Weather as a Force Multiplier:

Owning the Weather in 2025

A Research Paper

Presented To

Air Force

2025

by

Col Tamzy J. House

Lt Col James B. Near, Jr.

LTC William B. Shields (USA)

Maj Ronald J. Celentano

Maj David M. Husband

Maj Ann E. Mercer

Maj James E.

Pugh

August 1996

Informasjon

Domene: 

Kilde: 

Link til denne siden:

Gi oss beskjed hvis du finner et problem med dette dokumentet:
Spam i dokumentet Ødelagt forhåndsvisning Andre overgrep

Transkripsjon av været som en kraftmultiplikator: Å eie været …

1 Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025. A Research Paper Presented To Air Force 2025. av Col Tamzy J. House Lt Col James B. Near, Jr. LTC William B. Shields (USA). Maj Ronald J. Celentano Maj David M. Ektemann Maj Ann E. Mercer Maj James E. Pugh august 1996. Ansvarsfraskrivelse 2025 er en studie designet for å overholde et direktiv fra stabssjefen for  om å undersøke konseptene, evnene, og teknologier USA vil kreve for å forbli den dominerende luft- og romstyrkeni fremtiden. Denne rapporten ble presentert 17. juni 1996, og ble produsert i Forsvarsdepartementets skolemiljø for akademisk frihet og i interessen for å fremme konsepter knyttet til nasjonalt forsvar. Synspunktene i denne rapporten er forfatternes og reflekterer ikke den offisielle politikken eller posisjonen til Air Force , Department of Defense eller USAs regjering.

2Denne rapporten inneholder fiktive fremstillinger av fremtidige situasjoner/scenarier. Eventuelle likheter med virkelige personer eller hendelser, bortsett fra de som er spesifikt sitert, er utilsiktede og er kun ment som illustrasjon. Denne publikasjonen har blitt gjennomgått av sikkerhets- og policyvurderingsmyndigheter, er uklassifisert og er godkjent for offentlig utgivelse. ii Innhold Kapittel Side Ansvarsfraskrivelse ..ii Sammendrag ..vi 1 2 Påkrevd Hvorfor vil vi rote med været ? ..3. Hva mener vi med værmodifikasjon ?…4. 3 Systembeskrivelse ..8. The Global Weather Apply Weather-endring til militære operasjoner ..10. 4 Driftskonsept ..13. Nedbør ..13. Utnyttelse av NearSpace for Space 20. Muligheter Space 20 gir.

3Kommunikasjonsdominans via ionosfærisk kunstig operasjonskonsept 5 Undersøkelse Hvordan kommer vi dit herfra?…31. Konklusjoner ..34. Vedlegg Side A Hvorfor er ionosfæren viktig? ..36. B Forskning for å bedre forstå og forutsi ionosfæriske C Akronymer og definisjoner ..41. iii Illustrasjoner Figur Side 3-1. Globalt vær 3-2. Det militære systemet for værmodifikasjonsoperasjoner …11. 4-1. Crossed-Beam-tilnærming for å generere en kunstig ionosfærisk 23. 4-2. Kunstige ionosfæriske speil punkt-til-punkt-kommunikasjon ..24. 4-3. Kunstig ionosfærisk speil over horisonten overvåkingskonsept…25. 4-4. Scenarier for forringelse av telekommunikasjon ..26. 5-1. Et veikart for kjernekompetanse til værmodifisering i 2025.

432. 5-2. Et veikart for systemutvikling til værmodifikasjoner i tabeller Tabell Page 1 Operasjonelle evner iv Anerkjennelser Vi uttrykker vår takknemlighet til Mike McKim fra Air War College som ga et vell av teknisk ekspertise og innovative ideer som bidro betydelig til artikkelen vår. Vi er også spesielt takknemlige for den hengivne støtten fra familiene våre under dette forskningsprosjektet. Deres forståelse og tålmodighet under den krevende forskningsperioden var avgjørende for prosjektets suksess. v Sammendrag I 2025 kan amerikanske romfartsstyrker eie Væretved å utnytte nye teknologier og fokusere utviklingen av disse teknologiene til krigsbekjempende applikasjoner. En slik evne gir krigsjageren verktøy for å forme kamprommet på måter som aldri før var mulig.

5Det gir muligheter til å påvirke operasjoner over hele spekteret av konflikter og er relevant for alle mulige fremtider. Hensikten med denne artikkelen er å skissere en strategi for bruk av et fremtidig værmodifikasjonssystem for å oppnå militære mål i stedet for å gi et detaljert teknisk veikart. En høyrisiko, høy belønning innsats, vær -modifikasjon tilbyr et dilemma ikke ulikt splittingen av atomet. Mens noen deler av samfunnet alltid vil være motvillige til å undersøke kontroversielle spørsmål som værmodifikasjon , ignoreres de enorme militære evnene som kan oppstå fra dette feltet på egen risiko. Fra å forbedre vennlige operasjoner eller forstyrre fiendens via småskala skreddersøm av naturligeVærmønstre for å fullføre dominansen av global kommunikasjon og kontroll av motrom, Weather -modification tilbyr krigskjemperen et bredt spekter av mulige alternativer for å beseire eller tvinge en motstander.

