Himmelrensing – Den store orgonitt aksjonen

Hva er orgonitt?
Denne artikkelen handler om Orgonitt. Orgonitt er er en substans som mennesker lager for å nøytralisere elektromagnetisk stråling og hjelpe jorda med å forsterke eterfeltet for slik å uskadeliggjøre chemtrails. Orgonitt har også en udelt positiv effekt på vegetasjon der det plasseres ut.
Det er en skyfri dag – alt du ser på himmelen er chemtrails. Det fløy mer enn 30 fly, parvis ving ved ving, frem og tilbake over Trondheim gjennom en tidlig morgentime våren 2009.Orgonitt bygger på, og er en videreutvikling øav, Willhelm Reich sin forskning på Orgone energi, både hans orgon akkumulator og has cloudbuster bringes ett viktig skritt videre. Mer om dette senere i artikkelen. Artikkelen inneholder en utførlig anvisning yil hvordan man lager og bruker flere vanlige orgonitt gjenstander.  Orgonitt er utviklet for å omdanne skadelig energi til livgivende energi.

Denne artikkelen består av fire deler. I del en beskriver jeg mine observasjoner fra den gang jeg begynte å eksperimentere med Orgonitt i Trondheim. I del to gis bakgrunnsinformasjon om hva orgonitt er. I del tre presenteres forslag til hvordan du kan bruke orgonitt. I del fire gis detaljert instruksjon av hvordan du  lager orgonit.


Kirillian fotografi av orgonitt.Dersom du ikke har undersøkt det utvidede energibegrepet nok til at du har grunnlag for å henge med i en artikkel som handler om å praktisk og fysisk jobbe med energi så anbefaler jeg at du selv søker å utvide din kunnskapsbase. Det finnes rikelig med informasjon både i bokform og på nett. Denne artikkelen har ikke til hensikt å omvende rettroende vitenskapere, men tar for gitt at leseren er fortrolig med at det finnes fenomener man ikke nødvendigvis kan legge på en vektskål i ethvert laboratorium. Skeptikere kan begynne med å etterprøve Wilhelm Reich, Royal Raymond Rife, Edward Bach, og Masuro Emoto. Er ikke dette vitenskapelig nok, så henvend dere til Aerospace institute stuttgart.


Chemtrails er behandlet i talløse artikler på , også på norsk. Det finnes også mange tildels meget gode gode videoer på internett. Det finnes rikelig med kilder og dokumentasjon for den som vil sette seg inn i temaet. Denne artikkelen er ikke et debattinnlegg angående chemtrails; den
legger til grunn at Chemtrails er noe annet en contrails. På norsk finnes gode artikler av flere ulike forfattere på nyhetsspeilet.no. (2009 utgaven av denne artikkelen er også publisert der.) Et annet godt startpunkt på dette emnet er filmene What in the world are they spraying? og Why in the world are they spraying?. Du kan som en begynnelse se intervjuet til høyre med Kristen Meghan, en fløyteblåser som tidligere jobbet i US Airforce der hennes jobb var å overvåke logistikk med farlige kjemikalier – også slike som brukes i Chemtrails.
about:blank

For de av dere som har lest om orgonitt før, så legg merke til at jeg velger å endre de engelske navnene og gi norske navn. Det handler om energi, også i ord. Tower Buster = Lysblomst; Holy Handgranade = Lysfontene; Chembuster = Himmelrenser; Earth Pipe = Jordrenser; Peace Pipe = Vannrenser.


Gjennom kjøkkenvinduet våren 2008.Del 1
En rapport fra sommeren 2009
Den sommeren fikk jeg i hende #4 av The Dot Connector Magazine (www.thedotconnector.org), den gang et godt nytt blad, nå dessverre borte. I dette nummeret stod det en artikkel om noe de kalte for ”orgonite” (Norsk: orgonitt). Orgonitt skulle i følge den omfattende presentasjonen i bladet kunne gripe tak i forurensingsproblemer i jordas elektromagnetiske felt og slik sette jorda i stand til å nøytralisere chemtrails, og annen forurensning, vesentlig raskere.

De av oss som er fjellvante vet at et rent fjellvann mye raskere løser opp spytt og oppvaskvann enn et vann som er mer forurenset. Hvis vi kan bidra til en tilsvarende kapasitetsendring i jordas elektromagnetiske felt vil det være meget viktig slik verden er i dag.


Før jeg fikk Dot #4 i hende hadde jeg aldri hørt om orgonitt. Jeg kunne imidlertid en god del om hva vi kan kalle energi – ikke energi i form av strøm, olje eller kalorier; men om slikt som sjamaner og kvantefysikere kan snakke sammen om – hvis begge parter tar seg bryet med å synkronisere sine respektive fagspråk. Intuisjonen min sa at dette burde undersøkes nærmere, og for meg er det godt nok til å gå i gang. På de tre første bildene her kan dere se at jeg hadde motivasjon god nok. Jeg tilbrakte derfor de neste to ukene ved Pc'en og gravde frem kunnskap om orgonitt på internett. Sammen med andre var jeg den sommeren med og plasserte ut et 50 tall lysfontener og et ukjent antall lysblomster i Trondheim. I september satte vi opp den første himmelrenseren.
I det den første himmelrenseren herdet i garasjen min oppsto det ett hull i gråværet over oss. Rett over oss. Et lite rundt stykke blå himmel som utvidet seg sirkulært, og vi fikk omgjort en gråværsdag til fin høstkveld på vår utkant av byen. En smule fornøyd satt jeg på verandaen med tekoppen min og nøt det. Bortsett fra intensiv spraying over hodene våre, og et lavtflygende helikopter observert (av andre enn meg) over boligfeltet, de neste par dagene, så var det lenge vanskelig å få noe godt overblikk over himmelen. September var i hovedsak grå våt og kald. I de glimtene av blå himmel jeg kunne se, så observerte jeg ikke chemtrails over mitt nærområde. Jeg skimtet striper gjennom skydekke over andre deler av byen, over områder med lite orgonitt, perifert fra der himmelrenseren står.


Søndag den 11 oktober var det blå himmel og klart. For første gang på evigheter. Jeg skulle ut på tur med guttungen. Jeg har ikke før kommet ut før jeg ser et fly komme inn over Vassfjellet, forbi Klæbu og over Trondheim. Lang hvit hale i vanlig chemtrails trase. De legger ofte stripe på stripe på stripe der borte til himmelen blir hvit. Jeg har talt opp mot 40 sprayinger i tidlige morgentimer enkelte dager. Noen ganger flyr to  fly side ved side i samme retning. Kort tid etter kommer to til, så to til, så to til… Etter en stund kommer de tilbake, to og to i samme formasjon. Hver flygning forflyttes litt til siden slik at det etter hvert ser ut som himmelen er skyet (bilde 1 over). Dette er bare en liten flekk på denne planeten, en ekstrem utkant i . Hvor stort er egentlig dette apparatet?  For ordens , det hender rett som det er at det dukker opp passasjerfly i samme område som kjemikaliestripene ligger. Gjenkjennelige fly fra SAS og Norwegian. Jeg har kikkert, og disse flyene legger aldri striper etter seg som blir liggende på dette viset – de har alminnelige contrails (kondensstripe).
Tilbake til klarværsdagen den 11. oktober 2009. Det var flere synlige overflygninger den dagen men nå ble stripene borte i løpet av et drøyt kvarter. Det nærmest vår side av byen forsvant først, mens kjemikalieteppet over vassfjellet og traseen forbi Jonsvannet lå lengre. Kapasiteten på orgonitt og himmelrenser var synlig, men det var også synlig at den ikke var god nok. Det visste jeg for så vidt, fordi det var fortsatt for mange smogskyer (grå irregulære skydotter) regelmessig synlig ennå. Jeg visste intuitivt når jeg først leste om orgonitt at vi trengte tre himmelrensere i Trondheim. Jeg visste samtidig at jeg skulle bygge dem i en annen dimensjon på den enn den som angitt i standardoppskriftene. Jeg har lært å lytte til intuisjonen min, så vi gikk i gang med to himmelrensere til. Den modellen som er vist på bilde her, er laget av 2” aluminiumsrør som er 220 cm lange. Den er støpt i en tiliters bøtte som er fylt til randen med orgonitt. I toppen ser dere den ene av de tre skivene som ble brukt under støpningen – den lot vi stå for å gi himmelrenseren større stabilitet.
Et chemtrail fly følger en sort stripe over himmelen.Det er et moment til som må nevnes i forbindelse med flyangrepene over Trondheim 11 oktober 2009. Etter at vi hadde vært på tur ble jeg og gutten min stående ute å snakke med naboen. Det kommer et fly og legger en umiskjennelig stripe rett over hodene våre i forholdsvis lav høyde. Ikke noe nytt i det, og stripen forsvant som de andre i løpet av et drøyt kvarter. Det som fikk meg til å sperre øynene opp var følgende: foran flyet som la ut chemtrails var en sort stripe på himmelen. Ikke skarp som en blyantstrek, men se for deg at du strekker ut en sotsky til en kondensstripe, en delvis gjennomsiktig men helt tydelig sort stripe. Chemtrail flyet fulgte denne stripen eksakt. Den sorte stripen så ut til å løse seg opp ettersom flyet for over mot Fosen, før chemtrail flyet rakk å følge den til ende. Hva var dette for noe?

