnes i rikt monn. Dette blir igjen tatt som en bekreftelse på at skeptikerne er alt fra betalte desinformatører til onde frimurere og satanister. Og det er jo som å helle bensin på bålet da skeptikerne får bekreftet sine antagelser om konspirasjonsjegerne som loonies med hang til fri diktning fremfor faktabasert informasjonsformidling, og skittkastingen fra begge leire får fortsette.

Jeg har lurt litt på hvorfor skeptikerne synes å være mer ute etter å avkle konspirasjonsjegere fremfor å avdekke reelle konspirasjoner, og min konklusjon er at det er en vesentlig lettere oppgave å avkle en teori om en konspirasjon fremfor å faktisk avdekke konspirasjonen og verifisere den.

Det er vel ingen oppegående mennesker som i dag vil benekte at det har eksistert ulike mindcontroll programmer rundt omkring i vår forkvaklede verden. CIA's mange programer er relativt godt dokumentert både gjennom nedgraderte dokumenter og vitneprov. Så man trenger ikke diskutere hvorvidt mindcontroll som fenomen har eksistert. Og disse programmene har funnet noen helt vanvittig groteske uttrykk, se feks disse linkene;

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=591707

som bygger på denne;

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/7415082/French-bread-spiked-with-LSD-in-CIA-experiment.html

«In 1951, a quiet, picturesque village in southern France was suddenly and mysteriously struck down with mass insanity and hallucinations. At least five people died, dozens were interned in asylums and hundreds afflicted. »

Heftige saker!

Spørsmålet blir da om og på hvilken måte slike programmer eksisterer i dag. Her føler jeg at konspirsjonsjegerne for lett lar seg trollbinde av spektakulære, men dårlig dokumenterte teorier, samtidig som skeptikerne synes mer opptatt av å avkle konspirasjonsjegerne (forøvrig en lett oppgave), fremfor å bruke sine skeptiske nådegåver til å avdekke eventuelle pågående overgrep mot enkeltindivider og grupper.

Jeg har vanskelig for å tro at feks USA ikke lenger bedriver kontroversielle programmer for å ta kontroll over menneskesinnet. Så langt har de jo ikke lykkes i særlig grad, så oppgaven må vel kunne sies å være uløst, heldigvis.

( å kunne fucke opp et sinn er ikke det samme som å ta kontroll over det, vesentlig forskjell…)

Det hadde derfor vært fint om diskusjonen kunne dreid seg om mindcontroll og ikke om hvem som lurte hvem i denne saken…

0 Svar

12 år siden

Trinity

Abonnent

Trinity

Vandalf sier:
13. 03. 2010 klokken 12:19

Det er nok mange som godter seg over at Nyhetsspeilet gikk på pranken fra “varsleren” og som samtidig har fått bekreftet sine fordommer om konspirasjonsjegerne som noen godtroende fjols.

Nettopp det var vel også hensikten med den omtalte aksjonen?
Var du en av de som godtet deg over dette, Vandalf?
Et ærlig svar, ville vært av interesse.. 😉

Leste med interesse første del av ditt innlegg her og ble positivt overrasket. Når det gjelder temaet Mind Control, som også kalles «Biggest secret» – så er ingen andre tema på kloden mer tabu eller mer target for desinfo, benektning og debunking. Ikke lett å forstå hvordan du kan konkludere med at aktørene i dette har gitt opp, denne forskningen! Istedet har det vært hevdet at teknologiene kom på avveier, at det er mafia osv som fucker opp sinnene. Om det er sant, eller ei, våger jeg ikke påstå noe om, i så fall er mafia tungt inne i Norsk psykiatri og sykehus.. Man kan vel kalle legemiddelindustrien en slags mafia muligens.. og de samme aktørene som alltid har vært der har fortsatt og er tungt inne. Det eneste som har skjedd er at alt er blitt trådløst.. man bruker kjemikalier, implantater og stråling istedet for ledninger og drill.

