Pfizer Whistleblower: Vaksine ‘Lyser’, Inneholder Giftig Luciferase Og Grafenoksid

15. Oktober 2021

LifeSiteNews ) – /BioNTech vaksineglass lyser fluorescerende blått og inneholder et enzym som heter Luciferase , sa en kvalitetsinspektør for legemiddelfirmaet til LifeSiteNews i et eksklusivt intervju denne uken.

“Vaksinen lyser, det gjør i hvert fall Pfizer ,” sa Melissa Strickler, som jobbet for legemiddelgiganten i nesten 10 år. “Det ser ut som om noen tok en blå glødestav, åpnet den og la den i hetteglasset, men bare hvis det er lys og det er rundt en mørk bakgrunn.”

pfizer varslervaksine 'lyser', inneholder giftig luciferase og grafenoksid

Strickler, som jobbet på Pfizers store fabrikk i McPherson, Kansas, sa at hun har inspisert “hundretusenvis av enheter” med i sin karriere i selskapet “og aldri sett noe gjøre det, ikke engang i nærheten.” Vanligvis er væsken i hetteglass klar som vann, sa hun, men hun fotograferte hetteglass da hun la merke til det blå fluorescerende skjæret til væsken og spurte om ingrediensen til overordnede.

Luciferase Står Ikke På Etiketten

Strickler sa at hun hørte en lege beskrive koder for ingredienser i vaksinene, inkludert kodene SM102 for luciferase, et glød-in-the-dark-enzym produsert i ildfluer, planter og fisk som brukes i bioluminescensforskning. Avhengig av forskjellige kjemikalier som det blandes med, vil luciferase lyse i forskjellige farger.

En lys blå luciferase ble identifisert i en rapport i for eksempel tidsskriftet Nature Scientific Reports i 2020, og er bare synlig under UV -lys med visse bølgelengder.

Strickler fortalte LifeSite at hun sendte e -post til selskapet og spurte om luciferase var i Covid -vaksinen og ble fortalt at den “bare ble brukt i testing av vaksinen”, men at den ikke ville bli inkludert i sluttproduktet. “Men slik jeg ser dette er det hele eksperimentelt,” sa Strickler.

“Vi har ikke engang sett Comirnaty -etikettene blitt satt på hetteglassene i den planten ennå,” sa Strickler og refererte til varenavnet for vaksinen som Food and Drug Administration godkjente i august. “Så vidt jeg vet, mottar alle fortsatt det originale produktet for nødhjelp”.

Må lese artikkel: Et enzym som kalles LUCIFERASE er det som får Bill Gates til å installere vaksiner .

Aborterte Fosterceller Under Utvikling

I et eksplosivt intervju med Project Veritas som ble offentliggjort i forrige uke, avslørte Strickler insider-Pfizer-e-postmeldinger fra høyt ansatte for å be arbeidere på lavere nivå om ikke å diskutere rollen som aborterte fosterceller i utviklingen av Covid-skudd med publikum.

Vanessa Gelman, Pfizer seniordirektør for verdensomspennende forskning, sendte en e -post til en ansatt og spurte hvordan hun skulle svare på et spørsmål om bruk av aborterte celler i Covid -vaksinen.

“Fra perspektivet til bedriftssaker ønsker vi å unngå at informasjonen om fosterceller flyter der ute. Risikoen for å kommunisere dette akkurat nå oppveier alle mulige fordeler vi kan se, spesielt med allmennheten som kan ta denne informasjonen og bruke den på måter vi kanskje ikke vil ha der ute, heter det i e -posten.

Andre e -poster fra Pfizer visepresident og vitenskapelig sjef Philip Dormitzer diskuterte rollen som menneskelige embryonale nyreceller (HEK 293 celler) høstet fra en avbrutt babyjente i 1973 og gjengitt i en kontinuerlig cellelinje som ble brukt i produksjonen av Pfizers Covid -skudd .

Strickler sa at cellene ble valgt på grunn av deres evne til å vokse og i utgangspunktet er “kreftceller” fra en abortert baby.

‘Hva Annet?'

“Det gjorde meg kvalm i magen, for hvis de skal lyve om noe slikt, hva annet?” Bemerket Strickler. “Det er faktisk en av tingene at hvis publikum visste det, ville de definitivt bry seg.”

Tusenvis av mennesker har søkt om unntak fra Covid -vaksinasjonsmandater på arbeidsplassen på grunn av religiøse eller samvittighetsfritak som henviser til bruk av fosterceller i utviklingen av Covid -vaksiner, og har blitt avvist deres forespørsler.

