Bush begravelse.

“THE ENVELOPE AFFAIR” :
Bush Funeral Service varsler
om en stor serie radikale hendelser
i Washington, DC

Legg merke til de to Secret Service-agentene, med hendene samlet og senket, som står rett bak George W. Bush.

Noe ekstremt betydelig skjedde under Bush-begravelsen – spesielle konvolutter peker mot rask og sikker rettferdighet
på vei

Nasjonens tilstand


“Utsett hva som helst er det som skjedde under Bush-begravelsen
så STORT at det er uforståelig. For det første var den nasjonale katedralen
totalt låst med så mange VIP-er som deltok i den
største begravelsen siden Ronald Reagans. Det betyr at ingen
har kommet seg inn eller ut med mindre de får grønt lys fra Secret Service. 
Hvordan ble så hele lokalet avdekket så lenge på forhånd at
videografer var i den perfekte posisjonen til å fange de
ekstraordinære hendelsene som fant sted? Dette alene forteller deg at et
massivt oppsett var, og fortsatt er, i arbeid. Ikke sikkert det blir
mer alvorlig enn dette. Det som snart følger “konvolutt-
affæren” vil sikkert  
være den mest brennende hendelsesserien i
Tredje årtusen.”

— Etterretningsanalytiker og tidligere amerikansk militæroffiser


Ved siste telling mottok minst 5 VIP-familier “spesiallappen” ved DC-minnegudstjenesten for George HW Bush.

Det vil være Bush-familien (George W., Laura og Jeb), Clintons (Hillary og Bill), Obamas (Michelle og Barack), Bidens (Joe og Jill) og Pences (Mike og Karen).

Spørsmål # 1 : Hvorfor sørget avsenderen for at konene også mottok den illevarslende beskjeden? Uansett hvem som er ansvarlig for denne psyopen, er det tydelig at hver del av dette dramaet ble nøye koreografert for maksimal effekt.

Spørsmål #2 : Hvorfor, spesifikt, mottok de 5 maktfamiliene den hemmelige meldingen? Bush, Clinton, Obama, Biden og Pence?

Et slikt komplott for å fange oppmerksomheten til både mann og kone var ganske godt planlagt. Å overlevere lappen til Bush-familien på det nøyaktige tidspunktet da kisten passerte dem, skjedde også med høy kalkulert betydning.

Det var mange andre - dignitærer og VIP-globalister på samme sted under den begravelsesgudstjenesten. Det er imidlertid ingen indikasjon på at noen andre tilstede har fått “spesiallappen”. Selv om dette kanskje ikke er riktig.

Den ekstraordinære konteksten

Det er avgjørende å forstå nøkkelaspektene av konteksten der dette eksplosive dramaet utspilte seg.

Fem amerikanske presidenter og visepresidenter mottok en spesiell konvolutt under den mest MSM-hypede og misrepresentative minnegudstjenesten i vår levetid. Hvordan skjer det bortsett fra med ekstremt målrettet design?!


NØKKELPUNKT : President George HW Bush var verken “mild” eller “snill” mot nasjonen sin da MSM hyllet ham. Ikke bare var han den sentrale useriøse CIA-agenten i Dallas under attentatet på president John F. Kennedy, han var også primus motor bak Oklahoma City-bombingen på grunn av spare- og lån-skandalen. Bush Crime Syndicate var også nøkkelarkitekten og den ‘amerikanske' medsammensvorne som utførte de statsstøttede terrorangrepene med falsk flagg 11. september 2001, samt den godt orkestrerte CIA-koordinerte dekningen.


Til tross for den pågående “århundrets begravelsestjeneste”, var en videograf(er) til stede på alle de perfekte stedene for å fange videoene fra det øyeblikket da sedlene ble håndtert og åpnet.

Videoopptakene ble spesielt tatt på en slik måte at de fanger reaksjonene til hver VIP og deres ektefeller, enten de så innholdet eller ikke.