Tirsdag den 13 støpte vi to nye himmelrensere. Onsdag den 14 var det igjen blå himmel og jeg så flere overflyginger i samme trase som bilde 1 viser, og da var stripene vekk på under minuttet. Det formelig kokte bak flyene. Jeg har ikke fotoutstyr til å zoome inn på flyene på denne avstanden, men det hadde vært moro å filme det!


HimmelrenserDen første himmelrenserne grov vi ned i bakken i egen hage. Med improvisert tak over for å hindre vann, og dermed frostspreng, i rørene. De to nye ble etter et døgn flyttet, en ned i en kjeller og enn opp på en glassveranda i første etasje. Effekten droppet umiddelbart. Vi hadde fint vær i flere dager med gode observasjonsforhold. Tirsdag den 20 flyttet vi ut den himmelrenseren som sto i glassverandaen og grov sokkelen ned i bakken. Vi hadde i løpet av den nest timen et titall overflygninger med chemtrails, fra ulike retninger, rett over oss. Stripene var borte på minuttet. På ettermiddagen observerte huseier et lavtflygende helikopter. Det kan selvfølgelig være tilfeldig, men det faller inn i kategorien for ofte rapporterte observasjoner der himmelrensere settes opp. Det er åpenbart at himmelrenseren trenger jordforbindelse. Jeg har sett himmelrensere laget med jordledning, enten direkte til bakken eller med et modifisert støpsel som plugges kun til jord gjennom en kontakt i veggen.

Jeg tror ”noen” har utstyr på plass som måler hvor frekvensspekteret i landskapet. Jeg tror dette systemet er operativt 24/7. Jeg tror at når man legger ut orgonitt i et område så resulterer det i at frekvensene heves markert – og kurven går rett i været når en himmelrenser settes opp. Jeg har lest mange rapporter, fra USA og andre land, der man setter opp himmelrenser. Militære, eller helst sortmalte helikopter innfinner seg raskt. Mange har observert scener som kan eksemplifiseres ved denne, der helikopteret kretser over boligfeltet mens en av mannskapet hang ut døra, pekte mot hagen med nybygget himmelrenser og ropte: «there it is, there it is». Når man så etterprøver dette utstyret i opplever man både at orgonitt og himmelrensere virker som beskrevet – og man opplever samme type respons fra hvem det nå måtte være som har makt til å omdirigere chemtrailsfly og sende ut militære eller sorte umerkede militære helikoptre for å rekognosere. Egne observasjoner trumfer alltid påstander om at slikt ikke går an, og når egne observasjoner sammenfaller med hva andre mennesker rapporterer verden rundt har man definitivt noe å gripe tak i.
Dette samsvarer med hva andre lysarbeidere beretter. Etter større energijobber hender det at det kommer fly med chemtrails like over, gjerne flere fly fra flere retninger på kort tid. Andre får besøk av sorte helikoptre, også i Norge. Det ser for meg ut som om noen har umiddelbar sporing av en topp i frekvensene med rutine på å omdirigere chemtrailsfly og sende ut rekognoseringspatruljer. Lysarbeid på denne måten får eventuelt være emne for en annen artikkel på et senere tidspunkt.

En del av opplegget er trolig å holde frekvensene nede. Lave frekvenser handler om lav vitalitet, apati, tunge følelser som sorg og aggresjon (mer konflikt), større tilbøyelighet til sykdom (som følge av lav livskraft). Det handler om å svekke livskraften i jordas eteriske felt. Er livskraften høy er planter og dyr friskere, gladere, mer harmonisk og følgelig mindre redd, mindre syk og mindre aggressiv. Dette gjelder også for mennesker.

Onsdag 21 var det fortsatt klarvær, og på morgenen hadde chemtrailsflyene i klæbutraseen (bilde 1) bare en kort stripe etter seg, og stripa var borte på under minuttet. Kondensflyene i samme område, høyde og tidsrom hadde ingen stripe. Dagen etter var jeg en tur i Trondheim sentrum. Det kom et fly i forholdsvis lav høyde og sprayet (hverken SAS eller Norwegian) – stripa ble borte på minuttet.

Torsdag 22 oktober så jeg flere overflygninger i samme trase. Stripene forsvant på under minuttet. Så sendte vi av gårde den ene himmelrenseren til et annet sted i landet. Effekten falt igjen, og stripene ble liggende litt lengre. Vi støpte snart en ny og grov ned på en annen kant av byen.


Finn orgonitten!Vi hadde en periode med mye klarvære og med ulik himmelrenserkapasitet på plass. Det var lærerikt. Sprayingene over det området som er dekket med orgonitt på bakken forsvinner relativt fort. Fortere med mer kapasitet på himmelrenserne. Jeg tror de sprayer ulike blandinger. Chemtrails opptrer i alle fall ulikt.  Over det området hvor vi nå har brukbar kapasitet med orgonitt på bakken ble ikke chemtrails liggende, men utenfor det området som vi hadde dekket med orgonitt på bakkenivå ble stripene liggende frem til der flyet passerte inn i et område med nok orgonitt. Det trengs flere mennesker på denne jobben, over hele landet. Folk i samme område bør i noen grad samkjøre aktiviteten slik at vi ikke gjør dobbelt arbeide. Dette koster både penger og innsats.

Sammen med andre har jeg vært med på å legge ut orgonitt i Trondheim. Trondheim trenger mer i enkelte områder, mye mer fordi strålingsnivået de senere arene har gått opp. TETRA, bynettet, nettvarder, etc.  – for ikke å snakke om kommunene rundt hvor vi knapt har begynt. Dette handler ikke om å ”bevise” for noen at orgonitt funker, men det handler om jorda. Det handler om å gjøre denne galaktiske perlen til det paradis som Moder Jord er ment å være. For meg er det tydelig å se at dette virker. Den eneste måten jeg kunne finne det ut på var å teste selv. Gjett hvilken potte vi grov ned en orgonitt i.Del 2:
Hva er Orgonitt?
Orgonitt er en enkel sammensetning av materiale som omformer negativ energi, for Dr. Wilhelm Reich eksempel fra elektromagnetiske felt (som mobiltelefoner, TV, WiFi, mikrobølgeovner, etc.) til positiv energi. Orgonitt omformer skadelig energi kontinuerlig. Effekten er lett å se etter hvert som orgonitt blir plassert ut i et område. På engelsk kalles det Orgonite.
MastetreDen taktiske utplasseringen av Orgonitt ved å kaste, gjemme eller fortrinnsvis grave det ned nær kilder for elektromagnetisk stråling – som mobilmaster, kringkastingstårn og kraftstasjoner – kalles for ”The Great Orgonite Giveaway”, på norsk kan vi kalle det ”Den store orgonittaksjonen”. Denne aktiviteten har en kraftig og merkbar effekt. Orgonitt kan med fordel også plasseres på energipunkter og der jordas meridianer krysser i naturen. Disse stedene er overraskende lette å finne, siden det ofte er mastetrær å finne der – om det da ikke av står en gammel kirke der. Steder der det i gammel tid har stått slag,militærleirer , sykehus og lignende er andre gode mål som kan trenge et lite energiløft. Skoler, kontorer, politistasjoner…


Når nok orgonitt er plassert ut i et område så får man ved selvsyn se at jordas livskraft blir dramatisk forsterket. Himmelen blir klarere og får tilbake den dype blå fargen som vi husker fra vår barndom, komplett med normale hvite skyer. Vannforurensningen reduseres slik at det er synlig for det blotte øye. Tørke reverseres. Stemningen, frekvensen, i et område forbedres – folk blir snillere, gladere og mer tolerant. Naboer blir enten vennligere eller flytter. En fornyet følelse av håp begynner å gjennomstrømme nabolaget. Folk rapporterer at plantelivet er frodigere der de har gravd ned orgonitt i kjøkkenhager og kjerr. Klarsynte forteller at naturens devaer kommer sterkere på banen igjen og blir mer aktive på stedet, sammen med moder jords egen kraft og englene, og bruker energien som orgonittene skaper konstruktivt til heling av naturen.

