EDGAR CAYCE: RUSSLAND – VERDENS HÅP

av Eloise Swinbrook (2022)

En av verdens mest kjente synske, Edgar Cayce, spådde at Russlands president Vladimir ville være en “lyskraft” for å forhindre tredje verdenskrig i å inntreffe midt i den globale uroen vi ser i dag.

Hans spådommer ble gjort for over 80 år siden i en serie “World Affairs Readings” om fremtiden til verdens finanser, verdensledelse, kollektiv spiritualitet og den viktige rollen og Vladimir Putin ville spille på verdens scene.

Cayce omtalte Putin som «tornen i øyet på finansmaktene» som ville prøve å organisere seg mot menneskehetens beste i en verden etter andre verdenskrig.

Da Cayce ble spurt i 1932 om politiske og økonomiske trender i , lurte Cayce på Russland:

Europa er som et hus brutt opp. For noen år siden var det opplevelsen av et mektig folk som ble overstyrt for tilfredsstillelse og tilfredsstillelse for noen få, uavhengig av andres rett. At folk går gjennom opplevelsen av å bli født på nytt, og er tornen i kjødet for mang en politisk og finansiell nasjon i Europa, i verden… Spørsmål. Hva er navnet på den nasjonen som refereres til? A. Russland! (3976-8)”

70 år etter nederlaget til aksemaktene er Russland gjenfødt, men resten av verden er nå stort sett under tommelen på det vestlige globalistiske bankkartellet. Dette kartellet er organisert som IMF, Verdensbanken, Bank for International Settlements og det globale nettverket av sentralbanker, reservebanker, utviklingsbanker og investeringsbanker som holder verdens valgte regjeringer i evig mottak og verdens folk i trelldom til matematisk umulig å betale gjeld.

I DAG PÅ KANTEN AV KNIVEN

I 2013 forsøkte USA å invadere Syria under åpenbart falske forutsetninger. Putin forhindret USAs involvering ved å true med å gripe militært inn i en konflikt som på den tiden ennå ikke hadde gått over til de grusomme forholdene vi ser i dag.

Med den bevisste ødeleggelsen av av det George Soros-finansierte farge-revolusjons-destabiliseringsteamet, deretter fremskritt fra IMF for å erobre gjelden i Ukraina med titalls milliarder dollar i tvangsutviklingslån, fremsto Putins Russland som den enestående kraften som var i stand til å kontrollere bankvesenet. cabals globale fremskritt, og nekter å la Ukraina og Krim falle i hendene på vestlig støttede styrker.

Det store sjakkbrettet som er Midtøsten står i flammer, og verden er på en barberhøvel, fanget mellom den svært reelle muligheten for eskalering til tredje verdenskrig og det tilsynelatende fjerne håpet om at verdens ledere plutselig finner fornuft og deeskalerer situasjonen.

Cayce snakket om Russlands rolle som “verdens håp” i en kommende tid som dette:

«I Russland kommer verdens håp, ikke som det noen ganger kalles kommunistiske, eller bolsjevikiske, nei; men frihet, frihet! At hvert menneske skal leve for sine medmennesker! Prinsippet er født. Det vil ta år før det blir krystallisert, men ut av Russland kommer igjen verdens håp.»
(Edgar Cayce, 1944, nr. 3976-29)

Ettersom hendelsene i Syria og Irak har blitt mer innviklet og ødeleggende for folk i regionen, har Den islamske staten (ISIS) vært på en kampanje av sjokk og ærefrykt, og regjert blodig terror mot kristne, syrere, kurdere, moderate muslimer, sjiamuslimer, og alle i mellom. ISIS, som alle tilsynelatende vet, er finansiert og levert våpen av USA og Israel som et middel til indirekte å velte Assad-regimet i Syria.

Mens USA og dets allierte later som om de ikke er ansvarlige for ISIS og opptrer som om de er maktesløse til å stoppe ISIS, har Putin rolig fortalt verden i utvetydige ordelag sannheten om Vestens til ISIS og de andre leiesoldatfraksjonene som har fullstendig ødela Syria, drepte allerede hundretusenvis av mennesker, om ikke millioner, og tvang den konstruerte flyktningkrisen på Europa, og utvidet krisen nå til Makedonia.

RUSSLANDS ÅNDELIGE UTVIKLING OG LEDELSE

Selv før andre verdenskrig ser det ut til at Cayce har forutsett behovet for at Russland skal utvikle seg åndelig på en eller annen måte, slik at det vil være i stand til å reise seg i opposisjon til de forfallende moralske verdiene i det kapitalistiske Vesten og spille sin rolle som verdens store håp.

Cayce ble spurt: “Hva bør være holdningen til såkalte kapitalistiske nasjoner til Russland?”

På Russlands religiøse utvikling vil verdens større håp komme. Da kan den, eller gruppen, som er desto nærmere i sine relasjoner, klare seg desto bedre i de gradvise endringene og endelige avgjørelsen av forholdene med hensyn til verdens styre. (3976-10)

Seks måneder senere ble ytterligere informasjon presentert som bidro til å klargjøre denne tidligere spådommen.

