Avklassifisert Dokument Avslører Sjokkerende Intel: Underjordiske Reptiler Drepte 15 Kullgruvearbeidere

15. Mai 2022

Legender om reptilhumanoider har eksistert i århundrer og spenner over nesten alle kontinenter på planeten. Gamle kulturer som ikke hadde kontakt eller kommunikasjon med hverandre beskriver og skildrer uhyggelig like enheter .

beveger seg fremover gjennom en mørk huletunnel

Hopi-indianere snakker om ærede ‘slangebrødre’ som bor i underjordiske byer. Aboriginal Creation mythology krønike Ngiṉṯaka, en kolossal perentie øgle. Asiatisk mytologi knytter kongelige blodlinjer til en rase av mektige drager. Vediske skrifter refererer til Naga som en formskiftende serpentinrase.

Zulu-sjamaner tror at verden er kontrollert av Chitauri, en skummel sauriansk styrke. Mens mange skeptikere avviser slike beretninger som bare fabler, insisterer andre på at den gåtefulle arten virkelig eksisterer. En spesielt bemerkelsesverdig talsmann er tilfeldigvis et anerkjent føderalt byrå.

Et Ekstraordinært Avklassifisert Dokument

I 2008 ble en spennende fil avklassifisert av det britiske forsvarsdepartementet. Rapporten, med tittelen  Uidentifiserte flygende objekters korrespondanse , inneholder detaljert informasjon om ufologi. Nedgravd i det 318 sider lange dokumentet er et langt kapittel merket: MYSTERIET OM UNJUKHET AVSLUTTET: VIRKELIGHETEN TIL ORMENRASEN OG UFOS’ UFOS’ UFO’S UFO’S UTFØRELSE.

Flere forbløffende førstehåndsmøter er beskrevet i detalj. En usedvanlig skremmende prøvelse fant sted i blåsnippbyen Dixonville, Pennsylvania. På begynnelsen av 1940-tallet fikk to gruveinspektører en hektisk oppringning om en kollapset sjakt. De hastet til ulykkesstedet hvor 15 kullgruvearbeidere nå var hjelpeløst fanget. Det som skjedde under redningsoppdraget ville imidlertid hjemsøke begge mennene resten av livet. 

Fiendtlige Underjordiske Øglefolk

Da de kom ned i den indre jordens mørke avgrunn, la førstehjelperne merke til en knust stråle omgitt av falt steiner og steinsprut. En livløs kropp lå på toppen av det spredte rusk. Etterforskerne var forvirret over det særegne arrangementet – en hule i denne størrelsen ville ikke være stor nok til å drepe noen. Nærmere inspeksjon av offeret avslørte grufulle anomalier. Huden hans ble revet med klørlignende merker fra et ukjent rovdyr .

Da bergingsoffiserer forsiktig fortsatte å lete, dukket det snart opp flere lik. De omkomne collierne hadde identiske grusomme skader. Alle hadde bukket under for disse uforklarlige sårene. Til tross for gjennomsøking av den hemmelige labyrinten, var flere gruvearbeidere fortsatt savnet. Ytterligere personell ble med i letegruppen i håp om å hente potensielle overlevende.

“Ikke Av Denne Verden”

Nødarbeidere finkjemmet det vidstrakte tunnelsystemet omhyggelig, men ingen ekstra prospektører ble avdekket. For hver time som gikk begynte mannskapet å miste håpet om å finne noen i live. Til tross for fallende moral, fortsatte de to opprinnelige inspektørene sin søken. De snublet til slutt over en mystisk passasje i den hule hulen.

Etter å ha reist en halv mil, lød en hørbar rumling gjennom grotten. Et sporadisk innbrudd gjorde at duoen ble uunngåelig i et hjørne. Personalet i nærheten hørte et dundrende brak og skyndte seg for å hjelpe mudringsskipene. Plutselig kjente en av de klaustrofobiske mennene “varm ånde” på halsen. Panikken grep årene hans og han ble fullstendig lammet av frykt.

Samtidig gravde gravemaskiner febrilsk i et forsøk på å frigjøre det desperate paret. Sammen boret teamet seg gjennom den tette grusen og nådde sine fortvilte kolleger. Mannens partner observerte hva som sto bak ledsageren. Da han så den enorme skapningen løpe vekk, utbrøt han forferdet: « den tingen var ikke av denne verden!»

Avklassifisert dokument avslører at sjokkerende underjordiske reptiler drepte 15 kullgruvearbeidere

På grunn av arten av denne hendelsen forble den klassifisert i nesten 40 år. Den 14. juli 1974 publiserte en regional avis en artikkel om den underjordiske massakren. Enda fremmed, mange øyenvitner har opplevd lignende konfrontasjoner i flere tiår. I løpet av 1990-tallet avslørte en tidligere statlig entreprenør som ble varsler offentlig sjokkerende informasjon. Han uttalte at dype underjordiske militærbaser rundt om på kloden huser utenomjordiske reptiler.

I følge den høytstående innsideren er disse vesenene utrolig fiendtlige og spiser mennesker for næring. Hvert år forsvinner tusenvis av mennesker sporløst , ofte under forvirrende omstendigheter. Kan det være mulig at en ond rase i det skjulte bor i skyggene? Gitt den nylige bølgen av avsløring og stadig mer åpenbar agenda, kan samfunnet en dag lære sannheten om disse unnvikende kryptidene.

Kilde: DownTheChupacabraHole.comPinealkjertelen: Den Største Hemmeligheten Til Menneskelig Biologi, Åndelig Oppvåkning Og Overnaturlige EvnerForrige Innlegg‘TITUSENVIS’ Av Innfødte Barn Oppdaget På 50 Massegravsteder Ved Gov’t-Run-SkolerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

infiltrasjon av planeten vår av humanoide romvesener

ETS UFOER

Infiltration Of Our Planet Av Humanoid Aliens And Hybrids

HAF9. Mai 2022

det berømte rockefeller ufo briefing dokumentet

SAMMENSVERGELSEETS UFOERNWO

Rockefellers Er Grunnleggerne Av UFO Disclosure Movement – ​​Hvorfor?

HAF7. Mai 2022

den mystiske døden til forfatteren som avslørte ufoer og anti-tyngdekraften morris k.  jessup

SAMMENSVERGELSEETS UFOERMYSTERIER

Den Mystiske Døden Til Forfatteren Som Ble Fulgt Av ‘Men In Black’ Etter Å Ha Avslørt UFOer Og Anti-Gravity

HAF29. April 2022

teknologibevissthet

BEVISSTHETETS UFOERINSPIRASJONSPIRITUALITET

Teknologi Bremser Utviklingen Av Bevissthet, Med Mindre Den Er Sjelstyrt

HAF28. April 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.