6Noen av de potensielle egenskapene et værmodifikasjonssystem kan gi til en sjef for krigsbekjempelse (CINC) er oppført i tabell 1. Teknologifremskritt på fem hovedområder er nødvendig for en integrert værmodifikasjonsevne : (1) avansert ikke-lineær modelleringsteknikker, (2) beregningsevne, (3) informasjonsinnhenting og overføring, (4) en global sensormatrise og (5) værintervensjonsteknikker. Noen intervensjonsverktøy eksisterer i dag, og andre kan utvikles og foredles i fremtiden. vi Tabell 1. Operasjonelle evner Matrise DEGRADERE FIENDE STYRKER FORBEDRE VENNLIGE STYRKER. Nedbørsforbedring Unngå nedbør – Flomkommunikasjonslinjer – Oppretthold/forbedre LOC. – Reduser PGM/Recce-effektivitet – Opprettholde sikt – Reduser komfortnivå/moral – Oppretthold komfortnivå/moral Stormforbedring Stormmodifisering – Nekt operasjoner – Velg Battlespace-miljø Nedbørsnekt romvær  Nekt ferskvann – Forbedre kommunikasjonspålitelighet – Induser tørke – Avskjær fienden Overføringer – Revitalisere romressurser Romvær– Forstyrr kommunikasjon/radartåke og skygenerering – Deaktiver/ødelegg romressurser – Øk skjult tåke og fjerning av skyer Fjerning av tåke og skyer – Nekt skjul – Opprettholde flyplassoperasjoner – Øk sårbarhet for PGM/Recce – Forbedre PGM-effektivitet Oppdag fiendtlige væraktiviteter Enemy Capabilities Current

7Teknologier som vil modnes i løpet av de neste 30 årene vil tilby alle som har de nødvendige ressursene muligheten til å endre værmønstre og deres tilsvarende effekter, i det minste på lokal skala. Gjeldende demografiske, økonomiske og miljømessige trender vil skape globale påkjenninger som gir den drivkraften som er nødvendig for mange land eller grupper for å gjøre denne værmodifikasjonsevnen til en evne. I USA, Weather-modifikasjon vil sannsynligvis bli en del av nasjonal sikkerhetspolitikk med både nasjonale og internasjonale applikasjoner. Vår regjering vil føre en slik politikk, avhengig av dens interesser, på ulike nivåer. Disse nivåene kan omfatte ensidige handlinger, deltakelse i et sikkerhetsrammeverk som , medlemskap i en internasjonal organisasjon som FN, eller deltakelse i en koalisjon.

8Forutsatt at vår nasjonale sikkerhetsstrategi i 2025 inkluderer værmodifikasjon , vil bruken av den i vår nasjonale militærstrategi naturligvis følge. Foruten de betydelige fordelene en operativ evne ville gi, er en annen motivasjon for å forfølge Vær -modifikasjon å avskrekke og motvirke potensielle motstandere. vii I denne artikkelen viser vi at passende anvendelse av værmodifikasjon kan gi slagromdominans i en grad som aldri før har vært forestilt. I fremtiden vil slike operasjoner øke luft- og romoverlegenhet 1. og gi nye muligheter for utforming av slagrom og bevissthet om kamprom. Teknologien er 2. der og venter på at vi skal samle det hele; i 2025 kan vi eie været .. Notater 1. TheVærmodifikasjonsevner beskrevet i denne artikkelen er i samsvar med driftsmiljøene og oppdragene som er relevante for romfartsstyrker i 2025 som definert av AF/LR, et langdistanseplanleggingskontor som rapporterer til CSAF [basert på AF/LR PowerPoint-briefing Air and Space Maktrammeverk for strategiutvikling ( )].

92. General Gordon R. Sullivan, Moving into the 21st Century: America's Army and Modernization, . Military Review (juli 1993) sitert i Mary Ann Seagraves og Richard Szymber, Weather a ForceMultiplier, Military Review, november/desember 1995, 75. viii Kapittel 1. Introduksjon Scenario: Tenk deg at USA i 2025 kjemper mot et rikt, men nå konsolidert, politisk mektig narkotikakartell i Sør-Amerika. Kartellet har kjøpt hundrevis av russisk- og kinesiskbygde jagerfly som har forpurret våre forsøk på å angripe deres produksjonsanlegg. Med deres lokale numeriske overlegenhet og interiørlinjer lanserer kartellet mer enn 10 fly for hver av våre. I tillegg bruker kartellet det franske systemet probatoire d' observation de la terre (SPOT) posisjonering og sporing av bildesystemer, som i 2025 er i stand til å overføre nesten sanntid, multispektrale bilder med 1.

10Måleroppløsning. USA ønsker å engasjere fienden på et ujevnt spillefelt for å utnytte det fulle potensialet til våre fly og ammunisjon. Meteorologisk analyse avslører at ekvatorial Sør-Amerika vanligvis har ettermiddagstordenvær på daglig basis gjennom hele året. Vår etterretning har bekreftet at kartellpiloter er motvillige til å fly i eller i nærheten av tordenvær. Derfor har Weather Force -støtteelementet (WFSE), som er en del av øverstkommanderendes (CINC) luftoperasjonssenter (AOC), i oppgave å varsle stormbaner og utløse eller intensivere tordenværceller over kritiske målområder som fienden må forsvare med sine fly. Siden våre fly i 2025 har all- Weatherkapasitet, er tordenværstrusselen minimal for våre styrker, og vi kan effektivt og bestemt kontrollere himmelen over målet.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.