World Economic Forum: Hvorfor Eksisterer Denne Ikke-Valgte Globalistiske Enheten Virkelig?

28. Februar 2022

Da den kanadiske parlamentarikeren Colin Carrie fra det konservative partiet spurte statsminister Justin Trudeaus regjering denne uken hvor mange kanadiske ministre som faktisk var “med på World Economic Forum-agendaen ” – før forbindelsen hans “brøt sammen” på videokonferansen – han og kanadierne han representerer fortjente et ærlig svar i stedet for anklager om å spre « desinformasjon », slik det venstreorienterte parlamentsmedlem i Det nye demokratiske partiet Charlie Angus gjorde.

verdensøkonomiske forum hvorfor eksisterer egentlig denne ikke-valgte globalistiske enheten?

World Economic Forum (WEF), i daglig tale kjent som ” Davos “, for de som er kjent med den internasjonale elitens årlige pilegrimsreise til byen med samme navn i Sveits, har vært på mange tungespisser de siste to årene – særlig innenfor konteksten av Covid-19-krisen .

Rett før Covid-pandemien , den 15. oktober 2019, kunngjorde organisasjonen at den holdt en “direkte simuleringsøvelse for å forberede offentlige og private ledere på pandemirespons.”

Hvis det høres merkelig tilfeldig ut, spenn deg fast, for det blir bare rarere.

Da han talte på en FN-videokonferanse høsten 2020, hevet Justin Trudeau øyenbrynene, med et hint om en potensiell kobling mellom den globale pandemien og forumet. “Denne pandemien har gitt en mulighet for en tilbakestilling,” sa Trudeau.

“Dette er vår sjanse til å akselerere vår pre-pandemiske innsats, for å tenke nytt om økonomiske systemer som faktisk adresserer globale utfordringer som ekstrem fattigdom, ulikhet og  ,” la han til, og fremkalte et “”-konsept mye fremmet av WEF fra utbruddet av pandemien, som rammer krisen som en mulighet til å fundamentalt endre måten utviklede fungerer på.

Absolutt må-lese: Veldig detaljert forklaring av den store tilbakestillingen og den nye verdensordenen .

Så i august 2021 spurte det nederlandske parlamentsmedlem Gideon van Meijeren statsminister Mark Rutte om et brev han skrev til WEF-grunnlegger Klaus Schwab der han sa at Schwabs bok, ” Covid-19: The Great Reset ,” publisert 9. juli 2020, i løpet av de første månedene av pandemien, “inspirerte ham til å bygge seg bedre tilbake .” Uttrykket er tilfeldigvis også navnet på USAs president Joe Bidens lovgivende agenda, som inkluderer økt overføring av rikdom inn i det mørke sorte hullet av klimaendringer og «sosiale utgifter».

Det ville være lett å kalkulere det hele til skumle retoriske tilfeldigheter hvis det ikke var en faktisk kobling mellom Schwab, og som Rutte og Trudeau . Det er en lenke som til og med Schwab selv har skrytt av. I 2017 fortalte han et publikum ved Harvard Universitys John F. Kennedy School of Government: «Det vi er veldig stolte av er den unge generasjonen, som statsminister Trudeau… Vi trenger gjennom kabinettene.»  

World Economic Forums ” Young Global Leaders” er et massivt nettverk av kongelige, politikere, storteknologi, milliardærer og andre “eliter” .

Han tuller ikke. Den nåværende kanadiske finansministeren og visestatsministeren, Chrystia Freeland, sitter i WEFs forstanderskap, sammen med tidligere Bank of Canada og Bank of England-guvernør, Mark Carney. Freeland ble sist sett kunngjøre frysing av eiendeler og nedbrytingstiltak mot lastebilister og støttespillere i gatene i Canada med krav om en slutt på hardhendte Covid-mandater og restriksjoner. Og Carney kvalifiserte nylig Freedom Convoy som “oppvigleri” i en hysterisk meningsartikkel publisert i avisen Globe and Mail .

Det er bare logisk at når innbyggerne begynner å se synlige ” World Economic Forum “-merkemerker på de som tar – eller offentlig tar til orde for – drastiske og enestående liberticide tiltak mot dem, begynner de å stille spørsmål om arten av organisasjonens innflytelse.

Ingen innbyggere i noe land stemte faktisk for å vedta Davos-agendaen . Og det kan diskuteres om et tilstrekkelig antall faktisk ville. I følge WEFs eget nettsted inkluderer WEF-agendaen økt digital integrasjon og digitalisering , “haster” klimaendringer , og en visjon om en ” fjerde industrielle revolusjon ” som er “preget av en rekke nye teknologier som smelter sammen det fysiske, digitale og biologiske verdener, som påvirker alle disipliner, økonomier og industrier, og til og med utfordrende ideer om hva det vil si å være menneske.» Organisasjonen utforsker også begrepet “menneskelig forbedring”.

Og det er bare de aspektene som er offentlige. Det hele høres ut som det har potensial til å gi opphav til en dystopisk virkelighet, spesielt kombinert med de tidligere ufattelige tiltakene som er tatt av demokratiske regjeringer under et sanitært påskudd de siste to årene. Og hvem, eller hva, påvirker selve organisasjonen? En massiv liste over multinasjonale enheter med tillitsforpliktelser for å øke aksjonærformuen, ifølge organisasjonens nettside.

WEF vil gjerne at den vanlige innbygger skal tro at alt den gjør er for våre egne interesser. Men det er vanskelig å forestille seg hva organisasjonens støttespillere faktisk oppnår ved å styrke gjennomsnittlige borgere i stedet for å opprettholde kontroll over dem.

Ultimate bevis: Covid-19 var planlagt å innlede den nye verdensordenen .

Ikke desto mindre, det som er åpenbart er at WEF fungerer som et oppgjørshus og konsolidator for ideer som fremmer en global agenda som passer alle som har blitt utskiftbar med status quo for vestlig etablering. Det er ikke noe mer udemokratisk enn folkevalgte som tjener noen annen herre enn sitt folk.

Mye mer lys fortjener å bli kastet over denne overnasjonale enheten, dens snortrekkere, og i hvilken grad deres agenda sildrer ned i våre daglige liv.

Av Rachel Marsden, RT.com

Relaterte Artikler

evig tyranni endeløse kriger er frihetens fiende

TYRANNIKRIG

Perpetual Tyranny: Endless Wars Are The Enemy Of Freedom

HAF26. Februar 2022

klaus schwabs flotte tilbakestilling er dømt til å mislykkes

FLOTT TILBAKESTILLINGVERDENS ØKONOMISKE FORUM

Klaus Schwabs Store Tilbakestilling Er Dømt Til Å Mislykkes

HAF25. Februar 2022

fremtredende forkjemper for lockdown innrømmer at han tok feil

HELSEVESENTYRANNI

Fremtredende Lockdown-Advokat Innrømmer At Han Tok Feil

HAF24. Februar 2022

hvordan verdens økonomiske forum infiltrerer regjeringer og innsetter medlemmene som ledere

SAMMENSVERGELSEHEMMELIGE SAMFUNNVERDENS ØKONOMISKE FORUM

Hvordan World Economic Forum Infiltrerer Regjeringer Og Installerer Sine Medlemmer Som Ledere

HAF22. Februar 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.