Seniorepidemiolog Ber Om Unnskyldning For “Moralsk Feil” Låsetiltak

9. Mars 2022

En senior epidemiolog har offentlig bedt datterens generasjon om unnskyldning for å ha unnlatt å i større grad motsette seg «moralsk gale» COVID-sperretiltak som skolestengninger som forårsaket store skader på barn.

senior epidemiolog ber om unnskyldning for "moralsk gale" nedstengningstiltak

Den fantastiske innrømmelsen ble gitt av professor Mark Woolhouse, som avslørte til Sky News at han ble bedt om å “korrigere” synspunktene sine etter at han kritiserte dommedagscovid-modeller.

Akademikeren fra Edinburgh University sa at «vanlig sunn fornuft» var et «tilfelle» av nedstengning, og at hans datters generasjon «har blitt så dårlig tjent med min».

Woolhouse fordømte skadelige nedstengningstiltak som å stenge skoler som «moralsk galt», og sa at han ble bedt om å tie da han stilte spørsmål ved «usannsynlige» grafer presentert av Chief Scientific Adviser (CSA) Sir Patrick Vallance som sa at COVID-tilfeller eksponentielt ville dobles.

«Hvis denne prognosen hadde blitt forlenget med en uke til, ville vi snakket om hundre tusen tilfeller per dag. En annen måned ville gitt oss nærmere en halv million. Per dag. En eksponentiell projeksjon vil gi deg et hvilket som helst tall du liker hvis du kjører det lenge nok,” sa Woolhouse.

Da Woolhouse, forfatter av en ny bok kalt The Year the World Went Mad , offisielt stilte skepsis til tallene, sa han at hans “innvendinger ikke falt godt”.

“Etter en mengde e-poster ble jeg invitert til å ‘korrigere' kommentarene mine,” sier han.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NrZWxldG9uX2xvYWRpbmdfMTMzOTgiOnsiYnVja2V0IjoiY3RhIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH0sInRmd19zcGFjZV9jYXJkIjp7ImJ1Y2tldCI6Im9mZiIsInZlcnNpb24iOm51bGx9fQ%3D%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1495696261961457664&lang=no&origin=https%3A%2F%2Fhumansbefree.com%2F2022%2F03%2Fsenior-epidemiologist-apologizes-for-morally-wrong-lockdown-measures.html&sessionId=662437f250e4db51b01f7dcdb25c7c74639d216b&theme=light&widgetsVersion=0a8eea3%3A1643743420422&width=550px

Woolhouse hevdet at noen høyt i regjeringen sto bak kravet, “det var ikke mine synspunkter som måtte korrigeres, det var anslagene.”

Situasjonen utspilte seg imidlertid for andre gang da en ny modell i oktober 2020 spådde 4000 om dagen i Storbritannia til tross for “det faktum at den andre bølgen allerede begynte å avta.”

“Modellen som genererte tallet på 4000 dødsfall om dagen var en uteligger – alle de andre modellprojeksjonene ga mye lavere tall,” skriver Woolhouse, og bemerker hvordan grafen uansett ble sendt til millioner av TV-seere.

Woolhouse avslørte også hvordan regjeringen visste at «folk over 70 år hadde 10 000 ganger større sannsynlighet for å dø av COVID enn de under 15 år», men bevisst fulgte politikk som ikke tok hensyn til dette og skadet barn.

Woolhouses kommentarer ville normalt ha skapt en nyhetssak med banneroverskrift.

Imidlertid tjener de som en annen påminnelse om at krigen i fullstendig har utslettet skaden forårsaket av lockdown fra nyhetene, og med det skylden til utallige toppteknokrater som påtvunget resten av oss.

Hvorvidt noen vil møte noen form for ansvar for ødeleggelsene som er påført befolkningen, spesielt barn, ser ut til å være en avtagende mulighet.

Av Paul Joseph Watson , gjesteskribent

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.