For andre gang har jeg fått slettet et innlegg ang Chemtrails i gruppa KLIMAREALISTENE PÅ FB!

NÅR MAN SER HVILKE SOM ER ADMINS I DENNE GRUPPA SÅ ER DET VEL IKKE SÅ RART. vURDERER Å FORESLÅ DISSE TIL EN OFFENTLIG DEBATT!

Om

Dette er en faktabasert diskusjonsgruppe for medlemmer og sympatisører av foreningen Klimarealistene. Klimarealistene representerer majoriteten av Norges befolkning, de mer enn 53 % som har en dyp mistillit til klimaforskningen,Analyse og lenker til gallupen er her:http://www.klimarealistene.com/wp-content/uploads/2014/12/Klimanytt207.pdf

Alle ytringer her er personlige. Trakasserende deling av stoff herfra uten forfatterens godkjennelse kan medføre utkastelse.For mer offisiell aktivitet fra KR, samt informasjon om Klimarealistene og hvordan bli medlem, se vår side på Facebook.https://www.facebook.com/pages/Klimarealistene/841563152528238?ref=bookmarksVi gjør oppmerksom på at Klimarealistenes møter finnes på video, og disse er samlet på YouTube:https://www.youtube.com/results?search_query=Klimarealistene.

Det spiller ingen rolle om du som leser står til høyre, til venstre eller i midten i politikken, du har vært lurt trill rundt av klimaindustrien, inntil du tok ansvar og satte deg inn i klimafaktaene selv.Klimavitenskapen har alltid vært entydig, det eneste som gjenstår nå er å få formidlet dette til våre politikere.To av medlemmene i KVR – Klimarealistenes VItenskapelige Råd – er aktive på nettet og vi anbefaler leserne å følge med der:Ole Humlum med egen nettside, med data fra observasjoner i vår virkelige verden, samt historiske kommentarer og analyser: http://www.climate4you.com/

Vår leder, biologen Morten Jødal med egen blogg: http://miljomytene.no/Siden dere er på Facebook, husk at alle store medier i Norge har egne profiler her hvor du kan kommentere. Ciceros yppersteprest Samset har og en egen profil hvor du kan spørre ham eller journalistene som dyrker sin tro der, men husk å opptre saklig:https://www.facebook.com/b.h.samsetFalske/uekte Facebook profiler godtas ikke som medlemmer her.

Admins kan ved behov be om at et medlem bekrefter eller tilkjennegir seg via en PM. Imøteses ikke en slik henvendelse medfører det fjerning fra gruppa. Når du lager lenker til medie oppslag her husk at du bør oppgi hvor gammel saken er. Husk også at saker fra Norge er mest relevant fordi vi prøver å påvirke aktørene her hjemme.Saker fra seriøse kilder er bedre enn saker fra useriøse kilder. Er du usikker på hva som er useriøst, diskuter med de andre som er her.Vi ønsker at leserkommentarer ikke inneholder gif og krenkende ordbruk/uttrykk.Slikt kan bli slettet. Oppslag samt kommentarer her som ikke er klimarelaterte blir fjernet. Vennligst vis andre den høflighet og saklighet du selv ønsker å bli møtt med i debatten.For de som ikke er eller har tenkt å bli medlemmer av KR henviser vi til nettsiden vår, hvor det er diskusjonsmulighet i form av et kommentarfelt under hvert oppslag.

Du blir medlem av KR ved å betale medlemskontingenten på 390 kr pr. år til bankkonto 2630.30.62482.eller til:VIPPS 120336NB! Skoleelever og studenter halv pris.Vippser du, vennligst tast inn epostadresse i meldingsfeltet. Se mindrePrivatBare medlemmer kan se hvem som er med i gruppen, og hva de publiserer.SynligAlle kan finne denne gruppen.Stavanger, Norway  · Oslo, Norge  · Trondheim, Norway  · Bergen, Hordaland

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.