Slutttidsbedrag

av David J. Stewart

“Og mange falske profeter skal reise seg og forføre mange.” — Matteus 24:11

      Guds Ord har mye å si om endetiden. En ting skiller seg ut i Bibelens lære mer enn noe annet angående disse siste dager… BELEDNING!!! Satan er en mesterbedrager og falskner, en stor løgner (Johannes 8:44).

“F eller slike er falske apostler, svikefulle arbeidere som forvandler seg til Kristi apostler. Og ikke noe under, for Satan selv er forvandlet til en lysets engel. Derfor er det ikke stort om også hans tjenere blir forvandlet som tjenere for rettferdighet, hvis ende skal være etter deres gjerninger.” — 2. Korinter 11:13–15. 

Ikke vær dum, lytt til Guds Ord!!!
 

Bedraget ved å fornekte Satan

Satan lever og har det bra folkens, og han er ute etter å lure deg og dine kjære. Satan er så listig at han til og med har overbevist noen mennesker om at han ikke eksisterer. Det er mange religioner som lærer at Satan ikke eksisterer i det hele tatt. For eksempel: Wicca-religionen. Det er allerede anslagsvis 4.000.000 Wiccans ifølge heksene selv, og deres religion vokser med stormskritt på grunn av Harry Potter. Spesielt tenåringsjenter blir trukket inn i Wicca på grunn av dens feministiske natur (tilbeder gudinnene). New Age-religionen benekter også eksistensen av Satan og er enda mer populær enn Wicca. Men bare fordi noen sier at det ikke finnes en djevel, gjør det ikke det slik. Sannheten er intolerant venn… du kan påstå at 1 + 1 = 3, men det gjør det ikke (og vil aldri).

Luciferianere og okkultistiske frimurere som tilber Baphomet, som snakket av Aleister Crowley, tilber virkelig djevelen, Satan. All tilbedelse av et åndelig vesen, kraft er en annen enhet enn Gud er satanisk. Bibelen kaller begjærlighetens synd det samme som avgudsdyrkelse. Amerika er satanisk ifølge Satans kirke . Ikke la deg lure. Vokt dere for New Age læresetninger om karma.

Her er en annen djevel som ingen anerkjenner for hva han er… Obama Rothschilds Choice – Full Movie (folk har ingen anelse om hva som skjer i vår nasjon)


Frimureri, kommunisme, evolusjon og jødedom

Disse fire ondskapene er alle synonyme. Karl Marx, hvis virkelige jødiske navn var Mordecai Levi, skrev Das Kapital, en bok som startet bevegelser som resulterte i døden til mer enn 150 millioner uskyldige ikke-jøder. David Bronstein, en jøde som levde 3 år i eksil fra i New York City, returnerte til Petrograd med millioner av jødiske dollar fra jødiske banker for å finansiere den røde revolusjonen der. Herr Bronsteins foretrukne navn som revolusjonær, hvis du ikke allerede vet, var Leon Trotsky. Faktisk endret de fleste jøder som driver kommunisme navn for å holde sin jødiskhet skjult for det ikke-jødiske flertallet. Du vil aldri lære sannheten om denne historien i regjeringens korrupte skolesystem.

Undersøk nesten alle onde organisasjoner som rammer Amerika i dag, og du vil finne en forbindelse med den demoniske kulten av frimureriet, hvis medlemmer i 33. grad tilber Baphomet (Lucifer, som innrømmet av den beryktede frimurer-grunnleggeren og Ku Klux-klanen-grunnlegger, Albert Pike). Sannhet er merkeligere enn fiksjon. Satan er virkelig denne onde verdens gud som 2. Korinterbrev 4:4 i Bibelen lærer. Karl Marx var en kjent satanist før han skrev sitt kommunistiske manifest (et virtuelt opptrykk av Illuminatis grunnlegger, Adam Weishaupts blåkopi for verdensregjering i 1775). I de fortettede 10 plankene i det kommunistiske manifestet etterlyser Mark en sentralbank og et offentlig skolesystem. Amerika i dag er akkurat det Marx, hvis virkelige jødiske navn var Mordecai Levi, så for seg.