Deretter ble de forskjellige videoene spredt til forskjellige YouTube-kanaler for å sikre at de raskt ble lastet opp og enkelt sett på .

For det første er det ingen annen begivenhet i USAs historie som til og med på avveie kommer i nærheten av denne fantastiske serien av konvolutthendelser, HELT MIDT I EN EKS-PRESIDENTS BEGRAVELSE.

Derfor kan det med absolutt slås fast at noe veldig STORT skjedde, og at noe enda STØRRE er på trappene.

Bidens mottar konvolutten sin i begravelsen og blir advart av Hillary Clinton som allerede har sett den

Akkurat hvor stor?

Alt tyder på den høye sannsynligheten for at president Trump satte disse politiske dynastiene og kriminalitetsfamiliene på varsel under Bushs statsbegravelse.

Uansett hva de så, eller når de hørte om innholdet i konvolutten, var hver enkelt gulvbelagt på måter som var både åpenbare og tilslørte.

Bush-familien reagerte i gru, spesielt Jeb Bush. Laura var også ganske kvalm, selv om W. så ut til å vite at den kom. (Se fotomontasje nedenfor.)

Hillary Clinton var hennes vanlige trassige jeg; det samme var Michelle Obama. Barack klarte ikke å skjule frykten sin (selv om han prøvde veldig hardt) som forventet fra den tidligere feige sjefen.

Når det gjelder Bidens, ble de begge synlig forskrekket over hele saken, noe som reflekterte en oppriktig vantro til at noe slikt til og med kunne skje … … … under en statsbegravelse fra presidenten, ikke mindre!

Når det gjelder Pences, fanget kameraet dem aldri på avsløringspunktet, så det kan ikke sies mye om reaksjonen deres.

Det som er av største betydning her er at alle disse politiske maktmeglerne representerer den nye verdensordenens globalistiske kabal. Ingen av dem har noen gang sett en krig de ikke likte. Det viktigste er at dette skjedde med dem på et svært symbolsk sted i landets hovedstad.  Deep State skal ha full kontroll over slike maktplasser som National Cathedral i , DC

I lys av disse unike omstendighetene er det rimelig å si at Trump kastet hansken.

Og at han gjorde det på en måte at hele verden kunne se det. Dette nøkkelpunktet vil gi dyptgående informasjon om resten av analysen.

Reaksjonen vil være voldsom!

Det er bare sunn fornuft at når mektige medlemmer av psykopatokratiet har blitt truet, vil reaksjonen være avgjørende og farlig, destruktiv og dødelig.


En forkortet historie om USAs psykopatokrati


Det er akkurat der vi er i dag i Amerika. Psykopatene som har ledet denne nasjonen gjennom flere tiår har alle blitt funnet ut. Patriotbevegelsen har fullstendig avslørt dem for å være de forræderne de virkelig er.

Faktisk har så mange høyforræderi blitt avdekket og detaljert slik at alle kan se at den regjerende kabalen har fått disse beryktede kriminalitetsfamiliene til å begå enda flere forbrytelser for å dekke over deres tidligere kriminalitet. Det er akkurat hvor dyp denne flertiårige kriminelle konspirasjonen som går tilbake til drapet på president John F. Kennedy egentlig er.

Som et resultat er disse psykopatene ekstremt desperate. Derfor vil de garantert reagere som rotter i hjørner. I prosessen med å prøve å rømme fra dødens kjever etter deres militære domstoler, er det rett og slett ingenting de ikke vil gjøre.

Faktisk er det et tidsvindu som raskt lukker seg for begge sider av denne kampen til døden. Ingen av sidene ønsker imidlertid å handle først av for å bli oppfattet som angriperen. Som et resultat fortsetter den grundig korrupte Mueller-etterforskningen umiddelbart som om tiltale mot POTUS vil sikre deres seier.

