Reprise fra 01.12 2019 Litt mer info om konsekvensene av det som skjer:

Info om innhold og tungmetaller i nanopartikler: aluminiumoksid, barium, brom, jern, arsenikk, sopptyper(fungus), og bakterier, Nylig så jeg at de er føyd til kvikksølv på lista. Nanopartikler trenger inn i absolutt alt og fyller opp alt. Aluminium lager plakk innvendig i blodårer. Noe som kan føre til høyere blodtrykk, insulinresistens, diabetes mm. Særlig små blodårer i hjernen og lungene er utsatt, fordi de er så tynne. I hjernen kan det føre til alzheimer og slag. Hjerneslag. I lungene vil det etterhvert føre til redusert evne til oksygenopptak, som igjen kan føre til høyere blodtrykk, alzheimer etc. Dette er terroragenda fra de øverste og rikeste mot . Rått parti, med andre ord. Terrorisme. Dette er de virkelige terroristene. Alt annet er stort sett svada. Alt er snudd på hodet.Bla. kiselgur skal kunne rense kroppen for det meste. Når mange nok blir syke, så kommer regjeringene til å innføre obligatorisk ; med mer av samme giften. Den som nekter vil bli sett på, som kriminell.

Det vil sikkert komme fra våre myndigheter om bøtelegging, om man nekter å la seg vaksinere med mer gift fra de samme kreftene. Skolebarn får kanskje ikke komme på skolen. Da får de heller ikke noen vitnemål. Slik fungerer dagens system.

Alle skal med. Her er det ikke noen diskriminering. Sikkerheten og tryggheten for alle kommer først. Det har naturligvis med intet mindre enn nasjonal å gjøre. Utad er de så prektige, at det renner..

Regn med at “vaksinen” sannsynligvis først kommer sammen med chemtrailen. Så deretter blir det vel dobbelt opp.

Alt det står det om i agenda21/30, så det er nok planlagt slik. Blir spennende om “sauene” går med på det og om de bare sovner stille og rolig inn.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.