TITUSENVIS’ Av Innfødte Barn Oppdaget På 50 Massegravsteder Ved Gov’t-Run-Skoler

15. Mai 2022

Det er ingen hemmelighet at USA har en dypt mørk og urovekkende historie med hensyn til hvordan indianere ble behandlet i dette landet. Etter å ha utryddet store deler av urbefolkningen med europeiske sykdommer, tok den føderale regjeringen til å tvangsassimilere den gjenværende befolkningen i statlige institusjoner.

titusenvis av innfødte barn oppdaget på 50 massegravsteder på statlige skoler

På 1800- og 1900-tallet ble det opprettet hundrevis av føderale skoler over hele landet der innfødte barn ble tatt fra familiene og stammene deres for å bli omutdannet til den amerikanske livsstilen. Innenfor disse fasilitetene ble titusenvis av barn både fysisk og seksuelt misbrukt da «lærere» tvang dem til å snakke, kle seg og oppføre seg «amerikansk».

På disse internatskolene ble barn forbudt å snakke sitt indianerspråk og tvunget til å assimilere seg i samfunnet. Misbruket de ble utsatt for av personalet var ofte dødelig, og mange av disse skolene begynte å grave massegravsteder som et resultat.

En ny studie utført av interiøravdelingen har gitt oss et innblikk i den dypt urovekkende naturen til disse skolene. Studien fant mer enn 50 gravsteder, der de mistenker at titusenvis av innfødte barn har blitt gravlagt – og de forventer at antallet vil vokse.

Studien er langt fra fullført, men noen av funnene blir offentliggjort mens de fokuserer på å prøve å identifisere barna og deres stammetilhørighet.

“Konsekvensene av føderale, indiske internatskolepolitikker – inkludert traumer mellom generasjoner forårsaket av familieseparasjon og kulturell utryddelse påført generasjoner av barn så unge som fire år gamle – er hjerteskjærende og ubestridelige,” sa Deb Haaland, innenrikssekretæren, i en uttalelse.

Studien avdekket det faktum at hundrevis av skoler, drevet og finansiert av den føderale regjeringen, opererte i 37 stater, med mange av dem i Oklahoma, Arizona og New Mexico.

Den amerikanske regjeringen drev flere hundre av disse skolene mens den ga midler til katolske, protestantiske og andre kirker som drev sine egne skoler for å “sivilisere” indianere.

“Det er min prioritet å ikke bare gi stemme til overlevende og etterkommere av føderale indiske internatskolepolitikker, men også å adressere den varige arven etter disse retningslinjene slik at urfolk kan fortsette å vokse og helbrede,” sa Haaland.

Haaland, som er Laguna, sa at de har funnet 53 massegraver av barn som eller ble drept i myndighetene. Antall barn gravlagt i disse gravstedene kan utgjøre «ti tusenvis», ifølge studien.

“Mange av disse barna ble gravlagt på umerkede eller dårlig vedlikeholdte gravsteder langt fra deres indianerstammer, Alaska Native Villages, Native Hawaiian Community og familier, ofte hundrevis eller til og med tusenvis av miles unna,” heter det i rapporten.

Det var intet mindre enn folkemord og det skjedde i dette landet, sponset av og utført av denne regjeringen.

Selv om det nåværende amerikanske regimet forsøker å lage en sannhets- og helbredelseskommisjon i et forsøk på å rette opp ting, står indianere i USA fortsatt overfor en oppoverbakke kamp – opp til og inkludert mange av dem som blir fratatt sin stemmerett og eller meningsløst drept.

Indianere blir drept i politimøter mer enn noen annen etnisk gruppe, og morderne deres slipper ofte unna ansvar. Som TFTP rapporterte, skjøt og drepte Ashland County Sheriffs nestleder Brock Mrdjenovich et indianerbarn i Bad River Indian Reservation i Nord-Wisconsin, og står ikke overfor noen .

Det burde ikke komme som noen overraskelse at et fylke full av massegraver fulle av innfødte barn tror at det å sette dem på reservasjoner og be om unnskyldning på en eller annen måte er “rettferdighet.”

Referanse: TheFreeThoughtProject.comAvklassifisert Dokument Avslører Sjokkerende Intel: Underjordiske Reptiler Drepte 15 KullgruvearbeidereForrige InnleggWorld Economic Forum Ønsker Å Lage En KlimaendringstraktatNeste Innlegg

Relaterte Artikler

disney satanisme 2

SAMMENSVERGELSESATANISMESATANISTPEDOFILESEKSUALISERING AV BARNTRANSGENDER AGENDA

Walt Disneys Grufulle Bakgrunn Og Avskyelige Agenda

HAF24. April 2022

disney pedofile og "grooming support" er direkte angrep mot våre barn og nasjon ettersom flere bevis kommer frem "disney er demonisk"

SATANISMESATANISTPEDOFILESEKSUALISERING AV BARN

Dette MÅ VÆRE USAs “Line In The Sand”: Disney-Pedofile Og “Grooming Support” Er Direkte Angrep Mot Våre Barn Og Nasjon Ettersom Flere Bevis Kommer Frem “Disney Er Demonisk”

HAF12. April 2022

tidligere barneskuespiller cole sprouse bekrefter at Disney faktisk seksualiserer unge skuespillerinner

SATANISTPEDOFILESEKSUALISERING AV BARN

Tidligere Barneskuespiller Cole Sprouse Bekrefter At Disney Faktisk Seksualiserer Unge Skuespillerinner

HAF11. April 2022

Disney-ansatte i Florida arrestert for menneskehandel + videoer vises på nettet som viser topp disney-lederes ønske om å seksualisere barn

DISNEYSATANISTPEDOFILETRANSGENDER AGENDA

Disney-Ansatte I Florida Arrestert For Menneskehandel + Videoer Vises På Nettet Som Viser Topp Disney-Lederes Ønske Om Å Seksualisere Barn

HAF1. April 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.