De stoppet ikke opp, uhyggelighetene har fortsatt, dessverre. Den som søker finner, også ang dette. Greit å være uenig også, ingen tid til krangel fra min side. Oppløftende at du skriver at ingen oppegående person benekter Mind Control i dag. Men uvitenheten er stor blant allmennheten omkring dette tema.

0Svar

12 år siden

Vandalf

Abonnent

Vandalf

Jeg konkluderer ikke med at «aktørene i dette har gitt opp».

Tvert imot;

«Jeg har vanskelig for å tro at feks USA ikke lenger bedriver kontroversielle programmer for å ta kontroll over menneskesinnet.»

Og selvsagt godtet jeg meg ikke over at speilet gikk på limpinnen. Jeg synes det er trist at gode intensjoner blir latterliggjort, men det er da også lett å forstå når man ser hvor enkelt denne pranken kunne vært avslørt.

Det er fare på ferde dersom lysten til å avsløre konspirasjoner er så stor at man mister gangsynet i prosessen.

Jeg er skeptisk av natur (på skepsis.no mener de sikkert noe annet all den tid mine eneste bidrag på den siden har vært forsvar av speilet). Når jeg så heller tilbringer tid på dette forumet så skyldes det at til tross for til tider elendig kvalitet på det som publiseres her (etter min mening) så deler jeg intensjonen, et ønske om noe bedre for folk flest. Hårete mål, men det har min fulle tilslutning. Jeg sier ikke at brukere av skepsis.no ikke deler slike visjoner, det gjør de helt sikkert, jeg tror bare det noen ganger kan være greit å være litt open minded (dog uten at hjernen faller ut), og her er Nyhetsspeilet herlig befriende for min del ihvertfall.

0Svar

12 år siden

Trinity

Abonnent

Trinity

Godt. Takk for svar, Vandalf 😉

0Svar

12 år siden

Vandalf

Abonnent

Vandalf

Jeg tror skeptikere og konspirasjonsteoretikere (for å bruke merkelapper) kunne vært knallgode team. Noen må våge å stille kontroversielle spørsmål, lansere det som for folk flest virker som absurde teorier, men man trenger også krefter som kan støtte opp om slike teorier med substans og fakta. Ikke alle konspirasjonsteorier er hold i, samtidig som andre igjen stikker dypere enn selv den villeste fantasi.

Det hadde jo vært hyggelig om skeptikerne kunne bruke sine velutviklede debunkingsegenskaper til også å dekonstruere propaganda fra statlig hold. Det er jo ikke akkurat mangelvare på slik propaganda, slik jeg ser det vel og merke.

0Svar

12 år siden

Moderator

smurfen

Du har seff helt rett igjen Vadalf 🙂
Man trenger ikke rare hjernen for og klare og å avkle en teori om en konspirasjon siden dem er godt skjult og undratt offenetligheten
La oss se på utspillet til NTNU gutta som et frisk pust av humor inn i en alvorlig debatt og ta lærdom av det og komme oss videre
Det at debunkerene sitter og ler av utspillet er vel akkurat det samme som og skyte seg selv i foten å sitte og le av det
Det er like mye dem som oss selv og resten av befolkningen vi advarer og beskytter med og avsløre konspirasjoner
Det og fått dem på samme lag ville vært det klart beste for sammen kunne vi blitt 10 ganger sterkere mot farene vi står ovenfor

For min del gidder jeg ikke bruke tid og krefter på en barnehage debatt om hvem som lurte hvem
Fakta er at vi alle blir lurt vist vi forsetter en total usaklig debatt, det tener kun dem styrende krefter som vil at vi skal gjøre akkuratt det så dem sitter og ler så dem griner over hvor lette vi er og styre og maipulere til og gjøre akkurat det dem vil

La oss heller tenne noen lys for noen mørke sinn 🙂

0Svar

12 år siden

Arcturus

Abonnent

Arcturus

reality check, Vandalf:
http://pipeline.corante.com/archives/2010/03/11/nonsense_about_lsd.php#428627

0Svar

12 år siden

Vandalf

Abonnent

Vandalf

Her kan det være på sin plass å sitere en av kommentarene i linken din;

«I have no intention of defending the conspiracy premise, but dismissing it for references to «diethylamide» is almost as ludicrous.»

