Ukrainsk Statsminister Sier Stille Del Høyt: “Vi Kjemper Ikke Bare For Ukraina – Vi Kjemper For Denne Nye Verdensordenen”

1. Mars 2022

Det ukrainske parlamentsmedlemmet Kira Rudik sa den stille delen høyt da hun sluttet seg til Fox News på søndag for å gi en oppdatering om russiske styrkers pågående fremrykk mot Kiev.kira rudik leste for å kjempe for ny verdensorden

Skjermbilde: Fox News

I følge Rudik kjemper det ukrainske folket ikke bare for landet sitt, men legger også livet på spill for «den nye verdensorden ».

Som svar på verten som spurte om hun ble “overrasket” over å se ukrainere vise en så sterk vilje til å slå tilbake mot , forklarte Rudik:

“Jeg er ikke overrasket. Vi har kjempet mot Putin de siste 8 årene, og vi hadde tre andre revolusjoner i landet vårt da vi ikke var enige i hva som foregikk med retningen vi beveget oss i. Men akkurat nå er det en kritisk tid fordi vi vet at vi ikke bare kjempe for , [men] vi kjemper for denne nye verdensordenen for de demokratiske landene. Vi [vet] at vi er skjoldet for euroen. Vi [vet] at vi beskytter ikke bare Ukraina, [men] vi beskytter som alle andre land som ville vært neste hvis vi mislyktes. Det er derfor vi bare ikke kan mislykkes.»

Se:https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1498312171159228421&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansbefree.com%2F2022%2F03%2Fukrainian-pm-says-quiet-part-out-loud-we-not-only-fight-for-ukraine-we-fight-for-this-new-world-order.html&sessionId=f997ecc7cd8893be035eed857c9f2d442ae599d3&theme=light&widgetsVersion=0a8eea3%3A1643743420422&width=550px

Hele intervjuet er nedenfor:

Ukraina har lenge blitt brukt av Biden og andre globale elitister som Klaus Schwab og George Soros som et knutepunkt for å drive deres korrupte forretninger gjennom, så det er ingen overraskelse å se Ukrainas offentlig love sin troskap til venstreorientert ‘demokrati' ved å bruke språk som ” Ny verdensorden .”

Kilde og referanser: TheGatewayPundit.com ; YouTube.com ; Twitter.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.