Denne taktiske utplasseringen av orgonitt kalles ”gifting”, det å gi en gave. Det er ingen som betaler noen for å plassere orgonitt der det trengs – vi som deltar gir vår gave til livet på jorda, til Moder Jord. Engasjerte og målbevisste ildsjeler rundt om i verden lager nå orgonitt i garasjer og bakgårder. Vi gir bort våre gaver til alle mobilmaster, radiosendere og andre strålingskilder i våre nærmiljøer. Denne artikkelen forklarer hvorfor – og hvordan. De lett merkbare effektene viser de som deltar virkelig at de evner å gjøre en forskjell. Prøv selv og se hva som skjer.


Kort om Orgon forskning
På 30 og 40-tallet var Dr. Wilhelm Reich i stand til å identifisere og måle eksistensen av eterisk energi – livsenergi, chi, ki, eller hva man vil kalle det, ved hjelp av en modifisert geigerteller. Han kalte denne energien Orgone. Dr. Reich fant at ved å legge alternerende lag med glassfiber (organisk materiale) og stålull (uorganisk materiale) så kunne han samle og konsentrere orgone. Han oppdaget at orgone har to motsatte kvaliteter. En livgivende positiv form (por) og en dødelig (dor). Reich konstruerte orgone akkumulerende bokser som han kalte ”oracs” ved å bruke dette enkle prinsippet. Han lyktes med å helbrede sine pasienter fra ulike plager, inklusive ulike kreftformer, ved å la dem sitte inne i en ”orac” gjentatte økter.


Reichs arbeid ble fulgt opp utover 1960 årene, særlig Sovjetiske forskere som Dr. Nikolai Kozyrev (1908-1983). Kozyrev beviste vitenskapelig at slike usette energier faktisk finnes overalt rundt oss. Kozyrevs arbeid bekrefter både Reich's forskning og empirisk erfaring med Orgonitt. Hans forskning var unndratt offentligheten frem til Sovjetunionens fall fordi den røde arme utviklet praktiske militære applikasjoner som utnyttet eterisk energi (såkalt ”torsion field” ).

I fotefarene til Reich og Kozyrev fulgte forskere fra begge sider av Jernteppet. Over flere generasjoner har de sakte tvunget hovedstrømmen av vestlig vitenskap til å motstrebende anerkjenne at det finnes et universelt usett energimedium. Det benevnes ”mørk materie”, ”Vacuum flux” eller ”null-punkt energi”, avhengig av hvem du spør. Det er alminnelig forstått blant orgonittentusiaster at dette er det samme som Reich kalte ”orgone”. En kvantefysiker og en sjaman forstår hver med sitt språk at dette handler om den underliggende magnetismen i alt liv, i alt som er, den kraften som holder den fysiske virkeligheten sammen.

Willhelm ReichNikolai KozyrevKarl Hans WelzDon and Carol Croft

Utviklingen av Orgonitt
Reich bygde sitt laboratorium, kalt Orgonon, på landsbygda i Maine, USA, fordi stedet den gang var svært isolert fra kilder for ”dødelig orgone”. Reichs akkumulatorer samler DOR og POR uten sortering, så det å bruke en av hans orgone akkumulator nær kilder for DOR (som atomreaktorer, radiotårn, etc.) vil kunne skade den som får behandling.Når orgonitt er innen rekkevidde av en DOR kilde, så vil den fortløpende omforme den negative energien til positiv energi. Dette vil i klartekst si at tilstedeværelse av orgonitt konverterer kringkastere av negativ energi til kringkastere av positiv energi uten at disse kringkasterne kan motstå dette. En orac tiltrekker dødelig orgone så vel som positiv, og gjør ingen forsøk på å omforme eller filtrere negativ energi. Dette gjør en orgonitt kontinuerlig i kraft av seg selv og er derfor et viktig fremskritt. Når harpiksen hardner setter den et permanent press på kvartsen inni. Dette skaper en piezoelektrisk effekt i krystallen, den blir elektrisk polarisert. Noen antar at dette er en årsak til at orgonitt fungerer så godt.


Don Croft begynte å publisere rapporter om de erfaringene han og hans kone gjorde seg. De hadde anbragt små enheter med orgonitt nær hver eneste kilde for DOR – som mobilmaster, atomreaktorer, underjordiske baser – og naturlige jordmeridianer og energipunkter i sitt område. Don inkluderte i sine rapporter informasjon om den spesifikke livsforsterkende, rensende og helende, effekten som de merket i takt med at de plasserte orgonitt rundt omkring. Don oppfordret på det sterkeste sine lesere til å gjenta eksperimentet i sine egne områder. Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg.
Willhelm Reich med sin CloudbusterHimmelrensing
I tillegg til effektiv helsebehandling med oracs, så brukte Dr. Willhelm Reich sin kunnskap om de usynlige energiene til å bygge en vellykket innretning til å modifisere været. Denne innretningen kalte han ”cloudbuster”. Den fungerer etter prinsippet om at skyer holdes sammen av orgon energi, og at ved å fjerne denne energien går skyene hurtig i oppløsning.  Reich utviklet også en overlegen modell for å forutsi været, der han tok med i regnestykket den ellers ignorerte eteriske komponenten ved vær. Han fikk dermed betydelig mer presise anslag enn det man kan få ved bruk av et barometer.

Reichs cloudbuster besto av et sett metallrør, montert med vippe på svingskive, forbundet med gummislanger til en vannenhet for energetisk jording. Cloudbusteren løser opp skyer ved å tappe orgone som holder dem sammen. Ved en varsom og tidkrevende innsats kan det helhetlige værbildet i et området endres.

Reich's design viste seg å være svært effektiv, men også svært farlig. Store mengder DOR hoper seg opp i rørene når cloudbusteren er i bruk. Et øyeblikks kontakt med bar hud har påført operatører alt fra intens smerte til langvarig lammelse.


Hvem passer på hvem?Don Croft fant opp en tryggere og mer effektiv variant av Reich's cloudbuster som kalles ”Chembuster”, på norsk ”Himmelrenser”. Denne kombinerer de grunnleggende prinsippene fra cloudbusteren med egenskapene til orgonitt.  En typisk chembuster består av seks kobberrør som er seks fot (1,83 meter) lange. Det monteres en dobbeltterminert kvartskrystall i bunnen av hvert rør for å skape et eterisk vakuum. Disse rørene settes i en sokkel av orgonitt, som oftest støpt i en tom 2 galons (8 liter) bøtte. Chembusteren suger bokstavelig talt til seg negativ energi fra himmelen i en radius på flere mil, trekker den inn i orgonittsokkelen, og omformer det hele til livgivende, positiv energi.

Til forskjell fra en cloudbuster kan en chembuster trygt etterlates i kontinuerlig aktivitet. Den vil snart gjenopprette og bevare den atmosfæriske balansen i sitt område. I tørkerammede områder medfører dette alltid at det snart kommer regn nok til at det blir slutt på tørken. Dette har ildsjeler effektivt demonstrert i deler av Afrika, i California, og mange andre steder rundt i verden.