Jeg har ikke lest boken som artikkelen bygger på, det har neppe kjemikeren i linken du viser til heller gjort. Det må vel være rimelig å anta at den har flere beviser for påstandene enn de som refereres til i artikkelen jeg linker til.

Reality check, Arcturus:

Du tror vel ikke at mindcontrollprogrammer kun er konspirasjonsteorier?

«CIA documents suggest that «chemical, biological and radiological» means were investigated for the purpose of mind control as part of MK-ULTRA.»

http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKULTRA

0Svar

12 år siden

Arcturus

Abonnent

Arcturus

For å ta de siste først; jeg betviler ikke MK Utra, og om jeg har linket til riktig artikkel (er på en håpløs maskin akkurat nå), så er det heller ikke artikkelens mening å gjøre det.

Men i akkurat dette tilfellet var det sannsynligvis snakk om forgiftning av meldrøye.

Jeg skal se nærmere på det fra min egen maskin (sukk og sukk over vedfyrt kommunikasjon).

0 Svar

12 år siden

Vandalf

Abonnent

Vandalf

«Men i akkurat dette tilfellet var det sannsynligvis snakk om forgiftning av meldrøye. »

Det er definitivt en mer plausibel forklaring, det kan jeg være enig i. Derfor skal det bli interessant å se nærmere på hvilke beviser som fremlegges for teorien.

Likefullt når det kommer til CIA så kjenner deres kreativitet ingen grenser når det kommer til lyssky virksomhet og cover ups.

Her er ellers en priceless snutt av britiske soldater på LSD;

http://www.youtube.com/watch?v=SX7m4fqTLKU

0Svar

12 år siden

Tideman

Abonnent

Tideman

«Armin,

du har omtrent like mykje truverdighet som teksten på dassvegger. Eller litt mindre, når eg tenker meg om. Det er greit demonstrert her at du ikkje har fnugg av peiling på fysikk (enkel fysikk tilseier at 100 omdreininger per sekund vil gi enorme problemer om du kommer opp i så lite som ti meter vingespenn), og at du ikkje har sjekka fakta i det du publiserer. Problemet er ikkje direkte innholdet i artikkelen, men at en kvar med bestått karakter i 2FY vil vere i stand til å avsløre det som svada fra ende til annen.

Elementær kildekritikk, som å sjekke vekta på blada på vindmøller, enkel fysikk som å regne på tettheta til materialer, sjekke rotasjonshastighet vs. hastighet på tuppen av blada etc etc. ville debunka det som svada. Du greide ikkje det. Det er enkelt og greit en lærepenge i elementær kildekritikk, og elementær kritisk sans. Og du feila på begge.» – Slashdot

Godt oppsummert, og noe til ettertanke for de av dere som aktivt følger med på nyhetene her.

0 Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

Det er oppsiktvekkende at mainstream media beviselig mangler gangsyn totalt i enkelte sammenhenger, tar ett til to år før de oppdager viktige opplysninger, og også da går det farlig tregt, for mange en katastrofe, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine.

Men omsider, Svininfluensan – var det bluff?, sakte sakte.

0Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

Kære videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen

0 Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

En epostkonto ved navnet Adam@whitewesir.org dukket opp på MSN kontoen min for å snakke om mulig tiholdelse rundt whitewesir prosjektet i Norge.

Det ser ut som spøkmakerne har lite å gjøre om dagen og drar den enda lengere.