Den kriminelle NWO-kabalen har ignorert den store sannsynligheten for at å utgjøre en så hensynsløs trussel bare vil oppmuntre Trump til å løpe igjen sikker på en seier. Han vil aldri la seg sette i posisjon til å bli falsk forfulgt av en forherdet gjeng med Deep State-  skurker.

På grunn av deres farefulle mangel på forståelse, jobber globalistene fortsatt hardt for å sette opp Trump ved hver sving. Ved å feilaktig vurdere deres sanne knipe, utfører agentene i Deep State planene sine som om ingen ser på, og de forventer fortsatt utfall som kan ha skjedd før Internett.

Konstruerte California Firestorms og DEW-angrep

“The Envelope Affair” fant sted umiddelbart etter det verste angrepet på amerikansk jord siden de statsstøttede, falske flagg-terrorangrepene iscenesatt 9.11.01. Det ville være DEW-angrepene og pyroterrorismen som ble utført mot innbyggerne i California gjennom hele november måned.

Disse geokonstruerte brannstormene og rettet energivåpenangrep på delstaten California ødela ikke bare store deler av territoriet, tusenvis ble hensynsløst drept, hvorav mange ikke engang har blitt erkjent.

Det karakteristiske ved disse feige angrepene på uskyldige sivile er at de stort sett ble utført i røde fylker og konservative høyborger. Tungt skogkledde deler av Nord-California har vært utsatt for disse produserte skogbrannsesongene i årevis nå. Bare de siste 2 årene har det vært 4 separate skogbrannsesonger som har vært virkelig apokalyptiske.

Mens myndighetene sier at bare 88 mennesker , har direkte bevis vist at hundrevis har omkommet. Det endelige dødstallet for november 2018 kommer absolutt til å være i tusenvis. Nøyaktig hvor mange gode mennesker som ble myrdet vet vi ikke, men du kan være sikker på at president Trump vet. Han så også selve ødeleggelsene på sin turné med guvernør Jerry Brown – en svært kompromittert medsammensvorne.

Det ser ut til at Trump ikke kan snakke til denne katastrofen på samme måte som han ikke kunne snakke til Mandalay Bay-massakren i Las Vegas av globalistene. Derfor kan det være at den kommende stormen vil være et direkte resultat av dette massemordet i California og ondsinnet ødeleggelse av eiendom over hele landet.

De tre Bush-familiemedlemmene viser utilslørt sjokk etter å ha sett lappen mottatt i farens begravelse

Hemmelige notater ved Bush-begravelsen viser til en stor hendelse

Hvordan og når nøyaktig de hemmelige notatene ble spredt under Bush-begravelsen, har blitt fanget opp på video. Hver video forteller en historie som er ganske utrolig. Reaksjonene til hver VIP etter å ha sett innholdet gjenspeiler noe som er både sjokkerende og overbevisende for hver mottaker.

Det som følger er en serie videoer som forteller historien mye bedre enn vi kan. Det er vel verdt å se hver av dem for å forstå både omfanget og dybden av denne enestående begivenheten. Den første artikkelen nedenfor gir en utmerket oversikt over hele sekvensen av forvirrende hendelser.


Hva i all verden skjedde egentlig ved Bush-begravelsen?


Hvorfor ble Jeb Bush så redd etter at han så lappen fra Secret Service-agenten? (Video)

Til og med Mike og Karen Pence mottok en spesiell lapp ved DC Bush-begravelsen

Hvor mange VIP-er fikk den merkelige konvolutten i Bush Funeral Brochure (video)

George W. Bush visste definitivt om budskapet til den hemmelige notaten ved fars begravelse (video)

Oh, og forresten, Obamas mottok en spesiell konvolutt ved Bush-begravelsen også. (Video)

Hva skjedde egentlig?

Helt ærlig vet vi ikke hva som skjedde i begravelsen. Innholdet i disse notatene er noens gjetning. Det vi vet er at hver person som så på innholdet umiddelbart visste at det de så var ekte og veldig urovekkende.