Adolph Hitler var en beundrer av Charles Darwins The Origin of Species , som i bunn og grunn lærer at det ikke finnes noen Gud og bare de sterke overlever i menneskeheten. I sin alderdom angret Darwin på at han skrev The Origin Of Species og sa at det var ungdomstrådigheten. Syttifem år senere skulle Adolf Hitler bli en hengiven tilhenger av Darwins helvetes lære. Evolusjonens kjernelære er at Gud ikke eksisterer, så mennesker blir bare sett på som biologisk vekst. Hvis du forstår slike gudløse filosofier, kan du begynne å forstå hvorfor menn som Hitler og Stalin var i stand til å myrde titalls millioner uskyldige menn, kvinner og barn. I alle tilfeller av onde verdensledere var de til en viss grad involvert i satanisme og det okkulte.

Hitler var en beundrer av grunnleggeren av Planned Parenthood, Margaret Sanger , som var gift med forfatteren HG Wells (en kjent okkultist). Eugenikkbevegelsen i USA var ryggraden i Hitlers krigsmaskin, finansiert av Wall Street og oppmuntret av eugenikere i Amerika. Disse faktaene er godt dokumentert i Alex Jones' utrolige film, END GAME , fritt tilgjengelig på YouTube for å se. Se også THE OBAMA DECEPTION av Alex Jones. Evolusjon bør kalles DEVILUTION, for det er det religiøse dogmet til enhver massemordspsykopat som Lenin, Hitler, Stalin, Mao og George H. Bush.

“Kabbalisme er et system av jødisk mystikk og magi og er det grunnleggende elementet i moderne hekseri. Praktisk talt alle de store heksene og trollmennene i dette århundret var kabbalister.” —William J. Schnoebelen, The Dark Side of Freemasonry

Jødedommen og Talmud er demoniske. Jødedommen startet kommunismen, et redskap for verdensovertakelse. Kommunistene lyktes nesten hvis det ikke var for nåden til en suveren Gud som har velsignet USA i århundrer. Amerika stoppet kommunistene i Sør-Korea. Vi mistet hele Vietnam, men vi stoppet dem i mange europeiske land. Kommunistene tok bare halve Tyskland. Etter andre verdenskrig, med grunnleggelsen av de globalistkontrollerte FN (grunnlagt av The Council On Foreign Relations ), innså International Banking Cartel (som finansierte kommunismen) at det var en smartere måte å erobre verden på. Det ville ta lengre tid, men det var en sikker vei til suksess… økonomisk terrorisme!

IMF, Verdensbanken, Trilateral Commission, Bilderberg Group og andre globalistiske institusjoner har tvunget land inn i økonomisk uro, for så å posere som frelserne i bytte mot hundrevis av forhold. Det er utpressing i stor skala! Mange nasjoner har underskrevet mineralrettighetene sine, motvillig gått med på massiv fremtidig gjeld og solgt sjelene sine til verdens bankister. Globalistene er hensynsløse! Mange land har gitt fra seg rettighetene sine i bytte mot lån… hver nasjon blir stadig mer viklet inn i et edderkoppnett av gjeld, økonomisk elendighet, sosial uro, politiske kupp og til og med kriger skapt av bankfolk for å styrte nasjoner. Globalistenes overtakelse av Argentina er Blueprint for America (kunstig økonomisk depresjon). Det skjer nå i Amerika. Wall Street dreper økonomien vår gjennom den kriminelle Federal Reserve Bank , den mest grufulle institusjonen som noen gang er opprettet i Amerika.

Jeg har akkurat skrapt toppen av isfjellet. Det er uendelig mye lesing om hvert av disse emnene. Frimureriet står bak den nye verdensordenen . De er arkitektene, bevist av byggherrens plass i deres offisielle frimurersymbol. Disse mennene har bevisst solgt sine sjeler til Satan i bytte mot verdslig suksess, berømmelse, formue og ufortalte gleder. Den dagen de dør vil de stupe ned i helvetes dyp og ild for å bli plaget dag og natt for alltid og alltid av en sint Gud (2. Tessalonikerbrev 1:8-9). Dessverre er noen troende lavmålere og vil bli frelst som ved ild, og mottar ingen belønning fra Gud ved Kristi dommersete (1. Korinterbrev 3:15). Frimureriet på overflaten bygger sykehus(Shriner) og gjør gode gjerninger for å bli sett av mennesker; men den indre (esoteriske) gruppen er hardcore Luciferian-tilbedere og djevler.