Sosiale medieplattformer har rutinemessig slettet innlegg om fostervev i utvikling av Covid-, og vanlige medier har “faktasjekkede” rapporter som “feilinformasjon.” Strickler sa at Pfizer vet dette.

‘De Er Bare Lure'

“De er bare lure. Jeg mener, de kan avslutte konspirasjonsteoriene , de kan korrigere faktasjekkerne på sosiale medier, og de forblir tause fordi de vet at hvis de sier, ‘ja, vi brukte fostercellelinjer i utviklingen av dette', vet de at de ikke er i stand til å nekte de religiøse unntakene. Jeg tror det er det det handler om.

“Det er feil etter min mening å dra fordel av en abort. Jeg tror ikke Gud ville at vi skulle gjøre disse tingene. Men det går dypere enn det når det gjelder offentlig bedrag, og de prøver å gi det til barn. ”

Genredigering

“Jeg trodde alt dette var konspirasjonsting,” sa Strickler til LifeSite -reporter Jim Hale. Hun beskrev imidlertid bedraget fra Pfizer som “uendelig”. “Jeg tror ikke de har vært ærlige om en eneste ting med denne vaksinen enn at den er eksperimentell. Og at det er mRNA -. ”

Hun la til at mRNA -teknologien til vaksinene kan brukes med CRISPR -teknologi for genredigering, og at faktum også blir skjult for publikum i meldinger fra Pfizer, de vanlige mediene og regjeringen.

CRISPR: De ekstreme farene ved genredigering .

Pfizer -Ansatte Er Klare Til Å Slutte

Strickler sa at hun før Covid hadde hatt glede av jobben som produktinspektør, men at siden pandemien begynte, har mange ansatte “angret vaksine” etter å ha fått skuddene og “mange mennesker nektet å få det. Faktisk er over halvparten av de ansatte villige til å gå ut over dette, og Pfizer vet det. ”

Strickler sammenlignet stoffgiganten med en “fornærmende, rik mann.” Hun sa at selskapet tilbyr gode fordeler og lønn, “men de behandler deg ikke akkurat best på den måten at de ikke ser ut til å verdsette alle sine ansatte likt.”

Hun beskrev hyppige e -post om “dydssignalering” som ble sendt til ansatte, inkludert en som utropte Pfizer -sjef Albert Bourla til “Årets far.”

Strickler sa at hun ofte hadde ønsket å slutte etter at Covid -vaksineproduksjonen begynte på McPherson -anlegget og hadde bedt om det, men følte seg tvunget til å henge på til hun oppdaget en database med eksplosive og bedrageriske e -postmeldinger fra selskapet som hun til slutt avslørte for Project Veritas.

Etter at eksponeringen ble sendt, mottok Strickler en telefon fra en ansatt i Pfizer som sa at hun ikke skulle komme på jobb igjen, og et brev fra selskapet bekreftet at hun fikk sparken.

LifeSite slutter seg til Veritas for å skaffe midler til Strickler som en anerkjennelse for hennes tapperhet i å uttale seg til forsvar for sannheten.‘Elites' Skaper Enda En Fryktinduserende Krise: Tomme Hyller Begynner Å Dukke Opp Over Hele AmerikaForrige InnleggFlorida COVID -Tilfeller Har Falt 88% De Siste Seks Ukene Uten MandaterNeste Innlegg

Relaterte Artikler

florida covid -tilfeller har falt 88% de siste seks ukene uten mandat

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

Florida COVID -Tilfeller Har Falt 88% De Siste Seks Ukene Uten Mandater

HAF15. Oktober 2021

covid vaksine liv form 2

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSET -UFOERVAKSINER

Polsk Lege Hevder At Han Fant En LIVSFORM I Pfizer Comirnaty Shot

HAF14. Oktober 2021

vaers 160 000+ amerikanere har sannsynligvis dødd av covid 19 -injeksjoner

KORONAVIRUSVAKSINER

VAERS: 160 000+ Amerikanere Har Sannsynligvis Dødd Av COVID-19-Injeksjoner

HAF14. Oktober 2021

minnesota gjennombruddssaker fra fullt vaksinert står for 99% av alle nye covid -tilfeller

KORONAVIRUSVAKSINER

Minnesota: Gjennombruddssaker Fra Fullt Vaksinert Står For 99% Av Alle Nye COVID -Tilfeller

HAF13. Oktober 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.