Jeg hadde tenkt å vente med å poste denne epostsamtalen, ved å sette opp en felle for disse «spøkerne» på Lekter'n akerbrygge og kidnappe dem ned i et mørkt rom hvor jeg ville «kile» føttene dems med en fjer i et par timer 🙂

Hvis det var ekte agenter, hadde de klart å finne ut skrivebordsbakgrunnen min, og jeg ba dem ta med 500.000kr i kontanter for å gjøre det ekstra vansklig for dem.Første jeg tenkte var at NTNU hadde dans og drama linje på skolen og skuespillere ville leke agenter 🙂 haha morro

Armin sier:
You got 10minutes
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
We have been monitoring your activity for some time
Armin sier:
tell me something i dont know
9minutes
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
We wish to set up a meeting to discuss some matters.
Do you comply?
Armin sier:
in this world or the other
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
There is only one world
This one
Armin sier:
where are you
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
To ensure the safty of our agents we wish to setup a meeting in a public place in Oslo
We are at a disclosed location in Oslo.
Armin sier:
how do i know this is not a joke
show me the rest of the document «white wesir – northern europe»
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
There are several documents with that title that I myself have read.
They all should be marked with different ID numbers, which one are you reffering to?
Armin sier:
hold on
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
I have to tell you that I cannot send classified documents, nor do I have access to them or got them stored on computers that can leave our headquarters.
Armin sier:
what branch do you work for
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
Iota commitee
Armin sier:
this location
if im coming im bringing friends
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
We will allow that
But we will have to set a maximum at three persons including yourself, are those demands clear?
Armin sier:
ID 221 – 7487- 441 – B
Lota commitee
I recived this document, half of it was blackened out
do you have the clean one?
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
As mentioned earlier we don't have any classified files with us during travelling, this is to ensure the safty of ourself and the information.
Armin sier:
what is youre concearn and reason for monitoring my activity.
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
But the document you are talking about should be the one giveing clearence to start our work in Scandinavia.
Armin sier:
Dont you have some other planet you can fuck up
why this one
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
We wish to discuss with you our concern of you giving out this information to the public
Armin sier:
last time ive tried, youre informant blew it up as a joke
how can i trust that this is not another attempt to ridicule our movement?
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
And settle an agreement which is sutiable for both parts to silence this.
Armin sier:
silence ?
i thought you wanted me to give the plans of sterilisation and passification out to the masses?

adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
It is hard to show that we are real over the internet, we understand your distrust. But meeting us in real life should be evidence enough.
Armin sier:
i agree
if u knew about my activity you would know im not in norway
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
We have heard about your vacation from sources on the internet, but we wish to make plans in advance to ensure that both parties have the propper time to prepare and choose a suitable location for the meeting.
We are simply messageboys to give you this information, me and my partner only got the information we need to give you our message.
So here is our offer: A meeting in a public place where both parties can come to an agreement about how to stop this leakage of information to the public. In return for the silence we can offer you money or whatever you may desire.
Are you willing to mmet me and my partner in a public place to discuss this in more details?
Armin sier:
im not interested in money, im working for the future of human kind
how do you respond to that? threathn my life?
as u know, you can kill the revolutionary but not the revolution.
we are many now…
u are few.
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
Killing the revolutionary has no effect, that history has proven many times.
Armin sier:
youre only making a bloody scene and turn someone into a martyr.
thats exactly what i want.