Den positive naturen til orgonitt er konsekvent. Det trengs ikke noen spesiell trening, sikkerhetsforanstaltninger, eller andre rigide prosedyrer for å lage og ha en chembuster. Den simpelthen omformer all den negative energien den trekker til seg i kraft av å være. Konstruksjonen skaper en eterisk virvel som aktivt balanserer energien mellom jord og himmel. Den hjelper naturen å fjerne luftforurensning, inklusive de negativt ladede kunstige skyformasjonene vi kjenner som ”chemtrails”. Derav navnet Chembuster – den omformer dette teppet av giftige ”skyer” og hjelper naturen å gjenopprette den naturlige dype blå himmelen med de lette hvite naturlige bomullskyene som vi husker fra vår barndom. Himmelrensere driver kontinuerlig atmosfærisk rensing. En standardmodell har en synlig effekt i en radius på ca 50 km, men i områder med liten forurensning kan den være lengre. Den som er avbildet ovenfor er større og når et par mil til – men den effektive radiusen til himmelrenseren betinger at det er plassert ut nok orgonitt til at negative energikilder i hovedsak er nøytralisert.
Orgonittgiverbevegelsen
Energisensitive har erfart at den utstrakte utplasseringen av master for mobiltelefoner og andre trådløse elektroniske systemer har skapt et tykt teppe av negativ energi som gjennomstrømmer vårt . Det er som om vi bor i en mikrobølgeovn. Livsfiendtlig energi, DOR, genereres i store mengder av alle nettverk for trådløs signaloverføring. Fra trådløs telefon, nettoppkobling og alarmsystemer i hjemmene våre til sambandsutstyr fra alle mobil og teleselskapene, offentlige trådløse LAN områder, radarer, høyspentanlegg og nye svært skadelige systemer på ekstremt lav frekvens (elf) som TETRA og . Summen av slike installasjoner er nå dramatisk. Vi dør av det, fuglene dør av det og biene dør av det. Det er stadig flere som kan merke slike energier direkte. Andre blir uforklarlig syke av det – og det spiller egentlig ingen rolle hvilke ord de diagnostiseres med og hvilke piller de får – om vi ser bort fra at og andre syntetiske medikamenter gjør oss enda mer sårbar for den elektromagnetiske krigføringen som vi nå utsettes for. Dette har sensitive mennesker rapportert. De sensitive er i denne sammenheng å sammenligne med de kanarifuglene som gruvearbeiderne tok med ned i gruva for å varsle dersom lufta nede i gruva ble farlig. Den elektromagnetiske smogen vi vasser rundt i kveler alt liv. Dette vet relevante deler av maktapparatet. Ta en titt på dette intervjuet med Den engelske militære fysikeren Barry Trower. Begynnelsen på dette avsnittet er illustrerende. Det finnes flere intervjuer med Barry Trower på nettet. De anbefales.
Lysblomster (Tower Buster)Når man plasserer ut en orgonitt ved en strålekilde så nøytraliserer, renser og omformer den energiene som disse mordertårnene kringkaster. Mordertårnene, som ufortrødent fortsetter å kringkaste sin dødelige energi, blir konvertert til kringkastere av livskraft så snart de har fått en orgonitt på plass. Det er etter hvert tusenvis av mennesker verden over som har personlig erfaring for at dette virker. Alle master trenger en orgonitt i gave, også kringkastingstårn ettersom de nå gjør dobbel tjeneste som en del av HAARP nettverket. Kjennes det som et sted trenger orgonitt, så gi en. Om du synes det er underlig at det huset, den butikken, den bedriften eller den minnestøtten trenger en orgonitt, så stol på intuisjonen og grav ned en orgonitt. Når DOR generatorene i et område nøytraliseres virker chembusterne som de skal.


Det er to primære typer orgonitt som lages for å nøytralisere strålingskilder, Lysblomst og Lysfontene, og det finnes andre enheter for ulike spesielle formål. Vi kommer tilbake til dem senere.

Lysblomst er den vanligste. Den er omtrent så stor som en muffins (de støpes ofte i muffinsformer) og har en angitt minimumsstørrelse på 3 oz (85g/0.9 dl). I utgangspunktet heter det at en lysblomst nøytraliserer en vanlig mobilmast med inntil 12 påmonterte paneler, disker eller pinner, samt de fleste andre alminnelige strålingskilder. Jeg vil nok etter hvert triangulere en hvilken som helst mast (tre lysblomster i trekant, 50-100 meter fra masta, med masta i midten). Hvis jeg ikke like godt setter en lysfontene der isteden. Mål som trenger orgonitt, i tillegg til alt som minner om mobilmaster og andre kringkastingsenheter, er høyspent (ca. en for hver kilometer), transformatorkiosker, sykehus, skoler, kommunehus og andre administrasjonsbygg med mye trådløst data og mobilsamband. Mange bedrifter kan godt få litt god energi i gave. ”M”-en til McDonalds er ofte en kamuflert mobilmast, og det finnes sikkert flere slike skjulte enheter. Noen steder har bare rett og slett dårlig energi. Andre har mye elektronisk utstyr. Kirker fra alle religioner kan trenge et løft. Større veier trenger en for hver tredje kilometer, en for hver kilometer tunell (og husk alle mobilmastene langs veien). En lysblomst har en rekkevidde på ca 400 meter.
Lysfontene (Holy Handgranade)Dersom du kjenner at én lysblomst ikke er nok, så vurder to eller tre. Kjenn etter. Min erfaring er at det trengs mer orgonitt i Norge enn det som beskrives i amerikansk litteratur. I byer og tettbebygde områder er det mange strålekilder, som mobiltelefoner og trådløse nettverk i hvert hus.  Du kan ofte kaste stein fra den ene mobilmasta til den neste. Et tettbebygd område orgoniseres best ved å legge ut lysblomster i rutenett, supplert med lysfontener der det trengs. En lysfontene har en rekkevidde på ca 2,5 kilometer.

Sterke strålekilder, eller flere tett på hverandre, trenger en Lysfontene. Store mastetrær, masteskoger, frimurertempel, enkelte kirker, universiteter og sykehus samt andre bygg med mye elektronikk, transformatorparker, HAARP anlegg og radaranlegg er selvsagte kandidater for en lysfontene – av og til flere. Må du plassere ut orgonitten lengre unna enn 2,5 kilometer så prøv å triangulere med lysfontener – med båt om nødvendig. Orgonitt kan plasseres i vann – både i innsjøer, elver havner og hav. Noen har sluppet orgonitt ut fra småfly for å komme til på utilgjengelige steder.


Vi bør forsøke å få nok himmelrensere på plass til at kartet er dekket. Noen spesielle plasser trenger mer enn en, men ellers kan disse spres rundt i passe avstand fra hverandre. Det vil etter hvert vises på himmelen hvor det trengs mer innsats. Når et område er dekket og alle åpenbare DOR kilder har fått sine gaver, når så himmelrenseren kommer på plass vil himmelen klarne opp og mindre, skjulte og underdekkede DOR kilder komme til syne. De avslører seg selv med smogskyer – grå fillete skyer. Andre ganger kjenner man at et sted ikke er godt, det var bare ikke følbart tidligere fordi det var for mye annet som overskygget. Da er det på tide å grave ned mer orgonitt.

Det er lurt å gjemme eller grave ned orgonitt. Vi vil ikke at noen skal forveksle verken lysblomster, lysfontener eller himmelrensere med søppel, så pass på. . På steder med regn og frost bør himmelrensere plasseres i garasjer og uthus, eller på loft, for å unngå at de skades av frostspreng. Bygg tak over dem på ett vis, men de bør stå med sokkelen på eller i jord. I følge Don Croft skal ikke lysblomster og lysfontener plasseres nærmere målet enn 50 meter. Følg intuisjonen om du får en klar fornemmelse av at en tilsynelatende mindre installasjon trenger mer oppmerksomhet. Noen gjør det. Legg enhetene da godt fra hverandre, gjerne på motsatt side om det trengs to, og som en trekant med målet i midten når det trengs tre. Må du slippe en lysfontene i vann, så teip en plastpose fast i spissen slik at den får en luftballong som hjelper den å lande med bunnen ned. Moder jord tilgir oss med glede den lille forurensningen.
Don Croft sier at for større enkelttårn er oftest to lysblomster nok. For meg kjennes det som sagt bedre ut med en fontene eller tre lysblomster i den norske elsmogen. Det tar normalt en halv time for en lysblomst å nøytralisere et mål, men vil du ha synlig bekreftelse så må du nøytralisere over et dusin installasjoner i samme område på én ekskursjon. Han anbefaler at vi heller observerer himmelen og smognivået for å vurdere den helhetlige virkningen, fremfor å stole på instrumenter.

I noen land har det vært rapportert at politi, etterretning og militære har vist en utilbørlig interesse for folk som plasserer ut orgonitter. Pussig, ettersom disse gjenstandene bare nøytraliserer skadelig stråling. For ikke å nevne at de virker etter prinsipper som offisielt stemples som overtro. Det er også interessant at ”noen” er i stand til å oppdage fredelige enkeltmennesker som er ute og gjøre gode gjerninger. Vær diskret og observant, og skulle du komme ut for noen av disse villedede menneskene så vær vennlig. Se for deg en vegg av lys hvor bare kjærlighet kan passere. Tenk deg en søyle lys over dem og se for deg at alle menneskene på jorda lever i harmoni og kjærlighet. Til og med himmelrensere lar seg skjule.  Dersom du ikke tar dette på alvor, kan du fort oppleve at din innsats går til spille. Du vil ikke være den første som opplever at en gråtass diskret rusler etter og plukker opp orgonittene du har gitt bort til trengende steder. Det finnes utstyr som man kan bruke for å skjule seg og beskytte seg. Don Croft anbefaler en ”Succor Punch” i sekken og en i bilen. Det ligger mye informasjon på nettet og det anbefales at du gjør dine egne undersøkelser etter hvert som du ser du vil ha mer informasjon.