Både jødedommen og frimureriet er dypt forankret i jødisk kaballah. Det samme er den mormonske sexperverterte religionen. Hollywood er jødisk eid, og et arnested for homofile og seksuelt degenererte gudshatere. Hver film i disse dager tar Guds navn forgjeves gjentatte ganger, og spotter Jesus Kristus som jøder åpenlyst avviser som Messias. De er løgnere og antikrist ifølge 1. Johannes 2:22! Jødedommen er en sex-pervert religion, som lærer i Talmud at jødiske prester kan gifte seg med 3 år gamle jenter . Talmud lærer at Jesus ble kokt i ekskrementer og urin. Talmud er demonisk, nøye skjult av jøder så mye som mulig. Det er faktisk mot loven i Israel i dag for en jøde å konvertere til kristendommen. Bibelsk sjelevinnende er mot loven i Israel.

Perverser som Stanley Kubrick, produsent av Clockwork Orange og Eyes Wide Shut (begge filmer med ville sexorgier) er æret i Hollywood (HollyWEIRD). San Francisco er rett by sammenlignet med Hollywood. Hundrevis av homoseksuelle filmer har blitt produsert i Hollywood, som DOG DAY AFTERNOONtiår tilbake, som inneholdt Al Pacino som ranet en bank for å betale for et kjønnsskifte for sin transvestittelsker. Robert Reed (far på Brady Bunch) var homofil i det virkelige liv, det samme var Ronald Reagan, Rock Hudson og Paul Newman. Pioneren for kvinnerettighetsbevegelsen, Susan B. Anthony (1820-1906) var ateist og lesbisk. Djevelen har brukt feminismens opprør til å drepe babyer, ødelegge ekteskap og stjele familiens lykke for lenge. Feminisme vil ødelegge livet ditt.

Satan er ekte, lurer rundt som en brølende løve og søker hvem han kan sluke (1. Peter 5:8). Satan og demonene er ånder som påvirker menneskers ånder. Hvor effektiv Satan er, avhenger av hvor mottakelig en persons ånd er.  og alkohol åpner dører for demonisk besittelse. Seanser og hekseri brukes til å åpne dører til demoniske krefter. Dette er grunnen til at Bibelen forteller oss i Efeserne 6:12 at vi ikke kjemper mot kjøtt og blod, men mot åndelig ondskap i det høye (makter som kan plage oss) og mot herskerne i denne verdens mørke.. Djevelen står bak de onde kreftene som har tatt over vår føderale regjering (og nå jobber den seg ned til de store byene våre). De jobber veldig raskt for å bygge en politistat som vil få amerikanere til å ønske at de aldri hadde blitt født. Tyranniet som skjer i Mexico, Argentina, Egypt, Hellas og andre steder vil skje her… og raskere enn du tror!

På dette onsdag 28. september 2011-bildet står politifolk bevæpnet med AK-47-rifler vakt ved bunkere med sandsekker langs en hovedvei i Maiduguri, Nigeria. Den radikale sekten Boko Haram, som i august 2011 bombet FNs hovedkvarter i Nigeria, er den alvorligste sikkerhetstrusselen mot Afrikas mest folkerike nasjon og er i ferd med å bli fremtredende. De dreper kristne akkurat som Jesus sa de ville gjøre i de siste dager (Matteus 24:9).
 

Bedraget ved å benekte at Jesus Kristus er den ENESTE veien til himmelen

New Agers tror at det er mange veier til lyset, men Guds Ord forkynner at det KUN er én måte å komme til himmelen på, det vil si gjennom tro på Herren Jesus Kristus. Johannes 14:6 erklærer…

“Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg.” 

SANNHETEN er at det bare er EN VEIL inn i himmelen, og det er gjennom Jesus (Joh 10:1,9).

All islam (arabere) og alle jødiske (jøder) avviser Jesus Kristus. Begge gruppene trenger Gud, så jeg tar ikke parti som kristen. Jeg kjenner en mann som er araber (muslim) som nærer mye hat mot jøder som hevder at foreldrene hans ble drevet med våpen fra hjemmene deres i Palestina. Flere og flere bevis viser at dette er sant.