so if you want to meet, fine with me.
i will attend, but i wont comply.
listen, im not the one that brought the name whitewesir into public forum
that was you
what was that?
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
Is Grand Café Oslo a suitable location for us to meet? Or do you wish to pick one yourself?
Armin sier:
outside under the sun
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
What location?
Armin sier:
Lekter'n
Aker Brygge
and how many are you?
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
Me and my partner, two people.
Armin sier:
whats youre birthplace
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
Newark Delaware
Armin sier:
why me?
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
You are a person people are willing to comply with and have had the medias attention.
You were also in direct contact with a informant as you mentioned before,
If you willing to agree to a money amount of 10 million usd taxfree and hiden transfered to you we can settle it all when we meet.
Armin sier:
And what is the agreement?
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
Our you can come with a offer at the meeting, but then we will have to get it approved before sending the request.
That you will stop posteing and leaking information regarding White Wesir on nyhetsspeilet and any other site.
And talking in public about anything regarding windmills being built in Scandinavia.
You will also be offerd a place in the world after our plan to ensure your future after White Wesir's plans has been executed.
You will then have your safety ensured and be implanted with a microchip that will protect you against the radiation.
If you are willing to comply whit theese therms now we can have it all done by our meeting.
Choose your next words carefully Armin, there aren't that much time left
Armin sier:
To be an american youre english sucks.
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
I was just born American, I was raised in Japan on a military base where I went to Japanese school, I've never been to the US.
Armin sier:
When is youre project in full effect?
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
Q2 2011
Armin sier:
There are better ways to stop youre plans instead of exposing wwhite wesir
its also impossible for you to save someone from radiation with a microchip
thats a suicide pill u are giving me
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
How do you think we protect ourself against the radiation then?
Armin sier:
Do you fear norway's government is too weak to withstand the peoples resistance?
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
We hace access to technology far more advanced than you may imagine.
The Norwegian goverment is strong and supported by the people
Armin sier:
how many exactly are working for you in our government
the people are dumb, they do as their told, but word of mouth is spreading faast.
many people are sick and tired, this works for our benefit
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
I can't say the exact number since it is unkown to me, but the Norwegian goverment is listed as strong supporters.
Armin sier:
if you are serious, tell me something about me that only you know.
you are monitoring, whats my wallpaper on my screen?
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
As said earlier, me and my partner are only messageboys to tell you our story, we don't have access to that kind of information.
Armin sier:
well, you have 3 days to figure that out.
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
We have no other way of to confirm that we are real than to setup a meeting.
Armin sier:
contact ure department
make it happen
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
I will need a answer now, before you leave
Armin sier:
ive been fooled once
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
Are you willing to comply with our agreement? 10 million usd taxfree and hidded, and access to the new world?
Armin sier:
haha
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
I need that answer before I leave. That is the task I was set to do.
Armin sier:
am i going to say yes now and tomorows headline exposes a fake truther?
i will meet you in person
i'll contact you when time is closing in
3-5may
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
Shall I take that answer as a no?
Armin sier:
bring 500.000norwegian and i shall concider
adam@whitewesir.gov (E-postadressen er ikke bekreftet) sier:
Then this conversation is over, we will contact you again when the time draws near.

0 Svar

12 år siden

Sithious

Abonnent

Sithious

Capteinfrekke burde virkelig få seg noen nye fritids interesser, litt innsikt og kritisk tankegang.

Han bruker denne samtalen til å bevise at Armin lar seg bestikke, bahahahaha. http://sensurspeilet.blogspot.com/2010/04/armin-er-villig-til-la-seg-bestikke-av.html

For det første hvis han skulle latt seg bestikke, hvorfor skulle han be om mindre enn det han ble tilbudt?

For det andre så antar han at armin bet på, en latterlig antagelse.

Og hvis vi antar det usannsynlige scenarioet at faktisk han bet på, så ville jo enhver som er interessert i å avdekke sannenheten og ikke er redd takket ja til dette tilbudet, ettersom i gitt tilfelle kunne potensielt ført til saftige avsløringer og bevis.

CFF er virkelig noe for seg selv

0Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Jeg hadde tatt 10.000.00 dollar og postet en artikkel om det på nyhetsspeilet dagen etter , samt offentligjort bilder av agentene. 🙂

Man må jo være med på leken før man kan avsløre den.

0Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Dette er pinlig.
De skriver omtrent like krøkkete engelsk som deg, Armin. «Messageboys»?
Jeg sitter igjen med en mistanke om at det er du som har skrevet hele denne mailutvekslingen.

0Svar

12 år siden

Forfatter

Armin Bahrami

Jeg syns også «massageboys» var morsomt 🙂 Agenter ville ha skrevet «curiours».. De her virket som noen drittunger. Hvordan kan jeg opprette et domene ved navnet Whitewesir.org? Desuten var det ikke jeg som postet den først. Min plan, var å vente til jeg møtte dem, jeg har ingen frykt, et møte ville bekreftet det ene eller andre.

http://skepsis.no/forum/index.php/topic,704.105.html

0Svar

12 år siden

sjokomelk

Abonnent

sjokomelk

Couriers?