Med denne kritiske forståelsen er det ganske sannsynlig at alle mottakerne mottok den samme lappen. Og at den ble designet for å ha maksimal effekt, noe den gjorde.

Derfor er det som kan sies med største selvtillit at hansken har blitt kastet ned av den ene siden mot den andre. Og at det som skjedde i den katedralen kanskje er begynnelsen på slutten av livet i Beltway slik vi – og DE – vet det.

Med andre ord, disse delte notatene vil vise seg å være den mest konsekvente hendelsen i amerikanske myndigheter, ettersom de allerede har utløst en kjedereaksjon av utrensende hendelser som ikke kan stoppes.

“Skriften er på veggen.”

Det er ikke noe mer treffende uttrykk for å beskrive hvor nasjonen befinner seg i dette kritiske øyeblikket i vår historie enn:  ‘Skriften er på veggen' .

I tilfellet med denne “KOVLOPPSAFFEREN”, var skriften på hver lapp. Dette bibelske ordtaket er preget av mening, spesielt når det gjelder den nåværende og svært delikate tilstanden i Washington, DC som følger:


Historisk kontekst og betydning av “Skriften er på veggen”

Rembrandts maleri fra 1635  Het feestmaal van Belsazar  ‎ ( Belshazzar's Feast ), samling av National Gallery, London, Storbritannia

“Fra den  bibelske  historien i  Daniel  5, der, under en fest holdt av kong  Belsasar , plutselig dukker en hånd opp og skriver på en vegg følgende arameiske  ord:  מְנֵא  מְנֵא  תְּקֵל  וּ פַרְסִין ‎ (  mənē mənē təpīnē təpīr ūd ,  īd , tall , nummer  veies , og de blir  delt ” )  (Daniel 5:25). Daniel  tolker ordene som å peke på det  babylonske imperiets undergang .»[1]


Siden USA noen ganger antas å være det moderne “Babylons mysterium” i Åpenbaringsboken innenfor forskjellige religiøse kretser, kan denne spesielle metaforen ha stor betydning utover noens fantasi.


NØKKELPUNKT : De tre velkjente bystatene og maktsentrene – Vatikanet, London og Washington, DC – representerer virkelig ” Mysteriet om Babylon” . USA er tilfeldigvis den nåværende militære armen til  triumviratet New World Order  og World Shadow Government og blir derfor ofte feilaktig oppfattet som å inneha all makt.[2]


METAFORBUDSKAP : Hele den politiske orden er i ferd med å endre seg ettersom den gamle måten å drive forretning på ikke lenger er akseptabel i Washington, DC. Det er helt sant at den nåværende orden – preget av gjennomgripende lovløshet, seriekriminalitet og institusjonalisert korrupsjon – er den samme som som ble etablert av Black Babylonian Brotherhood av eldgamle lore.

Kamplov, militærdomstoler eller begge deler?

På grunn av hendelsene som utspiller seg raskt i nasjonens hovedstad, er ting i ferd med å bli veldig hårete (så vel som prekære) for det amerikanske folket.

Den “nye normalen” i dag kan ikke vare mye lenger, spesielt fordi den raskt forvandles til en enda nyere normal etter måneden, noe som er desto mer opprørende og uakseptabelt.  “Hele stedet går i sømmene”  skildrer følelsen som alle har i disse dager, og likevel fortsetter spenningen å øke.

Gitt denne sterke virkeligheten, vil republikken snart oppleve en husrengjøring som ingen før. Om dette “vaktskiftet” utføres av militærdomstoler eller krigslov gjenstår eller begge deler gjenstår å se. Det er imidlertid stor sikkerhet om den absolutte nødvendigheten av å danne militærdomstoler som ikke kan avskjediges eller ignoreres.


Militære domstoler er spesielt pålagt å straffeforfølge Deep State-kriminelle, useriøse Intel & SS-agenter og Shadow Government-mennesker som gjennomfører et mykt kupp mot POTUS. Men hvorfor militærdomstoler?