Del 3:
Hvordan bruke Orgonitt
Grav ned en lysfontene i hagen eller i umiddelbar nærhet av hjemmet. Det gir et solid fundament for å skape gode energier i nabolaget ditt. Så kan du bruke lysblomster for å forsterke beskyttelsen av hjemmet ditt. Legg en i sikringsskapet og eventuelt ved utendørs koblingsboks. Finn en måte å plasser en lysblomst i hvert hjørne av tomt eller leilighet, på inntak for vann, telefon, TV, bredbånd, ved pipa på loftet og alle andre steder noe som helst kommer inn i ditt hjem. Du kan med fordel ha en under trappa også. Noen legger små orgonitter i hvert vindu – i ei blomsterpotte eller en dekorasjon. Plasser orgonitt direkte ved kildene i hjemmet ditt. Legg en lysblomst eller en liten orgonitt (støpt i isform el.) ved TV, stereoanlegg, høyttalere, datamaskin, og andre elektroniske innretninger. Pass på at du ikke har dem der de blir utsatt for varme – som i lysestaker og på ovner. Har du elektrisk klokkeradio så er det en klar kandidat – disse har gjerne et skarpt elektrisk felt som når godt over midten av dobbeltsenga. Bemerkelsesverdig skarpt faktisk. Mitt råd er at du fjerner klokkeradioen umiddelbart – hvor mye resteffekt som når deg før orgonittene i huset får omformet det vites ikke. Du kan grave ned orgonitt i blomsterbed og blomsterkrukker – plantene elsker orgonitt! Det går an å lage smykker med bitte små orgonitter. Vær kreativ, men vær varsom med hudkontakt vi snakker tross alt om epoxy – jeg vil ikke ha herdet epoksy inn mot huden. Orgonitt skal ikke under noen omstendighet brukes innvortes.

Selv om du bruker orgonitt anbefales andre tiltak. Bytt ut alle trådløse sendere – bredbånd telefon, mus, tastatur, alarmanlegg osv. med noe som har kabel. Unngå trådløse løsninger for enhver pris, og
En stabel med LysblomsterNærmiljø
Tenk deg en sirkel 200 meter fra huset ditt, og en til 400 meter fra. Gå sirklene og legg en lysblomst minst hver 200 meter langs hver av sirklene. Så fortsetter du med resten av nabolaget.

Etter at du har gravd ned nok orgonitter rundt hjem, jobb, skole og barnehage, så ha tilgjengelig noen lysblomster og en liten haug mikroorgonitter. Så tar du deg noen turer i nabolaget og graver ned en orgonitt ved hver strømboks, mobilmast og andre sendere – alle kringkastingsstasjoner og master, Ved større ansamlinger bruker du en lysfontene.  Noen master er verre enn andre, enkelte er mye verre selv med bare ett eller to paneler. Da trengs det mer, og her må du bare stole på intuisjonen – du vil utvikle den etter hvert. Transformatorer, koblingsbokser og kraftstasjoner. Veikryss. Grav ned noen orgonitter i hekken ved sykehjem, skoler og barnehager, butikker og andre plasser det kjennes ut som det trengs.


Distrikt
Du kan fortsett som beskrevet under nærmiljø, men få av oss har anledning til å gå gatelangs i alle kriker og kroker – verken på landsbygda og i byen. Det jeg gjør er å bruke passer og kart. Radiusen på en lysfontene er, med tilstrekkelig sikkerhetsmargin, 2,5 km. Ta utgangspunkt i den første du plasserte og gå så ca 5 kilometer ut og se hvor er naturlige plasser for å legge en sirkel med lysfontener utenfor den som dekker nærmiljøet ditt. Noen plasser er opplagte – selv om de er nærmere – som større master, radarer, en del kirker, sykehus, høyskoler og universiteter, industri og kontorområder for å nevne de mest opplagte. Offentlige administrasjonsbygg. I tillegg så ha tilgjengelig lysblomster så du kan grave ned en ekstra når du kjenner for det. Taktikken med lysfontener sparer meg tid, ikke minst i forhold til å finne alle strålingskildene, og derfor velger jeg den. Har noen installasjoner i nærheten er det til allment velvære og til det gode for personellet om noen er gavmild med orgonitt. Politi, brann (også små lokale reserveenheter), ambulanseposter og sivilforsvaret vil etter hvert utrustes med TETRA og vi som vanlige mennesker, for ikke å snakke om de som jobber i disse strålingsfeltene trenger orgonitter som omformer den energien som disse installasjonene kringkaster på full styrke 24/7 om de er i bruk eller ikke. Rundt radarinstallasjoner tenker jeg meg i utgangspunktet tre lysfontener i triangel rundt. Noen trenger flere. Kjenn på det. Det er mange topper med master som trenger besøk en vakker søndag av vennlige mennesker med orgonitt i sekken. Det vil overraske mange hvilke energier diverse minnesmerker og obelisker skaper og vedlikeholder – jeg legger orgonitt ved alle slike jeg kommer forbi med mindre jeg kjenner meg sikker på at energien der er helt grei (og skulle den være det så kan Moder Jord alltids nyttiggjøre seg orgonitten der uansett…)
Veier
KraftgaterEn lysblomst ca. annenhver kilometer. Tunneler. Veikryss. Fotobokser, kameraer – intensjonen bak disse innretningene, og folks følelsesmessige reaksjoner på dem kan godt trenge litt omforming.
Kraftgater
Håndteres som veier. Høyspent trenger selvsagt mer. Ekstra ved alle transformator installasjoner, etter størrelse på installasjon. Kjenn på det.

Kirillian fotografi av lysblomstVann
Lysblomster i vann og elver, eller vannrensere (se nedenfor) lengre ut i større vann og havnebassenger, fjorder og der man eller kan komme til.  Lysfontener kan brukes, og jeg har sett eksempler i større sjøer der himmelrensere har blitt utstyrt med isoporkork rundt toppen av pipene (for å lande på rett kjøl) og så dumpet midt uti vannbassenget. Dykkere i vennekretsen er i slike sammenhenger kjekt å ha, men ikke nødvendig. Det eneste du virkelig trenger er stå vilje og kreativitet – da kommer som regel løsningene. I dag er det svært viktig å hjelpe vannet å rense opp å løfte energifrekvensene sine, men å etterlate isopor i naturen er jeg imot.

Underjordiske installasjoner
Kraftstasjoner, militære anlegg, sivilforsvarsanlegg, ukjente anlegg, gruver – i drift og nedlagt – bunkersanlegg fra andre verdenskrig, osv. Alle trenger orgonitter i sin umiddelbare nærhet, og noen steder trengs jordplugger (se nedenfor) som sender energien innover i bakken.
Generelt
Kjennes det ut som et sted trenger en orgonitt så grav ned en. Noen kan ha blitt drept der – kanskje vikingene hadde en bygdekrig nettopp der for tusen år siden. Kanskje omkom noen i en bilulykke nettopp i den svingen for ti år siden. Hvem vet. I alle fall: Kjennes det ut som et sted trenger en orgonitt så grav ned det som kjennes rett.