The Baha'i religion also foolishly teaches that there are many ways to heaven. As you can imagine, Baha'is are welcomed with New Agers. All end time religions (such as Wicca, New Age, Baha'i, Kabbalah, and hundreds more) share common denominators. They all teach that there are multiple ways to the light. They all deny the existence of an evil being called Satan. They all deny the exclusive deity of Jesus Christ (that He alone is Almighty God -Revelation 1:8). Wiccans believe that there are hundreds of gods. 
 

The Deception of Accepting the Ungodly

Satan's goal for these last days is to consolidate his forces against God. To do this, he MUST create a “one-world” environment. This includes a one-world religion, a one-world government, a one-world currency, a one-world police state, etc. This will be Babylon rebuilt, mankind coming together once again in rebellion against God (Genesis 11:1-9). To accomplish this, Satan MUST desensitize and condition the minds of the masses to accept all this. 

Sjokkerende nok har Satan til og med klart å overbevise bekjente kristne om at homofile bør aksepteres. Magasinet Christianity Today publiserte nylig en artikkel som sa at forbud mot homofile ekteskap ikke er svaret. De ga også positive anmeldelser til den helvetes skapte Harry Potter-serien . 

Guds Ord advarer tydelig om at vi IKKE skal ha SELSKAP med de ugudelige, “Og dersom noen ikke adlyder vårt ord ved dette brev, legg merke til den mannen og ha ikke selskap med ham, så han kan skamme seg” (2. Tessalonikerbrevet). 3:14).  Hvis Gud ikke vil at vi skal ha fellesskap med en frafallen troende, så vil han absolutt ikke at vi skal ha fellesskap med vantro. 2. Korinterbrev 6:14-15 lærer : “Legg dere ikke i ulikt åk sammen med vantro: for hva fellesskap har rettferdighet med urettferdighet, og hvilket fellesskap har lys med mørke? Og hvilken overensstemmelse har Kristus med Belial, eller hvilken del har den som tror med en vantro?” 

Jeg prøver ikke å være uvennlig mot homofile (eller noen andre), men Guds Ord forbyr tydeligvis kristne fra å ha fellesskap med slike mennesker. Når Bibelen sier at Jesus var «en venn av syndere», betyr det ganske enkelt at han brydde seg nok om de fattige og utstøtte til å snakke med dem om det som hører himmelen til.» De religiøse lederne på Jesu tid var like syndige, men de var selvrettferdige. Jesus erklærte at han ikke kom for å frelse de rettferdige, men for å kalle syndere til omvendelse. Lukas 5:32: “Jeg er ikke kommet for å kalle rettferdige, men syndere til omvendelse.” DE FLESTE homoseksuelle er selvrettferdige, og rasjonaliserer sine homoseksuelle synder som noe godt og akseptabelt. Enhver homofil som prøver å rettferdiggjøre homofilis synd er selvrettferdig. Jesus kan ikke hjelpe de som er fulle av seg selv. Bibelen sier at Jesus kom til de syke, ikke til de selvrettferdige som ikke har behov for den store lege. Hvis du ikke ser synden din, er du uten ut før du gjør det (1. Joh 1:8,10).
 

De løgnaktige underverkenes bedrag og urettferdighetens bedrag

Bibelen advarer mot “løgnens under” i de siste dager…

“Også ham hvis komme er etter Satans virke med all makt og tegn og løgnaktige under, og med all urettferdighets bedrag i dem som går fortapt, fordi de ikke tok imot kjærligheten til sannheten, så de kunne bli frelst. Derfor skal Gud sende dem en sterk villfarelse, for at de skal tro en løgn: for at de alle skal bli fordømt som ikke trodde på sannheten, men hadde behag i urettferdighet.” -2. Tessalonikerbrev 2:9-12

Et av vår tids største løgnunderverk er 911-tragedien. Alle som til og med tilfeldig har sett over bevisene, vet at vår egen regjering var fullstendig ansvarlig for å utføre angrepene. Se på 911-tidslinjene . De økende konkrete bevisene er sjokkerende. Enda mer sjokkerende er at den gjennomsnittlige personen nekter å tro SANNHETEN. Amerika vil bli fordømt for det, akkurat som 2. Tessalonikerbrev 2:12 forkynner. Folkens, vi har FEMA-ansatte som innrømmer at de satte opp leir i New York natten før 911 for å gjøre seg klare til angrepet. Dick Cheney beordret NORAD-forsvaret til å stå ned etter det første flyangrepet. Hvorfor? 

