HAARP. BLE FØRST I 1989 KJENT FOR ALMENHETEN I USA! TESLA VAR DEN SOM STARTET FORSKNINGEN OG CIA OG USAF UTVIKLET HAARP I SENERE TID TIL ET VÅPEN!

HF Active Auroral Research Program – Joint Services Program Plans and Activities

Sammendrag av HAARP-styringsgruppeaktiviteter og tidsplan

13. desember 1989: US Navy-Air Force møte ved Office of Naval Research for å diskutere gjensidige interesser i å gjennomføre et DoD-program innen området ionosfærisk modifikasjon. Behovet for et unikt varmeanlegg (HAARP) for å utføre kritiske eksperimenter knyttet til potensielle DoD-applikasjoner ble identifisert. Et Navy-Air Force-DARPA-program ble foreslått.

13. desember 1989: Navy-Air Force-personell presenterer sitt foreslåtte DoD-program for DARPA- og DDRE-representanter på et møte i DARPA.

9.- 11. januar 1990: Ionosfærisk modifikasjon/ELF-workshop holdt ved NUSC, deltatt av personell fra offentlige etater, universiteter og privat sektor. Workshopen ga en mulighet for bredt baserte innspill angående forskningsbehov innen ionosfærisk modifikasjon. I tillegg ble potensielle systemapplikasjoner som krever ytterligere forskning definert, og egenskapene til et nytt, unikt HF-varmeanlegg ble diskutert og identifisert.

25. januar 1990: Navy-Air Force møte ved Geofysikklaboratoriet (Hanscom AFB, MA) for å utvikle en plan for å oppnå DoD HAARP-mål.

7. februar 1990: Skriftlig beskrivelse av HAARP-planer og -mål sirkulert til Sjø, og DARPA-personell for koordinering.

12. februar 1990: Møte med DDR&E på ONR for å presentere HAARP-planen og diskutere implementeringstilnærming. [1]

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.