Del 4:
Hvordan lage Orgonitt

Enkel orgonitt er bare likt volum glassfiberepoksy/polyesterepoksy og metallspon samt en kvartskrystall, støpt i en hvilken som helst form. Det er ikke en ”rett” størrelse eller form på orgonitt, og effekten ser ut til øke proporsjonalt med volumet. Det finnes riktig nok noen standardmodeller som er grundig utprøvd verden rundt. Disse modellene er standardverktøyet for orgonittgiverne, og de er diskutert på nettsteder og selges av forhandlere verden rundt.
MetallsponMetallspon
Du vil ikke ha altfor fint metallstøv, og du vil heller ikke ha store metallstykker. Aluminiumspon på mellom en halv og en centimeter er svært vanlige og de er effektive når de brukes i orgonitt, men alle metaller som leder virker. Du kan ta med deg en bøtte og et par arbeidshansker til nærmeste maskinverksted og spørre dem om du kan fylle bøtten din med metallspon. Det kan hende de vil spørre deg om hva du skal bruke det til før du får det med deg gratis (som regel er de bare ganske enkelt nysgjerrig), så det er like greit å bare fortelle dem at du skal lage duppeditter som kan nøytralisere skadelig stråling fra mobiltelefoner og slikt. Andre påstår at det virker og du har lyst til å prøve. Hvis du ikke kjenner deg kompetent til å forklare orgonitt for dem, så gi dem gjerne en kopi av denne artikkelen. Gi dem det enkleste ærlige svaret du kan. Det kan hende du blir overrasket over hva folk kan forstå, om du tar deg tid til å forklare ut fra hjertet. Dersom metallsponene er svært fine så vil ikke epoksyen klare å renne ut i hele formen. Da må du og blande epoksy og herder for så å ha oppi metall til det blir en passe epoksyrøre. Noen gjenstander trenger fastere røre mens andre trenger en som er litt tynnere. Så tar du ei gammel skje og øser i formene mens du plasserer de andre ingrediensene. Begynn ved å lage enkle gjenstander til du blir fortrolig med å jobbe med dette materialet.


Standard muffinsformerFormer
Valg av form avhenger av hvilken spesifikk gjenstand du ønsker å lage, men en hvilken som helst form som tåler varme opp til kokepunktet. Unngå plast med mindre plasten tåler varme og kjemikalier. En trakt til helling av bensin eller olje vil virke, mens et rømmebeger vil smelte av løsemidlene i epoksyen. Epoksyen utvikler varme mens den herder. Generelt er metallformer enklest til de fleste formål, men du kan også bruke en kjegleformet bursdagshatt av papir eller et pappbeger. Jeg har brukt plastformer til istreninger, muffinsbrett (myk teflon er lettest og mest holdbar), og oljetrakter tettet med maskeringstape. Jeg fyller en eske med sand fra nærmeste strand eller bruker en tom hermetikkboks for å fa trakten til å stå rett. Bruk fantasien.


KvartskrystallerKvartskrystaller
Et hvilket som helst skår av kvartskrystall vil virke helt fint for å lage orgonitt. Den trenger ikke være fin og den trenger ikke være klar. Sistesortering kvartskrystall fungerer helt fint, og de fleste anstendige som selger krystaller lar dette gå billig. Du kan også kjøpe kvarts over internett fra forhandlere som er kjent med orgonitt og som vet hva du trenger. Det enkleste fungerer godt. I Norge kan du få kjøpt bergkrystaller, også dobbeltterminerte, fra steinsenteret på Lom: http://fossheimsteinsenter.no/. Du kan også bestille fra leverandører i utlandet.


Ferdigblandet epoksy.Polyester epoksy
Dette er den dyreste ingrediensen i orgonitt. Biltema har 10-kilo bøtter til rundt 700 kroner (husk å få med deg herder, to flasker til ti kilo). Den første literen jeg kjøpte betalte jeg over 500 kroner for på en butikk for båtutstyr, så pass opp. En hvilken som helst organisk basert epoksy vil gjøre jobben, og flytende er lettest å bruke. Olje (polyester) er organisk og harpiks er organisk. Og, som sagt, husk herder. Det kan ta fra timer til dager å få orgonitten til å størkne avhengig av temperatur og fuktighet. Les på bruksanvisningen, men temperaturen bør være minst ti grader på dagtid.


Andre ting
Du vil trenge en bøtte, gjerne med helletut, en trepinne til å røre med, noen tøyfiller til å tørke søl, og en stor flate hvor du kan la orgonitten herde.
. Epoksy avgir giftig gass både før og under herding, så jobb enten ute eller i et godt ventilert rom, en åpen garasje, en carport, eller lignende. Arbeidshansker anbefales både for å håndtere metallspon og epoksy. Du kommer til å grise, så ta på deg noe du ikke er redd for å få ødelagt. Det kan være lurt å ha en pressenning under dersom du ikke er komfortabel med søl på bakke eller garasjegulv. Hvis du har tenkt å støpe noen runder er en gassmaske for verkstedbruk å anbefale – spør der du kjøper epoksyen.
Din intensjon progremamerer krystallen om du vil eller ikke!Intensjon
Orgonitt preges av din intensjon. Dette er det uhyre viktig å være oppmerksom på. Det er folk som har laget orgonitt som ”surner” og energien blir slett ikke så god etter hvert. Dette handler om den som har laget den, og hvor i seg selv de var da de støpte orgonitten. Det finnes ingen mildere måte å formidle dette på, og det er et faktum som må på bordet. Lager du orgonitt for å slå tilbake mot de krefter som påfører oss skade med dårlig energi? Lager du orgonitt for å hjelpe Moder Jord å skape en verden der frihet, kjærlighet, overflod og glede råder? Forskjellen er fundamental. Du bidrar til å skape mer av det du har fokus på. Jamfør denne artikkelen.


Føttene på jorda
Noen lager orgonitter (særlig de større modellene) med andre typer krystaller i tillegg til kvarts. Det går an å eksperimentere med det, men dersom du ikke vet hva du gjøre er det større sjanse for å redusere effekten enn å forbedre den. Du bør ha en klar følelse av hva du holder på med før du begynner å eksperimentere utover standardmodellene. I tillegg til de nødvendige kvartskrystallene legger jeg til en liten bit rosenkvarts i alle orgonitter som er større enn lysblomster. Rosenkvarts forsterker menneskers hjerteenergi, og orgonitter med rosenkvarts vil bidra til å forsterke menneskenes hjerteenergi. Dette er en trygg forbedring.
Ulike typer orgonitt for forskjellige oppgaver
Lysblomst (Tower Buster – TB)
Jeg bruker brett med muffinsformer fra nærmeste butikk med kjøkkenutstyr. Smørefrie silikonformer former kan også bruke. Du trenger epoksy + herder, metallspon og biter av kvartskrystall.  De tåkete, henimot hvite skårene er like gode som de dyreste og fineste krystallene til dette formålet så lenge det er tydelig krystallisk kvarts.

1. Spray formen med formfett. Dekk bunnen i formen med metallspon. Prøv å beregne slik at krystallbiten blir så nært midt i orgonitten som det er praktisk mulig. Øyemål holder fint, og cirka er godt nok.
2. Plasser en liten bit krystall midt i former. Et skår på størrelse med halve lillefingerneglen din holder.
3. Fyll formene nesten til kanten med metallspon.
4. Bland epoksy og herder. Hell i formen til epoksyen dekker metallsponene.

Dersom metallsponene er for fint, så bland epoksy (med herder blandet inn først) med metallspon. Til du får en grøt.  Rør rundt. Ta ei gammel skje og øs opp nok i formen til at du får plassert kvartsbitene omtrent midt i. Fyll opp til ønsket størrelse på lysblomsten. Bruker du røre, så sørg for at den er så tykk at krystallene forblir i den posisjonen som du plasserer dem. En Lysblomst har en effektiv radius på ca. 200 meter.


Lysfontene (Holy Handgranade – HH)
Du trenger en kjegleformet form. For eksempel et champagneglass, en bursdagshatt, en trakt som du taper tuten igjen innenfra med maskeringstape, eller ta ganske enkelt brett et A4 ark to ganger og så åpne den til en kjegleform. Når du så har en form så sett den i en blikkboks, en boks fylt med sand, eller på annen måte få den til å stå støtt. Spray formen med formfett.

Den enkleste lysfontenen har fem enkeltterminerte kvartskrystaller. En som du setter ned mot tuppen når du støper (som blir pekende opp når lysfontenen er tatt ut av formen og står på den sirkulære flaten med spissen pekende opp). De fire andre krystallene legges med den naturlige spissen pekende utover, som i et kryss, med minst en centimeter orgonitt over seg (under seg når kjeglen er tatt ut av formen).

Du må ha litt mer substans på kvartskrystallene til lysfontener enn det du trenger til lysblomstene. De bør være 2-3 centimeter lange, heller litt mer enn litt mindre, og de bør helst være minst en halv centimeter tykke.

Du må ha litt mer substans på kvartskrystallene til lysfontener enn det du trenger til lysblomstene. De bør være 2-3 centimeter lange, heller litt mer enn litt mindre, og de bør helst være minst en halv centimeteren tykk.Noen bruker en kobbertråd som er 26” lang. Den skal være så tynn at du kan forme den med hendene, men samtidig så tykk at den holder formen når du er ferdig. Du kan resirkulere gamle strømledninger om du får tak i slike, og i så tilfelle trenger du en tapetkniv og en avisoleringstang. Lag en spiral av kobbertråden, og når den er ferdig så strekker du den slik at den blir kjegleformet og fester en dobbeltterminert kvartskrystall i spissen (klem enden av kobbertråden rundt krystallen så den holder fast).


