Loven om ren atmosfære

https://zerogeoengineering.com/2022/the-clean-atmosphere-act/

3. mars 2022 | Rhode Island H7787 | EN LOV  KNYTTET TIL HELSE OG — LOV TIL REN ATMOSFÆRE |

“Det er den lovgivende intensjonen å bevare trygg, fredelig bruk av RhodeIslands atmosfære for mennesker, miljø og landbruk, og å utvide klimainnsatsen, ved å regulere værmodifikasjoner og andre store, atmosfæriske aktiviteter og forby de som er skadelige .

Generalforsamlingen finner at mange atmosfæriske aktiviteter skader menneskers helse og sikkerhet, miljøet, landbruket, luftfarten, sikkerheten og økonomien i delstaten Rhode Island. Det er derfor denne lovgivers intensjon å regulere farlige atmosfæriske aktiviteter som ytterligere fremsatt av vilkårene og bestemmelsene i dette kapittelet.»

Link til _ RI H7787

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.