Hvordan får 2 fly ned 3 bygninger?

Hvorfor rapporterte BBC News at WTC-bygning 7 imploderte 23 MINUTTER FØR DEN falt!!!

Hvis du ikke tror meg, så bør du seriøst vurdere det vitenskapelige synspunktet til 1500 arkitekter og ingeniører som sier det! 911 VAR EN INNJOBB! 2 fly, 3 bygninger?

George W. Bush satt og gjorde ingenting etter å ha blitt fortalt at vår nasjon var under angrep. Enda verre, etter å ha avlagt falskt vitne mot Irak for å ha påståtte masseødeleggelsesvåpen, spotter Bush og ler på en elitemiddag at ingen våpen noen gang ble funnet, noe som beviser at det hele tiden var svindel . Bare en blind tosk eller en total feiging ville benekte at noe veldig ondt skjedde morgenen 9.11.2001. De fleste mennesker er , akkurat som Gud sa de ville være. 

Jeg innser at Antikrist ikke har dukket opp ennå (og vil ikke gjøre det før Kirken er fjernet fra verden, det vil si Bortrykkelse, 1. Tessalonikerbrev 4:17); men det er så åpenbart at den store scenen er i ferd med å dukke opp. Jeg tror bortrykkelsen er veldig nær. Hvis du ikke bryr deg fordi du tror du vil bli henført, deg for en så syndig holdning. Likevel, ikke fall for løgnen om at fortrengselen Bortrykkelsen er en moderne doktrine, fordi den ble undervist for 2000 år siden i 1. Tessalonikerbrev 4:17. Bortrykkelsen er IKKE en ny doktrine.

En gruppe Lucifer-tilbedende, onde, morderiske, avskum har kapret nasjonen vår. De er mest synlige gjennom CFR [ Council On Foreign Relations (hovedkvarter)] og gjennom Wall Street Bankster-gjengen. For å få et lynkurs om hva som skjer i vår verden, se følgende videoer i sin helhet, vennligst…

Etter å ha sett disse videoene, gå til INFOWARS.COM og du vil finne sannheten om den nye verdensordenen. Jeg anbefaler at du hører på Alex Jones radio ofte for å holde tritt med sannheten. Selv om du trenger åndelig sannhet. Alex Jones' show er sekulært. Nettstedet mitt fokuserer på de åndelige sannhetene som folk flest er redde for å takle, som er den raskeste måten å redusere leser-/lytterbasen din på. Min nettsidetjeneste kunne blitt MYE større og mer populær hvis jeg forlot alle de åndelige sannhetene; men jeg ville dø først. Uten Guds Ord og sannhetene om åndelig materie, kommer du til å bli en utdannet tosk. Hva betyr det om du redder nasjonen din, men går til Ildsjøen for alltid for å brenne når du dør (Åpenbaringen 20:15)? Jeg vil aldri fremme sekulær sannhet fremfor åndelig sannhet!!! Du må bli frelst, ellers kommer du til helvete for alltid, og frelse finnes bare ved tro på Jesu navn. Jesus er Kristus, Guds Sønn (Apg 10:43)!

Det er en haug med mennesker som løper rundt og snakker om den nye verdensorden, Bilderberg, Trilateral Commission og CFR; men hvis du ikke nevner Gud og snakker om åndelige aspekter av kampen vår i dag, så er du en tåpelig person. Efeserne 6:12 sier at vår kamp er mot åndelige krefter, og ikke mot kjøtt og blod. For å utkjempe en åndelig krig må du derfor bruke Guds valgvåpen, det vil si Åndens sverd, som er Guds Ord (Efeserne 6:17).David Icke er en utrolig forsker og hyggelig personlig, men han er en vantro som avskyr bibelkristendommen. Mr. Icke vil aldri virkelig forstå Illuminatis hensikt eller den nye verdensorden før han mottar Jesus Kristus og blir en kristen. Det er en kamp om sinnet ditt. Guds Ord har svarene.

Hebreerne 4:12-14: For Guds ord er levende og mektig og skarpere enn noe tveegget sverd, det trenger inn til den skiller sjel og ånd, og ledd og marg, og det er en skjelner av tanker. og hjertets hensikter. Heller ikke er det noen skapning som ikke er åpenbar for hans øyne, men alt er nakent og åpnet for øynene til ham som vi har å gjøre med. Ettersom vi da har en stor yppersteprest som er gått til himmelen, Jesus, Guds Sønn, la oss holde fast ved vår bekjennelse.»