Spiralen skal ha klaring til formens kant slik at den støpes helt inn i orgonitten – en halv centimeter holder. Jeg synes det er lettere å lage en flat spiral (med litt hjelp av en nebbtang i begynnelsen) og så strekke den for til sist å feste krystallen. Se litt på størrelsen på den krystallen du tenker å bruke når du lager den første lille runden.

Jeg har etter hvert kuttet ut kobbertråden. Jeg bruker fem enkeltterminerte kvartskrystaller. I tillegg har jeg en liten bit rosenkvarts i midten. Det er lettere og minst like godt, men det går med vesentlig flere kvartskrystaller. Jeg har sett det drøftet på nett der noen hevder at kobberkrystallen kan skape forstyrrelser. Kutt den ut, så er risikoen eliminert.

Når du starter så ha litt metallspon (eller litt ferdig røre) nederst i tuppen først. Så setter du den første krystallen med spissen ned mot det som blir toppen når du snur den. Fyll opp ett stykke. med metallspon (eller ferdigblandet røre) og legg fire enkeltterminerte kvartskrystaller pekende i hver sin himmel retning. Eventuelt en liten bit rosenkvarts i midten. Fyll over disse krystallene med minst en centimeter metallspon (eller ferdigblandet røre). Hvis du bruker metallspon og epoksy hver for seg, så bland epoksy og herder og fyll opp til de øverste metallsponene er dekket. Det er bedre at det stikker litt metall ut av bunnen på den ferdige lysfontenen enn at du bruker for mye epoksy – det er epoksyen som koster penger og det er så mange steder som trenger orgonitt at det ikke er noen vits i å sløse. Bruker du røre, så sørg for at den er så tykk at krystallene forblir i den posisjonen som du plasserer dem.
Himmelrenser (Chembuster – CB)
En himmelrenser består av 6 rør utstyrt med dobbeltterminerte bergkrystaller som så er støpt ned i en bøtte med orgonitt. Det finnes noen variasjonsmuligheter, men gjør det så enkelt som mulig. Du kan bruke rør med andre dimensjoner og andre metaller enn det som er angitt, men med mindre du har en god intuisjon og kjenner klart at den varianten du vurderer å jobbe med er rett, så hold deg til den godt utprøvde standardmodellen.

Utstyr til standard himmelrenser:
De amerikanske oppskriftene bruker 1” kobberrør som er ca 180 cm lang. Det er fordi det er den standardstørrelsen de har der borte. I Norge får du stort sett tak i rør på 2 meter, og det er helt ok. Du kan også bruke evt kapp på noen dingser lengre ned er. Kjenner du en rørlegger kan han trolig hjelpe deg med hvor du kan skaffe rør til veie.


Du trenger

 • 6 kobberrør. Ca 2 meter x 25mm. Clas Ohlson har 22mm x 2 meter og dette er fullt brukbart.
 • 6 skjøtemuffer til de rørene du velger.
 • 6 endestykker til å tette rørene i den enden som støpes ned. Du trenger noe som plugger røret igjen i ene enden. Jeg har improvisert med flate metallplater som er tilpasset rørenden og 2 komponent lim.
 • 6 biter med hageslange el. med diameter som har plass inni røret. Har du ikke selv så spør en nabo eller en venn om du kan få en halv meter. Du bruker 3-5 cm slange i hvert rør.
 • Du trenger 6 dobbeltterminerte bergkrystaller som er ca 15 med mer tykke og 30-40mm lange. Du trenger også 8 enkeltterminerte kvartskrystaller og gjerne en bit rosenkvarts.  En god kilde for dobbeltterminerte kvartskrystaller er Fossheim steinsenter på Lom.
 • En 8-10 liter mørtelbøtte eller et tomt tilitersspann. Resirkulerer du et tilitersspann (for eksempel et rengjort malingsspann eller ett tomt polyesterspann) kan du la bøtt bli en del av himmelrenseren – den blir da vesentlig lettere å transportere om bøtta har hank. 
 • 1o kg polyester + herder (biltema har den billigste jeg har funnet, men pass på at du får med to flasker herder)
 • Et par bøtter med metallspon fra nærmeste mekaniske verksted.
 • Ett bor som lar deg bore et hull som røret går igjennom.
 • plater med kryssfiner, gjerne sirkulere med en diameter omtrent som bøtta du skal støpe himmelrenseren i.
 • En pakke 2-komponenet lim.
 • Verktøy til å kutte kobberrør.

Skritt 1
Ta de tre kryssfinerplatene. Sag dem omtrentlig runde skiver. Tegn på en skive en sirkel der du fordeler seks senterpunkter for de 6 kobberrørene så godt som du kan. Bruk passer og relevant matematikk – eller gjør deg flid med å improvisere så godt du kan. Skru skivene sammen slik at de er låst fast mot hverandre; du vil ha hullene i eksakt samme posisjon på de tre skivene. Før Bor 6 hull til kobberrørene. Marker tydelig ett hull, marker det samme hullet på hver skive, så du kan tre disse hullene ned på samme rør. Da passer kobberrørene og platene sammen når de stikkes gjennom hullene i de tre skivene samtidig. Vris en plate så er ikke hullene synkrone og små forskjeller lager vansker.


Skritt 2
Bestem deg for om du vil støpe himmelrenseren i ett stykke, eller om du vil støpe en sokkel som du så kan montere og demontere rørene på. En modell som kan demonteres er mye lettere å transportere.

 • Dersom du velger å støper en sokkel så trenger du å kutte ett stykke av hvert. Eksakt hvor langt stykke avhenger av hvor høy du vil at det nederste røret skal stikke over sokkelen. Det korte stykket påmonteres skjøtemuffe og deretter de lange. Rørene er montert under støpning slik at du slipper å støpe inn kryssfiner i orgonitten, men kan tas fra hverandre etter behov senere.Beregne rørlengden så orgonitten støpes opp til midt på skjøtemuffene.

Last ned, juster størrelsen, og print ut. Bruk denne på finerskivene slik at du får borret hullene i rett possisjon.kritt 3
Klargjør de rørendene som skal stå nede i orgonitten.

 • Lag 6 like lange biter med hageslange. Ca 3-5 cm.
 • Lim en dobbeltterminert bergkrystall halvveis inne i den ene enden på hvert av disse. Den andre halvdelen av krystallen skal stikke opp. La tørke.
 • Lim hver slange stående på hver sin metallplate eller stående i en rørhette. Sørg for at slangen står midt på platen eller midt i rørhetten. Enden med bergkrystallen skal peke opp. La tørke, og den kan gjerne ligge mens den tørker. Pass på å støtt krystallen på ett eller annet vis så den ender med å peke rett opp.
 • Monter dette endestykket med krystall og slange slik at slangen stikker inn i røret, så midtsentrert som du klarer. Har du rørhette som kan skrus på, så skru den fast. Andre løsninger må som regel limes.

Skritt 4
Rigg rørene gjennom tre kryssfinerskiver. om du velger delte rør, så monter først rørene slik at de er komplett. En skive høyt, en lavt (men over bøttekanten) og en på midten. Slik holder de seg best i posisjon i forhold til hverandre
Skritt 5

 • Ha 3-5 cm metallspon eller orgonittrøre nederst i bøtta. Fordel 8 de enekltterminerte kvartskrystallene pekende utover i 8 himmelretninger. Legg eventuelt rosenkvartsen i midten. Dekk over med mer metallspon og ha på epoksy til det dekker metallet, eller bruk forhåndsblandet orgonittrøre.
 • Sett hele riggen oppi bøtta med krystallenden ned og den åpne enden opp. Sikre riggen ved å forankre den på ett eller annet vis så den står stødig.
 • Fyll opp med mer metall og epoxy (eventuelt ferdigblandet orgonittrøre) til ønsket volum.
 • Dette er bedre å støpe riggen i en slik helhet fremfor å etterlate forskallingsmaterial inne i orgonitten. Selv en modell med delte rør kan støpes hel, og den vil fortsatt kunne demonteres etterpå. (orgonitt opp til

Usynlig Himmelrenser
Denne er hentet fra www.whale.to, i en artikkel kalt «invisible CBs and their inversion». Det finnes godt bildemateriale i den artikkelen, så suppler det du trenger rett fra kilden. Der finner dere også forhistorien til hvordan denne enheten ble til.