0Svar

12 år siden

Skribent

Terje

Det finnes enkelte personer ute på nette som har til sin livsoppgave å knuse oss alternative tenkere. Jeg tror ikke de vil lykkes med dette men de skaper så pass mye støy at de klarer å spore av debatten og noen velger å droppe helt ut av debatten pga av slike personer.

Dette er et stort problem, de latterliggjør personer, avsporer debatten og får folk til å holde kjeft. Jeg oppfordrer alle som er alternative tenker om å debattere mot disse personene, gi de mest mulig motstand, sett de opp mot veggen. Problemet vårt er at de vinner lett i en debatt pga av mangelen på konkrete beviser som almenheten godtar. Mye av konspirasjonsteoriene vi er opptatt av er umulig å bevise. Man kan ta 911 som et eksempel her sitter vi på en masse indisier men ingen beviser altså lett å motbevise.

Jeg har VGD eller VG som debatt kanal der er det to tre stykker som gjør hva de kan for å lage kvalme, det verste er VG sletter innlegg som tar for seg disse personene. De stenger hele tråder, de mener det er personhets eller spaming. Nå kan det virke som om noen av disse trøbbelmakkerne jobber som mod å de går rett inn å sletter tråder uten å gi beskjed om hva grunnen til slettingen er.
IImam: er en av disse trøbbelmakkerne på vgd. Han produserer videoer til youtube påstår at konspirasjon-teoretikerne står bak 100000 vis av mord.
Her er en video som denne llmamen Har lagt ut han kaller seg for 911 kongen på youtube. http://www.youtube.com/watch?v=c72OzuHPP2Y Greit å vite hva enkelte personer holder på med i fritiden sin. De har som livsoppgave å knuse oss. slike personer er farlige. De er maktelitens løpegutter.

0 Svar

12 år siden

Uenur

Abonnent

Uenur

De er vel heller maktelitens nyttige idioter.Uansett hvordan jeg vrenger og vrir på det så er jeg ute av stand til å tro at de er betalte.de fleste av dem. De fleste av dem gjenspeiler vel heller et slags tverrsnitt av befolkningen.Flertallet tror dessverre at absolutt alt som diskuteres på slike fora som Nyhetsspeilet er ren bambus! Nå tror vel også jeg at en hel del av det er akkurat det,men det forsvarer ikke det faktum at den såkallte «makteliten» er noe nervøse for slike fora. Da er det neppe faren for «væpna revulosjon» de er mest redde for.. Tiden vil vise hva som er rett og galt,men et sånt forum bør det i det ekte demokratiets navn bli gitt plass for.
Det er de alternativt tenkende som driver verden framover i rett retning.Aldri har vel konservativt tenkende brakt en ny tanke til menneskeheten.Konservativt betyr bare mer av det som har vært.

0 Svar

12 år siden

Skribent

Terje

Jeg sier ikke de er betalt av makteliten, dette er helt vanlige folk på gata som har et mål å det er å knuse oss. De vet ikke at de gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å gå ut på den måten mange av de gjør. De ser på oss som mentalt forstyrrede personer, mange av de mener vi utgjør en farlig trussel i samfunnet. Denne personen som jeg ref til tror vi er tikkende bomber som er bevæpnet til tennene, det er bare et tidsspørsmål før vi går ut å skyter folk.

Problemet er at når disse utfolder seg på nett er det mange som velger å legge ned kampen eller finner seg andre steder å diskutere. det er viktig at folk diskuterer der det er folk og VGD er en slik plass hvor en når mange.

0Svar

12 år siden

Uenur

Abonnent

Uenur

Du skal se det blir de som går bevepnet ut i gatene for å forsvare seg i mot oss,som ikke gjør annet galt enn å gi uttrykk for meningene våre via nettsteder.Hvem er paranoid da? 🙂

0Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

Breaking News! What Did This 10-Year, 13-Nation Study Discover About Brain Cancer and Cell Phones?

