Litt info sånn på sparket til nye medlemmer: Reprise fra 30.09 2021

Det er flere faktorer som spiller inn.Hvilke stoffer bla Man kan nevne hvilken mix de har valgt (og da er det spesiellt de flyene som har disse tankene ombord. De har en sentral i flyet der de styrer de forskjellige stoffene. I denne sentralen så har de programvare som benyttes alt etter som hva slags vær man velger. Det blir veldig teknisk om man skal gå i detalj. De andre som spiller inn er høytykk/lavtrykk på det stedet som skal sprayes.

I Troposfæren finnes det gasser som bla Hydrogen og man ender opp med kjemiske formler der bindingene gir det resultatet man ønsker. Fra før av spiller brennstoffet en viktig rolle der de blander i forskjellige farlige grunnstoffer som Al Barium Lithium osv. Det som vi ser av farger på skyene skyldes at de i det siste året blander inn mere svovel enn før. Blander man svovel og hydrogen med vann(samt Oksygen) får får man H2SO4 som er svovelsyre og som igjen forsurer alt vann på jorda dvs Ph verdien.

Det neste som blandes inn er grafhen(som er i blekk/pulverform og nå sist skal de blande inn biostoffer som malt trevirke. Når Dette blandes dannes partikler/nanopartikler som faller til jorda og man får et bunnfall med brune/svarte partikler i vannet. På enkelte steder i rørt vann vil man se at det dannes skum på overflaten..i dette skummet er det svovelsyre..

Det neste som påvirker er solstrålene som er med i hele prosessen. Og så har vi som sender ut sterke radiobølger i Troposfære…derav disse forskjellige formasjonene i skylaget. HAARP er da med på å utvikle snøstormer samt vulkanutbrudd. Jeg kunne skrevet mye mer men dere får heller spørre. .

PS. Jeg glemte jetstrømmene!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.