DEN HEMMELIGE BARCELONA AVTALEN 1974 og 1995/amp.

https://www.regjeringen.no/contentassets/e4970d2d8b974678b37ce92470687155/no/pdfa/stm200120020027000dddpdfa.pdf

HUMAN SYNTHESIS
EMAIL: HUMANSYNTHESIS0@GMAIL.COM

Barcelona avtalen – Hemmelig avtale om overtakelse av Europa inngått av EU og araberstatene i 1974 og 1995

_Av Redaksjonen – 2. september 2017 5566 1_
![alt](https://human-synthesis.ghost.io/content/images/2017/09/barcelona-avtalen-2.png)
[**Global Politics:**](http://globalpolitics.cz/clanky/barcelona-process/)

BAKGRUNN FOR BARCELONA AVTALEN 1974:

BARCELONA AVTALEN AV 1995:

Har du noengang lurt på hvorfor EU har åpnet sine yttergrenser på vidt gap slik at horder av muslimske «flyktninger» fritt kan strømme inn over våre landegrenser? Svaret få du i denne artikkelen

Kort oppsummert kan vi vel si at paradiset vi lever i, bygget opp gjennom de siste 1000 årene, vil bli gjort om til et helvette på jord anført av Islams Sharia lovgivning som legger grunnlag for steining av kvinner, pedofili, bestialsk slakt av dyr, løgn og bedrag, drap på homofile, jøder og kristne og en lang rekke andre grusome ting vår befolkning kommer til å måtte oppleve den dagen Islam kommer i flertall.

På dette møtet ble det også utarbeidet en liste over krav som måtte oppfylles før oljekranene igjen ble åpnet:

Åpne opp for innvandring fra den muslimske verden.

Legge til rette for utbredelsen av Islam i .

Få igang aktiviteter for å fremme holdninger som gir et positivt bilde av arabisk kultur f.eks. fokus i skolen på Europas kulturelle til Islam og fokus pådet positive ved islam.

Gi full til de kravene som Den Arabiske Liga kom med i Israel-Palestina konflikten.

Frankrike som nylig hadde mistet sine kolonier og status som stormakt så en mulighet til igjen å kunne spille en rolle på den internasjonale arenaen. Frankrike argumenterte ovenfor de 9 andre EF-landene om å komme araberlandene i møte ved å innlede et tettere samarbeid og en union på sikt.

Argumentene for et slikt samarbeid var:

Araberlandene kunne levere nok olje og gass til EF-landene i over hundre år frem i tid. Skulle de industrialiserte og høyt teknologiske utvikklede europeiske landene bestå som velferdssamfunn, så var en sikker og stabil energiforsyning helt nødvendig.

På begynelsen av 70-tallet, pekte de demografiske kurvene nedover, barnefødselene var altfor lave til å kunne opprettholde en sunn og bærekraftig befolkneng. Samtidig som det var full sysselsetting i industrien,manglet enkelte sektorer arbeidskraft. De muslimske landene hadde mengder av arbeidskraft.

Forhandlingene ble innledet i Paris den 31. juli 1974

Temaet var hvordan dialogen skulle organiseres og formaliseres. Resultatet av dette møte ble at de 9 EF landene forpliktet seg til å arbeide for å utvikle det politiske, økonomiske og kulturelle samarbeid mellom Europa og den muslimske verden.

Den videre prosessen ble overlagt til EF-byråkratiet uten store annonseringer eller informasjon til befolkningen i disse 9 EF landene.

Hørtes dette for ille ut til å være sant? Ta en titt på https://norgesavisen.no/islam/ – her er alt dokumentert med henvising til sitater fra Koranen og andre Islamske skrifter.

alt

HVA DU KAN GJØRE FOR Å HJELPE TIL MED Å SNU DENNE UTVIKLINGEN?

Du kan kjøpe et abonnement på Norgesavisen https://norgesavisen.no/abonnere/ og/eller gi en  https://norgesavisen.no/donasjoner/ slik at Norgesavisen.no når ut til en større del av befolkningen med denne informasjonen.


Comments from Anders Bruun Laursen:

The Greatest Act of Treason in History

Anders Bruun Laursen - Denmark

Who can mention an act of treason to Europe greater than the Euro-Mediterranean Declaration and Project (EMP)?

The added flyer has been issued in Denmark in comparatively few copies – but has nevertheless aroused some stir. The flyer does not include the tremendous efforts made by the Euromediteraneans to brainwash our youth.

For 12 years now European politicians and media have remained entirely silent about the formidable Euromediterranean Project. And, in fact, it even began already in 1974 with the European – Arab Dialogue, which was nothing but submission to Islam (Bat Ye´or: Eurabia 2005).

The EU grants free movement to Muslims from 9 countries into Europe. Thereby, the EMP will change our demographic composition and so our ancient European culture, religion and identity into a totally foreign and unwanted Islamic identity in a few years after this opening of the floodgates to a rapidly increasing desperate and fanatic Islamic birth surplus without room or means to survive at home. Already now Muslim birth rates in Europe threaten the survival of European culture.

Politicians seem to use Islam as a deliberate ram to crush our identity, culture, Christian religion and national states in the name of globalism – which was originally called The New World Order – mentioned five times by president Bush sen. during the first Iraq war. Significant Dates in the Creation of the New World Order. And this latter term is still used by Mikhail Gorbachov.

The EMP is not only a brick for the globalists masons: It is their ideal model for a one-world state. Eurabia The Euro-Arab Partnership

Anyway, knowledge about the contents of the Euromediterranean Project should be able to bring about further “No”s in national referenda on the new EU-Treaty, which is a prerequisite for the implementation of the Euromediterranean as a Union. By the way, since 2005 a Euro-Mediterranean Parliamentary Assembly convenes regularly. Margot Wallström – The European Neighbourhood Policy and the Euro-Mediterranean partnership

However, it seems that our politicians are scared of more referenda – and will try to see a “mini-treaty” through on the sly, instead.

Are we helpless against these dictatorial initiatives by the EU?

No. If we can mobilize enough protesters via the blogs, we might gain access to the media.

Especially if we give notice to terminate our newspaper subsciptions if these papers will not bring our protests. Mass protests could still turn our politicians away from their dangerous way to the Euromediterranean dictatorship and sharia.

Can we organize to stop the Euro Mediterranean frenzy?

Anders Bruun Laursen – Denmark

https://eeas.europa.eu/archives/docs/euromed/docs/bd_en.pdf

https://www.regjeringen.no/contentassets/e4970d2d8b974678b37ce92470687155/no/pdfa/stm200120020027000dddpdfa.pdf

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.