Den nye verdensorden handler om Gud og Bibelen. Satan er denne syndige verdens gud (2. Korinterbrev 4:4). Åpenbaringen lærer oss at den ondeste byen på jorden er Jerusalem, hvor vår Herre ble korsfestet, og Sodomas og Egypts ånd fortsatt bor der i dag. Uansett hvor jødene har vært spredt over hele verden, er Sodomas og Egypts ånd utbredt. Hvorfor tror du frimureriet er overalt, jødisk eid og kontrollert, som følger den eldgamle læren om mystikk i Kaballah. Mormoner følger også Kaballah . Uansett hvor jøder finnes, er det homoseksualitet og okkulte , gjennomsyret av åndene fra Sodoma og Egypt. Bare se på Hollywood i dag og les deretter Åpenbaringen 11:8.

Kjærligheten til penger får menn og kvinner til å dyppe-seil, trimme budskapet sitt og unngå å snakke SANNHETEN (spesielt sannheten om Gud) i for å tape penger eller bli stemplet som en narcase. Jesus sa i Johannes 15:19 at verden aldri vil akseptere en kristen, og vil hate oss, akkurat som de hatet Herren. Jeg garanterer deg at de fleste av menneskene som er sannhetssøkende er kristne, men den som tjener penger er for det meste kompromitterte og verdslige. Sannheten har få venner i disse dager, og ekte gjenfødte kristne som prøver å leve rett er sjeldne. Nesten alle har religion uten frelse, dogmer uten sannhet og kirkelighet uten kristendom.

Fengselsindustrien eies av CFR-medlemmer. Det er en lukrativ virksomhet for milliarder dollar. Vi er slavene på bunnen av pyramiden, kontrollert av den kriminelle eliten på toppen av pyramiden. Den regjerende eliten er onde mennesker, forpliktet til å stjele, drepe og ødelegge (Johannes 10:10). Lucifer, Satan er på toppen av Illuminati-pyramiden (se nederst på siden). 2. Korinterbrev 4:4 lærer at Satan er denne syndige verdens gud. Gjennom okkulte (hemmelighetsfulle) organisasjoner påvirker og kontrollerer Satan verden til å gjøre hans bud. Satan er den som ønsker en ny verdensorden, og det er grunnen til at global regjering er en generasjonsgenerasjon som har vært i planleggingen i årtusener. Les om Den store pyramidenfor å lære mer (pyramiden ble bygget med sluttsteinen , bekreftet så tidlig som i 60 f.Kr. av Diodorus Siculus. Med den industrielle og teknologiske revolusjonen er det nå mulig for Djevelen å oppnå sin nye verdensorden, som vil være en gudløs global Totalitær kommunistisk politistat!!!

Salme 9:17 “De ugudelige skal vendes til helvete, og alle nasjonene som glemmer Gud.”
 

Den kommende kunstige mat-, vann- og oljekrisen

Alex Jones & Texe Marrs — Mangel på matvann og olje

https://youtube.com/watch?v=HrDWkx97Tck

Alex Jones & Texe Marrs — Mangel på matvann og olje

Hva i all verden har mat, vann og olje med en gangsterkultur å gjøre? Med et ord, alt! Ingen jobber er lik kriminalitet. Når folk er sultne, begår de forbrytelser. Kriminaliteten kommer til å bli MYE verre når alle jobbene våre flyttes til utlandet. Bankene stjeler folks hjem. Boliglån med justerbar rente [ARM] var en svindel, laget for å rive bort folks hjem. Du aner ikke hvor onde bankfolkene er . Jeg kunne fortsette og fortsette om ondskapen som rammer samfunnet vårt. Vår regjerings ledere er maktesløse lenger mot organisert kriminalitet, mafiaen, Mossad, CIA, et cetera.

Det er klart at republikanerne i kongressen er fullt klar over dette utsalget av amerikansk suverenitet. Eliten kontrollerer både Det hvite hus og Capitol Hill. Alt er forberedt på at en ny verdensorden og den store verdenslederen skal komme (Antikrist). Akkurat som Bibelen profeterte, skal denne nye verdensorden “fortære hele jorden og trå den ned og knuse den” (Daniel 7:23).