Ut av Russland, skjønner du, kan det komme noe som kan være grunnlaget for en mer verdensomspennende religiøs tanke eller trend… (3976-12)

Da Hugh Lynn Cayce spurte om den russiske situasjonen i juni 1938, ble han fortalt:

En ny forståelse har og vil komme til et urolig folk. Her, på grunn av undertrykkelsens åk, på grunn av selvavlaten, har det oppstått en annen ytterlighet. Bare når det er , retten til å tilbe i henhold til samvittighetens påbud – inntil disse kommer, vil fortsatt uro være innenfor. (3976-19)

I hovedsak ser det ut til at Cayce refererer til Russland etter rettssakene under sovjetisk styre og Sovjetunionens sammenbrudd, samt behovet for at verden skal gå tilbake til humanistiske verdier for å frigjøre seg fra undertrykkelsen av de sionistiske kartellene som har vært organisering mot menneskeheten i århundrer.

Cayce sier at en slags sårt tiltrengt åndelig ledelse vil komme fra Russland i denne tiden, en slags holdning som vil gjøre det mulig for en overgang av dette kaliberet å skje uten å måtte oppleve den garanterte ødeleggelsen av noen tredje verdenskrig.

Putin er i beste fall ingen helgen, og det er ingen å undervurdere potensialet for bedrag fra noen nasjonalistisk organisasjon, men i en undersøkelse av de store aktørene på banen for øyeblikket, når menneskeslekten halter på en sylskarp knivsegg, sa Putin ser ut til å bringe noe på bordet som andre verdensledere ikke bruker … sunn fornuft.

Og hvordan ville åndelig ledelse se ut i en verden som ble gal, uansett? Først ville det virke som sunn fornuft. Selvfølgelig.

“Aristoteles går til og med så langt som å si at sunn fornuft er der bevisstheten oppstår. Så hvis et mangler sunn fornuft, og det er liten eller ingen samvittighet, moral, empati, bevissthet, kreativitet, smak, dømmekraft eller kjærlighet, hvordan foreslår man å styre en slik befolkning?»

Putins handlinger i Syria gir mest fornuft, blant de tilgjengelige alternativene. Allerede har han sannsynligvis forhindret Tyrkias invasjon av Syria, sjekket president Erdogan ved grensen, og han har alvorlig forstyrret operasjonene til ISIS. Begge er seire for sunn fornuft på en arena for forræderi.

Visste Edgar Cayce på en eller annen måte at Russland ville ta gapet mellom sunn fornuft mellom åndelig lederskap og den garanterte ødeleggelsen av tredje verdenskrig, som blir konstruert av Vesten?

Når han snakket om den nåværende tilstanden i forholdet mellom USA og Russland på et nylig toppmøte, sa Putin angående Amerika:

«Du må heve deg over det endeløse ønsket om å dominere. Du må slutte å handle ut fra imperialistiske ambisjoner. Ikke forgift sinnene til millioner av mennesker; som om det ikke kan være noen annen måte enn imperialistisk politikk.»

Putin retter oppmerksomheten mot gorillaen på 800 pund i rommet som ingen andre ser ut til å være villige til å snakke om: Amerika og Vesten har ikke lenger noen moralsk overlegenhet i verden.

Cayce kom også med kommentarer om USAs fremtidige moralske forfall:

I den siste opplesningen om verdensanliggender som ble gitt 22. juni 1944, mindre enn seks måneder før Edgars død, tar han opp ånden og «Amerikas synd».

Hva er ånden i Amerika? De fleste individer kan stolt skryte av «frihet». Frihet til hva? Når dere binder menneskers hjerter og sinn på forskjellige måter og oppførsel, gir det dem ytringsfrihet? Tilbedelsesfrihet? Frihet fra savn? … Ved anvendelsen av disse prinsippene … kan Amerika skryte av seg, men snarere blir det prinsippet glemt … og det er Amerikas synd. (3976-29) Opplesning 3975-15, gitt januar

KONKLUSJON

Forutså Edgar Cayce Putins forstyrrende rolle i de vestlige kabalene som planla å overta verden gjennom finansiell dominans, politisk destabilisering og all verdenskrig, orden ut av kaos?

Cayce spådde også muligheten for en TREDJE verdenskrig. Han snakket om stridigheter som oppstår…”i Libya og i Egypt, i Ankara og i Syria; gjennom sundene rundt disse områdene over Persiabukta.»

Putin om Syria: https://www.youtube.com/watch?v=VbZDyr2LkdI
https://www.veteranstoday.com/2022/02/05/putins-purge-of-the-rothschild-money-changers/
https ://realrawnews.com/2022/03/putin-lights-purifying-fire-to-cleanse-ukraine-of-pedophiles/https://www.youtube.com/embed/VbZDyr2LkdI?feature=oembed&autoplay=0&loop=0&controls=1&mute=0&wmode=opaque&rel=00

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.