0 Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

644 – Svar fra Sundhedsminister Bertel Haarder – du er nødt til selv at tage ansvaret!
.
Falcons' Thinkbox * Intelligence, hidden truth, esoterism, power, crime, freemasonry, illusions, etc

0 Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

New research: Electropollution can cause diabetes (type-3)

0 Svar

12 år siden

Otto

Abonnent

Otto

Cell Phones & Cigarettes: What do they have in Common?

0 Svar

12 år siden

Skribent

Lillian Sivertsen

Jeg er så utrolig stolt over denne artikkelen her. Dette er selveste beviset på Nyhetsspeilets troverdighet. Hvorfor?

Forfatteren viser gjennom hele sin håndtering av denne saken:

Han bryr seg om personen.
Han tror på personen.
Han strekker seg så langt som overhodet mulig, for å møte denne enkeltsjelen – som kommer med en opprivende historie og som virker være sjokkert og redd.
Han er i dialog med ham over lengre tid og velger fra første til siste stund og støtte dette «ensomme» «livredde» sangfuglen.

Nyhetsspeilet gjorde ALT riktig i denne situasjonen. ALT !

Hvis jeg satt med informasjon om håreisende, skremmende, «neste ikke til å tro » forferdelige konspirasjoner, så vet jeg pga av denne artikkelen at det ville være trygt for meg å kontakt «nyhetsspeilet.» De ville trodd på meg så langt det var mulig og de ville støttet meg akkurat slik som de støttet denne personen, som egentlig bare farte med løgn. Hvem kunne vite det?

Det er svært sjelden at «NORMALE» mennesker handler som denne «viktigperen» gjorde, og hele saken forteller nok mye mer om vedkommendes mangel på troverdighet, enn Nyhetsspeilet sin. Denne personen har nok også et generelt svekket tillitsforhold til hele verden omkring seg, i forhold til seg selv – og i sin omgang med andre. Spesielt vil det vise seg hvis vedkommende skulle havne i en ULV ULV situasjon (for dem som har lest eventyret).

Det er i sannhet dette vedkommende som har skjemt seg ut, og ikke Nyhetsspeilet ,eller forfatter Armin Bahrami, som tvert i mot har styrket sin egen og Nyhetsspeilets troverdighet som en nyhetsportal av «folket- for folket.»

Derfor vil jeg på mange måter takke deg, falske sangfugl, og så vil jeg takke deg kjære fofatter, for at du til tross for alt – møtte dette vedkommende på samme måten som alle mennesker fortjener å bli møtt på!!

Derfor gir jeg denne artikkelen og saken og forfatteren og den falske fløyteblåseren – ikke bare seks stjerner, men alle stjernen i melkeveien.

Tusen takk 🙂 🙂 🙂

0 Svar

10 år siden

Menneske

Abonnent

Menneske

Jeg må innrømme at jeg blir noe kritisk i forhold til slike artikler som dette:
http://www.dagbladet.no/2013/01/10/nyheter/utenriks/astronomi/verdensrommet/vitenskap/25139871/

Og dette:
http://www.aftenposten.no/okonomi/Den-perfekte-storm-truer-verdensokonomien-7086135.html

Vi kan til stadig se unormale fenomen på himmelen, antakelig generert med HAARP og chemtrails.

Stiller et åpent spørsmål ved hvorvidt eliten fremdeles vil gjennomføre operasjon bluebeam og false flag alien invasjon, og at de har begynt å «forberede oss» på at vi bør åpne øynene for «en litt annen verden».

Richard Dolan er skeptisk til at bluebeam prosjektet er gjennomførbart.
Selv foretrekker jeg flere troverdige kilder, før jeg forkaster bluebeam som en realitet.

«Anonymous» advarsel mot bluebeam, lagt ut på youtube i 2010
https://www.youtube.com/watch?v=eKLB0MS3Cr4

At vi potensielt står overfor utenomjordiske som skal bistå Jordas frigjøring, javel. Men jeg tror det ikke før jeg får se det, rent fysisk, og ikke i form av potensielle hologrammer, og lese om det i propaganda.

0 Svar

9 år siden

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.