De vil torturere og drepe alle og deres familie som kommer i veien for dem. Våre egne valgte ledere advarer oss om at kriminelle har kapret regjeringen vår . Amerikas gjengkultur er skapt, ikke et freak-fenomen. Ungdom blir sendt til fengsel i 10 til 20 år for å lære å bli hardcore kriminelle. Amerikas fengsler er ikke annet enn kriminalitetsuniversiteter. En 18-åring som går i fengsel har ingen sjanse når han kommer seg ut. Det hele er ondt

Rush Limbaugh har offentlig sagt at han vil at illegale narkotikabrukere skal i fengsel. Ungdom voldtar, raner og dreper fordi det er det de blir lært. Offentlige skoler er arnested for ondskap i disse dager. Amerikas kultur er en fengselskultur. Fengsler og gjenger er synonyme. Når noen prøver å lære barn den rette måten, blir de demonisert som onde . Hvis du synes USA er dårlig i dag, har du ikke sett noe ennå. Gatekriminalitet kommer til å eksplodere.

Politistaten er paraplyen som stripper og tar fra oss rettighetene våre. De skaper en ny virkelighet . Dette er en psykologisk vold mot publikum. De bruker menneskehetens grunnleggende behov for overlevelse og mot oss. De skaper frykt i folk. Mat, vann og olje er tre områder der de kommer til å ramme oss, for å underkaste oss. Når folk er sultne, bekymrer de seg ikke for frihet og frihet. Menneskeheten er fienden. De skaper en ny virkelighet. Det er en konstruert – akkurat som 11. september var, akkurat som bombingen i Oklahoma City, akkurat som Al Qaida, akkurat som global oppvarming – nå har vi en konstruert bløff av ressurser. Det er kunstig knapphet.

De forteller oss at vi går inn i en tid med knapphet, og derfor må vi være gode soldater og bli enige om å dele med resten av verden. De blir rike av alt dette. Når prisene på gass, mat og vann stiger, kommer de til å fortelle oss at vi skal være glade for at vi har noe på grunn av knappheten. De skylder på miljøbevegelsen, men de finansierte alle disse gruppene. De har media til å kontrollere alle disse svindelforsøkene. Vi blir angrepet. Våre sinn blir angrepet, blir fortalt at vi må akseptere en ny virkelighet. Prisene kommer til å stige dramatisk. I 200 år har Amerika vært overflodens land. Innen et tiår kommer vann til å koste mer enn olje.

Vi har gitt opp våre friheter for sikkerhet i Amerika. Bankkartellet orkestrerte 9/11-angrepene gjennom Bush-administrasjonen, og skrekk amerikanere til underkastelse. Det er helt nedslående å tenke på hva som har skjedd i vår nasjon på grunn av 911. Vi har lagt ned til tyranni, og selger våre sjeler for sikkerhet, til der TSA nå stikker hendene ned i buksene våre på flyplassene i navnet til Homeland Security. For en svindel!!! Nyhetsmediene er kontrollert av medlemmer av Secret Societies, som er innstilt på å ødelegge USAs nasjonale suverenitet. Media er ikke annet enn skurker, betalte profesjonelle løgnere!!!

George Soros selger gull for å kjøpe gårdsland ( håndskriften er på veggen)

Trillioner av skattebetalere mangler fra uten at regjeringen blir holdt ansvarlig. Amerikanske grenser har bevisst blitt åpnet for ulovlige innvandrere til å strømme inn i Amerika, og regjeringen slipper unna med det. Vårt offentlige skolesystem hjernevasker nå barn med at det er moralsk å være homofil. Amerikas kirker er dødere enn noen gang, med få troende som lenger blir sinte på grunn av synd. Abort fortsetter, og torturerer små babyer i millioner. Og vi har frekkheten til å fordømme Hitler. Adolph Hitler var ikke mer en skurk enn enhver person i Amerika som noen gang har deltatt i en abort på noen måte. Likevel skryter vi amerikanere av våre høyere standarder og bekymring for «menneskerettigheter» enn andre nasjoner. Menneskerettigheter? Jeg tror ikke.
 

Elsk sannheten!

Foto til venstre: Ofre for katolisismen tilber et utskåret bilde av Maria.

