Dette er hovedårsaken til hvorfor jeg har påstått at dersom det smeller så starter det i nord.

31.juli 2019

Dette er hva disse…..Steklov og Tåkefyrsten har sørget for. Den ene har sittet som statsminister i 8 år..og den andre KAN bli neste statsminister. Folket i kan redde seg sjøl ved å hive disse ett visst sted og ta over sjøl. Med Parlamentarismen så vil Norge gå under slik Agenda21-30 vil.Anders Brunstad31. juli 2017 kl. 00:19DET STØRSTE TYVERIET PÅ HØGLYS DAG. “JUDAS GAL RØRE OG EKS KGB AGENTEN STEKLOV” LEVERTE.
CA TO OLJEFOND HAVNET PÅ RUSSISK SIDE, MEN SKULLE HA VÆRT NORSK ETTER EVENSENS HAVRETT.
STØRE UNNLOT Å INFORMERE STORTINGET OM GAVEN.
SOM I FØLGE EN BØRSMELDING FRA ROSNEFT VAR PÅ HELE 42 mrd fat olje og gass ekvivalenter. Gang med 50 usd per fat og vi får bruttoverdien av gavepakken.Den 27 april 2010 kunngjorde Stoltenberg og Gahr Støre på en pressekonferanse at Norge hadde blitt enige med , om en delelinjeavtale i Barentshavet. Den lange forhandlingen med Russland var endelig over, og utenriksminister Gahr Støre og Statsminister Jens Stoltenberg, fremholdt dette som en diplomatisk triumf for sin sosialistiske regjering. Men hva skjedde egentlig i kulissene under forhandlingene og var forhandlingsresultatet bra sett med norske øyne?Jeg skrev en artikkel her på nyhetsbloggen Mitt Nord-Norge bloggen, om hva jeg klarte å analysere av fremlagt kartskisser og hvilken retorikk som lå til grunn for avtalen, og konkluderte raskt at Gahr Støre og Jens Stoltenberg faktisk hadde prestert å gitt bort ufattelige verdier over til Russland, for å få til en politisk seier, i en kriseperiode for AP på meningsmålingene (og den har vedvart siden da). Jeg konkluderte med at Stoltenbergregimet hadde gitt bort en av verdens største gassfelt, som opprinnelig lå inne i den norske delen av “gråsonen”, og som med stor sannsynlighet ville tilfalt Norge om Den Internasjonale Havrettsdomstolen i Haag, skulle dømt i saken og satt grensene til havs, mellom Norge og Russland. Og da basert på midtlinjeprinsippet, som ikke forveksles med kompromisslinjen som ble resultatet av forhandlingene. Midtlinjeprinsippet å dele et omstridt havområde mellom to nabostater med felles kystlinje er den normale rettspraksis Havrettsdomstolen opererer på. Men dette ble ikke resultatet mellom Norge og Russland.Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre, gav bort Hjalmar Johansen høyden, over til Russland i “morgengave”, for å få til en grenseavtale som ikke gavner Norge. For å forklare hvilke verdier som tilfalt Russland, ved at russerne overtok HJ høyden (som Russland nå kaller Fedeinsky feltet) så er dette gassfeltet et av verdens største gassfelt, og mye større en Stockman feltet, og Hjalmar Johansen Høyden ligger endatil mye nærmere enn Stockman, og er lettere å utvinne. Verdien av HJ Høyden gassfeltet er svimlende 2 ganger oljefondet i verdi. Nærmere 8000 milliarder kroner eller mer. Disse gigantverdiene gav Jonas Gahr Støre bort til Russland, totalt unødvendig. Det burde vært reist riksrettsak mot hele Stoltenberg regjeringen for dette astronomiske landsviket, men landsvik-paragrafen har samme regimet fjernet, for å unngå straff i norsk rett.Historikeren Roy Vega har støttet opp under min avsløring av denne skandalen, og hans artikkel på Norgesavisen om delelinjesaken kan leses her. https://norgesavisen.no/oredovende-taushet-om-grenselinjen…/Det demokratiske problem i saken, er at Jonas Gahr Støre er ikke valgt av folket, til å styre norsk utenrikspolitikk. Han ble hentet inn “fra gata” av Jens Stoltenberg, til å styre det viktigste departementet i Regjeringen. Og nå ser vi resultatet av hva dette har medført for Norge. Et tap på 2 ganger oljefondet, som resultat av forhandlinger hvor ingen i Norge kunne stoppe denne svært udemokratiske prosessen, med å gi bort fremtidige gigantiske velferdsverdier over til Russland. For det er selve styringsmodellen i Norge som er feil, med partidiktaturet, som mottar blankofullmakt fra velgerne 9 september til på gjøre hva de vil, med Norges verdier og politiske beslutninger. Har Norge innført direktedemokratiet, og dermed avskaffet partipolitikken, så ville en bindende folkeavstemming hindret disse forræderne den norske regjeringen, å gi bort våre barns fremtidige verdier som skulle sikre deres utdanning og veldferstat.

Jonas Gahr Støre gav bort et av verdens største gassfelt

ARCTICFREESPEECH.WORDPRESS.COMJonas Gahr Støre gav bort et av verdens største gassfeltDen 27 april 2010 kunngjorde Stoltenberg og Gahr Støre på en pressekonferanse at Norge hadde blitt enige med Russland, om en delelinjeavtale i Barentshavet. Den lange forhandlingen med Russland var…

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.