Fordi disse forræderne praktisk talt eier og driver det amerikanske strafferettssystemet, det er derfor!
(Kilde:  MILITÆRE TRIBUNALS: Hvorfor de er absolutt nødvendige )


Gitt den sanne dybden og bredden av sumpen “inne i Beltway”, er det klart for Patriot Movement at den eneste løsningen er en militær, siden sumpskapningene rett og slett ikke vil forlate uten kamp. Det er selv etter at sumpen er drenert, vil gjerningsmennene kjempe hardt for å redde seg selv og sin sataniske livsstil.

Når det gjelder krigslov, er det nå tydelig at Demokratpartiet aldri igjen kan få lov til å holde makten i USA. Deres kollektive forræderiske handlinger og individuelle oppvigleri er enestående i USAs historie. Faktisk er det så mange steinkalde forrædere blant dem at den eneste veien videre kan være en erklæring om krigslov etterfulgt av militærdomstoler for å lykkes med å luke dem ut.

Konklusjon

Det kan ikke nektes at det amerikanske folket er vitne til en episk kamp til slutt.

Det er to sider som har stablet opp mot hverandre for å føre det som i hovedsak er Titans-krigen – den tredje tusenårsversjonen, altså.

Uansett hvilken side som taper vil bli sendt til historiens søppelkasse; kanskje aldri mer å utøve makt.

Vil nasjonalistene ledet av Trump seire i dette avgjørende øyeblikket; eller vil de allmektige globalistene triumfere?

Trump vet at hvis han taper, vil demokraten Deep State gjøre livet hans ekstremt surt – for alltid. Av det og andre mer alvorlige grunner må han løpe og vinne i 2020, ellers vil Muellers mafia straffeforfølge ham rett inn i fengselet. Imidlertid er det egentlig Trumps familie (hans sanne  akilleshæl ) som er den mest sårbare for ondsinnet rettsforfølgelse som følgende innlegg påpeker. Hvis Trump slipper ut av 2020, vil dette være grunnen til at … siden det er det sentrale formålet med Mueller-heksejakten.


Gjenspeiler den høyst uvanlige straffeutmålingsprosessen til general Mike Flynn et illevarslende Deep State-komplot?


Bottom Line : Uansett hvordan du ser på dette DC-dramaet i utvikling, er ting i ferd med å bli skikkelig stygt, snart i DC . Når det gjelder den eventualiteten, kan det ikke være noen tvil. Derfor anbefales patrioter overalt å være årvåkne … og låst og lastet. Bolsjevikene på venstresiden er beryktet for å iscenesette «sjokk og ærefrykt»-hendelser som kan overraske fiendene deres. Det var nettopp slik ble kastet inn i den bolsjevikiske revolusjonen så uventet … … … som deretter ble fulgt av over 70 år med totalitært og brutalt styre av Sovjetunionen.

Et siste viktig poeng er at hvis globalistene ikke får viljen sin med teamet Trump, vil de garantert bli ballistiske som de alltid gjør når de blir hindret. Se:  NWO Globalist Cabal Nærmere å utøve kjernefysisk opsjon

Nasjonens tilstand
17. desember 2018

Redaktørens notat

SOTN føler at det er ganske viktig at president Trump nylig utstedte en eksekutiv ordre som utvider de nåværende nasjonale nødmaktene til POTUS. Her er  teksten til en melding om fortsettelsen av den nasjonale nødsituasjonen med respekt for alvorlige menneskerettighetsbrudd og korrupsjon .

Kilde

[1] Skriving på veggen

[2] USA: Military Arm Of The New World Order

Fotoreferanse

___
http://stateofthenation2012.com/?p=111147Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert . Bokmerke permalinken .← Herr Mueller har effektivt ødelagt rettsstaten i Amerika med sine Gestapo-håndlangere og Stasi-bøllingThe Globalist End Game er ingenting mindre enn ‘DEATH To America' →

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.