Utgangspunktet var et behov for å lage en forsterket jordrenser til et særdeles tungt landskap. Han som jobbet med det området tok med seg en bunt jordrensere (Se neste avsnitt) og en del lysblomster. Han hadde med seg en skive av den sorten vi bruker for å holde rørene i en himmelrenser i posisjon under støpning.  Han brukte hullskiven for å posisjonere jordrenserne i en sirkel, drev dem ned i jorden og la en lysblomst over hver ende og dekket til. Effekten ble bemerkelsesverdig bra.

En annen mann tok utgangspunkt i dette og snudde det hele på hodet. Han grov et hull, satte lysblomstene nederst og en jordrenser oppå hver lysblomst. Jordrenserne står nå opp ned, med orgonitten nederst, midt på hver lysblomst. Han hadde laget seg to avstandsholdere i papp for å holde rørene i posisjon til hverandre under støpningen. Pappen oppløses fort etter nedgravning og det forenkler jobben at avstandsholderne kan lates igjen. Du kan selvsagt bruke finerplate om du har. Effekten av denne enheten er som en god himmelrenser. Etter først å ha lat enheten stå et døgn med rørpipene så vidt synlig, fylte han rørene med jord og grus dekket det det hele med litt jord og la mose over. Effekten ble ikke svekket. Dette blir en usynlig himmelrenser som dermed kan plasseres hvor som helst den kan graves ned. Den er følgelig ikke utsatt for hærverk eller gjenstand for spørsmål. Den er dessuten mye billigere og lettere å transportere enn en standard himmelrenser. De første forsøkene er siden forbedret.


Jordrenser
Fra den andre enden er det hult ned til midten.Du trenger

 • Kobberrør (eller annet ledende metall) i stykker av. 35-40 mm diameter x 35 cm. Tape igjen den ene enden grundig så ikke epoksyen renner ut før den størkner. Du kan med fordel midlertidig tape rørene sammen i bunter på sju, slik at rørene står godt og stabilt mens du jobber.
 • Velg ut en krystall til hver jordrenser, minst 3 cm lang og 5 mm tykk.
 • Klipp en kobbertråd til hver jordrenser, minst 30 cm lang. Du vil ha kobbertråd som er tyn nok til at den lar seg forme og som er tykk nok til at den vil holde formen etterpå.
 • Metallspon som er små nok til å risle ned å fylle opp rundt og over krystallspiralen i rørene.
 • Epoxy/polyester.
 • Lag deg en målepinne som er like lang som rørene. Merk av så du ser når du har fylt opp 15 cm i bunnen av røren; når du setter målepinnen oppå sponene stikker 15 cm pinne opp over rørenden.

Du gjør

 • Form kobbertråden til en spiral, trukket ut slik at den har form som en kjegle.
 • Krystallen skal festes i midten av spiralen, slik at den står øverst i kjeglen med spissen pekende opp når den er ferdig.  En dråpe eller to med hurtigherdet to-komponent lim kan være hensiktsmessig.
 • Den ferdige kjeglespiralen med krystall skal passe godt inni røret; slipp en spiral ned i hvert rør slik at krystallen peker opp.
 • Risle metallspon ned til det står fullt av spon 15 cm opp i røret fra bunnen av.
 • Fyll opp med epoksy (iblandet herder) til det dekker metallsponene.

Ferdig røre (epoksy + metall) kan være vanskelig når du lager jordrensere; lag den eventuelt løs nok til at det renner godt ned og fyller opp rundt spiralen.

Når epoksyen er størknet, så er det i bunnen av hvert rør en orgonittplugg på cirka 15 cm med spiral og kvarts innstøpt i orgonitten. Krystallen skal peke opp, innover i den hule delen av røret.  Fjern den tapen du forskallet bunnen av røret med.
Slik bruker du den
Nå når jordrenserne er ferdig herdet og klar, så snu dem opp ned. Når du bruker disse så skal den hule delen av røret være ned, følgelig peker krystallen ned og den videste enden av spiralen er øverst. Du ser rett i orgonittpluggen. Med andre ord så støpes denne enheten opp ned slik som en lysfontene. Den hule enden av røret blir som en resonanskasse, som en forsterker, som gjør at energien som renses og frigjøres av jordrenseren trenger dypere ned i bakken.  

Denne enheten skal ned i bakken, med den hule enden ned. Orgonittenden skal være øverst når du setter jordrenseren ned i bakken. Opp ned i forhold til hvordan de stod når du laget dem. Når du har satt den ned skal du med andre ord se orgonitten i det som nå er toppen av røret før du til sist dekker til med et par-tre cm med jord slik at jordrenseren ikke vises når du er ferdig.

Du kan grave et hull og fylle igjen rundt (og over) der jordsmonnet er grusete og hardt. Stapp godt. Er jorda myk eller myrlendt kan du trakke jordreneseren ned med hælen. Du kan også bruke en slaghammer til å delje den ned i bakken (2,5 – 3 kg hammer); du vil stort sett ikke skade så mye at det gjør noe.

Du bruker jordrenser der det er tung energi som sitter fast i bakken, eller det er underjordiske installasjoner i området, eller nedsprengte vannrør til kraftanlegg eller undergrunnen er skadet på annet vis. For de som ikke er sensitive nok til å kjenne det direkte vil slike områder likevel avsløres for det blotte øyet ved at de fortsetter å generere grå smogskyer, ofte små, over konkrete punkter i landskapet, selv etter at et landskapsområde i sin helhet er godt dekket med orgonitt og himmelrensere. 
Vannrenser
Dette er en enhet som er vanskelig å finne eksakte data på. Den kalles gjerne for «peace pipe», men jeg har for mye respekt for indianernes hellige pipe til at jeg kan gå for den morsomheten. Vannrenseren  er likevel interessant, så jeg tar den med her. I utgangspunktet snakker vi her om et kort rørstykke, kan være litt kortere og litt slankere enn de som brukes til jordrenser, eller litt større. Poenget her er også at røret blir en resonanskasse som øker effekten i det å formidle den omformede energien ut i vannet.

Lag en orgonitt inni som fyller halve røret. I det jeg finner beskrevet heter det at du kan droppe spiralen (men det må selvsagt være en passe kvartskrystall inni). Min følelse er at spiralen bør være der, fordi du da får retningsstyrt energien sterkere ut gjennom resonanskassa, hvilket er poenget med denne enheten også. Så vi snakker grunnleggende om en jordrenser med rom for variasjon i dimensjoneringen.

Noen støyper så røret fast i en lysblomst. Orgonittenden skal stå ned slik at den hule enden av røret er opp. Fyll opp 1 cm med metallspon og en kvarts nederst i en muffins form, sett røret i midten og støtt det opp. Fyll etter resten av formen med metallspon og hell oppi epoksy. Poenget her er at det er direkte kontaktflate mellom orgonitten inni røret og den du nå støper i muffinsformen. Ideen med denne varianten er at når du kaster den ut i et vann så vil den forhåpentligvis synke ned slik at den blir mer stående på bunnen med den hule rørenden pekende ut i vannet og dermed formidles energien bedre dit den skal. Dette er den klart beste varianten, men fordel noen lysblomster i et trengende vann om du ikke har annet for hånden. Det funker det også.1: Støp lysblomster med krystallene pekende opp.2: Flytt en lysblomst til en ny og litt større form.3: Sett på røret, støtt det opp, fyll på med mer orgonitt.

Forsterket jordrenser
For en rigg med 6 jordrensere bruker du 6 stk. av den vannrenseren beskrevet over hvor du tar en jordrenser og støper den ned i en lysblomst.

Lag så to pappskiver av kraftig papp, lik de som brukes for å holde rørene i når vi lager alminnelige himmelrensere. Se til at den er tilpasset rørdimensjonen du nå jobber med, og at lysblomstene må ha plass til å stå side ved side i sirkelen. Skjær et hull i midten når den er tilpasset så det blir en pappsirkel med hull fremfor en skive. Det gjør det lettere å fylle jord inni og rundt. Bruk et par dråper lim og fest den ene sirkelen nede ved lysblomstene, og den andre nær toppen av rørene.

Grav et hull som er litt dypere enn enheten er høy. Du vil ha noen centimeter jord over toppen lysblomstene. Sett det hele pent ned, med rørene pekende ned i bakken. Fyll rundt og over med jord, pakk det så det sitter godt. Skjul med torv, mose eller hva det nå er på stedet. 


Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.