Gud sa at Han ville sende sterk villfarelse til dem som ikke mottar SANNINGENS KJÆRLIGHET (2. Tessalonikerbrev 2:10) . Jeg publiserte denne nettsiden fordi jeg elsker sannheten. Jeg elsker IKKE dårlige nyheter, men jeg har et intenst ønske om å vite sannheten. Jeg må vite sannheten, i motsetning til mange mennesker som flykter fra sannheten. Sannheten kan håndteres, men en løgn kan ikke. 

Selv nå (før antikrist dukket opp), er så mange mennesker så godtroende og blinde som mulig. Folk sitter klistret til Hellivision-settene sine og tror på det meste de hører på nyhetene. Fox News er en av de største kildene til feilinformasjon og løgner tilgjengelig. Jeg hørte faktisk en gruppe Fox Liars på TV si at Hillary Clinton har begynt å komme mer til “høyre” i sitt syn på abort. 

Utrolig nok er det alt som skal til for at millioner av konservative idioter skal stemme på henne. La meg fortelle deg noe … hver republikanske president vi har hatt i vervet siden 1973 har hjulpet og støttet abortister. SANNHETEN er at det IKKE er en krone forskjell mellom demokrater og republikanere når det kommer til alt som ødelegger Amerika. De fleste av dem er en gjeng onde kriminelle (og de andre er medskyldige for å sitte uvirksomme mens ondskapen finner sted). Takk Gud for folk som kongressmedlem Ron Paul og kongresskvinne Cynthia McKinney for å snakke høyt mot ondskapen som finner sted i vår egen regjering.

Den ENESTE sikre måten å unngå å tro en løgn på er å ELSKE SANNHETEN. Min venn, du trenger ikke grave dypt for å finne sannheten, for den er rett foran ansiktene våre. Ordspråkene i Det gamle testamente erklærer at visdom roper på gatene for at folk skal lytte … “Visdommen roper utenfor, hun gir sin røst på gatene” (Ordsp 1:20).  Når det kommer til ALLE spørsmål om tro og moral, er King James Bible (Guds Ord) fra 1611 vår ENDELIG AUTORITET. Du holder deg til det inspirerte, ufeilbarlige, feilaktige, bevarte Guds Ord, og du vil ikke gå galt. Enten det er djevelsk Wicca eller New Age hokus-pokus, er alle mørkets gjerninger avslørt når du skinner lyset fra Guds Ord på det. 

Hvis du vil ha sannheten om dagens verdensbegivenheter, må du få nyhetene dine fra folk som elsker sannheten… som Alex Jones på www.infowars.com . Sannheten kan til tider være bisarr og merkelig, men vi kan ikke skjule oss for den. Vi har et ansvar overfor Gud, våre familier, landet vårt og oss selv for å oppsøke sannheten og forkynne den langt og nær!!! De tåpelige menneskene som er for opptatt av å se på TV og leve sine egoistiske liv til å se på sannheten i saken, vil bli holdt ansvarlig av Gud for sin likegyldighet og apati. Faktisk er Gud så sint over det at Han kommer til å sende dem “sterk villfarelse” for å styrke deres vantro. Dette er hva Gud gjorde mot den onde farao på Moses' tid.

Den største sannheten du noen gang vil høre er Jesu Kristi evangelium. Hvis du aldri har blitt frelst, er det ingen tid som akkurat nå…

Guds enkle frelsesplan

Bibelens profetier   |  Løgnende vidundere   |  Befolkningskontrollagenda

Criss Angel UTSATT! Illuminati (hodeskalle og bein) | David Blaine håner Gud!

Obama Rothschilds valg – full film (folk har ingen anelse om hva som skjer i vår nasjon)

The 9/11 Chronicles: Truth Rising – Full Film (skam på kristne som ikke bryr seg om 911)


“Flink! Jeg håper jødene drepte Kristus, jeg ville gjort det igjen. Jeg ville faen gjort det igjen om et sekund!» 
 Jødiskkomiker, Sarah Silverman , Jesus is Magic ; 72-minutters film, 2006


“Og jeg vil hjemsøke verden for deres ondskap og de ugudelige for deres misgjerning, og jeg vil la opphøre med de stoltes hovmod og legge ned de frykteliges hovmodighet.” — Jesaja 13:11

“Dere som elsker Herren, hat det onde…” -Salme 97:10

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.